khurde
|
se bom najprej pofočkala, potem pa za nazaj brala. sem sicer nekaj brala, pa prišla do debate o pričakovanjih in linke na ene članke, pa sem se odločila, da se raje malo javim, ker bom pol tisto bolj zbrano prebrala. sem imela pregled danes, aja, prej pa celo dopoldne nismo imeli elektrike in posledično ni bilo neta. na pregledu vse ok, imam pol kile manj kot prejšnji teden, rekla je, da se je "plodovnica normalizirala", kao prej je je bilo skoraj preveč, samo mi tega ni nikoli izrecno omenjala. glede poroda je rekla: "ni še čisto za rodit it," bo pa kmalu. včeraj mi je uspelo ogromno zlikat, danes sem hotela nadaljevati z racmani, ker so trdi, ko se sušijo notri, sušilca nimava, pa sem ugotovila, da dam skoraj na max likalnik, pa na paro in položim gor, pa se lepo zmehča. in ni bilo štroma - tako, ulla, da očitno kdaj tudi bog ne da, da bi jaz likala. no, grem kavo skuhat. aja!!! dobila sem sling!!! matr mi je všeč, moji stari mami pa tudi (ona ima en isto čuden okus kot jaz). je rekla, da verjame, da se otroci, ki se več nosijo, manj jokajo in da se čutijo bolj varne.
|