Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Lubi pravi, da ti narava da, tok kot zmoreš, da je to tko v evoluciji prišlo, da če bi dobila še eno Ronjo, bi ju potolkla . mal heca prav pride, makar crni humor sam je res tole boš vidla, par mecev, pa bo mim, pa se boš sam čudla, da je blo kdaj tko vsaj želim ti da bi blo tko za en drek tolažba, sej vem....vsaj to je dobr, da gre cajt mim, medtem ko iščeš rešitve...in enkrat se umirijo zadeve
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:19:26
|
|
|
|
ronja
|
par mecev, pa bo mim, hehe, ulla, sva se z lubijem prejle menla, da ne bova zdržala tegale par mesecev... Še par tednov si ne predstavljam... no, zdaj se je pa Lejla zbudla
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:19:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst priporočam TOLE za crknt dobra.... Ulla poznam, sem jo mojmu kupila ko sva liama čakala Sva dol padla
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja par mecev, pa bo mim, hehe, ulla, sva se z lubijem prejle menla, da ne bova zdržala tegale par mesecev... Še par tednov si ne predstavljam... no, zdaj se je pa Lejla zbudla oooo bosta bosta kaj pa vama preostane ful tolažba, sej vem zvezdica nora zadeva, a ne sam ronji jo trenutno odsvetujem
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:24:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica nora zadeva, a ne sam ronji jo trenutno odsvetujem RAvno zdaj jo iščem, da se mal nasmejim našla .
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.1.2009 21:28:43 >
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:30:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jast pa hočem vprašat vse, ki ste se odločile ali pa ste že rodile v Lj, a ni bilo včasih obvezno cepljenje za TBC? Kolikor se jast spomnim, so Liama cepili v P. Zdaj sem pa čist blesava in ne vem. Me pa prav zanima kako in kaj je s tem.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:32:03
|
|
|
|
ronja
|
zvezdica nora zadeva, a ne sam ronji jo trenutno odsvetujem ma bi rabla zdaj kaj za nasmejat! Dojim Lejlo, se zbudi Ronja - jaz se pa đe nisem naučila klonirat... No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje, medtem, ko iščim Ronji dudo... Mimogrede, Lejla je nima.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:32:11
|
|
|
|
_kathy_
|
Kaj lunica12, je pa notr ostala danes?? Še nič glasu ni blo od nje.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:32:33
|
|
|
|
crtka
|
Uf, Ronja me je kr streslo, ko sm tole prebrala. Me je res strah kaj bo čez 2 tedna, ko pride , že zdej je mali ful ljubosumen, že če me moj stisne prec priteče in mama, mama.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:33:04
|
|
|
|
ronja
|
Kolikor se jast spomnim, so Liama cepili v P. Zdaj sem pa čist blesava in ne vem. Me pa prav zanima kako in kaj je s tem. Žr leta '7je blo samoplačniško.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja zvezdica nora zadeva, a ne sam ronji jo trenutno odsvetujem ma bi rabla zdaj kaj za nasmejat! Dojim Lejlo, se zbudi Ronja - jaz se pa đe nisem naučila klonirat... No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje, medtem, ko iščim Ronji dudo... Mimogrede, Lejla je nima. aha.... sem se resno zamislila mene še po trebuhu ne sme noben pošlatat, še lubi ne, k se ji utrga no, pustmo se presenetit, jst se itak že skoz pripravljam na uno najhujšo možno varianto
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:38:19
|
|
|
|
khurde
|
Ronja, upam, da vama uspe vse skupaj čimprej spraviti na ene "normalne" tirnice, pa sploh ne dvomim, da vama ne bi uspelo! Verjamem pa, da je šok in da vaju res izčrpava vse skupaj. Ulla, sem si zapisala naslov knjige, pa še v eni izmed knjižnic, kamor hodim, jo imajo "na zalogi", tako da si grem verjetno jutri sposodit. Uf, sem se ravno spomnila. Nekje na netu sem našla eno spominsko knjigo z naslovom "Babica in dedek se spominjata" - ali nekaj podobnega - in je na način vseh teh spominov za otročka, samo s pogleda starih staršev. Jaz bom verjetno kupila za "babici" - mami in taščo, samo moram najprej nekje najti in v živo videti.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 21:45:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kolikor se jast spomnim, so Liama cepili v P. Zdaj sem pa čist blesava in ne vem. Me pa prav zanima kako in kaj je s tem. Žr leta '7je blo samoplačniško. Aha, hvala. Potem jim tam povem, da bi rada da ga cepijo in pol določijo date al kako?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde IGRALNI CENTRI
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:07:55
|
|
|
|
mimi30
|
No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje, ej, tule je pa odgovor na moje vprašanje, če si naj kupim blazino za dojenje . Ne rabim, ker bom zgleda itak stoje . Zadnjih par dni še samo članke berem o tem kako, ko pride čim lažje prebrodit, da ni krize pri tavečjem. Prav z veseljem sem prebrala, kako ste Ronja rešili, da te mala ne zavrača in te ima rada. Tole pa je res za pravi cmok v grlu. Da se sam spomnim, kako sem mogla enega dojenčka zadnjič branit, da mu ni Nejc preveč ljubezni izkazoval, da ni padel na njega, da je bolj nežno zibal ležalnik, da mu je igračko vsaj kak milimeter vstran od obraza kazal,... Ronja, da se stanje čim prej pomiri. Računam, da nam spet podaš kakšno pametno rešitev kako stvar obvladate in ni težav. Mislim, da bomo kar prekršili pravilo o številu pogledanih risank na dan , ker edino tam pa ima mir.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:13:12
|
|
|
|
mimi30
|
Moj je bil pa prej po nakupih in prinesel svašta od sladkega do slanega. Na spisku ni bilo nič od tega, ker se trudim, da v pon., ko grem spet na pregled ne bom tolk polna vode in s tako kilažo kot zadnjič, da jih ne bom spet poslušala. In kak se naj zdej kontroliram . Sploh ne razumem tega, ker on sovraži nakupovanje .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:13:44
|
|
|
|
uršika***
|
Živžav. Pri nas je pa začelo proti večeru snežiti in še kar sneži Ja, Zdaj je pa Lunica sumljiva, če res ni prišla nazaj s pregleda??? Mi smo pa imeli danes kino dan, smo pogledal nekaj novih filmov, zdajle se pa pokamo spat. Ronja upam, da se bo Ronja kmalu omehčala in se sprijaznila z usodo, da sta zdaj dve in da se ne moreta non stop ukvarjat samo z njo. Ne skrbi, slej ko prej se bo stanje umirilo. Objemčki še od mene Grem pančkat, pa poizkusit še kakšno akcijo za pospešitev poroda izpeljat
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:16:59
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, sma bla na csd dons, sma očetovstvo podpisala....sam kolk je una ženska k tam dela odbijajoča pa ne vem...sej se trudi bit prijazna in to, sam je neki na njej, jst kr zmrznem groza... če je ista kot pred cca. dvema letoma, pol je ful zdolgocajtena in naveličana. Jst je itak več ne bom vidla, grem ltokrat srečo probat v Mb. Upam, da nama tud tole še predno rodim uspe.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjih par dni še samo članke berem o tem kako, ko pride čim lažje prebrodit, da ni krize pri tavečjem mah kaj vem....jst se strinjam s tezo, da prvi je vedno prvi....nov se ne bo zavedel, če bo moral mal počakat, če bo mal dan na stranski tir....medtem ko večji se bo pa tega še kako zavedel....tko da boljše včasih mal pustit pa tavečjega pocartat pa mu dat vedet da je on še zmeri No1 sam kak bo pa v praksi to
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, sma bla na csd dons, sma očetovstvo podpisala....sam kolk je una ženska k tam dela odbijajoča pa ne vem...sej se trudi bit prijazna in to, sam je neki na njej, jst kr zmrznem groza... če je ista kot pred cca. dvema letoma, pol je ful zdolgocajtena in naveličana. Jst je itak več ne bom vidla, grem ltokrat srečo probat v Mb. Upam, da nama tud tole še predno rodim uspe. sam jaz nisem za CE mislila razn če maš ti mozirje v mislih
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pa poizkusit še kakšno akcijo za pospešitev poroda izpeljat čuj, a ti sam poskušaš, al izpelješ tud
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:21:33
|
|
|
|
mimi30
|
Khurde, tole bojo pa mogoč res pravi znaki. sem prejle brala eno staro revijo Moj malček in ena piše kak jo je mogel mož, ko je že imela popadke, vstran od likanja vlečt, ker je blo še sam to treba, da lahk gre rodit . Mogoč tole likanje kaj pomeni , mene nič ne skrbi, da bi me prijelo , se pravi, da še ne grem.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:22:47
|
|
|
|
mimi30
|
sam jaz nisem za CE mislila razn če maš ti mozirje v mislih sem mislila CE , tak da so verjetn vse pr en glih . Torej se zgleda tud v Mb teh fac ne bom rešla
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:25:12
|
|
|
|
mimi30
|
Jaz sem že dva dni z malim not, ker kar ne neha pokašljevat in zahripano govorit. Zunaj pa tako lepo sneži. Če ne bodo začeli čistit cest, ne vem kak bom jaz jutri šla sama na Dobrno .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 14.1.2009 22:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že dva dni z malim not, ker kar ne neha pokašljevat in zahripano govorit. Zunaj pa tako lepo sneži. kar ven hladen zrak lepo prekuži vse sam da vročine ni...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.