|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
14.1.2009 21:17:05   
Anonimen
Lubi pravi, da ti narava da, tok kot zmoreš, da je to tko v evoluciji prišlo, da če bi dobila še eno Ronjo, bi ju potolkla . mal heca prav pride, makar crni humor

user posted image user posted image sam je res tole user posted image

boš vidla, par mecev, pa bo mim, pa se boš sam čudla, da je blo kdaj tkouser posted image vsaj želim ti da bi blo tkouser posted image za en drek tolažba, sej vem....vsaj to je dobr, da gre cajt mim, medtem ko iščeš rešitve...in enkrat se umirijo zadeveuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
14.1.2009 21:19:26   
ronja
par mecev, pa bo mim,

hehe, ulla, sva se z lubijem prejle menla, da ne bova zdržala tegale par mesecev... Še par tednov si ne predstavljam...
no, zdaj se je pa Lejla zbudlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
14.1.2009 21:19:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst priporočam TOLE user posted image user posted image user posted image za crknt dobra....

Ulla poznam, sem jo mojmu kupila ko sva liama čakalauser posted image Sva dol padlauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.1.2009 21:23:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

par mecev, pa bo mim,

hehe, ulla, sva se z lubijem prejle menla, da ne bova zdržala tegale par mesecev... Še par tednov si ne predstavljam...
no, zdaj se je pa Lejla zbudlauser posted image

oooo bosta bosta user posted image kaj pa vama preostaneuser posted image

ful tolažba, sej vemuser posted image

zvezdica nora zadeva, a neuser posted image sam ronji jo trenutno odsvetujemuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
14.1.2009 21:24:09   
Zvezdica
zvezdica nora zadeva, a ne sam ronji jo trenutno odsvetujem

user posted image user posted image user posted image

RAvno zdaj jo iščem, da se mal nasmejimuser posted image

našla user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.1.2009 21:28:43 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.1.2009 21:30:13   
Zvezdica
Jast pa hočem vprašat vse, ki ste se odločile ali pa ste že rodile v Lj, a ni bilo včasih obvezno cepljenje za TBC?

Kolikor se jast spomnim, so Liama cepili v P. Zdaj sem pa čist blesava in ne vem. Me pa prav zanima kako in kaj je s tem.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.1.2009 21:32:03   
ronja

ma bi rabla zdaj kaj za nasmejat! Dojim Lejlo, se zbudi Ronja - jaz se pa đe nisem naučila klonirat... No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje, medtem, ko iščim Ronji dudo... Mimogrede, Lejla je nima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.1.2009 21:32:11   
_kathy_
Kaj lunica12, je pa notr ostala danes?? Še nič glasu ni blo od nje.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.1.2009 21:32:33   
crtka
Uf, Ronja me je kr streslo, ko sm tole prebrala. Me je res strah kaj bo čez 2 tedna, ko pride user posted image , že zdej je mali ful ljubosumen, že če me moj stisne prec priteče in mama, mama.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
14.1.2009 21:33:04   
ronja
Kolikor se jast spomnim, so Liama cepili v P. Zdaj sem pa čist blesava in ne vem. Me pa prav zanima kako in kaj je s tem.

Žr leta '7je blo samoplačniško.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
14.1.2009 21:35:41   
Anonimen

ma bi rabla zdaj kaj za nasmejat! Dojim Lejlo, se zbudi Ronja - jaz se pa đe nisem naučila klonirat... No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje, medtem, ko iščim Ronji dudo... Mimogrede, Lejla je nima.

user posted image aha....

sem se resno zamislilauser posted image mene še po trebuhu ne sme noben pošlatat, še lubi ne, k se ji utrgauser posted image no, pustmo se presenetit, jst se itak že skoz pripravljam na uno najhujšo možno variantouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
14.1.2009 21:38:19   
khurde
Ronja, upam, da vama uspe vse skupaj čimprej spraviti na ene "normalne" tirnice, pa sploh ne dvomim, da vama ne bi uspelo! user posted image  Verjamem pa, da je šok in da vaju res izčrpava vse skupaj.

Ulla, sem si zapisala naslov knjige, pa še v eni izmed knjižnic, kamor hodim, jo imajo "na zalogi", tako da si grem verjetno jutri sposodit.

Uf, sem se ravno spomnila. Nekje na netu sem našla eno spominsko knjigo z naslovom "Babica in dedek se spominjata" - ali nekaj podobnega - in je na način vseh teh spominov za otročka, samo s pogleda starih staršev. Jaz bom verjetno kupila za "babici" - mami in taščo, samo moram najprej nekje najti in v živo videti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
14.1.2009 21:45:52   
Zvezdica

Žr leta '7je blo samoplačniško.

Aha, hvala. Potem jim tam povem, da bi rada da ga cepijo in pol določijo date al kako?

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
14.1.2009 22:02:45   
Anonimen
khurde IGRALNI CENTRI

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
14.1.2009 22:07:55   
mimi30
No je ratalo, Ronja spet spi, Lejla se še vedno doji - na srečo znam dojit stoje,

ej, tule je pa odgovor na moje vprašanje, če si naj kupim blazino za dojenje user posted image . Ne rabim, ker bom zgleda itak stoje user posted image user posted image .
Zadnjih par dni še samo članke berem o tem kako, ko pride user posted image čim lažje prebrodit, da ni krize pri tavečjem. Prav z veseljem sem prebrala, kako ste Ronja rešili, da te mala ne zavrača in te ima rada. Tole pa je res za pravi cmok v grlu. Da se sam spomnim, kako sem mogla enega dojenčka zadnjič branit, da mu ni Nejc preveč ljubezni izkazoval, da ni padel na njega, da je bolj nežno zibal ležalnik, da mu je igračko vsaj kak milimeter vstran od obraza kazal,...

user posted image user posted image user posted image Ronja, da se stanje čim prej pomiri. Računam, da nam spet podaš kakšno pametno rešitev kako stvar obvladate in ni težav.
Mislim, da bomo kar prekršili pravilo o številu pogledanih risank na dan user posted image , ker edino tam pa ima mir.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
14.1.2009 22:13:12   
mimi30
Moj user posted image je bil pa prej po nakupih in prinesel svašta od sladkega do slanega. Na spisku ni bilo nič od tega, ker se trudim, da v pon., ko grem spet na pregled ne bom tolk polna vode in s tako kilažo kot zadnjič, da jih ne bom spet poslušala. In kak se naj zdej kontroliram user posted image user posted image .
Sploh ne razumem tega, ker on sovraži nakupovanje user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
14.1.2009 22:13:44   
uršika***
Živžav.
Pri nas je pa začelo proti večeru snežiti in še kar snežiuser posted image user posted image user posted image

Ja, Zdaj je pa Lunica sumljiva, če res ni prišla nazaj s pregleda???

Mi smo pa imeli danes kino dan, smo pogledal nekaj novih filmov, zdajle se pa pokamo spat.

Ronja upam, da se bo Ronja kmalu omehčala in se sprijaznila z usodo, da sta zdaj dve in da se ne moreta non stop ukvarjat samo z njo. Ne skrbi, slej ko prej se bo stanje umirilo. Objemčki še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem pančkat, pa poizkusit še kakšno akcijo za pospešitev poroda izpeljatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
14.1.2009 22:16:59   
mimi30

aja, sma bla na csd dons, sma očetovstvo podpisala....sam kolk je una ženska k tam dela odbijajočauser posted image pa ne vem...sej se trudi bit prijazna in to, sam je neki na njej, jst kr zmrznemuser posted image groza...

če je ista kot pred cca. dvema letoma, pol je ful zdolgocajtena in naveličana.
Jst je itak več ne bom vidla, grem ltokrat srečo probat v Mb. Upam, da nama tud tole še predno rodim uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
14.1.2009 22:17:20   
Anonimen
Zadnjih par dni še samo članke berem o tem kako, ko pride čim lažje prebrodit, da ni krize pri tavečjem

mah kaj vem....jst se strinjam s tezo, da prvi je vedno prvi....nov user posted image se ne bo zavedel, če bo moral mal počakat, če bo mal dan na stranski tir....medtem ko večji se bo pa tega še kako zavedel....tko da boljše včasih user posted image mal pustit pa tavečjega pocartat pa mu dat vedet da je on še zmeri No1user posted image

sam kak bo pa v praksi touser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
14.1.2009 22:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

aja, sma bla na csd dons, sma očetovstvo podpisala....sam kolk je una ženska k tam dela odbijajočauser posted image pa ne vem...sej se trudi bit prijazna in to, sam je neki na njej, jst kr zmrznemuser posted image groza...

če je ista kot pred cca. dvema letoma, pol je ful zdolgocajtena in naveličana.
Jst je itak več ne bom vidla, grem ltokrat srečo probat v Mb. Upam, da nama tud tole še predno rodim uspe.

sam jaz nisem za CE mislilauser posted image razn če maš ti mozirje v mislihuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.1.2009 22:19:04   
Anonimen
pa poizkusit še kakšno akcijo za pospešitev poroda izpeljat

čuj, a ti sam poskušaš, al izpelješ tud user posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
14.1.2009 22:21:33   
mimi30
Khurde, tole bojo pa mogoč res pravi znaki. sem prejle brala eno staro revijo Moj malček in ena piše kak jo je mogel mož, ko je že imela popadke, vstran od likanja vlečt, ker je blo še sam to treba, da lahk gre rodit user posted image . Mogoč tole likanje kaj pomeni user posted image , mene nič ne skrbi, da bi me prijelo user posted image , se pravi, da še ne grem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.1.2009 22:22:47   
mimi30
sam jaz nisem za CE mislila razn če maš ti mozirje v mislih

sem mislila CE user posted image , tak da so verjetn vse pr en glih user posted image . Torej se zgleda tud v Mb teh fac ne bom rešla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.1.2009 22:25:12   
mimi30
Jaz sem že dva dni z malim not, ker kar ne neha pokašljevat in zahripano govorit. Zunaj pa tako lepo sneži.
Če ne bodo začeli čistit cest, ne vem kak bom jaz jutri šla sama na Dobrno user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.1.2009 22:26:41   
Anonimen
Jaz sem že dva dni z malim not, ker kar ne neha pokašljevat in zahripano govorit. Zunaj pa tako lepo sneži.

kar ven user posted image hladen zrak lepo prekuži vseuser posted image sam da vročine ni...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.