Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:22:26
|
|
|
|
tims
|
Jaz sem takoj za piknik Populis, a sta probala s tvojim, da bi jo on uspaval in da bi se celo noč on dvigoval? Potem bi se mogoče obneslo in ne bi hotla jest. Pri nas se je pri Timu obneslo, ko je gospodič hotu jest na eno uro, s tem da čez dan je jedu pa na tri. Pa ga je dve noči moj nosu, ta tretjo je pa spet normalno spal. Tebe Lara ves čas voha in bi potem rada vlekla. Pa mogoče je tudi ona nervozna, ker čuti da si tudi ti. Poskusita mogoče čez vikend. Samo vztrajna morta bit.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:22:39
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka glugluglu in mirjam! ubijajo me vajini avatarji, ker imata tako zelo podobne (modra barva), da skoz mislim da piše samo ena (sploh ko pišeta ena za drugo), ker samo oko vržem na avatar in "vem" za koga gre Pri vaju pa me vsakič zmede poglej v sredino avatarja, to pa je razlika sploh nisem pomislila, da bi bila podobna avatarja, ker imata čisto drugi motiv, ja pa res na prvi pogleda zaradi barv pride pa podobno . Predno bom pa jaz zamenjala avatar bo že naslednja zima . Rovar_ka, jaz sem pa zgleda spustila par stvari, vem, da je Taja polsestrca od Tie, ampak ne vem pa, ali je stalno z vami, ali občasno. A lahko še enkrat, če želiš, poveš to, je ona z vama, pa kako to? Ma ja saj vem, sem firbec no, ampak, če si govorila že o tem, se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:23:01
|
|
|
|
netki
|
dan evo mene, sem kot nova 200% boljša kot včeraj.... sicer smo imeli ponoči pestro, tilen je kašljal in se zbudil ter bil 2 uri pokonc, ampak ni jokal, le spat ni mogel, ker je tko grdo suho kašljal...pol pa spal do jutra... za nama je že boj s zasneženo cesto, fizioterapija, malica...zdej pa spi.....bošček moj karamela.....jaz imam ta mikser iz BC...ga uporabljam skoz ker mu vse miksam, drugače se davi....men je super, dam pa kr dost not tko da za prav majhne količine ne vem...je pa že ena pisala da ga je vzela ravno zarad tega ker se to da mene pa neki druzga zanima....a lahko dam noter v ta mikser vročo zelenjavo in miksam...ker v navodilih piše da ne, sam mije bedno ohlajat, miksat in spet pogret baby vac....a ga imate vse....sedaj pa resno razmišljam o nakupu...ali je potrebno cevko dat v nosnico ali samo prisloniš zraven? Je ta res manj krut kot ostali aspiratorji??? dzanika....bi te prosila za telefonsko, da se zmenim za nov uz, ko si že omenila da jo imaš srečanje.....punce s čim se vam je tolk zasrala kelnarca in kelnar pod vodo???
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:25:21
|
|
|
|
netki
|
jaaaaaa, ilatic....dobra ideja za piknik!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:26:20
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki srečanje.....punce s čim se vam je tolk zasrala kelnarca in kelnar pod vodo??? Mogla bi vidt njegov ksiht, ko smo rekle, da vsaka zase plača. S tem, da smo bile skoraj edine tam, on se je pa obnašal, k da bi imel vsaj še 150 ljudi za postrešt. Grrrrrrrrrr. Ma, cela njegova pojava. Za ustrelt.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:30:08
|
|
|
|
Netta
|
netki - jaz sem tud mela prej tistega, k se z usti ven potegne...pa je tako rjula zraven, ker kar traja predno kaj ven dobiš...z baby vacom pa je takoj fertig, še predno ima čas zajokat...pa prisloni se na nosnico lepo da ste bolje
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:31:36
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: netki srečanje.....punce s čim se vam je tolk zasrala kelnarca in kelnar pod vodo??? Mogla bi vidt njegov ksiht, ko smo rekle, da vsaka zase plača. S tem, da smo bile skoraj edine tam, on se je pa obnašal, k da bi imel vsaj še 150 ljudi za postrešt. Grrrrrrrrrr. Ma, cela njegova pojava. Za ustrelt. mene je najbolj motilo to ko je neboglasnica 100x hotela naročit pa so jo na ignore dali pa tisto metanje stolov sem pa tja. če bi bili bolj prijazni bi verjetno od nas še več potegnili tako pa.........
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:32:20
|
|
|
|
lex
|
netki mi živimo bre baby vaca in podobnega - mi itak še brisat ne pustijo, kaj šele kaj drugega.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:33:23
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: netki srečanje.....punce s čim se vam je tolk zasrala kelnarca in kelnar pod vodo??? Mogla bi vidt njegov ksiht, ko smo rekle, da vsaka zase plača. S tem, da smo bile skoraj edine tam, on se je pa obnašal, k da bi imel vsaj še 150 ljudi za postrešt. Grrrrrrrrrr. Ma, cela njegova pojava. Za ustrelt. aha ste ble sitne.....hec hec!!! sej ponavad je tko.....to sem že velikokrat doživela, bog ne daj da zasedeš dve mizi, te že grdo gledajo...kaj šele da skraš 2dcl soka dve uri....pa čeprav nikjer nobenih drugih gostov.... menjajte plac
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:40:33
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: netki srečanje.....punce s čim se vam je tolk zasrala kelnarca in kelnar pod vodo??? Mogla bi vidt njegov ksiht, ko smo rekle, da vsaka zase plača. S tem, da smo bile skoraj edine tam, on se je pa obnašal, k da bi imel vsaj še 150 ljudi za postrešt. Grrrrrrrrrr. Ma, cela njegova pojava. Za ustrelt. je imel polna jajčka, okoli njega pa same mamice z otroki. Ni bil glih njegov dan
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:42:16
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu je imel polna jajčka, okoli njega pa same mamice z otroki. Ni bil glih njegov dan Pa sej bi lahko povedal, pa bi mu povedale, kako lahko jagode obira
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:43:11
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu je imel polna jajčka, okoli njega pa same mamice z otroki. Ni bil glih njegov dan Pa sej bi lahko povedal, pa bi mu povedale, kako lahko jagode obira
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:46:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Anja,Jan in Ela vse najboljše za mini rojstni dan Še od mene, IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zgleda, da sem premal naspana in mi grejo pol kr ene dileme in sekiranja po glavi... sej se res pozna... sem čist v negativnem razpoloženju, čist sprovocirana, zoprna, žalostna... ne spi pa ne spi naš otrok in ta celodnevni jok... ubija no... in pol kr neki razmišljam negativno in morim, morim, morim... bom nehala... al pa se naspala čez vikend pa bo boljše Sva že dve, lahko prideš k men in bova skupi smrkale v papirnate brisače, ene pol role sem jo že ponucala, zej pa lahko še kak lekadol spijem ker mi bo glavo rezneslo Tri, da bomo natančni. Samo da jaz namesto lekadola prakticiram rum kokos kroglice. Blacky30: ne vem, če sem že pohvalila slikice, lušna sta. Todi: velja. Tims: odkar si več na RR-ju, prej vstajaš, si opazila? Smo te prisesale, kaj? Droga, kaj češ.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:50:13
|
|
|
|
tims
|
Ja, Neboglasnica, sem opazila . Sam pol je problem, k nč doma ne naredim. Edina stvar k je čista je tipkovnica . Zdej je pa Nina neki začela protesirat. Po moje je že utrujena od mojga posedanja pred računalnikom .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 11:53:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:56:10
|
|
|
|
ilatic
|
rebecica hvala za pzitivne misli . vem da ne smem razmišljati zato sem se danes lotila malo dela, da pozabim. Vprašanje zate: Misliš da ime vpliva na karakter osebe? Od kar poznam tvojega Tarika vse bolj verjamem v to! Prej nisem nikoli ampak sedaj pa! Popilis si kaj merla danes že vročino? a lahko dam noter v ta mikser vročo zelenjavo in miksam...ker v navodilih piše da ne, sam mije bedno ohlajat, miksat in spet pogret a res to piše? Jaz vedno miksam vroče Nanka sranje s tem prehladom. Eni pridejo full občutljivčki. Nism ti nič fovš evo za vas upam ,da bo čimprej boljše! baby vac jaz ga nimam, je pa HB zdrav, vendar tudi če je prehlajen sem zvesta fiziološki. Upam da ga ne bom potrebovala! je imel polna jajčka, okoli njega pa same mamice z otroki. Ni bil glih njegov dan
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:58:02
|
|
|
|
ilatic
|
Če ne bom zdejle ta trenutek popi.... pa šla ven pa enga na gobec kresnla!!! Lana sem dala v posteljico, čisto se je že umiril in na 3/4 zaspal... sosed pa DRRRRRRRRRR.... spet nekaj štemajo. Mater jim cigansko! sploh ne dojamem da je to zimska!! Tko se dela ja! Ti kr rukni enega, če ti bo kdo pa težil ti mojega posodim hitr zrihta da vsi utihnejo!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 11:59:41
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Če ne bom zdejle ta trenutek popi.... pa šla ven pa enga na gobec kresnla!!! Lana sem dala v posteljico, čisto se je že umiril in na 3/4 zaspal... sosed pa DRRRRRRRRRR.... spet nekaj štemajo. Mater jim cigansko! dihaaaaaaaaaaajjjjjjj
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 12:00:20
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz mam pa cel 1,25€ višjo porodniško, ne vem če ne bi šla kr u Milano u šoping Jaz tudi tolk
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 12:01:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 12:02:29
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 12:03:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 12:04:51
|
|
|
|
netki
|
aja danes bom naredila tilnu krompir in bučke.....ok, krompir kuham posebej, kolk časa se pa bučke kuhajo.......sej vem da ste že govorile o tem, ampak moj spomin...jao jao hvala
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 12:06:49
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol! mat.er ste bogate, jaz sem dobila samo 1,22€ zraven
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 12:07:15
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol! zimska, a ne bi bili boljš samo bobni... mi bomo imeli bobne... semnapolprebrala...joj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?