|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 12:11:47   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol! user posted image

daj ga prasca!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 12:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.1.2009 12:15:03   
Netta
Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.1.2009 12:16:24   
Netta
za opero boš mogla pa še par kilc gor dat, da boš bolj podobna kakšni diviuser posted image

joj kak mi je fajn...očka ano hrani, mami pa tu gor visi...user posted image user posted image user posted image   super da hranjenje ni več sam od mene odvisno...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.1.2009 12:18:53   
netki
ko se že glih dons o kešu pogovarjate.....
moj je dobil pošto zdele da za 10 let dela pri firmi dobi 460 eur user posted image user posted image user posted image user posted image

mater bo dnarjauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.1.2009 12:19:53   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki
baby vac....a ga imate vse....sedaj pa resno razmišljam o nakupu...ali je potrebno cevko dat v nosnico ali samo prisloniš zraven? Je ta res manj krut kot ostali aspiratorji???

Jaz imam tega iz BC. Cevko prislonim zraven in vlečem zrak skoz usta.
user posted image

jst mam tud to

Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.1.2009 12:20:44   
lex
a lahko dam tu gor ftke al jih orem v album - ma katera kaj proti?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.1.2009 12:24:37   
neboglasnica

Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne. Pa da vas vidimo pol! user posted image

Do takrat se bodo sosedje že odselili.

Lex: kakor hočeš. Je pa v album dat hitreje.

Netki:
bučke so hitro kuhane, cca. 15 minut.

GH: moj se je spet drl, kot da ga dajem iz kože. Uro in pol po hranjenju sem mu dala krompir z bučkami (bučke prvič). Ok, tri, štiri žlice še, potem pa jok. Sem mu vmes še malo poturila, ampak sem prej obupala. kaj mu je? S puncama nikoli težav, tale pa...

Spat bi šla, pa se je že zbudil.

Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.1.2009 12:26:05   
neboglasnica
Ilatic: ja, že petič so zmagali, imam TV3 na sumu, da so jim zadnjo oddajo finale šenkali

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.1.2009 12:27:46   
netki
neboglasnica....hvala
smo mel pa tud mi veliko večje težave zdej s tilnom kot pa z žigatom pri hranjenju...on je začel GH jest že pri 4,5 mesecih, tilen pa je lepo začel jest šele pri 6. mesecihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.1.2009 12:28:28   
ilatic
neboglasnica sej bo jedu. Poasi se daleč pride! Fantki so bolj lenčki za jest, važ da dobi par žličk pol bo pa dojel da je tudi po žlički želodček sit. Tarik ima še vedno raje flašo pa čeprav jo ima samo zjutraj in zvečer! Pa se hraniva po žlički že več kot mesec!

Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.1.2009 12:29:30   
ilatic
Ilatic: ja, že petič so zmagali, imam TV3 na sumu, da so jim zadnjo oddajo finale šenkali

Ma sigurno! Joj ko sem jih danes videla sem bila spet tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.1.2009 12:33:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ej mal bolj so jim vse šenkal. tu je taka kuhinja da brezveze! da bi meli vedn tako srečo... nooooooooot! pa ko so tile zadnji odgovori kr neki in oni so jih kao meli vse prav. dj dj!

sm jezna ko šus! user posted image

in da o zadnjem finalu sploh ne govorim...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.1.2009 12:34:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.1.2009 12:39:34   
tims
Zimska, se mi prav smiliš. Zdej vem, kako so se počutl naši sosedje, ko smo pri nas štemal pa razbijal, pa vrtal. Sicer sva še predno smo začel delat, napisala opravičilo. Sej vem, da kaj dosti ne pomaga, ampak kaj češ. Narest smo pa mogl. Mi je ena soseda rekla, da so se med sabo pogovarjal, pa ni blo neke pretirane panike. Je pa res, da sobota popoldne in nedelja je bil mir.

Sem pa jaz tud en konj. Tamalo ful lepo in nežno uspavam, ji potihem mrmram pesmico, jo počasi začnem odlagat v posteljico in jo treščim z glavico v stranico user posted image user posted image user posted image . Mal se je skremžla, pa kar spala naprej user posted image . Zdej pa dost heca. Jest grem mal pospravt, pred tem pa še en vic.

Trči zeko šumom i zatekne liju ispod drveta, kako mota joint, pa joj kaže: -Daj, lijo, nemoj pušiti to sranje, ajmo tčat, to ti je ono pravo....Zdrav život, čist zrak-kužiš?!
Lija baci sve i krene trčat sa zekom, ali naiđu na vuka, koji se baš spremao šmrknuti, a oni mu rekoše da baci to sranje i da trči s njima, jer je to ono pravo, jebeš koku. Trče oni tako zajedno kad naiđu na medu, koji se sprema roknut u venu, a oni svi na njega:- Ajde medo, baci taj škart, dođi s nama da trčimo malo, znaš da je sport i rekreacija pola zdravlja, jebeš to sranje. Medo ih pogleda, pa im reče: - Marš svi u ****inu, pa zar baš svaki put kad zeko žvakne ectasy mora s njim trčat cijela šuma?!

Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.1.2009 12:41:19   
tims
Zakaj je pa tok lufta vmesuser posted image ?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.1.2009 12:42:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ko se že glih dons o kešu pogovarjate.....
moj je dobil pošto zdele da za 10 let dela pri firmi dobi 460 eur user posted image user posted image user posted image user posted image

mater bo dnarjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.1.2009 12:45:06   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zakaj je pa tok lufta vmesuser posted image ?

pitaj bogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.1.2009 12:47:11   
netki
madonca tilen spi že skor 2 uri....pa še jest more in šibava po žigata....sej če bi bla pa doma, pa ne bi spal tolk časauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.1.2009 12:52:48   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
katarina kresal
ima privat jet...ne me z....user posted image

ne ona...Senica ga ima..ona je pa njegova punca...

punca .... samo uradno. Neuradno je čist druga zgodba ...

Če ne bom zdejle ta trenutek popi.... pa šla ven pa enga na gobec kresnla!!!
Lana sem dala v posteljico, čisto se je že umiril in na 3/4 zaspal... sosed pa DRRRRRRRRRR.... spet nekaj štemajo. Mater jim cigansko!

Dihaj, dihaj ... sicer si pa sploh ne morem predstavljat, da si ti huda!user posted image ... haha, vidim, da tud ilatic ne potegne, da se jeziš ... ti si ja taka nežna pupika user posted image Te pa čist razumem, včeraj je bilo pri nas isto. So sicer štemali oz vrtali samo par sekund, ampak je bilo dovolj, da se je Nina zbudila in potem sitnarila cel dan. user posted image

baby vac - men je super. Itak, da tud nad tem ni navdušena, ampak, ko vidi robček, je še hujše ... kar stran se obrne, še preden sploh do nje pridem user posted image
Drugače pa, ko ji teče iz noska, samo posesam in je mir za kar nekaj časa. Ko je bilo najhuje, smo sesali 3x na dan. Priporočam res!

Čaki, čaki... samo da še malo zrastemo, bomo že vrnili milo za žajfo. Lan bo vriskanje in jodlanje treniral pa na violino bo hodu in t že pr dveh letih, mami bo pa operno petje začela študirat (ne bo lepo, bo pa naglas), aja zvečer pa še bobne.Pa da vas vidimo pol!

sem pod mizo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lex
a lahko dam tu gor ftke al jih orem v album - ma katera kaj proti?

ah, kaj ga bixaš, kar tu gor jih daj ... pa velike

hvala tistim, ki ste pokomentirale moja vprašanja glede GH user posted image
šibam ...

Neposredna povezava do sporočila: 1969
15.1.2009 12:57:34   
lex
drage dame slike so v albumu - končno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zgleda da je viti ljubljanski zrak pomagal - je pojedla ves frutek (včeraj ga je malo požnudrala v LJ med tem ko je bil ati na pizzi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.1.2009 13:00:48   
netki
no pa smo še neboglasnico vidli na slikah user posted image user posted image

super ste vse!!!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.1.2009 13:02:55   
metuljcek321
Dober dan!

Danes smo malce zazurirali ob Anjinih 6-ih mesecih. Vsem danasnjim slavljenckom ponujam tole:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1972
15.1.2009 13:03:29   
lidija***
tims
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.1.2009 13:05:05   
osa3
IZVIRNO SPOROČILO: populis

osa3; kako sta z Filipom, nič ne napišeš?

Filip je imel potrjen uroinfekt. Smo prejšnji četrtek dobili pošto, da moramo takoj v bolnišnico. Enkrat na dan je dobival antibiotik. Do ponedeljka sva bila hospitalizirana, predvčerajšnjim in včeraj pa sem ga samo peljala na infuzijo. Od danes naprej smo na sirupu. Februarja imamo ponovno kontrolo. Tako na kratko user posted image .

Naslednji teden naj bi začeli s čofotalnico. Zdaj pa ne vem ali naj ga sploh peljemuser posted image . Se bojim, da se mu ne ponovi.

Blacky danes pa res oddam.

Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 13:12:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?