|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 9:59:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 10:00:09   
nosečka maja
Anja, Jan, Ela.......čestitam za mini rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:01:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1878
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:02:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:03:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:03:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
15.1.2009 10:03:53   
Inigo
karamela - js sm kupovala riž v Mullerju, takega bio od hippa al pa od milupe, ki sta brez nadaljevalnega mleka. hrano mu pogrevam v mikrovalovki - 20 do 25 sekund in je topla. malo pomešam, da se lepo toplo porazdeli in je. piškot razdrobi ko se ti zdi da paše zraven - meni paše k japki, hruški, lahk jih skuhaš al pa daš surove, oboje paše. pravijo, da obrok dodaš za vsak mesec enga zraven. tko da pri 6 mesecih - 1, pri 7 mesecih - 2... jst bom dala naslednji obrok nekje proti večeru, nekje okoli 5ih popoldan al pa še malo kasneje.
mi imamo blender iz BC in sm več kot zadovoljna. kupla sem ga prav zato, ker lahko miksaš majhne količine in res super zmiksa.

teo, bravo za zobek!

umpa - joj ej... Luka je car! res je! kaj že zna... komaj čakam ,da bo še Brin znal kaj konkretno pokazat. zdaj sicer že "pove" kdaj je zaspan, ker ima posebno štimo in "poje". ga dam ležat in ni 3 minute, ko spi ko klada. tak da že tut nekaj zna. pa pije tut če ma voljo - tko kot si rekla pri Luku. sicer pa imamo zdaj fazo ,ko se mu zdi blazno fajn, ko kaj pade po tleh in mama kriči nanj, da je lump. se pa reži ko munjen user posted image
user posted image user posted image sicer se pa mamo s čim hvalit, sj so naši otroci! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
15.1.2009 10:05:32   
TODI

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Zimska kaj si ti to ene fotke popala gor, nič vidla, upam, da ni kaka groznauser posted image , daj še enkrat ali pa prilepi link.

Evo draga  - še enkrat posebej zate! hehe... Remember?

user posted image

UUU jeb... pa lih to si mogla gor prpopat user posted image user posted image , ja vem to je blo pri Kuretu za eno ponovoletno žurko. Sicer pa da nebo pomote, jaz tega piva ne pijem, samo Union, tako da takrat sem bila na brezalkoholni pijačiuser posted image user posted image

Še dobro da nisi tiste ta cenzurirane z "žlahto in Danico" gor dalauser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
15.1.2009 10:06:06   
Inigo
mi mamo snega... jao jao! ja ene 15 do 20 centi ga je. in sploh ne vem kk se ma z Brinom spravla k P danes. grema izvide pokazat pa da vidmo kaj bomo naprej. sj nimama daleč, 10 minut peški. mogla se ma nest. in upam, da me kje ne usuje user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:09:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
15.1.2009 10:10:05   
lidija***
HD- danes greva, tako, da jutri poročam.  Malo ME JE zmotilo to, ko sem šla rezervirat me je vprašala za šampanjec, kar je skregano z mojo logiko. Savna in alkouser posted image  Mislim pa, da bo super, ker jaz tako uživam v savni, pa še s prijateljico se bova fino načvekaliuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
15.1.2009 10:12:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

zgleda, da sem premal naspana in mi grejo pol kr ene dileme in sekiranja po glavi... sej se res pozna... sem čist v negativnem razpoloženju, čist sprovocirana, zoprna, žalostna... ne spi pa ne spi naš otrok in ta celodnevni jok... ubija no...

in pol kr neki razmišljam negativno in morim, morim, morim... bom nehala... al pa se naspala čez vikend pa bo boljše user posted image

umpalumpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nkar še ti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
15.1.2009 10:12:52   
dzanika

pripravljen za akcijo

p.s. Zarja me sprašuje: kdo pa je ta stric??

user posted image user posted image user posted image   Ma že zdaj dober okus.  user posted image

mirjam čestitke za nov naraščaj! Kako pa mu je ime?

gilo krasne slikice! user posted image   In porod si imela povsem v stilu julijk. user posted image

rovarka mene pa od rebece pa levinje avatarji medejo. user posted image   In luštne princeske imaš ti doma!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
15.1.2009 10:14:57   
Inigo
umpa - nč sekirat... Luka je mali posebnež - v vseh pogledih (še mal pa bo shodil, prvi je sedel... mikeno in bo govoril). nekaj sporoča, ampak ko bi vedela... tešk je, vem! že sama tk paničarim ko se joče, pa naš sploh ne joka dost. razn ko ne kaka... in zdj od nedelje že ni... danes bo KATASTROFA! in bom tut jst morila in bom cela negativna. zato smo tu, da si pomagamo, da se spluvamo vn. in nam vsem pomaga. priznaj, da smo ti v pomoč! user posted image jutr je tk petek pol pa vikend in se boš lahko naspala in bo vse ok. ko bo pa Luka velik in mu boš lahk težila kolk se je drl kot mali... pol bo šele smešno! zdj pa trikrat globoko vdihni in izdihni, ga idi pocartaj in bo bolš

Neposredna povezava do sporočila: 1890
15.1.2009 10:15:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image  

meni je pa tale tolk lušna... user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
15.1.2009 10:15:55   
Tinky
aja HD, sirčke Plasmon dobiš v vseh trgovinah v Italiji, tako da greš lahko komot v Familo, če ti je najbližja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:16:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.1.2009 10:20:30   
lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

HD- danes greva, tako, da jutri poročam.  Malo ME JE zmotilo to, ko sem šla rezervirat me je vprašala za šampanjec, kar je skregano z mojo logiko. Savna in alkouser posted image  Mislim pa, da bo super, ker jaz tako uživam v savni, pa še s prijateljico se bova fino načvekaliuser posted image

šampanjec je za jakuzzi...

Verjetno.. saj po savni že paše kaj spit, če lahko. Prej pa ne!! Da te kap pri 90user posted image user posted image

Aja, naša jih bo dobila pa prva po prstihuser posted image user posted image . Tako sumljivo leze proti zvočnikom in ojačevalcu...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.1.2009 10:26:56   
3jeMi
punce... kolk sm jst dons "happy people"... dobila sem celo za 4,10€ višjo porodniško... uauuuuuuuuuuu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.1.2009 10:28:39   
lidija***
hd- sosede žal niuser posted image  je v Sirakuzi- ne vem kako se napiše! Pa z njo tako ne moreva kdaj ven, ker nima varstva.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:31:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:32:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:33:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.1.2009 10:36:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz mam pa cel 1,25€ višjo porodniško, ne vem če ne bi šla kr u Milano u šoping

greva skup...

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?