tims
|
Itak da spet zadnja visim kle gor . Je bil pa danes eden moj najlepših dni v zadnjem času. Najprej me je Nina spet presenetila s tem, da je prespala celo noč . Potem sem si zorganizirala prevoz na baby miting (btw hvala Ilatic ker si se ponudla, da me prideš iskat in hvala Almera, ker si me peljala domov). Predno sva se odpravili na pot, je Nina pojedla kar deset žličk Frutka, potem sem uživala na srečanju. Hvala vsem za lepe trenutke. Predvsem sem vesela, ker sem spoznala Lex in Zimsko. Upam, da se bomo še kdaj videle. No, potem sem na hitrco naredila kosilo, sta moja moška prišla domov s kompletno smučarsko opremo. Ko sva z mojim pojedla kosilo, sta šla sprobat smučke na bližnji hribček. Mi je moj potem poročal, da Tim še vedno uživa in da še vedno dela ful lepe zavoje. Bravo Tim . Midve z Nino pa sva se šle hranit okoli petih in obe zaspali. Mene je moj zbudil okoli pol osmih in me prosil, če lahko Tima zrihtam za v pojstlo, ker ima on še nekaj dela. Nina pa je še kar spala. Zbudila se je ob osem in petnajst. Pred tem sem šla pogledat kaj ima moj tako nujnega za delat, da ne more Tima zrihtat in me je skor kap. Blacky, ne ležim več, ampak sedim ko Marija Terezija na svojmu prestolu . No, moj je sestavljal računalniško mizo, ki je danes kooooončno prišla. Sem kar skakala od veselja. Drugače pa naj ti odgovorim, da imava samo ta en računalnik. Na žalost . Bi mi včasih prav prišel še kakšen, ker kakšen dan je taka gužva na njem, da se kar ne mormo zment, kdo bo najprej šel gor in itak da ponavadi jest zvisim . Naj nadaljujem: potem sem šla Nino zrihtat za spat in sva se pred tem še igrale, pa je ves čas jemala moj prst v usta in cuzala. Ko sem jo hranila, je kar še moj prst tlačila zraven . Pa sem jo potem odmaknila in ji začela tipati dlesen in se mi je na desni enki spodaj zdel ful nekaj hrapavo. Grem hitr po žličko in ugotovim, da je naša Nina dobila prvi zobek . Tko da Blacky, poleg polžka prosim še za zajčka. Zdej pa še nekaj malega komentarjev. Ilatic, hvala ti za lepe besede. Mi res veliko pomenijo. Hvala tudi vsem ostalim. V takih trenutkih je fajn vedeti, da se lahko na nekoga obrneš, zato en velik za vse julijke. Gilo, lepa porodna zgodba .Tole pa že kar malo pogrešamo, a ne punce? Branje takih zgodbic. Neboglasnica, a bi ti dala Stašev slinček naši Nini? Da ne bo tako ubogo glodala njegovga Almera, se čisto strinjam s tabo glede obnašanja in odnosa na smučišču. Midva Timu ves čas dopovedujeva, da nismo sami, da mora gledat na ostale, da je čelada za na glavo.... In do sedaj moram rečt, da se je vedno lepo obnašal. Upam, da bo tako tudi v bodoče. Blacky, bravo za tok hitro tipkanje. Se mi zdi, da od kar sem tukaj na RR jaz tudi hitreje tolčem po tipkovnici. Metuljček, pa sej je že čas, da nehajo snemat tale PB. Kokr sem "zaljubljena" v WM, mi gre počas PB na živce. Ta prva sezona je bla res zakon, ostale so pa kar neki. No, pa mogoče še druga in tuki bi mogl končat. Še vedno bomo pa lahko še ene dvajstkrat pogledale te dele, da bomo gledale WM. Se bo Auroraa verjetno strinjala z mano . Je pa bla kolegica pred kratkim na Kitajskem in rekla, da je na vsakem drugem vogalu ogromen pano z Millerjem. Sem jo vprašala, zakaj ni kakšnega dol potegnila, da bi ga imela v spalnici. Moj se je kar križal . Je reku, da bi mogl prepovedat, da ima najstnica dva otroka Groza, zdej gledam ponovitev 24ur. Kakšna katastrofa na cestah No, evo. Zdej je pa ura že tok, da bom kar dol padla. Dons sem pa ful utrujena. Mal sem vas prebrala, vse pa ne. Upam, da mi bo jutri uspelo. Lahko noč vsem.
|