|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:37:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:37:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 10:39:58   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

pripravljen za akcijo

p.s. Zarja me sprašuje: kdo pa je ta stric??

user posted image user posted image user posted image   Ma že zdaj dober okus.  user posted image

user posted image user posted image user posted image  se strinjam.

Dobro jutro. Midve sva se eno uro nazaj dvignile. Smo imeli spet mirno noč. Pa se ne bom kaj preveč hvalila, da ne bo kaj narobe.

Populis user posted image user posted image user posted image , sej bo boš videla. Kaj pa če bi probala tko, kokr je Almera z Borom? Da ga je malo pustila, da joka? No, pri nas se ni obneslo, mogoče bo pa pri vas kaj uspeha.user posted image

Umpa, mene nič ne moti, če se katera pohvali, kaj zna njen user posted image . No, naša zna poštevanko do štiri, pa tega nisem omenjalauser posted image . Hecam se, sej zato pa čvekamo tukaj, ne? Da obdelamo naše user posted image  po dolgem in počez.

Auroraa, upam da veš, da zdej PB-ja ne bo do spomladi. Da ne bo tvoj nonstop čekiraluser posted image . Aja, pa tale fotka je baje fotomontaža, sploh ni od WM, ampak od Beckham-auser posted image . No, HB za računalniške mojstre, da delajo take fotomontaže, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.1.2009 10:42:22   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Si lahko od Katarine Kresal privat jet rentava pa greva po njenih štacuncahuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:49:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:49:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.1.2009 10:52:50   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh...nenenene...tako bo razočarana v življenju, če bo imela tak okus..nikol ga ne bo dobiia..ma raje moške....

Ma ja. K bi mene spoznal, bi ga minila želja do moških user posted image user posted image user posted image . Sicer pa, dokler ga ne vidim v postelji z moškim, ostaja upanje, da ga katera od nas dobi, a ne? Pol bo pa z nami na RR razglablu, kaj njegov user posted image  znauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.1.2009 10:54:41   
lejla969
Dobro jutro, evo naju. Oba "šmrkava". Kaj čemo. Že od včeraj Miran papa na žličko samo spasirane jedi. Danes mu bom naredila piščančka s sirčkom po priporočilu Tinky. Bomo vidli, kako bo. Javim.
Anja, Jan in Ela vse naj naj za mini rojstni danuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.1.2009 10:57:05   
Netta
glugluglu in mirjam!

ubijajo me vajini avatarji, ker imata tako zelo podobne (modra barva), da skoz mislim da piše samo ena (sploh ko pišeta ena za drugo), ker samo oko vržem na avatar in "vem" za koga gre Pri vaju pa me vsakič zmede

user posted image saj sem že razmišlja da bi si dala novga, pa mi je ta tak všeč

populis - kar v kopalnico, pa računalnik s sabo vzemuser posted image user posted image

mirjam čestitke za nov naraščaj! Kako pa mu je ime?

Nejc

katarina kresal ima privat jet...ne me z....user posted image
populis - pri nas smo tud imeli teden dni nazaj jok, saj sem tuki jamrala, da se je čist razvadila za novo leto...no pa smo tud en večer kričali tri ure skup...s tem da je nisva pustila same, da ne bo pomote...nisem pa jo dala na dojko, ker mi je pred tem vse spila in sem vedela da se hoče le z njimi uspavat...tak da sva jo mirila  s petjem, dudo, zibanje...in je uspelo...od tiste noči spet lepo sama zaspi...je psihično utrujajoče, ampak lara bo imela več od tebe, če boš spočita...probaj!

čestitke vsem za rojstni dan!!!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.1.2009 10:58:16   
tims

Si lahko od Katarine Kresal privat jet rentava pa greva po njenih štacuncahuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi si pa vseeno raje njene bančne kartice rentalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.1.2009 10:58:26   
nanka

Jaz mam pa cel 1,25€ višjo porodniško, ne vem če ne bi šla kr u Milano u šoping

U pol sem jaz dobra, imam 4 Eure več, mater sem bogata

Neposredna povezava do sporočila: 1911
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 10:58:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.1.2009 10:59:29   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

moj otrok NIČ noče jest na žlico!!!!!!!!!!! mislim, niti banane. svašta!!!!!!!!!!!!!!

mojcek probaj s kakšnim drugim sadežem, moja je z užitkom samo hruško, ki je ona dva nista marala, banano pljuva ven, med te ko sta jih ona dva pojedla tone - pa res probaj s kakšnim frutkom sadnim, mogoče ji ni všeč sadje kot tako, jaz vem da je Alina imela obdobje ko je hotela jest samo frutke. in tud od naše patronažne sin ni hotel jest, če ni not v hrano vsaj malo frutka zmešala - ne obupaj user posted image  glede kilaže - od kolegice punčka jih ima 10kg pri več kot letu in pol, pa ne zgleda glih neka huda suhica

evo kot vidite nama je včeraj uspelo priplužit iz LJ. evo bolj kot ne splužene ceste so obupni vozniki iz SG sva se vozila skoraj 1 uro (rabimo cca 25 minut), ker sva imela spredaj čičota ki je vozil 30user posted image , pa se je dalo čisto normalno 60 peljat. skor sva zaspala. Vita je spala pa 3 ure d LJ do Vuzenice - smo meli pol pižama party, midva pa čist crknjena. Hvala da ste prišle zaradi meneuser posted image , bilo je super truper. sem se načvekala kot nora. In še nekaj, ko bo Vita naslednjič spet mela probleme s sračkanjem jo pripeljem na srečanje, je pol tik preden smo šli še 1x kakala in to tak da je vse skoz prebilouser posted image , sem jo mogla celo preoblečt

mirjam ja jaz sem blond user posted image user posted image user posted image  - me moj ne pusti da menjam barvouser posted image user posted image  - bla sem pa že svašta, pa mi ta trenutno najbolj sede, ker si jo lahko kar doma napacam.

menjava lokala - jao pride neboglasnica, meni so glih 2 minuti prej prinesli kofe, ona je pa čakala 20 minut da so jo opazili, pa ni tako mala, da je kdo ne bi opazil + da ji je kelnarca kapo od Staša pobrala, pa hoče naročit, se kelnarca obrne in gre proč. Ko so pa punce plačevale so se pa s kelnarjem skor stepleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak arogantnež - jao

ilatic bom prej prišla na kakšno srečanje, samo da ne bo več snega - jaz mam tebe tud v takem posebnem predalčku - si mi ful sedlauser posted image , brez zamere tud druge ste mi in sem že tolkrat napisala, da bi brez vas bla itak že na Pohorskemuser posted image

Inigo midva smučava pa brez čelad ampak si jih bova kupila, ker res ni več varno bit brez nje. Pa meni kape itak nekako ne sedejo, skoz mam probleme z njimi, tako da resno razmišljama o tem, da pa ne govorim o vzgledih za otroka. Tud na kolo se več ne vsedem brez nje, ker pol vem da se bodo otroci tud hoteli brez nje vozit. boš videla kako je fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem red v bajto naredit, pa kruh pečt

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.1.2009 10:59:53   
lidija***
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

hd- sosede žal niuser posted image  je v Sirakuzi- ne vem kako se napiše! Pa z njo tako ne moreva kdaj ven, ker nima varstva.

je šla zraven??? SUPER:...sploh nisem vedla..ni nič omenla za NL ko sva bla z mojim tam

...... JAuser posted image ,končno,skupaj so šliuser posted image .  Kapo dol vsem, ki imate športnike

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.1.2009 11:01:00   
lex
še 1x hvala za lep dan včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 11:03:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.1.2009 11:06:11   
tims
Lex, hvala tebiuser posted image . Naslednjič pa najbolje da ponovimo srečanje Pod vodo, da končamo tale bolj s temle nadutim kelnerjem. Mi je tok pritisk dvignu, da bi lahko Ilaticin frutek na glav zavrela, ne samo pogrelauser posted image . Jooooj, sem kar pikce spet dobila, ko se spomnim. Nč, grem raje malo futrat, če bo slučajno hotla kaj spravt v ustauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.1.2009 11:06:46   
ilatic
ANJA, JAN, ELA

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa danes malo pavzirala RR ker se mi je ogormno stvari nabral. Želim vse prebrat pol pa me cajt baše.

Pozabila sem povedat, da sem ugotovila da je pa naš res fantekuser posted image . Ko se je sosed pripeljal z velikm traktorjem je duda poletela ven, dobr da je bila na verižici, začel je mahat z vsemi štirim in se režal na vsa usta. Šok zame, ker pri dveh punčkah mi je bilo to full zanimivo!
Aja da ne govorim o sesalcu, samo da ga prižgem ga zasleduje po celi sobi in čist je tiho in miren. Ha ha

Populis tale tvoja pišika ga pa res sračka preveč ponoči. poskusi res nekaj ukreniti, če ne bosta tako še dolgo čepeli ponoči. Poskušaj jo imeti v temi in leži zraven nje. Naj se igra v medli svetlobi in ne jo dati ven iz splanice. Par noči bo verjetno protestirala, malo jokanja bo ponoči amapk lažje bo zdaj kot kasneje.

umpa vsi imamo kdaj slab dan in HB da smo tukaj a ne da se lahko spuhamo. Jaz imam danes tudi en čuden dan, nekja me spet psiha daje. Tko sem jo že sita, ampak kaj čem. Ne vem več kaj mi je! Pride dan ko se počutim super naprimer včeraj, danes pa sem spet pobita!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.1.2009 11:08:28   
ilatic
aja včerja sem bila na socialni in sem vprašala, če se bo porodniška letos kaj vsklajevala. pravi, da so že dobili odločbo, da letos ne bo nič, ker....tralalaal - skratka je rekla da je tudi pri njih RECESIJA. Sami zgovori!

Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.1.2009 11:12:36   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tinky, a vanilijev puding pa imaš? Jaz pa tega ne bi imela.

imam ja

kaj ne bi imela?

ja vanilijevga pudinga nimam nikoli domauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.1.2009 11:14:29   
ilatic
Lex, hvala tebi . Naslednjič pa najbolje da ponovimo srečanje Pod vodo, da končamo tale bolj s temle nadutim kelnerjem. Mi je tok pritisk dvignu, da bi lahko Ilaticin frutek na glav zavrela, ne samo pogrela . Jooooj, sem kar pikce spet dobila, ko se spomnim. Nč, grem raje malo futrat, če bo slučajno hotla kaj spravt v usta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! Moramo jim še enkrat fino zagost jaz sem takoj za akcijo, ker nimam dlake na jeziku če se gre za pravico sem glasna k nekaj! in ni me sram!

Lexiuser posted image za sračkanje pri Viti. Tarik se je zaljubil v Vito in od kar smo prišli iz LJ samo govori Tita, tita (V še ne zna).user posted image  
Spomladi pa organiziramo piknik v Lj. Ljubljančanke razmišljam o tem da bi najele tam tisto kočico na Bizoviku? a jo poznate? Lahko meso in pijačo s seboj prinesemo, sami pečemo, potok je zraven, igrišče za fuzbal je zraven? Kaj pravite?

Joj evo pa sem spet na RR!!! Ne smem niti pokukat gor!!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.1.2009 11:15:02   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Tinky, a vanilijev puding pa imaš? Jaz pa tega ne bi imela.

imam ja

kaj ne bi imela?

ja vanilijevga pudinga nimam nikoli domauser posted image

aja, user posted image sem blond veš.....mi pride malo več ksno user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.1.2009 11:17:47   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Lex, hvala tebi . Naslednjič pa najbolje da ponovimo srečanje Pod vodo, da končamo tale bolj s temle nadutim kelnerjem. Mi je tok pritisk dvignu, da bi lahko Ilaticin frutek na glav zavrela, ne samo pogrela . Jooooj, sem kar pikce spet dobila, ko se spomnim. Nč, grem raje malo futrat, če bo slučajno hotla kaj spravt v usta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! Moramo jim še enkrat fino zagost jaz sem takoj za akcijo, ker nimam dlake na jeziku če se gre za pravico sem glasna k nekaj! in ni me sram!

Lexiuser posted image za sračkanje pri Viti. Tarik se je zaljubil v Vito in od kar smo prišli iz LJ samo govori Tita, tita (V še ne zna).user posted image  
Spomladi pa organiziramo piknik v Lj. Ljubljančanke razmišljam o tem da bi najele tam tisto kočico na Bizoviku? a jo poznate? Lahko meso in pijačo s seboj prinesemo, sami pečemo, potok je zraven, igrišče za fuzbal je zraven? Kaj pravite?

Joj evo pa sem spet na RR!!! Ne smem niti pokukat gor!!!

saj smo se zmenli, da tam na faxu lahko - rej bosta imela predaleč - a si predstavljaš stroške za benz user posted image user posted image user posted image user posted image

piknik jeeeeeeee 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 11:18:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 11:21:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?