lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 moj otrok NIČ noče jest na žlico!!!!!!!!!!! mislim, niti banane. svašta!!!!!!!!!!!!!! mojcek probaj s kakšnim drugim sadežem, moja je z užitkom samo hruško, ki je ona dva nista marala, banano pljuva ven, med te ko sta jih ona dva pojedla tone - pa res probaj s kakšnim frutkom sadnim, mogoče ji ni všeč sadje kot tako, jaz vem da je Alina imela obdobje ko je hotela jest samo frutke. in tud od naše patronažne sin ni hotel jest, če ni not v hrano vsaj malo frutka zmešala - ne obupaj glede kilaže - od kolegice punčka jih ima 10kg pri več kot letu in pol, pa ne zgleda glih neka huda suhica evo kot vidite nama je včeraj uspelo priplužit iz LJ. evo bolj kot ne splužene ceste so obupni vozniki iz SG sva se vozila skoraj 1 uro (rabimo cca 25 minut), ker sva imela spredaj čičota ki je vozil 30 , pa se je dalo čisto normalno 60 peljat. skor sva zaspala. Vita je spala pa 3 ure d LJ do Vuzenice - smo meli pol pižama party, midva pa čist crknjena. Hvala da ste prišle zaradi mene , bilo je super truper. sem se načvekala kot nora. In še nekaj, ko bo Vita naslednjič spet mela probleme s sračkanjem jo pripeljem na srečanje, je pol tik preden smo šli še 1x kakala in to tak da je vse skoz prebilo , sem jo mogla celo preoblečt mirjam ja jaz sem blond - me moj ne pusti da menjam barvo - bla sem pa že svašta, pa mi ta trenutno najbolj sede, ker si jo lahko kar doma napacam. menjava lokala - jao pride neboglasnica, meni so glih 2 minuti prej prinesli kofe, ona je pa čakala 20 minut da so jo opazili, pa ni tako mala, da je kdo ne bi opazil + da ji je kelnarca kapo od Staša pobrala, pa hoče naročit, se kelnarca obrne in gre proč. Ko so pa punce plačevale so se pa s kelnarjem skor steple kak arogantnež - jao ilatic bom prej prišla na kakšno srečanje, samo da ne bo več snega - jaz mam tebe tud v takem posebnem predalčku - si mi ful sedla , brez zamere tud druge ste mi in sem že tolkrat napisala, da bi brez vas bla itak že na Pohorskem Inigo midva smučava pa brez čelad ampak si jih bova kupila, ker res ni več varno bit brez nje. Pa meni kape itak nekako ne sedejo, skoz mam probleme z njimi, tako da resno razmišljama o tem, da pa ne govorim o vzgledih za otroka. Tud na kolo se več ne vsedem brez nje, ker pol vem da se bodo otroci tud hoteli brez nje vozit. boš videla kako je fajn nič grem red v bajto naredit, pa kruh pečt