3jeMi
|
oj, pupike... ČVEKEEEEEEEEEEEEE! plavanje je bilo fajn! naš je kar užival, mene sploh opazil ni, z račko v ustih je okol gledal in čofal. po plavanju pa popil svojo dozico in zaspal... vsi otročki so bili full zmatrani, pa to samo od 15-20 minut plavanja. sem vam hotela še kaj lepega napisat, pa me je moj stari zdele full razpi**** (sorry, sam je res pritisnil na ta pravo tipko), da nimam nobene taprave volje za pisat... HB se je spokal nazaj v službo, pa da ga ne vidim... že ko je prišel sem videla, da nekaj ne štima (vem sicer kaj, samo ne bom o tem - privatna čustvena stvar povezana s službo), potem je pa samo čakal, da nekaj narobe naredim in je začel kar zjat... butl neumn... da ne govorim o eni cvetki od včeraj zvečer... že odkar ne dojim, mi naprej meče uporabo Novalaca... kao, da je nezdrav, da tamalga filam s steroidi (nikol, ama nikol me ni vprašal za razlog zakaj sem nehala dojit, ko sem pa jokala, ko so me joški in bradavice bolele, mi je pa rekel, da je to zato, ker si jih preveč mažem in da sem preveč občutljiva )... no, in pazite tole: Jaz rečem, da bom danes skuhala kurjo juhico (prvič v življenju, priznam) za tamalega. In kaj reče bumbar: Zakaj že? Saj imaš une juhe iz vrečke! .... WTF ... res, sem ostala kar brez besed... se opravičujem, ker sem zatežila... grem pogledat župco, se mi zdi, da je že kuhana, pa, če ne bom hitro naredila za jest, po Lovro vse igrače pojedel...
|