|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
14.1.2009 23:18:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

a prej pa ni bla taka?

Bla, včasih, ampak ne SKOZ! Pa zdaj tudi ne veva, koliko jo lahko vzgajava, ker pač rabi ljubezen in pozornost... In potem je ful sranje furat nekje vmes... ne smeš ji vsega pustit, hkrati pa vidiš, da je revček...

midva mava z lubijem tule kar različne poglede....seveda prevladajo mojiuser posted image jaz sem namreč mnenja, da je treba otroku dopovedovati da je ne in da ne sme itd. sam to pa je tudi vse. on bi pa bolj na oštro. pa kr kazen bi daluser posted image
sam fora je, da otrok ne razume. niti še ne razume vzroka in posledice ( če boš to pa to se bo zgodilo to pa to....)...tko da men se to zdi trapasto, ne delaš drugega, kot iz sebe budalouser posted image in si avtoriteto spodkopavaš....jaz mam občutek da bolj kt ji težima z ne, večje veselje ima...kot bi res se ji fino zdelo, da zdej je pa orenk pritegnila pozornostuser posted image samo jaz je ne šljivim, sem odstranile vse take zadeve zarad kterih je treba težit, preusmerjam pozornost, ignoriram pa grem kej takega počet, da vem da jo bo premamilo...ne ukvarjam se tolk s tem, da bi me ubogala, z vzgojo, pač pa energijo raj vlagam v to, da sploh ne pride do situacij, kjer je treba na oštrouser posted image
za prepovedi in vzgojo in kazni in takšno bo še cajt...vse to še bo nujno treba...zdej pa ni, no vsaj men se ne zdiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
15.1.2009 7:53:58   
kiara24
Dobro jutro,

evo sem vas na hitro malo prebrala.

Sedaj se vam pa malo ogalsim pa, tako grem ker moram avto peljat da ga nekaj popravijo, pol se vam pa spet malo javim.

Cel dan bova z lubijem brez avta, upam,da ne bo ravno danes kajuser posted image , če pa bo me bo pa že kdo pelajal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
15.1.2009 8:01:20   
Anonimen
jutrouser posted image

oddala otrokauser posted image šlo gladkouser posted image je čist vesela odkorakala v igralnico....kak je to fajn videtuser posted image
je rekla vzgojiteljica, da pridno hodi na kahlco, pa sama je itd....in da tud ostale vzgojiteljice jo hodjo žulit in mečkat, vključno z ravnateljicouser posted image ker da je pač tak posrečen otrokuser posted image no, sej je resuser posted image a morm povedat da sm kr rastlauser posted image kaj je to za en mamin egouser posted image
pa risbico sem dobilauser posted image morm si eno tako večjo mapo nabavt, da bom shranjevala te stvari notri....pol jih bo pa dobila za en 30. rojstni danuser posted image

snega je pa fuluser posted image noro....pa nč spluženouser posted image jst ne razumen teh komunalcev...vsako leto se hvalijo kak dobro so pripravljeni in da jih nič ne more presenetiti...in vsako leto jih preseneti pozimi sneguser posted image kdo bi razumu...

kiara ja dons pa res ne se kam spravljatuser posted image no, rešilca si lohk še zmeri naročišuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
15.1.2009 8:58:55   
PAJO
dobro jutro

no jz sm tud tamavga peljala v vrtec,sm mal pojedla,zdej pa
pijem kapucino in mal za racunalnikom.

drugac smo dobro,moram posesat...imam cel kup dela.
bo ze pocas.

kako ste kej?

lep dan,ceprav bolj oblacen in zaspan,anauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
15.1.2009 9:12:42   
kiara24
Ulla- ful lepo to,user posted image da je tamala tolk pridkana... itak je to veselje če ti nekdo pohvali otroka in so z njim zadovoljni.

kar se tiče cest so pri nas tudi obupne, da o pločnikih ne govorim. Jaz ne vem kako so to včasih ko ga je res padlo na noč ogromno. Komunalce brigajo samo državne cest, pa atvoceste... stranske pa neuser posted image . BZ

Včeraj sem se še sama spravila ven malo na sneg, s psom sva šla pa jij e čisto dogajalo tolk je bila vesela, mislim, da se spomni maldosti user posted image ko sva jo priepljala je bil ravno sneg in je tam se kobacala, skakalauser posted image .

No jaz grem pa sedaj nekja pojest, pa še ne vem kaj. POl si moram pa glavo umit, uapm da se ne zvrnem v banjouser posted image .

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
15.1.2009 10:02:12   
kiara24
Samo nekaj bi vas vprašala titse ki ste iz okolice Kranja in bo otrok imel pediatra v Kranji.

Ali za katerega veste da je dober? Kaj mislite o hčerki dr.Peternostra?

Hvala vam.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.1.2009 10:18:19   
Jancci
Jutro!

Vidim, da ste že pridne.. jest sem se komej s postle spravla. Zdej pa mal čajčka, pa hrana.. pol pa mal ven na zrak! Kok mi je hudoooo!  user posted image

Jooj, ko pa tole berem o Ronji in Uli in pol mojmu razlagam in pol mi2 še prav pametno vedno ujameva tiste oddaje o varuškah, ki kao pomagajo vzgajat problematične otroke se pa samo za glavo drživa!!! Včeri sva se pol v postli spraševala.. kaj nama je blo, da sva se v to podala??? Sej nama je blo čist fletno.. šla sva kamor sva hotla, kadar sva hotla, nič teženja, popolna svoboda........ izleti, potovanja, smučanja, športi,... pol pa tisto gledaš po tv, pa te mine do česarkoli.  user posted image  user posted image

No ja, sej so tut vrjetno veseli trenutki (ne verjetno.. ziher) ampak, včeraj je bil pač tak dan, al kaj??  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
sam fora je, da otrok ne razume. niti še ne razume vzroka in posledice ( če boš to pa to se bo zgodilo to pa to....)...

He, he.. ob tem stavku sem se pa spomnila na enga kolega zadnjič, ki mi je tko fajn rekku, ko sem neki pametvala glede vzgoje (brez izkušenj seveda  user posted image  ), da IF stavki pri otrocih ne delujejo!! Sem se samo smejala...

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Samo nekaj bi vas vprašala titse ki ste iz okolice Kranja in bo otrok imel pediatra v Kranji.
Ali za katerega veste da je dober? Kaj mislite o hčerki dr.Peternostra?

Ja jest sem mela namen imet pediatra v KR, pa sem že mal po netu brskala. Glede na prebrano, se mi zdi, da mora bit tale kar fajn!!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.1.2009 10:26:00   
Anonimen
kaj nama je blo, da sva se v to podala??? Sej nama je blo čist fletno..

No ja, sej so tut vrjetno veseli trenutki

ja se človk kr vprašauser posted image pa sej gre...večino časauser posted image se mi pa zdi da je največ odvisno, kaj pričakuješ...od otroka...in od sebe, kot starša....tu se lahko sam svinjsko zakolješ....in zakolješ tud otrokauser posted image
jaz od otroka ne pričakujem pravzaprav nič....od sebe? da bom delala tko, da ko bodo moji otroci odrasli, da ne bodo z grenkobo gledali za nazaj....sam to.

o tem kaka pričakovanja imajo pa drugi....pa raj nebiuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.1.2009 10:39:32   
uršika***
Jutro.

No, pri nas je tudi čez noč napadlo full snega, zdaj se pa nič ven ne vidi, ker imam v otroški sobi pa v kopalnici strešne okne in mi ni jasno, kako naj ta sneg dol spravimuser posted image - se je tko prpopal na šipo, da noče dol padet. V kopalnici sem ga malo z vrha s smetišnico dol dala, pa v banjo, v otroški si pa ne upam, pa še dosežem ne. HB je drugje dost svetlo, k imam velika okna in balkonska vrata vsepovsod- tukajle je pa res krizauser posted image

Noč je bila seveda spet katastrofalna- standarduser posted image
Grem za nazaj počekirat, ste klofale kot noreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.1.2009 10:42:56   
uršika***
kaj nama je blo, da sva se v to podala??? Sej nama je blo čist fletno.. šla sva kamor sva hotla, kadar sva hotla, nič teženja, popolna svoboda........ izleti, potovanja,

jp. jaz se tudi to sprašujemuser posted image No, pa mogoče se nama bo pa tko dopal, da bomo hitro naštimal še kakšenga bejbija, da bo bolj pestro-tko kot pri Ronjiuser posted image
Kako bova pa funkcionirala pa kot staršauser posted image OMG, sploh si naju tko ne predstavljam, tko da nimam pojma kako bova to izpeljala.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.1.2009 10:45:57   
Jancci

o tem kaka pričakovanja imajo pa drugi....pa raj nebiuser posted image

Ja no to, kaj drugi mislijo o moji vzgoji men u bistvu čist dol visi (se opravičujem na izražanju). Bi pa rada, da nebi moj otrok pri tridesetih reku, da je bila njegova vzgoja čist mimo. Upam, da se bomo fajn razumel!?

Zadnjič sem spraševala, če je katera brala knjigo Povezovalno straševstvo, ker me zanima vaše mnenje o takem načinu vzgoje, ki je tam opisan, pa se mi zdi, da ni nobena brala!? No, pa saj bom sama vidla kaj bo naši družinici najbolj sedlo.

Mi je pa zanimivo ko si omenila kaj pričakovati od svojih otrok!? A veš, da o tem sploh še nisem razmišljala... skos imam samo to v glavi, da bi bil ZDRAV, ostalo bomo pa že!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.1.2009 10:47:44   
uršika***

pa poizkusit še kakšno akcijo za pospešitev poroda izpeljat

čuj, a ti sam poskušaš, al izpelješ tud user posted image

Hehe, Ullauser posted image
Jaz akcije izpeljujem že vsak dan ta teden, sam je problem, k ni velike koristi od tegauser posted image
tko da ne vem, če še naj verjamem tem, ki pravjo, da sex kaj sprožiuser posted image Men se ne zdi da, ker še vedno lomastim s tem trebuhom naokoluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.1.2009 10:49:41   
uršika***
Kaj pa naša Lunica???

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.1.2009 10:56:45   
Anonimen
Zadnjič sem spraševala, če je katera brala knjigo Povezovalno straševstvo, ker me zanima vaše mnenje o takem načinu vzgoje, ki je tam opisan, pa se mi zdi, da ni nobena brala!? No, pa saj bom sama vidla kaj bo naši družinici najbolj sedlo.

Mi je pa zanimivo ko si omenila kaj pričakovati od svojih otrok!

nisem brala, načeloma ne berem takih knjiguser posted image iz nobenega področja...sej lohk da so super pa fajn, sam se m i zdi da sam zatučkajo tist kar mamo v sebi....da ne znamo sebe več poslušat, pač pa delamo kot smo nekje prebralo, kot nam je nekdo rekel....univerzalnega recepta pač ni in en čisti levak pa res ne more men govort kako naj bom srečna, uspešna in dobra mama svojim otrokomuser posted image sem čudna, a neuser posted image

kar se pa pričakovanj tiče...kaj pa vem....kaj pravzaprav res pričakovat od svojih otrok? pa da bo pošteno in smiselno? da bo briljanten v šoli? kaj pa če mu ne bo ležalo? mogoče bo blestel na fuzbal placu, v šoli bo pa totalni drek....a mam vseen pravico pričakovat od njega da da blesti?

pričakovat od otroka da bo dober, pošten...kar je še tega? to so zame bolj tiste vrste pričakovanja, ki jih morem vase usmerit...kaj in koliko pa ma otrok s tem, kako ga bo men uspelo vzgojit....bore malouser posted image

ne vem....jst nonstop takele stvari tuhtamuser posted image pa bluzim...in pojma nimam kak bo vse skp funkcioniralo, vem sam da niti slučajno ne, kot je navadno praksa...bom ene čudake zgleda vzgojila al kajuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.1.2009 10:57:01   
Jancci
A ste tole brale?? Kaj mislite o tem??

http://www.delo.si/clanek/74288

Ej Ula, kako narediš, da v bistvu ne objaviš celega linka ampak narediš samo eno tako povezavo na link s svojimi besedami?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.1.2009 11:01:39   
_kathy_
Mislim, da je naša lunica12 že mamica. Se nam od včeraj ni nič javila.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.1.2009 11:02:45   
Jancci
Ma Ula v bistvu imaš prav!! Najboljš je sebe poslušat. Tkole ko mal berem tvoje misli se mi zdi, da ne boš kej dost falila!! Včasih se prav nasmejem! user posted image

Sem včeraj mojga vprašala, če bo prebral knjigo, ker me zanima kja si misli, pa je rekel isto kot ti.. jest bom rajš bolj sebe poslušal in naredu kakor se mi zdi, da je prav. Pa sem rekla OK!! Kakšna pametna ideja bo pa mogoče men ostala iz tega foruma, al pa iz kakšne knjige al pa se jo bom sama spomnla!! Prav zelo komplicirat se mi pa ne da, pa mojmu tudi ne, tko da mogoče nama pa rata! Pa še neki.. se mi zdi, da z dobro voljo in humorjem tut velik rešiš!! user posted image Bomo vidl..

< Sporočilo je popravil Jancci -- 15.1.2009 11:04:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.1.2009 11:12:33   
Anonimen
Ej Ula, kako narediš, da v bistvu ne objaviš celega linka ampak narediš samo eno tako povezavo na link s svojimi besedami?

osenčiš, kar želiš met v okvirčku in pol klikneš odgovoruser posted image

članek je hud, ja...določene stvari so bolj tko...ameriškeuser posted image se pa zelo zelo strinjam s tem, kar pravi o EA in CR...upam da si bo čimveč žensk to prebralo...

jp, humor zlo prov pride...sploh če se znaš tud na svoj račun nasmejatuser posted image

kathy jst tud tko mislimuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.1.2009 11:15:16   
snikolina
Dobro jutro souser posted image , jaz sem danes spet dlje spala. Kok to paše. Edin, če mi ne bi blo treba ponoči tolikokrat na wc, bi blo, kot da nisem nosečka+spanje na trebuhu-to tudi komaj čakam.
Glede amnio-sem brala, da jo izvajajo samo še v Kranjski P, drugod ne več.

MIMI, če ti ne znese prit do CE P, se mogoče srečave v MB Puser posted image user posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.1.2009 11:19:14   
Jancci

To vem.. ampak zanima me kako narediš kao bližnjico do kakšnega linka npr. http://www.delo.si/clanek/74288 da ni cel link ampak da piše npr. "članek"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.1.2009 11:19:43   
Anonimen
Najboljš je sebe poslušat

sam k se ne znamo...vsi nam pravijo kak bi moglo bit...to je noro, pa ta tempo in vse...in nam nonstop tumbajo kak bi nekaj moglo bit....kako in kdaj morjo otroci jest...pa spat....pa kolk lahko jokajo in kdaj lahk kakajouser posted image dreka namalangauser posted image zakaj pa more bit tko, kot drugi pravjo? pa lohk men cel svet govori, da je dobro in prav, da pustim otroka jokat ( primer...)...da se more naučit...ne vem česauser posted image in dobr, ga pustim, sicer z odporom, ampak če vsi tko pravjo, pa že.....in otrok joka, že prov histerično, men se pa srce trga....ampak drugi majo prav, ane....pa čeprov jaz v sebi čutim da nimajo, da je prov da grem k otroku, da ga vzamem, potolažim, točno vem da je TO TISTO KAR JE PRAV, sam drugi boljš vejo, a neuser posted image in parkrat tko, pa adijo materinski čutuser posted image

jaz iz vseh stranoi kasiram neodobravanje, negodovanje, zavijanje z očmi in zmajevanje z glavouser posted image tud z lubijem se velikrat ne strinjava, sam je on hvalabogu vsaj tolk, da se da z njim predebatirat zadeve...da je odprt za nova stališča in poglede....in navadno prideva skp pol...sam klinc, poslušam sebe in otroka...in probam narest tko, da bo za otroka dobro....kar pa ni nujno dobro zameuser posted image ****t ga...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
15.1.2009 11:22:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

To vem.. ampak zanima me kako narediš kao bližnjico do kakšnega linka npr. http://www.delo.si/clanek/74288 da ni cel link ampak da piše npr. "članek"

aja sm šlampasto prebralauser posted image ko pišeš odgovor, napišeš recimo TUKAJ in si to osenčiš, pol maš pa v zgornji vrstici na koncu un znak za povezavo ( zemlja), klikneš tist in v okvirček prilepiš link in potrdiš. to je to.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.1.2009 11:36:48   
barba
Ko sem prvič rodila sem bila v sobi zraven ene punce, ki je imela tok ubiskov...po 10 naenkrat jih je prišlo v sobo, pa še poleti je bilo in vroče in potem smo komaj dihali...potem pa so se pogovarjali o bedarijah, ki bi se jih lahko doma zmenli ali pa zunaj pred bolnico...niso bile nič povezane z novorojenčkom in mamico. Bedarija. Pa mene je to ful motlo, samo kaj češ.

Pr men je blo isto, sam da je bil april. Prav vse mame, tete, sestrične, ... nevem kdo še so bli zkoz tam. user posted image user posted image user posted image

niia ČASTITKE! user posted image user posted image user posted image

Jst sem se tud z mojmu user posted image  zmenila, da se rodi naslednji vikend. Takrat bo pa ja že hotu ven, saj bo že 10 dni čez pdp. user posted image  .... jst optimist user posted image

bom probala bit spet sama, če bo šlo...pa upam da ne bo kot prvič, k sma mogle bit cel teden notri user posted image

V porodnišnici KR je menda ful gužva in so tud po 3 mamice z user posted image  v sobi. user posted image  Ti verjamem, da je fajn bit sam. Zgleda, da bo v KR to zelo težko izvedljivo.

user posted image  sam kaj, ko moj poje vse in ni šans, da karkoli sladkega posivi.

Moj je zdej enkrat kar na jedilno čokolado navalil user posted image user posted image user posted image  ker kao ni videl tiste ta velike milke zraven. user posted image user posted image user posted image
Men tud paše na cajte sladko, sam to sam dopoldne. Popoldne in zvečer mi hrana skoz manj paše. user posted image  

Ronja - upam, da se kmalu umiri user posted image user posted image user posted image Naša bo dopoldne v vrtcu in bom vsaj takrat malo bolj v miru.
Nevem pa kako bo v vrtcu z Meto. Od prijateljev mali je začel v vrtcu ful praskat in grizt ko je dobil sestrico. Doma je bil pa do sestrice in ostalih čisto normalen, nič ljubosumen in bistveno bolj nežen. Bomo videli kako se o odvijalo ...

Mogoč tole likanje kaj pomeni user posted image

user posted image user posted image user posted image  Po moje pa tud .... bi mogla že zdavnej rodit, če bi kej pomenil user posted image user posted image user posted image

V petek imam pa amnio, pa me je kar malček strah tega, pa ne vem niti zakajuser posted image .

Kiara24 - nč se ne boj, sej ni tolk grozno. Ful se probi sprostit, da te bo manj bolelo in ni panike. user posted image
Aja, pediatrinjo za Meto imamo dr. Alenko Ješe in je ful fajn. Za user posted image  pa nevem kako bo? Verjetno ga/jo bom kar k isti probala dat. Sem že pozabila kako je s temi P.

Dejte mi povedat, zakaj delajo enim amnio?

Se mi zdi, da je to ful odvisno od G in porodnišnice. Če imajo pri roki UZ z njim pogledajo, v KR pa na amnio naročajo. Menda je pri amnio fora, da pogleda kašen je maternični vrat in z eno lučko posveti, da pogleda še plodovnico.

Jst mam dons pdp, pa ne sam spodnji del trebuha boli, drgač pa nč. Grem kej počet ... rodit pa dons NE grem. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 15.1.2009 11:37:37 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.1.2009 11:49:51   
Jancci

Najboljš je sebe poslušat

sam k se ne znamo...vsi nam pravijo kak bi moglo bit...to je noro, pa ta tempo in vse...in nam nonstop tumbajo kak bi nekaj moglo bit....kako in kdaj morjo otroci jest...pa spat....pa kolk lahko jokajo in kdaj lahk kakajouser posted image dreka namalangauser posted image zakaj pa more bit tko, kot drugi pravjo? pa lohk men cel svet govori, da je dobro in prav, da pustim otroka jokat ( primer...)...da se more naučit...ne vem česauser posted image in dobr, ga pustim, sicer z odporom, ampak če vsi tko pravjo, pa že.....in otrok joka, že prov histerično, men se pa srce trga....ampak drugi majo prav, ane....pa čeprov jaz v sebi čutim da nimajo, da je prov da grem k otroku, da ga vzamem, potolažim, točno vem da je TO TISTO KAR JE PRAV, sam drugi boljš vejo, a neuser posted image in parkrat tko, pa adijo materinski čutuser posted image

jaz iz vseh stranoi kasiram neodobravanje, negodovanje, zavijanje z očmi in zmajevanje z glavouser posted image tud z lubijem se velikrat ne strinjava, sam je on hvalabogu vsaj tolk, da se da z njim predebatirat zadeve...da je odprt za nova stališča in poglede....in navadno prideva skp pol...sam klinc, poslušam sebe in otroka...in probam narest tko, da bo za otroka dobro....kar pa ni nujno dobro zameuser posted image ****t ga...

Ja, sej, to je največji drek k se tok ljudi "dobronamerno" umešava in hoče pomagat, k oni vejo kaj je najboljš zate in za tvojega otroka. Ravno ti primeri so opisani v tej knjigi.. poslušat moraš sebe in poskusit ignorirat okolico. Čeprav vrjamem da je to ful težko. user posted image user posted image

Že zdaj vidim kako bo moja mati najboljš vedla kaj je dobr za mojega otroka. user posted image No, samo tok sebe poznam, da mislim, da bi mi moglo ratat ignorirat in prefiltrirat saj polovico stvari. Upam!!! Ker je bila že zadnjič neki pametna.. da če je bilo za nas tko dobr, bo pa tudi za tega!! Halo? Je pa drek ker smo v isti bajti!! Že itak sem zadnjič zvonc uvedla, ker so mi uletaval non stop.. kr tko neki brezveze. SEm rekla, da rabim malo več zasebnosti, da v bistvu niti naga ne morem od kopalnice do garderobe, ker nikol ne vem kdaj bo na vratih!! Pa sta bla najprej ful užaljena, pol je blo neki časa ql, zdej pa kar z zvoncem v roki (ker je na dalinjca) pride gor in že na poti v stanovanje kao zvoni. Halooo?? Ponavadi pred bajto/stanovanjem pozvoniš in počakaš da nekdo pride odpret al kako?? Ga bom zdej enkrat dol napopala na steno in ma da stoji zraven zvonca. In če men ne pašejo obiski pač ne bom odprla!!! Vsak dan je neki, da hodi tuki gor in me res nervira. Pa še zdej je vsa živčna ker jest še zmeri s tem trebuhom okol skačem... pravi moj, da jih zdej lahko malo razumem!? Zadnjič sva se pogovarjala, da bova kar zaklenila vrata ko bo otrok... da kao ne bo po štengah padu kjub temu, da itak ne bo še hodu. user posted image

No ja, mal moram jamrat, pa sem glih zdej čist notr padla. Sori. Upam, da ve nimate takih problemov!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.1.2009 11:52:39   
Jancci

aja sm šlampasto prebralauser posted image ko pišeš odgovor, napišeš recimo TUKAJ in si to osenčiš, pol maš pa v zgornji vrstici na koncu un znak za povezavo ( zemlja), klikneš tist in v okvirček prilepiš link in potrdiš. to je to.

THX, bom probala enkrat ko bo prilika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.