Blacky30
|
Tak, Teja spi, preberem to revščino, ki ste jo nakloftale, skoraj nič, potem pa se vržem na finance. Moram naredit mesečni obračun. Grrr, mrzim to delo. Ilatic, jaz nisem prišla komaj danes na FB, sem že nekaj časa gor, samo nisem aktivna, ker mi je bolj kot ne brezvezen. Sem te pa danes slučajno videla in sem te prosila za prijateljstvo. Tipkanje - ja, jaz tipkam slepo, desetprstno, tak da gledam samo v ekran in nič na tipkovnico. Da se pa malo pohvalim - sem bila najhitrejša tipkarca v svoji generaciji še na starih mehanskih pisalnih strojih, le napake so mi vzele nekaj hitrosti po končnem izračunu, kar pa se sedaj pri teh compih poravna, ker pišem še hitreje in napako popravim tak hitro, da niti nihče ne opazi, da sem jo naredila. Je tast zadnjič slišal, kak sem tolkla po tipkovnici, pa je rekel, to pa zdaj nisi nič napisala, to si brezveze tolkla gor,pa sem ga povabila, da pride pogledat, ga je skoraj kap. Pa pogovarjam se tud s človekom, pa tipkam zraven, in to logične stavke, ne tjavendan kar nekaj. O,vidim, da Dzanika tud obvlada. No, jaz sem imela 320 udarcev/minuto na mehanski mašini. Metuljcek, kaj boš čekirala FB, če pa sva že dolgo prijateljici gor??? Sploh ne veš. Btw. nimam pojma, kdo sta tista dva na sliki. Lumpa, nastavi rit - TAKOJ!!!! Ko te namlatim, pa boš povedala, kaj Lukec zna novega. Mlada mamica - bi rekla da Žana.
|