|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 15:19:31   
glugluglu
Ja luštne steuser posted image , se vas je kar nabralo kljub temu vremenu, pridneuser posted image
kaj pa neboglasnica, ni te na slikah? So ti pozabile vzeti fotoaparat iz rokeuser posted image .

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 15:20:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.1.2009 15:25:50   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, slikice v albumu.

Bilo je krasno, kot vedno. Definitivno bomo pa menjale lokal.

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Bodo pa skutneuser posted image  user posted image

Mnjami. Imam kar lavor pod brado, ker mi sline tečejo. user posted image

Ok, pokomentirala bom kasneje, šibam po Ančko.

zakaj boste menjale lokal??
Slikice so pa super. user posted image user posted image   Ma tale lex mene tko na eno iz zasavja spominja. Pa tolk mladostna mi zgleda fuuul. Ma pa že tri otročke. user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 15:26:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.1.2009 15:26:57   
nanka
Punce user posted image user posted image user posted image user posted image , kratkolasa rdečelaska je Tims.Ja zakaj menjava lokala?

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.1.2009 15:27:14 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.1.2009 15:27:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Aja, tole me zanima.. kaj vaše mame berejo RR, kot sem zasledila? Jaz je žal nimam, si pa ne predstavljam taščeuser posted image

Ehhhh, če miško vozi po celi mizi, dokler ji na tla ne pade, da bi nekam kliknila.user posted image user posted image user posted image  Sorry mami.user posted image
Obe s taščo sta antitalenta. Ni panike, da bi kaj prebrali. Imam pa veliko vohunov tu gor, ki pa bi lahko kaj razčvekali okoli, zato včasih raje stisnem jezik med zobe in ne povem vsega.user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.1.2009 15:29:01   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Z mojcej je vse v najlepšem redu, ima se fajn, morajo se pač spet privadit na novo, ker so se zdaj spet navadili bit pri starših, zdaj pa spet sprememba. Saj bo.....

Joj, pa sej ne morm verjet Blacky, da nisi prebrala vseh postov... sem se že javlaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vseen. Hihihihi

Uboga Blacky se vleče daleč zadaj, na strani 61. Bom počasi sebi enega polža prilepla na seznam namesto Teji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.1.2009 15:32:53   
pigama
Sem pokukala v album. Same fejst mamice, da o malčkih sploh ne govorim.

Naslednjič, ko se srečate, bodo pa že malčki naročili pravo malico!!user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 15:33:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.1.2009 15:36:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

blacky - hvala za ideje...je kosilo že v želodčku tri ureuser posted image

Ups. user posted image user posted image user posted image  Pozabla pogledat na uro tvojega vprašanja. Če pa se mi zdi, da sem komaj vstala.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.1.2009 15:47:10   
pigama
Tako, jogurtovo pecivo z bananami je pečeno. Pride katera? Samo čokoladno glazuro še gor naredim, sem preveč na RR visela, pa je malce bolj temno. Bom zakamuflirala user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.1.2009 15:54:44   
neboglasnica

user posted image user posted image user posted image user posted image za 6. mesecev MOJCI, PATRICIJI in LARI

Še od mene.

Flower: super, da sta šla lahko domov. Kakšno bruhanje, recesija se pozna. No, vsaj nekje, če se že v šoping centrih ne.

Netki:
upam,da se je okus vrnil.

Metuljček321: 2 uri brez elektrike. Ja, to zna bit pa kazen, ker te ni bilo.

3jeMI:
user posted image

Pigama:
odlično, da nima alergij!

Glux3; odlično. Smo te pa pogrešale danes.

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Ja luštne ste , se vas je kar nabralo kljub temu vremenu, pridne
kaj pa neboglasnica, ni te na slikah? So ti pozabile vzeti fotoaparat iz roke .

Sem na fotkah, pri Almeri, Populis in Lex.

Mirjam80
: zakaj bomo menjale lokal. Prvič: ko sem prišla, je bila tam že Lex. Čakala sem dobrih 20 minut, lovila natakarico, da bi mi postregla... skratka, potem so še jamrali glede skupnega računa, stole premikali na glas..

Tako, komaj sem prišla čez, sem kar utrujena. No, moje oči so. Moji otroci pa že kar kričijo, ko se usedem za računalnik: spet ne bo mame par ur.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.1.2009 16:04:06   
Netta
a je bila spet tista zoprna natakarica od zadnjič??  ah saj bo kmalu pomlad in se bomo lahko kje zunaj dobileuser posted image

a ima še katera občutek, da je njen otrok sedaj ko uvajamo GH še bolj lačen kot prej...bi si mislil da bodo sedaj kaj dalj časa zdržali, no ja...al je sam pr nas takuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 16:18:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 16:22:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.1.2009 16:25:22   
Blacky30
Levinja, opažam, da ti veliko paradižnika poješ. Pa kaj je sploh užiten zdaj ta, ki ga imajo v trgovini? Ni čisto brez okusa?

Slikice LJ - prave bejbe ste, vse!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa kakšne lušte ste mi naredile s hrano. Zanimivo, skoraj vsaka je jedla nekaj drugega. Ste opazile, da sem samo hrano gledala???user posted image user posted image user posted image

Flower, super, da sta doma. Na opazke pa se ne oziraj, itak sestra ne more odločat o zdr. stanju Lana, zato imamo dohtarje.user posted image

Lidija***, boga Mojči, da se boji ljudi. To pa ni prijetno. Samo saj se bo navadila in to več ne bo problem. Ne, naša se nobenega ne boji. Sicer, če je tujec in jo ogovarja, ga samo gleda in se mu ne nasmeji nekaj časa, samo joka pa ne. Itak pa me večina ljudi sprašuje, če Teja sploh zna jokat, ker jih še pol tega ni slišalo. Ja, če pa se jaz tud ne spomnim, kdaj je nazadnje.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.1.2009 16:31:10   
nanka
Zimska user posted image , mi je ful žal da nisem prišla, samo kaj ko pri nas že cel dan pada in je prav grozno na cesti, jaz sem pa pravi zajc vsaj v snegu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.1.2009 16:31:50   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki, kdaj mate pa vi kej sistemackega? Nam so ga zdej prestavli k je pediatrinja odsotna...
A za aerobiko si se že odločla, boš hodila?

sistematski imamo 20.1. ob 15:45

danes me pa na uz ne bo ker sem čist hin, vročina...mali kašlja.....a lahko poveš tam, da smo zboleli...ker sploh nimam telefonske kamor bi poklicala

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.1.2009 16:32:33   
nosečka maja
srečanje- zelo ste luštni na slikicah......upam da ste vse srečno prišle domov v tem snežnem vremenu. Naslednič prideva tudi midve z Laro.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 16:41:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1670
14.1.2009 17:05:12   
liju
Pozdravljene punce!
Najprej HVALA ZA ODGOVORE GLEDE MLEKA user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Liju: nikoli ne reci nikoli...sicer pa prostor  (saj si omenila kočo, kajne) naj ne bi bil proble, pravijo.

To sem posplošlauser posted image . Imamo stanovanjeuser posted image user posted image

Aja, tole me zanima.. kaj vaše mame berejo RR, kot sem zasledila? Jaz je žal nimam, si pa ne predstavljam taščeuser posted image

Ne vem, mogoče tudi kdajuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flower

mojcek jaz sem hotla it zraven, ko so mu šli kri vzet,  pa mi je vrata zaprla, je rekla do bojo sami zrihtali.

Isto so naredili z Ninotom, ko smo hodli na teste za alergije.Ene so prave....

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Moja user posted image  se ful boji ljudi. Tudi svojih babic. Ko jo ogovorijo začne kar nabiratuser posted image  Šele po kakšne pol ure jo lahko vzamejo v roke in mora biti obrnjena vstran od njih. Kaj pa vašiuser posted image ? Ali se tudi bojijo tistih, ki jih ne vidijo vsak dan?

Isto!!!!!!!

Pri nas je bil Nino takšen, Žan pa še zaenkrat ne hbuser posted image  Vem da sma bila z Ninotom v trgovini in ga pač en gospod pogleda, pa se mu nasmeji, on pa v jok kot da je ne vem kajuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

kdaj se neha 3-dnevno preizkušanje? Nimam pojma, jaz sem dajala, po dva dni isto recimo, ker sem pač toliko naredila, pa še tudi zdaj ko količinsko ne poje full, naredim za 2x.

ko pa poizkusi vso zelenjavo, pol pa mesek al kako? Meseka še nismo probali, bom pa zdaj počasi začela z pipikouser posted image

kako jim date vi meso..se ga da pretlačit ali ga je treba zmiksat? Jaz sem ga pri Ninotu kar na full malo naseckala, zdaj pa ne vem kaj bom, ker Žan kar spljuva kak je kaj bolj gostega od mlekauser posted image user posted image

kako pa je z rižem? kdaj ji lahko dam tisti ta "pravi riž", ne riževih kosmičev? user posted image   Jaz sem mu ga že dala, samo sem ga z paličnim zmiksala, ter dodala kako sadjeuser posted image

Kaj ne kupiš tiste, ko so "štoplčki-špinače?"

3jeMi:user posted image user posted image user posted image za tvojo prvo župico, upam da ti je uspelauser posted image  in da boš lahko tvojemu jezik zavezala, da je ni čez domačo juhouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Ravnokar sem dobila izvide iz bolnice: Maja nima alergij, popolnoma zdrava !!!! Tak sem vesela!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo

glugluglu:user posted image user posted image user posted image za izvide urina

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Slikice LJ - prave bejbe ste, vse!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa kakšne lušte ste mi naredile s hrano. Zanimivo, skoraj vsaka je jedla nekaj drugega. Ste opazile, da sem samo hrano gledala???user posted image user posted image user posted image

Kje pa si jih vidla? So javne v albumu? Grem gledat user posted image  Upam da ste se fajn načvekaleuser posted image

Zdaj pa grem malo Ninota zamotit, je danes domauser posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1671
14.1.2009 17:11:05   
liju
Pogledala slikice, fulll ste lepiuser posted image user posted image user posted image . Pa kaka lakotauser posted image user posted image user posted image , ste pa imele maratonski čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
14.1.2009 17:14:03   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Danes manjkajoče - sem vas pogrešala ZELO (Metuljčika, Nanka, Nosečka Maja, Mirjam, Aurora, 24julij in ostale...)

In TODI seveda!

ni panike, saj vem da me pogrešaš, kljub temu da nič ne napišeš user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1673
14.1.2009 17:26:56   
Blacky30
Levinja, jaz sem ji že dala pravi riž, in sicer sem skuhala cvetačno juho z rižem, pa sem ji zmiksala in ji je bilo ful všeč. Dodala sem še malo korenčka.

Jaz več ne dajem 3 dni isto hrano, pa uvajava nekje 3 tedne.

Hrani dodam margarino, če se mi zdi potrebno, ne masla, ker je ta na kravjem mleku osnovan. Sem šajser.user posted image

O meseku čakam, da ti druge odgovorijo, ker mene tudi zanima, jaz ga še nisem dala.

Naši sem danes skuhala jabolko s cimetovo palčko, zmiksala in dodala malo riževe kašice, pa je ful jedla, ji je bilo res všeč. Pojedla je 100ml. Ker mi je še pol ostalo, sem dala v skrinjo.

Aja, še to: glede na tvoje jedilnike doma pa priznam, da bi se raje tvojemu možu pridružila pri njegovem jedilniku. Čufti mnjamiiiiiiiiii.......ham ham ham......user posted image user posted image

3jeMi, ne se sekirat, vsak ma kdaj slabe dneve. Očitno je pod stresom, čeprav glede AM pa nima prav, je ena in edina hrana za dojenčke poleg materinega mleka. Tipični moški, ki misli, da je dojenje samo po sebi umevno. Pri nekaterih ja, ko ni nobenih težav. Bo boljše.user posted image
Žurke - ja, pri nas je to res na dnevnem redu, moževa familija so res sami žurerji.user posted image

Mojcek, bo bolje, bo, ker mora bit.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Lari, Patriciji in Mojci!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmrznjena špinača - kaj to kupujete kremno al navadno? Sploh obstaja navadna? Ker Nejc mi je po kremni dobil ful alergije in ne upam.

Osa3, nič se ne oglasiš. Je vse ok z vama? Kaj je bilo pravzaprav narobe, da sta morali urgentno v P?

Pigama in Maja, tak se dela!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glu3, super za prvi izvid urina, čestitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcej, sem prebrala vse skozi, samo nisem vidla tvojega posta. Onega včeraj ja, samo danes ponoči te je populis še 1x vprašala, če je vse ok, ker si tak dvoumno napisala včeraj. Tak da vidim, da ti nisi prebrala vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa v tem lokalu nikoli ne rečete nič tem tečnobam??user posted image

Neboglasnica, jaz bi rada vedla, kaj si pa ti jedla tam???user posted image

Pigama, prosim za recept za to tvoje super pecivo.user posted image

Sedenje, vprašanje za tiste, ki imate že zajčka na seznamu??? Naša Teja sedi zadnje dni tudi po minuto, potem pa se zvrne na stran, ker jo kakšna igrača zmoti, ko si jo tišči v usta, pa izgubi ravnotežje. Če sedi pri miru, pa se tudi z rokico podpre, ko jo hoče zvrnit, tak da že lovi ravnotežje. A ste v takem primeru že zahtevale zajčka ali so sedeli tak, da se sploh več ne prevržejo??

Blacky pa je vse prebrala, hojlali hojlala........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
14.1.2009 17:32:47   
liju
Špinačo jaz kupujem navadno.

Vse najboljše slavljencem za obmesečnicouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?