|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 12:48:39   
Netta
maja- čestitke tvoji pupiki za mini rojstni dan!!! pa mojci in patriciji prav tako!

user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.1.2009 12:51:07   
Netta
lačna sem...pa sem ravno kosilo pojedla...kaj mi je storiti??user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.1.2009 12:52:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

lačna sem...pa sem ravno kosilo pojedla...kaj mi je storiti??user posted image

Nedvomno si zasluzis eno konkretno zgodnje popoldansko malico!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.1.2009 13:00:42   
lidija***
levinja- bo frost in mislim, da hoffer tud imajo špinačo, ki ni v celem kosu ampak v majhnih dozicah

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.1.2009 13:03:54   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

lačna sem...pa sem ravno kosilo pojedla...kaj mi je storiti??

Nedvomno si zasluzis eno konkretno zgodnje popoldansko malico!

sem vedela da bo nekdo razumel kakšen nasvet rabimuser posted image user posted image user posted image user posted image

alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.1.2009 13:04:34   
rovar_ka
Dober dan!

Kavica je pospravljena, kuhali še nismo, pravkar jem zajtrkuser posted image ob pol enih, pa to se ti zmeša..

Sem se odločla, da neham čakat in sem moji pipiki danes prvič ponudila korenček, ker sploh ne morem več jest pred njo, me tak gleda bogi otrok maliuser posted image Sem bila ful optimistična in sem mislila, da ga bo z veseljem začela mazat. Japaja, da ne bi kje res jauser posted image Kr gor se ji je dvigovalo, kremžla pa se je tak fejst, da sma se z mojim samo smejalauser posted image

Danes bomo kuhali špagete bolognese in solatko, njamiii, komaj čakamuser posted image

Vse, ki ste se podale na srečanje
- upam, da ne boste kje obtičale na cesti in da varno prispete na cilj in nazaj domov.

Mirjam - recept - jaz sem se zadnjič hvalila, kak še nimamuser posted image in hopa, naslednji teden se je hudič že pojavil. Tak da ti se kao pohvali, da si vesela, da je še ni, boš vidla da te bo slej kot prej obiskalauser posted image

Flower- malolo sem pozna, javi kako bo kaj z vama

Ilatic - res grozno kaj se vam je zgodilo amak HB da je vse vredu. Sem si kr oddahnila, ko sem prebrala do konca. In ja, eni se ful davijo, jaz vem da je moja sestra malega skoz mogla "reševat", vse se mu je zataknilo, kruh, vse. Zdaj pa ko ima drugo punčko, pa ni nikoli bilo problemov.

Fajn je, da si preberete tole in upam, da tega nikoli ne boste rabile uporabit http://www.ringaraja.net/forum/O%C5%BEivljanje_dojen%C4%8Dkov/m_3272079/tm.htm

Mojcej - ja jaz se tudi spomnim kaj se vam je zgodilo, se vas zadnje čase drži smolauser posted image Sej bo bolje, za vsakim dežjem posije sonček vešuser posted image

Tims - user posted image user posted image user posted image
Netki - čimprej še pozdraviuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.1.2009 13:04:59   
metuljcek321
Mal sem zdajle natrenirala misice .... sem kidala sneg, da bo moz sploh lahko domov prisel. Menda ne bo zdaj se kaj prevec zapadlo. Sicer pa: krasna rekreacija, ja. Misice na stegnih, riti, rokah - ni, da ni. Pijem cajcek in malce berem.

levinja, jaz sem se precej zadaj, kar se tice uvajanja GH - do zdaj je probala samo jabolko in banano, ju3 gremo na hrusko. Menda je ne bo napenjalauser posted image  3 dni hruska, potem pa na zelenjavo, I guess. Korenje first ...

mirjam, izbrani avto je prva klasa!

3jemi, user posted image  za plavanje, pa user posted image  za stanje doma! Things can only get better!

lidija, nasa je popolnoma nebojeca, kar se tice tujcev ... zadnjic sem prvic opazila, da se je nekaj zacela kremzit pri tasci in tastu, ki ju ni videla teden dni .... hm ... mogoce se bo zdaj zacela ta faza!

skrivanje - Anja tudi obozuje to igrico. Ali pa, da ji migam z glavo nad trebusckom - da mi gleda lase, jih grabi in vresci zraven - to jo spravi v absolutno norijo ---- se tolk rezi, da je joj. Ce pa zraven se recem: "Buuuuuu," je pa cist out. Pa zvok poljuba se ji zdi blazno zabaven. Cist ven pade. In da, tudi nasa obozuje, ce se ji tko narahlo pihne v obraz - se posebej pri usesih - podivja od smeha. Res je tko, da bolj kot je simpl "igrica," bolj je Anja nad njo navdusena!

nanka, pigama, brez elektrike je blo res kar kruto. Sem si rekla: "OK, grem pa jest. Si bom naredila toast" --- user posted image  user posted image  user posted image  ---- cez nekaj minut se mi zdi tko tiho v bajti, grem prizgat radio ---- user posted image  user posted image  user posted image  ----- in v tem stilu se nekajkrat!

mojcek, za puzzle ti je ze Mirjam povedala - Eurospin, 10 evrov za 9 komadov. Jaz sem vzela dvoje, da je dost placa za malo za valjat.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1608
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:10:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.1.2009 13:12:33   
metuljcek321
Drage dietarice: danes v Niki, prilogi Dnevnika - intervju s slavnim Michelom Montignacom ...

Jesti pravilno po Montignacovo .... prilagam link: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1610
14.1.2009 13:13:08   
nanka
Levinja jaz kupujem Etino zamrznjeno in je v koščkih tako da lahko pripravljam zelo male porcije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.1.2009 13:14:32   
metuljcek321
150 ml veliko na obrok? Hmuser posted image

Nas lakotnik je prej pojedel tretjino banane IN 210 ml mlekauser posted image  user posted image  user posted image  Drekec bo pa smrdel do Pakistana, sem zihr. Pa tud velik ga bo!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:18:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1613
14.1.2009 13:18:54   
Netta
Mirjam - recept - jaz sem se zadnjič hvalila, kak še nimam in hopa, naslednji teden se je hudič že pojavil. Tak da ti se kao pohvali, da si vesela, da je še ni, boš vidla da te bo slej kot prej obiskala

jaz pa še nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
14.1.2009 13:18:57   
Netta
lidija, nasa je popolnoma nebojeca, kar se tice tujcev ... zadnjic sem prvic opazila, da se je nekaj zacela kremzit pri tasci in tastu, ki ju ni videla teden dni .... hm ... mogoce se bo zdaj zacela ta faza!

ja pri ani je isto...če smo par dni v družbi je vse ok, gre k vsakem...takoj ko pasva kakšen teden sami, je cel kažin če jo kdo le preveč od blizu pogleda...

sem pa tudi sama opazila, da me sedaj kadar je več ljudi v sobi kar išče z očmi...lep občutek aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
14.1.2009 13:19:15   
nanka
Natka je ravnokar pojedla 90 ml kurje juhice s krompirčkom in korenčkom. Bi ji dala še več pa noče ust odpret. Sem ji pa pripravila na olivnem olju in malo soli, da je bolj okusna. Matic je prišel ravno iz šole in se že baše z ostankom juhice, samo še rezance sem mu noter zakuhala.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:20:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1617
14.1.2009 13:20:21   
Netta
auroraa - ja kaj boš dečkota filala z mlekom...on hoče zrezke, tak kot atauser posted image user posted image user posted image

kar štiri obroke že...bravo res...mi še vedno poskušamouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
14.1.2009 13:26:20   
pigama
Ravnokar sem dobila izvide iz bolnice: Maja nima alergij, popolnoma zdrava !!!! Tak sem vesela!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
14.1.2009 13:28:51   
glugluglu
Mi smo od pediatra, prvi izvid urina je okuser posted image , za drugega pokličem jutri, no zgleda, da so AB prijeli, v Lj. pa pošljejo jutri, če ne bi bil ok. Ampak jedel ni pa danes đše nič pametnega, božček, čisto je brez apetita.

Pri nas je tako sneženo ledeno s......, no prej sva z očetom skidala okoli hiše, slišim pa, da je v Logatec iz. Lj. pridet totalen kažin, zastoji na avtocesti, dobro, da nismo kam morali iti.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:29:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:29:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1622
14.1.2009 13:31:11   
nanka
Pigama in Glugluglu user posted image user posted image user posted image user posted image krasni izvidi, super

Neposredna povezava do sporočila: 1623
14.1.2009 13:36:37   
Inigo
HURAAAAAAAA za dobre izvide! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 13:37:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?