metuljcek321
|
Mal sem zdajle natrenirala misice .... sem kidala sneg, da bo moz sploh lahko domov prisel. Menda ne bo zdaj se kaj prevec zapadlo. Sicer pa: krasna rekreacija, ja. Misice na stegnih, riti, rokah - ni, da ni. Pijem cajcek in malce berem. levinja, jaz sem se precej zadaj, kar se tice uvajanja GH - do zdaj je probala samo jabolko in banano, ju3 gremo na hrusko. Menda je ne bo napenjala 3 dni hruska, potem pa na zelenjavo, I guess. Korenje first ... mirjam, izbrani avto je prva klasa! 3jemi, za plavanje, pa za stanje doma! Things can only get better! lidija, nasa je popolnoma nebojeca, kar se tice tujcev ... zadnjic sem prvic opazila, da se je nekaj zacela kremzit pri tasci in tastu, ki ju ni videla teden dni .... hm ... mogoce se bo zdaj zacela ta faza! skrivanje - Anja tudi obozuje to igrico. Ali pa, da ji migam z glavo nad trebusckom - da mi gleda lase, jih grabi in vresci zraven - to jo spravi v absolutno norijo ---- se tolk rezi, da je joj. Ce pa zraven se recem: "Buuuuuu," je pa cist out. Pa zvok poljuba se ji zdi blazno zabaven. Cist ven pade. In da, tudi nasa obozuje, ce se ji tko narahlo pihne v obraz - se posebej pri usesih - podivja od smeha. Res je tko, da bolj kot je simpl "igrica," bolj je Anja nad njo navdusena! nanka, pigama, brez elektrike je blo res kar kruto. Sem si rekla: "OK, grem pa jest. Si bom naredila toast" --- ---- cez nekaj minut se mi zdi tko tiho v bajti, grem prizgat radio ---- ----- in v tem stilu se nekajkrat! mojcek, za puzzle ti je ze Mirjam povedala - Eurospin, 10 evrov za 9 komadov. Jaz sem vzela dvoje, da je dost placa za malo za valjat.