|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:31:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:32:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 22:32:39   
Blacky30
Tak, Teja spi, preberem to revščino, ki ste jo nakloftale, skoraj nič, potem pa se vržem na finance. Moram naredit mesečni obračun. Grrr, mrzim to delo.user posted image

Ilatic, jaz nisem prišla komaj danes na FB, sem že nekaj časa gor, samo nisem aktivna, ker mi je bolj kot ne brezvezen. Sem te pa danes slučajno videla in sem te prosila za prijateljstvo.user posted image

Tipkanje - ja, jaz tipkam slepo, desetprstno, tak da gledam samo v ekran in nič na tipkovnico. Da se pa malo pohvalim - sem bila najhitrejša tipkarca v svoji generaciji še na starih mehanskih pisalnih strojih, le napake so mi vzele nekaj hitrosti po končnem izračunu, kar pa se sedaj pri teh compih poravna, ker pišem še hitreje in napako popravim tak hitro, da niti nihče ne opazi, da sem jo naredila. user posted image  Je tast zadnjič slišal, kak sem tolkla po tipkovnici, pa je rekel, to pa zdaj nisi nič napisala, to si brezveze tolkla gor,pa sem ga povabila, da pride pogledat, ga je skoraj kap. Pa pogovarjam se tud s človekom, pa tipkam zraven, in to logične stavke, ne tjavendan kar nekaj.user posted image
O,vidim, da Dzanika tud obvlada. No, jaz sem imela 320 udarcev/minuto na mehanski mašini.user posted image

Metuljcek, kaj boš čekirala FB, če pa sva že dolgo prijateljici gor???user posted image user posted image  Sploh ne veš.user posted image

Btw. nimam pojma, kdo sta tista dva na sliki.user posted image

Lumpa, nastavi rit - TAKOJ!!!!user posted image user posted image user posted image  Ko te namlatim, pa boš povedala, kaj Lukec zna novega.user posted image

Mlada mamica - bi rekla da Žana.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
14.1.2009 22:36:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

skrivanje - Anja tudi obozuje to igrico. Ali pa, da ji migam z glavo nad trebusckom - da mi gleda lase, jih grabi in vresci zraven - to jo spravi v absolutno norijo ---- se tolk rezi, da je joj. Ce pa zraven se recem: "Buuuuuu," je pa cist out. Pa zvok poljuba se ji zdi blazno zabaven. Cist ven pade. In da, tudi nasa obozuje, ce se ji tko narahlo pihne v obraz - se posebej pri usesih - podivja od smeha. Res je tko, da bolj kot je simpl "igrica," bolj je Anja nad njo navdusena!

Tudi Aleksander ima ful rad, da se z lasmi pritisnem k njegovemu trebuščku ... tako se smeji, da mu kar sape zmanjkuje user posted image   zdaj ima sploh obdobje, ko bi se igral z lasmi. Brca pa tudi kot strela, presneti mulček je že ful močan user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
14.1.2009 22:36:31   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ma ja dzanika, valda bom... sej nisem tega napisala, da boste me zdej prosile, pa bom pol jst blagovolila povedat. ampak ja, se počutim ful bad ko kaj povem...

naučila sem ga da pove ko je lačen... tri dni sem mu kazala in ponavljala, da je flaška in GH am am in zdej sam ko je lačen pove. reče tak zelo odrasel emmmm. čist neki posebnega, ni kot momljanje, ampak pravi emmm. mi je ful lažje, ker luka dosti joka in zdej vem kdaj od lakote, pa tudi ponoči če se zbudi, mi pove al je od lakote al kr tko.

ja pa sam pije. kadar se mu ljubi. jaz mu dam pokažem flaško, on jo z obema rokama prime, se z njo igra,  da v usta in pije. če se utrudi, da malo ven in spet notri... pa se mal igra... ko pride notri luft, ker ni več velik mleka, jo sam dvigne v zrak, da spet dofila mleko...

poudarjam, če se mu da. kadar je zagret, ne pusti da ga hranim, hoče sam. drugače pa se zlekne, pa se je noče niti dotaknit.

ja to pa je super. Jaz mam pa že po urih naštudiranega da vem kdaj začne zaradi lakote jokat, kdaj pa zaradi zaspanosti. Drugače pa tko al tko ne joka. Hvala bogu! Sam pa tut Jan že ful dolgo pije. Sicer mu mleko ponavad js dajem da se preveč ne afna, čaj oz. sok pa vedno sam pije... Pa tut da flaško mal notr pa mal ven... Prov luštno ga je gledat. In js tut komi čakam da mi bo lepo povedal kdaj je lačen. Pa da začne vse lepo jesti. Ker zadnje čase mi malo štrajka pri GH. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1805
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:37:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
14.1.2009 22:37:58   
Blacky30
HD, kolk jaz razumem, sta lunici 2 frendici, luna73 je 73 letnik in pravi, da je njena "mama", ker imata obe nick lunica, no vsaj imeli sta ga. Imam prav, Lumpa???user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:39:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
14.1.2009 22:39:18   
dzanika

kak veš da si že res predebel?

kaj js vem. Za sebe vem da sem. Se ne počutim dobro takšna kot sem... Pa ITM mi tut pove svoje...

Neposredna povezava do sporočila: 1809
14.1.2009 22:40:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Majuska a potem si ti tudi kidalauser posted image  user posted image  user posted image , midva s tastom sva imela tudi akcijo, potem pa sem bila tolk crknjena, da  te tud poklicat nisem mogla user posted image

ni panike Todi, te čist razumem ... mene je prej zmanjkalo pred tevejem, kar sploh ni moja navada user posted image

08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
14.1.2009 22:40:15   
Majuska

MA FAK KOK STE PA TO UGOTOVILE user posted image user posted image user posted image jaz sem mislila, da bo pol leta ugibanja

meni se je zdelo takoj, ko sem prebrala ime hčerke user posted image pa nisem hotela najedat

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1811
14.1.2009 22:42:18   
dzanika
nič drage moje. Jaz grem eno križanko rešit. Pa mal jagod nabrat. Jutri se pa spet tipkamo... Pa ne mi preveč dela naredit za zjutraj. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
14.1.2009 22:42:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Neboglasnica - luštne fotke

Ilatic - poskušam ga zdej posnet, samo ko vidi kamero NOČE migat. Mogoče mi rata...

Lex - srečno pot domov

Danes manjkajoče - sem vas pogrešala ZELO (Metuljčika, Nanka, Nosečka Maja, Mirjam, Aurora, 24julij in ostale...)

ah mene itak niste pogrešale user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:42:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
14.1.2009 22:44:45   
dzanika

ne dzanika tkole user posted image user posted image user posted image user posted image :

user posted image

ps. sem opazla da je spodaj prašno ja

ah ne ne. To ti je sigurno tvoj dragi podtaknu. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:50:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:51:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1817
14.1.2009 23:00:35   
rovar_ka
Čer čvekice! Danes sem bolj pozna, ker imamo Tajčiko tukaj, pol pa sploh ni časa za RR. Sem komaj zdaj prišla za comp, čez eno uro pa tak morem it spat. No, pa da vidimo kaj se dogaja...

IZVIRNO SPOROČILO: flower

mojcek jaz sem hotla it zraven, ko so mu šli kri vzet,  pa mi je vrata zaprla, je rekla do bojo sami zrihtali.

ne morem verjetuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.1.2009 23:11:49   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Ravnokar sem dobila izvide iz bolnice: Maja nima alergij, popolnoma zdrava !!!! Tak sem vesela!!!!user posted image user posted image

super novica Pigamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 23:26:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 23:26:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1821
14.1.2009 23:40:49   
rovar_ka
blacky - lepe slikiceuser posted image

srečanje - same fajne babikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.1.2009 23:48:05   
nosečka maja
metuljček - ali tvoja Anja pije samo aptamila ar iz mullerja ali si ji že kdaj dala za pit aptamil ar  kupljen v lekarni. Ker naša tega iz lekarne sploh ne mara pit. A je možno, da je mleko različno, glede na to kje je kupljeno. Če ga pije ti ga lahko na naslednjem srečanju izročim še zapakiranega, ker sem kupila 2 škatli .

GH jaz ji sedaj že kakšen mesec postopoma dajem vsak dan malo gh za papcat.

Imava pa tak urnik
-  zjutraj ko se zbudi mleko aptamil ar 150-220ml
- potem sledi malica čez 2 uri- sadje zmiksano ( na začetku sem prekuhavala sedaj je sveže) jabolko z banano ali hruško...sedaj zraven dodam še kakšen               brezglutenski  plazmon piškotek kupljen v dm) sadja sedaj poje za cel obrok nekje od100-150ml
-  čez 2uri mleko
-  čez 3 ure (okrog 14 -15 ure) pa zelenjava ki jo ne obožuje preveč- ji skuham korenček pa krompirček ali bučko ali cvetačko itd.
- potem kmalu spet mleko 
-  proti večeru dobi kakšno kupljeno brezglutensko mlečno kašico od milupe nekje 100 ml
-  pred spanjem okrog 20 - 20.30 ure pa spije od 100-180m lmleka
  spi celo noč.

Imava tak ritem če sva cel dan doma, če pa kje pohajamo se pa vsa stvar prilagodi.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.1.2009 23:51:56   
Majuska

ne dzanika tkole user posted image user posted image user posted image user posted image :

user posted image

ojej user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1824
14.1.2009 23:52:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

kolk sta luštni user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?