|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
12.1.2009 13:50:21   
nf
Lučka jeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem vesela, da je vse kul s tamalim! In, a si bila trdna in nisi vprašala za spol ali ti je ušlo? user posted image  Ej sej meni se tudi ni poznalo tam do 17. tedna, čeprav hlač že prej nisem mogla zapret. Zdej pa se mi zdi, da kr hitro raste. user posted image  Kdaj bomo videli slikce??

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.1.2009 14:58:06   
tecnobica
Pozdravljene po dolgem cajtu.

Najprej čestitke soncek_25. user posted image

Lučka, fino, sam da je vse vredu z user posted image .

Kaj ima že Suzi danes? Da vem za kaj držim pesti?

Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.1.2009 18:57:06   
Matejčika
Jaz pa jutri kličem v MB amb. za neplodne in naju znova prijavim na čakalno listo. user posted image user posted image user posted image Upam, da neboma preveč dolgo čakala. Tak da bi bla že tam septembra na vrsti, bi blo super! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.1.2009 18:58:22   
Grethy
Hej hoj

kako ste ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.1.2009 19:01:34   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pa da zdaj še poročam, kako je bilo na NS. Z otročkom je vse v redu, tveganje je majhno. Skratka super. Edino to je, da ga nosim čisto na desni strani, zadaj in pri jajčniku, tako, da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ, ker drugače ne bi nič videli. No, zdaj vsaj veste, zakaj še nimam nobenega konkretnega trebuha, razen unega ta špehi.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................super..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.1.2009 19:56:15   
Fargesia
hejla!

sonček_25, čestitke!!!user posted image

Lučka, sej sem vedla da je vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

suzi zdele pridno aja....user posted image

Grethy, jaz sem prehlajena...pa ti? Kako si?user posted image

Matejčika, upam da bosta čimprej na vrsti!!!!user posted image

user posted image vsem skupaj in za vsako posebej...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.1.2009 20:05:21   
lučka 25
Punce, hvala za vse.user posted image

Fargi, tebe naj pa bacili že pustijo pri miru, če ne bom huda. A kaj veš, kako je s suzi (punca, spočij se in naspi)?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.1.2009 20:20:26   
Fargesia
ne, nisem ji nič pisala, ker vem (ti tud veš), kako se počutiš ko si bil pod narkozo...jutri enkrat čez dan ji bom pisala...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.1.2009 20:21:28   
Grethy
Ej Fergi k´t pušlc ... sicer ga bo treba mal zdej zalit preden gre na nočni počitek, drugač pa v redu ... je ne pričakujem ta mesec, čeprav me čudno drživ levo jaje ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa "smrkavčke" zjagaj proč s čajčki in se loti posla user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.1.2009 20:22:15   
Fargesia
Lučka, v 14.tednu!!!! juhej!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.1.2009 20:22:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, hvala za vse.user posted image

Fargi, tebe naj pa bacili že pustijo pri miru, če ne bom huda. A kaj veš, kako je s suzi (punca, spočij se in naspi)?

Lučkica, ti zelena pošastka mala ... vidim da gre vse lepo po P.ss.-u, kar me močno veseli ... tko se dela !!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.1.2009 20:24:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ej Fergi k´t pušlc ... sicer ga bo treba mal zdej zalit preden gre na nočni počitek, drugač pa v redu ... je ne pričakujem ta mesec, čeprav me čudno drživ levo jaje ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa "smrkavčke" zjagaj proč s čajčki in se loti posla user posted image user posted image user posted image

betmiš, sam a veš da po določenem času tud puš'lcu ovenejo? morš ratat ena...npr...no, ena roža pač k "živi" v lončku!!! in jo pol tvoj zaliva!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.1.2009 20:26:40   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

betmiš, sam a veš da po določenem času tud puš'lcu ovenejo? morš ratat ena...npr...no, ena roža pač k "živi" v lončku!!! in jo pol tvoj zaliva!

Ha hahahaaa ... moj je kukr gasilc ... ma skoz cev prpravleno ... tko da se ni za bat, da b ovenela, sem kukr lilije u pušlcu ...sej veš da gverajo ... al pa flamingovc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.1.2009 21:22:55   
neela
'čeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr....

sonček25 - user posted image user posted image user posted image user posted image res se je to leto lepo začelo. Čestitam....še pol januarja nismo obrnili, pa že 3 user posted image !

lučka
- še tukaj - BRAVO MAMI....just keep on like that....user posted image

Fargi - ne, sem mislila National Geographic (sem ti takrat poslala sms)

nf - hitro nam ozdravi, ni nam preveč všeč, da si nam kot user posted image bolana!

grethy - mislim, da so naši fantje sedaj, po tolikšni kilometrini 'v prazno' že vsi profiči od gasilcev. Cevi imajo spolirane, da je kaj...user posted image

suzi - me smo s tabooo!!!! user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.1.2009 21:35:18   
miska73
Meni se je Suzi javila po SMS, da je imela danes operacijo. Kaj več pa ni povedala.
Suzi, upam ad si dobro.

Sonček 25 user posted image čestitke. Ti kar ponovi test. K je pa tko lepo gledat nalulane pluseke...

Lučkec še tukaj čestitke.

Matejčika user posted image   super za naslednji korak. Upam, da boš čimprej na vrsti.

Pozdravček vsem ostalim bolj ali manj odštekanim klomifenkam in ex-klomifenkam

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.1.2009 21:45:37   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi - ne, sem mislila National Geographic (sem ti takrat poslala sms)

sem ga šele pol vidla...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.1.2009 22:00:40   
lučka 25

ne, nisem ji nič pisala, ker vem (ti tud veš), kako se počutiš ko si bil pod narkozo...jutri enkrat čez dan ji bom pisala...

Vem, vem. Jaz sem ji zjutraj poslal SMS za NS, kot me je prosila, potem pa ji nisem hotla nič težit. Pa daj jutri samo ti vprašaj, da jo namo vse morile, pa lepo jo pozdravi.

Lučka, v 14.tednu!!!! juhej!!!

Gre tako hitro, da ej kar noro. Me boste mogle začet kar lepo lovit, da bo moje deto imelo še kakega virtualnega bratranca in sestrično.user posted image

Lučkica, ti zelena pošastka mala ... vidim da gre vse lepo po P.ss.-u, kar me močno veseli ... tko se dela !!!!

Hvala, hvala. Jaz tudi že komaj čakam, da ti K prinese rezultate. Stiskam pesti.

neela, ja grem naprej. Vaši imajo vsi spolirane cevi, moj ma pa zdaj mal prašno. Od kar sem imela tiste krvavitve je dal klučavnico gor. Moram najdt kluč, pa prej še prah zbrisat.user posted image

miška, hvala za info. Upam, da je vse v redu. Suzi, drži se.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.1.2009 9:56:43   
nf
Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec user posted image
Fargi pozdravi Suzi še v mojem imenu! Sej danes je pa verjetno že kul.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.1.2009 11:21:08   
KulGirl
Pri meni je spet razočaranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Klomifen name očitno ne deluje. Še enkrat ga pom papcala, potem pa se moram spet naročit k Ribičevi. Sledila bo verjetno laparoskopija.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.1.2009 12:37:51   
barvar
Živjo "babe". Že tako dolgo nisem bila na forumu, da sem kar v zaostanku. Sem čakala kakšni bodo rezultati po prvem krogu klomifena, da vam bom lahko poročala. Pa ni NIČ! Sem bila na UZ, pa ni nobene reakcije. Do ovulacije ni prišlo. Gremo še en krog, potem pa se bomo pogovarjali naprej. Sem bila kar razočarana, ker imam občutek, da sem spodaj čisto v k.... Se opravičujem izrazu. Tako da KulGirl nisi edina, če te to kaj tolaži.
Kako dolgo se že trudiš? Kakšno diagnozo so ti postavili? Jaz imam včasih občutek, da sploh ne vejo kaj je narobe. Pa direkt ti tudi nihče nič ne pove! Ma bo že.
Držite se in lep zimski dan vam želim!

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.1.2009 13:49:42   
tecnobica

Mojga sem danes končno pripravila, da je poklical v PO za spermiogram. Šele konec februarja je dobil. Pa so govorile tle na forumu, da se sploh ne čaka dolgo. No ja, bo ku bo. Pa da je una neki komplicirala, da mora imet pravilno spisano napotnico, drugače bo samoplačniško. Kr neki.

Jst imam občutek, da Klomifen tudi ne deluje name, kot bi moral. Pa še mojga G ne prikličem, ker ima mende nek dopust zdaj 3 tedne. AMpak sestre bi mogle pa vseglih delat. Ja, tko je na "vasi". Sicer je reku, da naj jemljem K dva ciklusa, ampak če ne bo user posted image bom porabila še tretjo škatlico, ker prej ga itak verjetno ne prikličem. Upam, da uspem izsilit od sestre pri naročanju taprav datum, da bomo še vidli na UZ če je sploh kaj. Čeprav je pa zanimivo, da sem ravno tisti ciklus pred začetkom jemanja K. imela ovulacijo.

Kako je s Suziko? Ste se še kaj tipkale z njo? Pa še zdaj ne vem, na kako operacijo jej šla.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.1.2009 15:00:26   
Anonimen
Ojla.

Najprej ena velika hvala za vso skrb - zlate ste. user posted image user posted image

Operacijo sem imela včeraj, danes sem pa že doma.user posted image  Boli me čisto malo, večinoma ko se kaj prestavim, čez cel čas me bolijo edino rebra.

Rezultat je bolj slab: jajcevoda sta še vedno neprehodna, eden je bil zaradi endometrioze zaliman ob jajčniku, drugi ob maternici in črevesju. To so popravili, odstranili so tudi del endometrioze in pregrado. Del jo niso mogli, ker se drži črevesja. Skratka, naravno ne bomo nikoli prišli do user posted image , bo treba z IVF.

Trenutno sem še ful razočarana, čeprav sem po eni strani to pričakovala.

Nič, grem počivat, pa se še tipkamo.

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.1.2009 15:25:52   
lučka 25
suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ti še tu povem, napišem. Vem, da je razočaranje veliko, da so otkrili veliko stvari a jih žal alhko malo popravili. Je pa res, da bosta lahko šla takoj na IVF. Boš videla, otroci spočeti z IVF, IUI, ICSI so itak najlepši in največji borci.user posted image
Zdaj pa lepo počivaj, pazi nase in se pusti razvajat. Me bomo pa itak še vedno mislile nate.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.1.2009 17:44:54   
miska73
Suzi verjamem, da te je moralo kar sesuti. Pa tudi če si se prej pripravila na tak scenarij.
Boš vidla, da bo boljše, ko bo malo časa mimo.
Pa ko se ti bo enkrat začelo odvijati vse okoli IVF postopka, boš pa itak čisto na novo pozitivno naspidirana.
Pa baje so tele "umetni" otročki res najlepši. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.1.2009 19:41:37   
neela
Suzi, ti vsaj ne bo treba seksat na ukaz...user posted image ...ne skrbi, me smo s tabo in te imamo rade user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......