|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 17:41:12   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

A bi še kergauser posted image

Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku.
'Kaj delaš, fant?'
Janezek: 'Policaja.'
Policaj: 'In kako ga delaš?'
Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.'
Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s
pendrekom! Si razumel?'
Janezek: 'Ne bom več, stric.'
Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj
modelira.
Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?'
Janezek: 'Vojaka.'
Policaj: 'In kako ga delaš'
Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.'
Policaj: 'Kaj pa drek?'
Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja.'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  - original vic, ki ga zvečer mojemu povem
Če se dolgo ne oglasim, pomeni, da sem čez balkon letela user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

sem ti obljbila podatke iz položnice za ogrevanje za december... 131 eur... a še vedno menjaš... mene je danes kar pribilo

Evo še naš nov račun - 135,34 EUR. user posted image user posted image  Si še za menjavo? user posted image

mesečnica - smo te pogrešale user posted image . user posted image  Luna za hojo in mamica za papanje. Zdaj pa si le privošči vse, čemu si se odpovedovala v nosečnosti in po njej. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jaka spi, jaz sem se pa narežala do solz. batman je najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj bi me tut pomoje kar nesel do posteljeuser posted image user posted image user posted image HB...o poroki še ne razmišlamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nisi rekla da to leto? user posted image  Jaz pa sem se tako dekliščine veselila. user posted image

februarka in mlavla - kaj pa naša, ki flaše z mlekom sploh noče? user posted image  user posted image  Pije pa iz Tommijevega lončka ali a navadnega lončka oz. kozarca.

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ja jst sem se tud odločla, da ji ne bom kupovala čeveljčkov.pred ne shodi...sem pa mal ogledovala pedipedove(http://www.malamasa.si/)..so mi tko luštni..pa še mehki so..

Tile čevlji so tudi meni dobri user posted image . Jih ziher dobi, ko bo začela hodit. Ker Ciciban tudi meni ne potegne. So trdi kot pancarji. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.1.2009 17:42:29   
Stipe air force
Blacky kako je Val ? user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.1.2009 17:48:38   
srečka nosečka
Mah, ste toliko načvekali, da sem obupala komentirat. user posted image
Sem še zasledila dober recept od CARJA user posted image , in da je Anaja zobek dobila user posted image ,
da so eni pridno za knjigami user posted image , ...

Midve pa sva šli danes novega P izbrat, ker tale naša zdajšnja je živ obup - meni. Upam, da bo z novo boljše sodelovanje. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.1.2009 17:49:35   
ella79
larisa me veseli, da ti je bila ideja všeč user posted image user posted image user posted image pa daš lahko v kak modr okvirček, pomoje bo prava umetniška sllika, sam da bo fajn spacano user posted image user posted image user posted image pa kar na debelo rokice namaži, bo boljš zgledal user posted image

februarka a je Larisa uživala na sankanju user posted image naša je bolj ko ne sam debelo gledala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 729
14.1.2009 17:58:10   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blacky kako je Val ? user posted image  user posted image

Še vedno mu vročina niha, zjutraj 37,5, čez dan 38, in čez, zdaj 37,5. Iz nosa mu še vedno teče, pa mala tečka driskasta je. Pa danes noče jest, v celem dnevu smo v njega spravili samo toliko kot drugače poje za en obrok.

Drugače pa hvala za vprašanje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
14.1.2009 17:59:10   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mah, ste toliko načvekali, da sem obupala komentirat. user posted image
Sem še zasledila dober recept od CARJA user posted image , in da je Anaja zobek dobila user posted image ,
da so eni pridno za knjigami user posted image , ...

Midve pa sva šli danes novega P izbrat, ker tale naša zdajšnja je živ obup - meni. Upam, da bo z novo boljše sodelovanje. user posted image

držim pesti, da bo nova P boljša

Pa ne, ne želim menjati položnice.... za enkrat še ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.1.2009 18:08:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa me veseli, da ti je bila ideja všeč user posted image user posted image user posted image pa daš lahko v kak modr okvirček, pomoje bo prava umetniška sllika, sam da bo fajn spacano user posted image user posted image user posted image pa kar na debelo rokice namaži, bo boljš zgledal user posted image

februarka a je Larisa uživala na sankanju user posted image naša je bolj ko ne sam debelo gledala user posted image user posted image user posted image

sej naša ni bla nič boljša, samo ko sem jo spustila mal po klančku, je brcala z nogami kot norauser posted image smejat se ji pa ni uspelo, ker je mela pod mus dudo v ustih in šal čez zaradi mrzlega zraka...

evo, zdele naložim kakšno slicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.1.2009 18:15:20   
Februarka08
Blacky, naj se Val čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image pa pridna si za knjigouser posted image ne bom pretiravala, ne skrbiuser posted image danes sem samo postle postlala in tamalo spedenala čez dan, to je blo pa touser posted image sem bla bolj laganouser posted image
Mesečnica user posted image zate in tvoje prispevkeuser posted image pa super da lahko zdaj več stvari ješ, da si malo opomorešuser posted image ker si res suhcana... a rabiš kej kiluser posted image user posted image
Ella in Bamby user posted image user posted image za nove zobke. Kmal bosta meli vajini user posted image več zobkov od našihuser posted image user posted image
Srečka nosečka, upam da te ne bojo jutri sosedje odkidavali izpod balkonauser posted image user posted image user posted image pa naj bo zdejšnja P boljšauser posted image

Tako, zdaj grem pa mal slikce uredit. Se še potem kaj javim... mojedva se bašeta z mandarinami, potem bom pa spet huda k ne bo hotla večerje jestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 733
14.1.2009 18:23:54   
Februarka08
Evo, čist zadekanauser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Mami in oči sta itak bolj otročjauser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 734
14.1.2009 18:31:37   
srečka nosečka

Srečka nosečka, upam da te ne bojo jutri sosedje odkidavali izpod balkonauser posted image user posted image user posted image pa naj bo zdejšnja P boljšauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  -saj on drugače ve, vicev o policajih ni, ker je vse res user posted image  user posted image  user posted image

Na sankanju ta ful dobri user posted image , naša pa ne mara sank user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 735
14.1.2009 18:41:02   
dolenjka
Sem se mogla nujno javit, da vam povem, da tako dobre župe, kot jo je Stipe danes skuhal, že dolgo nisem jedla user posted image  user posted image  user posted image  Recept ki ga je napisal pa je brez česna, ki ga je pa tudi dodal user posted image  mmmmmmmmmmmmmmm prav nažrla sem se je user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 736
14.1.2009 18:45:40   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dan. user posted image
Naša spi - pa sem malo prebrala.

Blacky*- user posted image  za slabo spanje in mijavkanje.
Misar - mi smo danes tudi skupaj spali user posted image , pa je takoj bolje spala. Vidim, da je razvajena.user posted image  Pa super pridna je Lana v varstvu user posted image .
Mala_pikica - kakšni pa so to super fitovi copatki in kje se kupijo? Kje ti teniske za user posted image  kupiš? Kako ste pa kaj drugače pri vas? Je Luka zdrav? Kožica že v redu? Naša ima full probleme s kožo...srbi in srbi... Po mojem tudi to vreme vpliva.
Febraurka08 - vidim, da si zbolela user posted image . Pa upam, da se tašča čimprej ulaufa v varstvo in nego Larise. Pa hudi vici user posted image .
Lillchy123 - sem ti že včeraj pozabila vprašat, kakšen puding potem je Luka - a topel ali mrzel?
Larisa - za Nejca pa user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vama je bilo mučno v bolnici. Upam, da se čimprej pozdravite in da mu ugotovijo kaj je narobe. A vaš Nejc skozi cel dan samo sadje poje? Bošček. Glede darila pa...mogoče fotoknjigo prvega leta z Nejcem.user posted image  Ali pa namizni koledar za v službo s sliko Nejca.
Ella79 - ampak vaša Zoja je pa ultra pridna s spanjem user posted image user posted image user posted image . Pa super, da že vabila pripravljaš.user posted image
Suzi* - user posted image  za slabo nočko. Pa naša drugače hodi po celem stopalcu.
Janey - za vas tudi user posted image , da se čimprej pozdravite. Nekje sem sicer brala, da bepanten še bolj izsuši kožo user posted image . Kaj pa ribje mazilo si probala?
Dolenjka - uhhh...meso je njamsi user posted image . Sem ga že 1 kos skuhala. Ni primerjave s kakšnimi salamami industrijskimi. user posted image
Katka37 - tudi zate user posted image .
Mlavla - jaz sem tudi v dilemi katere čeveljčke kupit za ven. Mah... Trenutno ima povsod ABS nogavice. Noter in zunaj. Ker zunaj itak ne hodi. Pa drugače naša pije iz magičnega lončka, ki ga ima kar na mizici in sama hodi pit (kot Zoja) user posted image . Pa bravo za šivanje pleničk user posted image . Ob priliki pa le pripopaj slikce.
Itata - pri vas vidim, da je spanje po starem user posted image .
Putina - ne se sekirat, če ti user posted image  noče stat na tvojo željo. Našo so tudi babice in dedki še pred časom hoteli postavljat na noge, pa ni hotela. Pa ponavadi so to delali tako, da jaz še videla nisem user posted image . Pa sem enkrat, ko sem vidla razčistila in so nehali. Pa je čist lepo sama začela, ko ji je tasalo oz. ko je bila pripravljena.
Bamby - glede poračuna... Zmešani so user posted image . Pa že lani je bila podobna fora. Jaz ne vem kako ne znajo izračunat normalen obrok.user posted image  Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi dejansko porabo vsak mesec raje plačevala.
Pa user posted image  za zobke.
Pina-1 - user posted image  za Ano za nohtek. Upam, da se več ne ponovi.

Vsem hvala za nasvete glede GH user posted image . In da ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image . Sem bila prav vesela, ko sem prebrala od večine, da me niste pozabile. user posted image user posted image user posted image
Pa berem, da je veliko user posted image  že v varstvu. Joj kako hitro gre čas user posted image . Jaz bom imela Luno pri moji mami in očetu (sta oba upokojena). Za njo je to najboljše, glede na njeno stanje.
Nič - jo že slišim. Se je zbudila. Bo treba kosilo dat user posted image .

Mesečnica user posted image user posted image  za tvojo Luno in njene prve samostojne korake. To glede diete pa je meni žal, ker zdaj nimam več nobene motivacije, da bi pazila kaj pojem in sem pridno nazaj pridelala 4kg.
Drugače pa sem po vseh burkah tudi jaz dobila podaljšano porodniško in grem v službo šele maja. Sem tako srečna, da bom še z Lukcem doma, potem pa bodo tudi njega pazile babice, tam do nekje 4 leta starosti sicer pa bomo videli kako bo z njegovim zdravjem.
Luka ima kožico še kar vredu, le po ličkih ima suhe rdeče flekce, ki pa vmes izginejo, pa se zopet pojavijo, drugače pa je še vedno zelo občutljiv in je dosti bolan. Je imel dva dni nazaj zopet vročino, včeraj pa je dobil drisko, danes je že malo bolje.
Super fit imajo v Massu, pa v Avstriji jih imajo, pa v Humanicu, pa verjetno še kje. Te teniske za dojenčke pa jaz kupim v Tomas sport-u, ali pa v Humanicu, velikokrat tudi v Avstriji v Humanic-u. Te otroške teniske si lahko pogledaš na spletni strani Superga. si, lahko jih naročiš tudi po internetu in, če niso vredu jih brez problema neseš kar v Tomas sport trgovino in ti naročijo druge ali pa ti vrnejo denar, lahko pa jih naročiš tudi v njihovi trgovini in ti jih priskrbijo.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.1.2009 18:49:36   
Stipe air force

Evo, čist zadekanauser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Mami in oči sta itak bolj otročjauser posted image
user posted image

Blagor vam... v Bruslju je +9 in smo vam fous... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
14.1.2009 18:49:55   
srečka nosečka
Imam eno ? za vas:
Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 739
14.1.2009 19:02:22   
blaža
lep pozdrav!

Eno nujno vprašanje. mi lahko kera pripopa link, ko ste naročile tisto Tičino po ceni okoli33e?

sem jo zrihtala Pini na kulinariki, ma jo pride po moji logiki predrago, ki je 7 kg, po ceni 55e, ona bi pol vzela 3 kg, samo jo bo prišla še ful poštnina, ki 3 kg, je precej težko. help!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 740
14.1.2009 19:03:44   
blaža
Evo mi smo nazaj iz Kopra, se pa javim kaj kasneje, če bom utegnila, ki nisem še stuširala matijo, ki je mel plesne vaje,...

Pa prebrat vas moram še malo. Upam, da nisem v prevelikem izostanku.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.1.2009 19:03:59   
ella79

Imam eno ? za vas:
Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini?

to tudi mene zanima, k je nisem uveljavljala čez leto user posted image a to za naslednje lahko spremeniš user posted image

februarka super slikice user posted image user posted image user posted image

dolenjka a sem jaz tebi kdaj pravla o tej bučni juhi user posted image

gremo čofa čofa

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 742
14.1.2009 19:08:34   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

lep pozdrav!

Eno nujno vprašanje. mi lahko kera pripopa link, ko ste naročile tisto Tičino po ceni okoli33e?

sem jo zrihtala Pini na kulinariki, ma jo pride po moji logiki predrago, ki je 7 kg, po ceni 55e, ona bi pol vzela 3 kg, samo jo bo prišla še ful poštnina, ki 3 kg, je precej težko. help!

http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.1.2009 19:15:53   
Blacky*

Imam eno ? za vas:

ja, obrazec moraš izpolnit... ti pošljem link ko ga izbrskam... drugače ti Durs ne upošteva olajšave in se moraš pritožiti kar posledično pomeni kasnejše izplačilo

Če pa ne veš kateri od partnerjev naj upošteva olajšavo pa je bolje da počakaš. Mal je treba pač preračunat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
14.1.2009 19:16:37   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo mi smo nazaj iz Kopra, se pa javim kaj kasneje, če bom utegnila, ki nisem še stuširala matijo, ki je mel plesne vaje,...

Pa prebrat vas moram še malo. Upam, da nisem v prevelikem izostanku.user posted image

si, si ... v zaostanku mislim user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.1.2009 19:19:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Imam eno ? za vas:

to tudi mene zanima, k je nisem uveljavljala čez leto user posted image a to za naslednje lahko spremeniš user posted image

februarka super slikice user posted image user posted image user posted image

dolenjka a sem jaz tebi kdaj pravla o tej bučni juhi user posted image

gremo čofa čofa

evo link

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/196.pdf

Lahko spremeniš tudi tako, da v vaše računovodstvo javiš, da želiš da ti že mesečno pri OD upoštevajo olajšavo in boš potem dobila malo večjo plačo vsak mesec. Izpolniti moraš en obrazec.

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 14.1.2009 19:32:13 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.1.2009 19:19:06   
Februarka08

Imam eno ? za vas:

ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 747
14.1.2009 19:21:11   
Blacky*

Imam eno ? za vas:

ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo

mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače...

Neposredna povezava do sporočila: 748
14.1.2009 19:21:28   
Februarka08
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/196.pdf

evo, to je touser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.1.2009 19:23:08   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Imam eno ? za vas:

mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače...

hvala, imam obrazec user posted image

kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.