|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 15:41:13   
jencili
mi mamo pa Super Fit copatke in so super in upogljivi fajnuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.1.2009 15:41:21   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

larisa a mleko pa pije user posted image a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest user posted image

mi smo pa dobili 2.zobek user posted image user posted image user posted image sam je pa danes tečka, da ne morem verjet user posted image

eno?? naši iz noska teče že 2 tedna user posted image sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat user posted image

Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno user posted image in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine.

Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli.

nima vročine, je sploh še nikol ni imela HB user posted image ji pa sedaj od jeseni že tretjič teče iz nosa, pa nikol zeleno, pa vedno je trajel precej časa da je nehalo. Pa je blo par dni vredu, pa potem spet user posted image sej ne da bi me ne vem kako skrbelo, sam ni mi pa všeč, pa potem nos briše posvod, kjer je kej mehkega in vpojnega user posted image

to mi je pa poznano... user posted image user posted image user posted image

Glede nato, da ji teče od jeseni, kaj pa če je kaj s kurjavo povezano, ne vem... jaz bi poklicala in vprašala. Ker sem tudi za Vala, pa še včeraj mi je rekla P, da če imam kakršnokoli vprašanje naj pokličem ali ga prinesem pokazat.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.1.2009 15:41:53   
katka37
Ella, Tinu tudi teče iz nosa že od božiča, tudi zelenkasto malo, zdaj le prozorno, pa je rekla p, da je to normalno za ta čas, če normalno je in se igra pa nima vročine. Zdaj je že malo boljše. Pa ven tudi lahko gremo brez problema.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.1.2009 15:45:47   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

mi mamo pa Super Fit copatke in so super in upogljivi fajnuser posted image

Mi imamo en kup copatov, ker smo jih dobili od prijateljic. Sama sem pa kupila tiste mehke usnjene preko spleta. Največ je nosil copatke na nogavico in te usnjene, odkar pa fura poganjalčka in smo opazili da stopalo zavija mu obujem tudi cicibanke. In to take na ježka. V njih nogico lepše drži. Če mu obujem cicibanke, ki se zapnejo ob strani, pa drži stopalo še bolj postrani. Res ne moreš verjet, pa oboji so ciciban.

V vrtcu ima večina cicibanke ali pa take ala cicibanke.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.1.2009 15:46:16   
mesecnica
Dan. user posted image
Naša spi - pa sem malo prebrala.

Blacky*- user posted image  za slabo spanje in mijavkanje.
Misar - mi smo danes tudi skupaj spali user posted image , pa je takoj bolje spala. Vidim, da je razvajena.user posted image  Pa super pridna je Lana v varstvu user posted image .
Mala_pikica - kakšni pa so to super fitovi copatki in kje se kupijo? Kje ti teniske za user posted image  kupiš? Kako ste pa kaj drugače pri vas? Je Luka zdrav? Kožica že v redu? Naša ima full probleme s kožo...srbi in srbi... Po mojem tudi to vreme vpliva.
Febraurka08 - vidim, da si zbolela user posted image . Pa upam, da se tašča čimprej ulaufa v varstvo in nego Larise. Pa hudi vici user posted image .
Lillchy123 - sem ti že včeraj pozabila vprašat, kakšen puding potem je Luka - a topel ali mrzel?
Larisa - za Nejca pa user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vama je bilo mučno v bolnici. Upam, da se čimprej pozdravite in da mu ugotovijo kaj je narobe. A vaš Nejc skozi cel dan samo sadje poje? Bošček. Glede darila pa...mogoče fotoknjigo prvega leta z Nejcem.user posted image  Ali pa namizni koledar za v službo s sliko Nejca.
Ella79 - ampak vaša Zoja je pa ultra pridna s spanjem user posted image user posted image user posted image . Pa super, da že vabila pripravljaš.user posted image
Suzi* - user posted image  za slabo nočko. Pa naša drugače hodi po celem stopalcu.
Janey - za vas tudi user posted image , da se čimprej pozdravite. Nekje sem sicer brala, da bepanten še bolj izsuši kožo user posted image . Kaj pa ribje mazilo si probala?
Dolenjka - uhhh...meso je njamsi user posted image . Sem ga že 1 kos skuhala. Ni primerjave s kakšnimi salamami industrijskimi. user posted image
Katka37 - tudi zate user posted image .
Mlavla - jaz sem tudi v dilemi katere čeveljčke kupit za ven. Mah... Trenutno ima povsod ABS nogavice. Noter in zunaj. Ker zunaj itak ne hodi. Pa drugače naša pije iz magičnega lončka, ki ga ima kar na mizici in sama hodi pit (kot Zoja) user posted image . Pa bravo za šivanje pleničk user posted image . Ob priliki pa le pripopaj slikce.
Itata - pri vas vidim, da je spanje po starem user posted image .
Putina - ne se sekirat, če ti user posted image  noče stat na tvojo željo. Našo so tudi babice in dedki še pred časom hoteli postavljat na noge, pa ni hotela. Pa ponavadi so to delali tako, da jaz še videla nisem user posted image . Pa sem enkrat, ko sem vidla razčistila in so nehali. Pa je čist lepo sama začela, ko ji je tasalo oz. ko je bila pripravljena.
Bamby - glede poračuna... Zmešani so user posted image . Pa že lani je bila podobna fora. Jaz ne vem kako ne znajo izračunat normalen obrok.user posted image  Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi dejansko porabo vsak mesec raje plačevala.
Pa user posted image  za zobke.
Pina-1 - user posted image  za Ano za nohtek. Upam, da se več ne ponovi.

Vsem hvala za nasvete glede GH user posted image . In da ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image . Sem bila prav vesela, ko sem prebrala od večine, da me niste pozabile. user posted image user posted image user posted image
Pa berem, da je veliko user posted image  že v varstvu. Joj kako hitro gre čas user posted image . Jaz bom imela Luno pri moji mami in očetu (sta oba upokojena). Za njo je to najboljše, glede na njeno stanje.
Nič - jo že slišim. Se je zbudila. Bo treba kosilo dat user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.1.2009 15:48:35   
mlavla

a pediped čeveljčke sam preko spleta prodajajo?

jst nisem nikjer drugje zasledila..če najdeš kaj sporoči...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.1.2009 15:49:37   
mlavla

larisa a mleko pa pije user posted image a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest user posted image

mi smo pa dobili 2.zobek user posted image user posted image user posted image sam je pa danes tečka, da ne morem verjet user posted image

eno?? naši iz noska teče že 2 tedna user posted image sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat user posted image

Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno user posted image in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine.

Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli.

kolk je pa Val kej navdušen nad njim?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.1.2009 15:51:06   
mesecnica
Stipe air force - super kosilo user posted image .
Ella79 - user posted image  za nov zobek. Glede noska - pomojem ni nič posebnega. Če je samo prozorno in tekoče.

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.1.2009 15:51:38   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image kok si pridna, k vedno vse pokomentiraš. Pa super, k bo Luna pri tvojih starših user posted image user posted image

larisa pojma nimam glede darilca. Kaj pa če iz odtisov rokic in nogic narediš tako pisano slikico user posted image

blacky a morjo imet v vašem vrtcu user posted image izključno take copatke ala cicibanke user posted image k večinoma to zahtevajo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.1.2009 15:53:49   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dan. user posted image

Misar - mi smo danes tudi skupaj spali user posted image , pa je takoj bolje spala. Vidim, da je razvajena.user posted image  Pa super pridna je Lana v varstvu user posted image .
Mala_pikica - kakšni pa so to super fitovi copatki in kje se kupijo? Kje ti teniske za user posted image  kupiš? Kako ste pa kaj drugače pri vas? Je Luka zdrav? Kožica že v redu? Naša ima full probleme s kožo...srbi in srbi... Po mojem tudi to vreme vpliva.
Febraurka08 - vidim, da si zbolela user posted image . Pa upam, da se tašča čimprej ulaufa v varstvo in nego Larise. Pa hudi vici user posted image .
Lillchy123 - sem ti že včeraj pozabila vprašat, kakšen puding potem je Luka - a topel ali mrzel?
Larisa - za Nejca pa user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vama je bilo mučno v bolnici. Upam, da se čimprej pozdravite in da mu ugotovijo kaj je narobe. A vaš Nejc skozi cel dan samo sadje poje? Bošček. Glede darila pa...mogoče fotoknjigo prvega leta z Nejcem.user posted image  Ali pa namizni koledar za v službo s sliko Nejca.
Ella79 - ampak vaša Zoja je pa ultra pridna s spanjem user posted image user posted image user posted image . Pa super, da že vabila pripravljaš.user posted image
Suzi* - user posted image  za slabo nočko. Pa naša drugače hodi po celem stopalcu.
Janey - za vas tudi user posted image , da se čimprej pozdravite. Nekje sem sicer brala, da bepanten še bolj izsuši kožo user posted image . Kaj pa ribje mazilo si probala?
Dolenjka - uhhh...meso je njamsi user posted image . Sem ga že 1 kos skuhala. Ni primerjave s kakšnimi salamami industrijskimi. user posted image
Mlavla - jaz sem tudi v dilemi katere čeveljčke kupit za ven. Mah... Trenutno ima povsod ABS nogavice. Noter in zunaj. Ker zunaj itak ne hodi. Pa drugače naša pije iz magičnega lončka, ki ga ima kar na mizici in sama hodi pit (kot Zoja) user posted image . Pa bravo za šivanje pleničk user posted image . Ob priliki pa le pripopaj slikce.
Putina - ne se sekirat, če ti user posted image  noče stat na tvojo željo. Našo so tudi babice in dedki še pred časom hoteli postavljat na noge, pa ni hotela. Pa ponavadi so to delali tako, da jaz še videla nisem user posted image . Pa sem enkrat, ko sem vidla razčistila in so nehali. Pa je čist lepo sama začela, ko ji je tasalo oz. ko je bila pripravljena.
Bamby - glede poračuna... Zmešani so user posted image . Pa že lani je bila podobna fora. Jaz ne vem kako ne znajo izračunat normalen obrok.user posted image  Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi dejansko porabo vsak mesec raje plačevala.

Vsem hvala za nasvete glede GH user posted image . In da ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image . Sem bila prav vesela, ko sem prebrala od večine, da me niste pozabile. user posted image user posted image user posted image
Pa berem, da je veliko user posted image  že v varstvu. Joj kako hitro gre čas user posted image . Jaz bom imela Luno pri moji mami in očetu (sta oba upokojena). Za njo je to najboljše, glede na njeno stanje.

u mesečnica si se spet potrudila..smo že prov pogrešale to...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa zdele šibam dol po Nežo..jo že prov pogrešam..zvečer bo pa spet sledilo učenje...

Neposredna povezava do sporočila: 710
14.1.2009 15:54:01   
Blacky*
akšni pa so to super fitovi copatki in kje se kupijo? Kje ti teniske za kupiš? Kako ste pa kaj drugače pri vas? Je Luka zdrav? Kožica že v redu?
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dan. user posted image

mesečnica, še vedno si mi enigma... kako ti uspe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
14.1.2009 15:55:11   
mlavla

mesecnica user posted image user posted image user posted image kok si pridna, k vedno vse pokomentiraš. Pa super, k bo Luna pri tvojih starših user posted image user posted image

larisa pojma nimam glede darilca. Kaj pa če iz odtisov rokic in nogic narediš tako pisano slikico user posted image

blacky a morjo imet v vašem vrtcu user posted image izključno take copatke ala cicibanke user posted image k večinoma to zahtevajo user posted image

jst sem tud pomislila na kakšen bolj "ustvarjalen" odtis nogice al pa rokice...si me prehitela..

Veš kaj se večkrat spomnim..kje hraniš svoj odlitek trebuha?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.1.2009 15:55:35   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kolk je pa Val kej navdušen nad njim?

KATASTROFA... tuli kot da ga iz kože dajemo, samo ga res dosti uporabljamo, ker decembra, ko smo mu tudi sesali je kar sam nastavil nos, da smo posesali, zdaj pa ne

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.1.2009 15:57:51   
Blacky*

ne vem, vem da ima en fantek take ala pediped, pa ene sem videla da imajo te usnjene iz ebaya, tako da pomoje zahteve v našem vrtcu ni... jaz mu dam kar te cicibanke, zaenkrat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.1.2009 16:06:26   
ella79

jst sem tud pomislila na kakšen bolj "ustvarjalen" odtis nogice al pa rokice...si me prehitela..

na smetišču user posted image user posted image user posted image res sem ga kar stran vrgla, sej mam par slikic... drugače sem ga pa imela obešenega na steni. Si ga boš ti tudi naredila?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.1.2009 16:18:28   
mlavla

na smetišču user posted image user posted image user posted image res sem ga kar stran vrgla, sej mam par slikic... drugače sem ga pa imela obešenega na steni. Si ga boš ti tudi naredila?

najbrž ne..ker sem se že v prvo spraševala kaj bi z njim počela v prihodnosti...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.1.2009 16:22:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, user posted image  za zobke.

V našem koncu so bolj stare mame in babice.

Blacky, ti kar ignoriraj, pa ne moreš vseeno mimo, ne da bi prebrala, kar piševa z Bamby. Postara gor ali dol, leta so leta.user posted image

Jaz tudi tako pravim, zato blacky, nimaš kaj. Me tri smo najstarejše med temi mladenkami. Sicer se pa tudi me še ne damo, čeprav EMŠO pravi drugače.
Glede poimenovanja starih mam: Kaj nisi enkrat ti omenjala, pa sploh je znašilno za štajerski konec, da imate ome???
Pri nas so najbolj pogoste none in stare mame.

bamby user posted image user posted image user posted image user posted image za prve zobke, no pa le niste več brezzobi user posted image

Res smo dolgo čakali nanje, zdaj pa kar oba hkrati rineta ven user posted image . Zdaj bodo po mojem kar vsi v kratkem zunaj.
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele

Kaj se jaz vse ne spomnim user posted image . To pomeni, da kljub EMŠU, glava še vedno funkcionira kot pri mladenkah user posted image user posted image user posted image . Aha, samo 3 dni selitvenega ne znese do marca user posted image user posted image user posted image .

Stipetove kucne carolije user posted image  user posted image  user posted image

- 5 srednje velikih krompirjev, olupljene in nasekljane na kocke zavres cca 15 min
- 1/2 kg rumene buce, olupljene in sesekljane na kocke dodas krompirju, ki ze vre 15 min in skupaj vres 5 min
- odlijes vodo v drugo kastrolo...
- s palicnim mesalnikom zmesas krompir in buco
- vrnes nazaj odlitovroco vodo po zelji in koliko gosto corbo zelis imeti
- muskatni orescek dodas po zelji
- sladko smetano dodas po zelji
- vse skupaj solis po zelji

Carica je zmazala pol kroznika user posted image  user posted image  user posted image , Seflo pa caka seeee,ko pride domov... user posted image  user posted image  user posted image

stipe, pa ti si car med ženskami user posted image user posted image user posted image . Super si tole juhco skuhal, pa carica je pridna odkar ji ti kuhaš. Vse pridno popapa, dolenjka, se je zmerom pritoževala, kako ta otrok ne je user posted image .

janey, kdaj se pol selite???   Kakšna je reakcija tašče????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2. zobek! Zdaj smo pa spet na istem, a ne? user posted image user posted image

lilči, da niste na tem linku vi mogoče

http://tara-how-how.moj-album.com/album/6675905/

Naša madam se je najedla kosila, da že malo iz nje gleda. Sem skuhala grah v mesni omaki in zraven pire krompir. Pojedla v nulo user posted image . Moj user posted image  ima spet zunaj v snegu delo. Še kar skozi nekaj pada, samo mi je bolj podobno dežju kot snegu user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.1.2009 16:24:22   
bamby

ne vem, vem da ima en fantek take ala pediped, pa ene sem videla da imajo te usnjene iz ebaya, tako da pomoje zahteve v našem vrtcu ni... jaz mu dam kar te cicibanke, zaenkrat

Naša ima trenutno tudi te copate iz ebaya, pa mi je rekla v vrtcu, da je najbolj važno, da ne drsijo. Imajo pa res vsi po vrsti podomne Fit copatkom, ki se zapenjajo na ježka.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.1.2009 16:43:51   
Februarka08
user posted image user posted image jeeeeeeeeeee, mi smo se 1. sankaliuser posted image user posted image ma sem se nasmejalauser posted image
Preberem vaše čvekanje malo kasneje, zdaj morm dat moji princesi mal vitaminčkovuser posted image pa kakšna slikca bo tud padlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.1.2009 17:25:23   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image jeeeeeeeeeee, mi smo se 1. sankaliuser posted image user posted image ma sem se nasmejalauser posted image
Preberem vaše čvekanje malo kasneje, zdaj morm dat moji princesi mal vitaminčkovuser posted image pa kakšna slikca bo tud padlauser posted image

Kako hrbet user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.1.2009 17:26:24   
larisa
Zdej sem pa tolk časa post pisla, da je vmes že vse zastarelo, kar sem hotla napisat user posted image user posted image

V glavnem Ella, pomoje se zarad noska ni kej sekirat (pa sej si itak rekla, da se ne user posted image ) in je posledica letnega časa, ker je z Zojo vse BP drugače.
No pa praviš da nimaš pojma, dala si mi pa SUPER idejo in tudi to bova naredila!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 721
14.1.2009 17:30:37   
Blacky*
jaz sem pa spet za knjigo, možek gre na eno predavanje, vala pa varuška zabava... ne želim prekinit njunih srečanj ob sredah, da ne bo potem prevelik šok... vrtec, varuška, mame ni... naj bo neka stalnica... 

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.1.2009 17:31:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

odlično, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image ne morm verjet da je tista inekcija tako prijelauser posted image bomo jutr vidl če mi kaj je ko mam pregled od glave do petauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.1.2009 17:32:56   
Stipe air force
Koncno so v Ljubljani razvozlali enigmo okrog graditve džamije... user posted image  user posted image  user posted image

Našli smo lokacijo za džamijo - ime je usojeno!

HALA TIVOLI,

beri v rikverc

I LOV IT, ALAH!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.1.2009 17:34:19   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

odlično, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image ne morm verjet da je tista inekcija tako prijelauser posted image bomo jutr vidl če mi kaj je ko mam pregled od glave do petauser posted image

pa ne pretiravat z delom, malo pazi nase

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.