aleži
|
Dober dan, po dolegem cajtu se vam spet oglašam. Ni bilo časa za kaj napisat , vas pa redno berem ko lahko. V ponedeljek in torek mi je sara driskala, bial vseeno vesela, sumim pa na zobke (ima samo 2 že 2 m), ker si vse tlači v usta, joče, sitnari,.... pol jo namažem z calgelom in je super. Danes pa spi z vmesnim dojenjem od 11h . Tako,da sem pridno že skuhala kosilce za njo in za nas, pa golaž za jutri,.... vse po planih je šlo. Pospravljanje, pomivanje,.... jaz to delam sama, ker raje dam otroke njemu (ker itak ga ni cele dneve in pride domov šele ob 17h ali 18h-je privat), da se igrajo, kot da mi on kaj naredi. Ne zato,da nebi znal, ampak ker me potem sparašuje kje je to, kaj še more,...... včasih ko se mi pa ne da NIČ, naredi tudi kosilo ob nedeljah, mi avto spuca, posesa, pomije potleh.....je priden Vilma jojme, se se kar zjokala nad temi vodenimi kozami. UBOŽEC!!!!!!!! Žiga jih je imel zares v blagi obliki napram tvojemu (cca 15 po celem telesu). Kako pa je Julija? Jagoga tomažu pa oglasi se kaj Pa še vsem bolanim pošiljava in še vsem za obmesečnice. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Ja, službe se pa že počasi približujejo, a ne? Katera gre prva delat? Jaz se že nekaj časa psihično pripravljam in včeraj sem klicala šefa, dase zmenim še za dopust. daj se počutim, kot da sem na dopustu, ki ga bo kmalu konec in bo treba spet delat. me ni več groza. Grem pa delat 23.3. Mogoče pa grem že v marcu za 2 dni v Zagreb na šolanje, da spet not pridem. A bomo napisale en seznamček odhodov v službo? Da se bomo bodrile, ko nam bo hudo... Zofy, 23.3. Jaz se grem menit v petek glede koriščanja dopusta,.... naj bi šla po svojih izračunih nekje 15.3. Tudi žal sporočm, da nismo dobili vrtca in zdaj imam eno frko. Moj oče jo bo pazil do nekje maja (ker obnavlja hišo v brkinh od lanske toče), potem si vzame moja mama dopust 2 tedna in potem tašča jo bo čuvala s tem,da si bom jaz vzela 4 urni delavnik, ker ona ni sposobna jo imet za 8 ur.... ne bom komentirala zakaj in kako, ker je brez veze.... samo še to, ko smo imeli namen naredit 2 otroka, so vsi rekli, da ga bodo čuvali,.... in zdaj pa sem dobila porcijo, da jo ne morejo.... Juliji pa čestitke za lepo frizurico IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Še nekaj slikic ponosni bratec z novo frizuro Taja in mami uživata v zimskih radostih Taja prvič na sankah Pa še Tilen in Taja na sankah kranse slikice in prav lepo ponosen je tilen na svojo sestrico ter krasne slikcie z snegcem. Saj veste, primorci smo vsi navdušeni nad snegcem, ki pa k nam pride poredkoma (1x na leto ČE). Kapica, rokavice,... so mi pa kar znane, ker imamo iste. Koliko pa ga je zapadlo pri vas? Jaz upam,da v nedeljo se gremo kam sankat.
< Sporočilo je popravil aleži -- 14.1.2009 13:45:31 >
|