Ursi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Zofy, dej mi povej, kaj je z vodnarji, da jz vidim, kaj me pri Lukanu čaka!????? Ne bi ti pa vedla kaj rečt glede krastic. Lahko, da je tudi to znak kake alergije,A da bi se pa pmed previjanjem oz, ko je nagica, da bi se spraskala, pa ni mogoče? Super, da je Odi bolje. Ja, pa je res en bolj len mucek. Pa ful je lušna vajina Julija. Kake modre učke!!!!! Prav fajn si jo ostrigla!!!!!!!!!!!! Predvsem te čaka dosti potencialnih snah . Vodnarji so ponavadi zelo zgovorni in šarmerji in jih imajo punce rade . So zelo racionalni in samozadostni in neradi sklepajo kompromise - vsaj ti, ki sem jih jaz spoznala. No, tud če niso bili lih racionalni, so sami verjeli v nasprotno. Ja, samozavesti jim ne manjka... Jaz sem bila od vedno prav mahnjena na vodnarje - sem tipa samo pogledala in če so se mi začela trest kolena, je bil vodnar . Sedaj ne padam več na vodnarje - sem jih spregledala. Mi imamo že od četrtka tiho mašo, se pogovarjava le najnujnejše. Kako je to bv, a ne? Nič, grem sesat, je spet cela lasulja mojih las na tleh. So pa hb nehali tako množično izpadat in posledično je moja frizura zelo revna, redka. A bo to kaj zraslo nazaj? Zofy, hvala ti za opis vodnarjev . Se tolažim, da je čist na meji z ribico in da je kaj vplivov še od tam. No, moj oči je vodnar in mislim, da ne poznam bolj racionalnega človeka kot je on. Pravi bussines man! Sem mu bila včasih zelo, zelo podobna in sma imela zaradi tega z mojim kr precej problemov. Ker sem se zaprla v sebe in sem bila hladna ko led in nisem pustila nobenemu blizu, niti, da bi kdo videl, da mi je težko. Sam jz sem vaga, kar je čist kontra z mojo naravo. Tudi to, da so samozadostni in neradi sklepajo kompromisov, sem opazla, da za našega ful drži. In opažam, da je tudi Luka zlo samosvoj tip. Sej itak so vsi svoji, sam naš je pa res prav posrečen in tudi včasih naporen zaradi tega. Apak vem, da je veliko v karakterju in da je treba najt en način, kako delat z njim. No, upam, da bo naš kaka svetla izjema med vodnarji! (In my dreams) Pa upam, da se tiha maša kmalu konča! Ja, to je res neki najbolj brezveznega. Pa na koncu ugotoviš, da čist nikamor to ne pripelje!!!!!!!! Si pa kr dej duška, pa ti bo lažje. Sej te ne bo nobena zatožla! Odnosi: tudi midva sma imela tk precej napeto, zdej med novim letom in po novem letu se imava pa noro fajn. Skoz se neki zafrkavama, smejima tk, da mene že vse boli, sma čist nora. Ne vem, kako to, ampak spet je tak občutek, ko pa nekje na začetku. Ok, sej naju še vedno kaj razjezi, ampak si potem povema na tak smešen način, da oba vzamema na znanje, sam nardima pa foro iz tega. Upam, da bo še neki časa tako. Mumu, čestitke za cepljenje in za uživanje na sončku. NČK, super, da ste se fajn imeli na smučanju Ja, to glede pakiranja in kranem ki gre zraven ti pa verjamem, da je vseeno a greš za tri ure ali tri dni. Bi bilo fajn, ko bi nič od tega ne bilo treba, da bi se lahko samo vsedu v avto in odpeljal! Pridna Anja, da je tako potrpežljivo sedela in super, da ne kašlja več!!!!!!!! Je pa prav, da se malo pohvališ, sama sebe ali svoje zakladke!!!!!!!!! IN bravo Matija za zavoje in ustavljenje!!!!!!!!! Tina50, fajn, da vročina ni bila prehuda in upam, da ni več kaj narastla in da je bila noč mirna!!!!!!!!!! Lona76, najprej za tebe od naju z Lukanom! Ti vejamem, da si slabe volje. Upam, da bo danes že boljši, da bo na kontroli vse ok in da bote lahko šli na smučanje!!!!!!!! Upam tudi, da vama ne bo treba k dermatologu. Revice!!!! OPravila: pri nama je tako, da ninič samo moje delo ali samo od mojega . Lika si sam in potem še ponavadi jz kaj svojega zraven uturim. Za Lukana pa jz likam. Kuham in pomivam 99% jaz, sesam, pometam in brišem 95% jz. Kopalnico čistim v 80%jz, prat in obesi pač tisti, ko ima čas oz ko je doma. Tudi avto se kdaj zgodi, da ga jz umivam in sesam, vendar večinoma to počne moj. Tudi kosim zunaj okrog hiše velikokrat jz,pa prekoppavam vrt in ga rihtam. Edino, ker je pa res delo samo mmojga, je pa, da aražo on čisti. Evo, naš pob se je zbudil in je pokonci že od 6.30.Sem mislila, da bo nazaj zaspal, pa ni bilo nič od tega. Bom še kasnej pokomentirala!
|