Ursi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Dobro jutro, včerajšnji dan smo preživeli na sončku in snegu. Tomaž je takoj v vožičku zaspal, s tavelikim sva se pa po snegu valjala in sankala, smučat se pa ni hotel. Se moram še malo pohvalit, Tomaž je končno začel plaziti po kolenih , je pravi kobacavček, samo še kadar je užaljen in hiti v joku do mene se še po trebuhu plazi. Verjetno mi hoče pokazati, da je še čisto majhen in da naj se ga vendar usmilim. Čestitke za kobacanje in za lepo preživet dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Dobro jutro! Na hitro se vam javim, ker je Taja driskica. Noč KATASTROFA od KATASTROF. Skos je jokala, spala zelo malo, ima vročino, kašlja, smrka skratka ni da ni. Jst pa na konc z živci. Jutri imava P. Tko da bova spet zamudili srečanje . Lona, za vas pa eno goro , da bi se kmalu pozdravli in da res ne bi kaj na pljučka prišlo!!!!!!!!! Pa upam, da bote lahko kaj spali! Ja res so bogi, ko še spat ne morejo. Naš si še zdej ni not prišel za prejšnji teden. Spi zdej vsaj 2x na dan po 1,5-2 ur! Pa za tebe , da boš imela energijo in živce za tole premagat!!!!! Ti verjamem, da te jezi, ker ne veš, kje ste staknali tole!! Dinki, sej Titu je pa najbrž prav pasalo, da Je lahko bil gospod v veliki postelji, kaj!!!!!!!! Pri nama pa sploh noče spat. Sva enkrat, ko je bil ful bogi ga hotla zraven imet v postelji in sploh ni mogel spat, pa sem ga nesla nazaj v njegovo, je pa zaspal takoj in je potem celo spal skor celo noč. Pa midva se tudi ne naspima, če je zraven, sam gledama, ali je vredu, a je pokrit, a...... pol pa vsak na svojem koncu spima čist na robu, Luka pa kraljuje na sredi. No, se je pa to do sedaj zgodilo mogoč 2x. Edino, ko sem bla na počitnicah pri mojih za 2 ali 3 tedne, ko smo hišo renovirali in je bil Luka 3 mesece star pa sma spala v moji sobi skupaj v postelji. Luka je užival, jz pa skor nisem spala. Bomo vidli, kk bo zdej. Gre moj v čet in pet v Nemčijo na sejem z mojim bratom in očijem pa boma z Lukijem pri mojih za ta dva dneva. Oz prespali bomo 3 noči. Bo pa prav pasalo, da se boma z mamco malo načvekali pa da se bota z Lukijem nacrtlala! Ja, vedno bolj razmišljam, da bi si kupila kaj prek neta. Sam kaj, ko rabim najbolj nujno in to res NUJNO hlače, tiste pa morem probat! Pa za službo rabim kaj. Ja, sem videla danes en ful dober oglas za službo, je pa v LJ. In sem ful v precepu. Sej poslala bom, itak najbrž nimam veliko možnosti, sam po drugi strani pa, če bi po ne vem kakem čudežu bila sprejeta, pa to pomeni, da bi bila doma šele okrog 18. Je pa problem, ker na našem koncu ni kaj, kar bi bilo za mojo izobrazbo. Mogoč bom pač šla karkoli, sam da bo, pa bom zraven iskala. Sej ni druge. Edino, kar se mi gre, da bi dobila za nedoločen čas, ker upam, da bom kmalu noseča. Ja, sej vem, da ni fer, sam sory! Kaj moreš! Ja, sej je čas, za ozimnico nardit, tako da si kar shranite Ferrerote! Tina50, upam, da je Lan že kaj boljši! Pa da je sam zobek kriv za to vročino!!!! , DA bi vročina padla in da bi vredu spal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da bota lahko šla na fizioterapijo!!!!!!! Pa za fajn nakup v Hoferju!!!!!!!!!!!!!! Hvala za pohvale Lukija! Tudi tvoj zakladek je luškan!!! Kuhanje in pomivanje: Moj tudi zelo redko kuha. Naredi pa zelo dobro kako omleto! Komi čakam, da mi jo bo zdej enkrat nardil. Če se pa že loti kaj kuhat pa ponavadi privleče knjigo Jamija Oliverja in preizkuša kaj novega! In vedno mu ful fajn uspe!!! Čeprav pa mislim, da je nazadnej kuhal, ko še sploh noseča nisem bila! Pomivanje posode je a tudi 99% moje delo. Se zgodi, da kdaj on pomije (kot npr. v soboto). Ampak potem se mu niti pod razno ne smem pozabit zahvalit! Je enkrat bil čist užaljen, ko je pomil posodo (po kakih 3 mesecih), pa se mu nisem zahvalila, da je pomil namesto mene. Sem ga sam malo čudno pogledala in mu rekla, da nisem vedela, da sma tk daleč, da je čist samoumevno, da jz 5x na dan pmijem, pa se niti spomne ne, da bi rekel HVALA, ko jo pa on po ne vem kakem času, se mu morem pa že klanjat! Mu je blo ful nerodno in je začel ful nazaj jemat! Je pa tk, da ko on čisti in pospravlja, se res temeljito loti. Sej jz tudi vse pometem, obrišem, sam on pa zna tk, da sam gledaš, kk je pospravljeno. Sam se to res redko zgodi! San, super za boljšo noč!!!!!!!!!!!! Kaj pa je z Izidorjem!!! No, za njega A ti maš tudi probleme s tem, da ti jo Urban polije! Meni se tk steguje, da jo lahk pijem sam takrat, ko me ne gleda, če ne že pleza po meni in se steguje za šalco!!!! Pa hvala za pohvale Lukija IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tit je zaspal. Pri nas se je spanje očitno zmanjšalo. Prej je hodil spati na 3 ure max, zdej pa dokler ni vsaj 4 ure pokonci, ni šans da zaspi. dopoldansko spanje še traja kako dobro uro, medtem ko popoldan spi le še kake pol ure. No, vsaj noči so OK , kar je najbolj pomembno. pa to vam želim povedati že tri dni, da se pri Titkovem lulčku že vidi glavica, sicer še ne cela, ampak samo vrh , tako da bo šla zgleda kožica lepo dol. Midva mu zmeraj pri kopanju počasi dol kožico vlečeva (no, bolj moj dragi ker jaz kar nimam srca) in zdej se že lepo vidi kapica. Kako je kaj pri vas glede tega? pa ne vem če sem vam že omenila, da smo že skoraj en mesec brez dude. Tit je sploh ne mara več. Pa mu jo kdaj ponudim pa jo prime in jo zabriše stran. no, zdej grem pa kosilo kuhat za vse tri.... uživajte! aja, pa še to....NČK ti si kak teden nazaj pisala, da čez en mesec začneš Anjo uvajati z vrtcem. Kako to, da gre že v vrtec ko pa niti 11 mesecev ne bo še stara? a ni omejitev 11 mesecev . Dinki, tudi pri nas se je spanje pred boleznijo že precej zmanjšalo. Se je včasih zgodilo, da je spal samo 1x na dan! Zdej si sicer more not prit, ampak hodi pa kasnej spat, šele nekje ob 12.30 ima 1. rundo. Super, da gre Titu kožica že skoraj dol! Ja,to zna bit res problem. Je res fajn, da počasi mu potegujeta! Mi teh problemov nimamo, ker ima kožico samo po zgornji strani lulčka, je ima ša tam ful preveč. Sej ne znam čist opisaT. Bo pa treba it rezat stran to kožico, predvsem zaradi vizualnega izgleda. Zdej je pa tk, ko pri unih kužekih Shitzu-jih, ko imajo preveč kože! Seveda tudi čestitke, da ste že brez dude!!!! Priden Tit!!!!!!!!! Pomlad08 tudi tebi hvala za pohvale Lukana!!!!!!! Si pa zelo pridna, da vse sfuraš!!!!!!Ti verjamem, da si zmatrana! Upam, da čimprej mine in da se boš potem malo spočila!!!!!!!!!!!! Čestitke za nečakinjo in za sestro nosečko!!!!!!!!! Naš pa rad Kapital pa avto revije prebira!!!!No, nič nima tudi proti reklamam , najbolj so mu pa všeč moje knjige! Zofy, super, da ste malo na sprehod šle!! Pa upam, da bo danes noč boljša in pridna da je tako hitro sama zaspala! Tudi tebi čestitke za vredu nakup!!!!!!!! Super, da si ostrigla Julijo! Čakamo na slike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! San, hvala za predloge za jogurt in skuto!! Baby vac: mi ga imamo. sem bila tudi dolgo skeptična, pa sem ga na koncu vzela. Ja, ok res ni prijetno in se mali joče! Pa tudi meni je težko. Ampak, če to pomeni, da bo lažji dihal, da je manjša možnost za vnetje ušesk,..., potem ga v takih primerih,kot je bil oz je zdej uporabim. Res je zakon. MIslim ptegne ven svega in svašta! Ni pa,da bi vsak dan po 1x uporabljala. Sam, ko je pa bolan, takrat pa ja! No, moje mnenje. Je pa res, da moj noče bit zraven, ker mu je ful grozno in vedno gre dol, pa noče met kaj zraven! Sej ne vem, kaj bi, če bi mene ne bilo. A bi mu kr pustil, naj ima zadelan nos. Še fiziološke mu ne more v nosa dat. se kr večkrat skregama zaradi tega! Pol se pa še bolj grozno počutim! Srečanje: Tudi naju ne bo! Si še ne upam prit, ker kašlja, poleg tega pa je hladno in si ne upam še bit tako dolgo zunaj!
|