|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
13.1.2009 14:16:19   
tina50
Lona76 hvala za link! sem si prebrala! ja do 18 meseca lahko koristiš!
bom dala vlogo ko bova šla na NFTH, če uspe bom pač dala malo dopusta oz. bom jih šla za kakšne 14 dni pogledat na šiht! če kej rata iz tega!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Julija seveda ima norice. Prihajajo ven vsak dan, ampak zaenkrat ne bom nič rekla. Saj veste, kaj to pomeni. user posted image  (PS: mal sem vraževerna).

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy Julija izgleda prav lepo postrižena, tak cukrček je na sliki!user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.1.2009 18:25:15   
san
hvala vsem za mnenja o baby vacuuser posted image

zofy, ma kok je sladka tvoja julija, ma en velik cukruser posted image user posted image user posted image , za popapatuser posted image

kožca na lulku, sej je še čas, mojmu izidorju sm jo uspela prvič po 2 letu dol povlečt in potem sm ga naučila in si jo avtomatično sam med tuširanjem in kopanjem dol potegne (s tem, da so trdili, da ima fimozo in da bo treba na operacijo - takrat še niso nazaj vlekl, so kar operativno odstranili, no pa jaz nism pustila HB)

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
13.1.2009 18:46:35   
san
špela, bacci dinkiuser posted image , ma to je pa men zdej tud domišljija zalaufalauser posted image

špela, jaz sm bla danes tudi z mamo v šopingu, da si bom ja kaj kupila, ma ja... kot da sm si že kdaj... nič nism našla!!!user posted image user posted image no, je pa vsaj denarnica bolj polna ostalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.1.2009 18:59:54   
Ursi2
Živjo, punce!

Se končno prišla do tega, da se vam malo oglasim.

Smo se danes kr fajn imeli, sicer je vstal že ob sedmih, pa ni hotel nazaj zaspat, je bil pa potem že ob 10 čist zaspan. Sma pa šla malo k mojim in je tam spal skor eno uro. Zdej je pa malo dol pr tašči pa tastu, jz pa hitr na RR potem pa učit.

Špela100, škoda, da šoping ni uspel.user posted image Imam pa tudi jaz te probleme. Nikoli, kadar grem načrtno za sebe kupovat, ne dobim nič.user posted image
Šment, da si dobila user posted image  glih na obmesečnico! Je blo fajn, ko je ni bilo,al! Jz jo še tudi čakam!user posted image

Joj, si fajn opisala uno bundo, da sem si jz tudi kr predstavljala Dinki v Ferero roše bundi, kapi in s torbico!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, za službo se pa tudi jz strinjam, čeprav poslala sem, sej itak nimam kaj veliko šans.

Lona76, super, da je bila noč malo boljša!user posted image user posted image Ja, tudi jz sem devala lonec vroče vode zraven postelje. Meni je tudi kolegica predlagala, da naj dam vroč kamilični čaj zraven pa malo esence materine dušice od Justa. Upam, da gre na bolje, za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, vidim, da je bilo pri nas jutri tudi nekaj podobnega! Sploh ne zastopim, zakaj ne more lepo do ene 8 spat, pa bi potem lahko bil lepo naspan malo dlje buden!user posted image user posted image user posted image

Tina50, za vas eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da Lanu pade vročina in bo bolje!!!!!!!!!!! NoŠment res za fizioterapijo. No, pa sej to bo tudi kr hitro!
Pa upam, da ti uspe zrihtat za podaljšanje!!!!!!!!!!!!!

Vilma, tudi vam eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bojo norice šle mimo v čim lažji obliki!!!!! In da bojo noči kmalu boljši!!!!!
Pa priden tvoj dragi!user posted image user posted image user posted image Mata pa fajn zmenjeno!!!!!

Zofy, dej mi povej, kaj je z vodnarji, da jz vidim, kaj me pri Lukanu čaka!?????user posted image user posted image
Ne bi ti pa vedla kaj rečt glede krastic. Lahko, da je tudi to znak kake alergije,A da bi se pa pmed previjanjem oz, ko je nagica, da bi se spraskala, pa ni mogoče?
Super, da je Odi bolje. Ja, pa je res en bolj lenuser posted image user posted image  mucek.
Pa ful je lušna vajina Julija. user posted image user posted image user posted image  Kake modre učke!!!!! Prav fajn si jo ostrigla!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

San, škoda, da tudi pri tebi ni uspel šoping!!!!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.1.2009 19:40:06   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Zofy, dej mi povej, kaj je z vodnarji, da jz vidim, kaj me pri Lukanu čaka!?????user posted image user posted image
Ne bi ti pa vedla kaj rečt glede krastic. Lahko, da je tudi to znak kake alergije,A da bi se pa pmed previjanjem oz, ko je nagica, da bi se spraskala, pa ni mogoče?
Super, da je Odi bolje. Ja, pa je res en bolj lenuser posted image user posted image  mucek.
Pa ful je lušna vajina Julija. user posted image user posted image user posted image  Kake modre učke!!!!! Prav fajn si jo ostrigla!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvsem te čaka dosti potencialnih snahuser posted image user posted image user posted image . Vodnarji so ponavadi zelo zgovorni in šarmerji in jih imajo punce radeuser posted image . So zelo racionalni in samozadostni in neradi sklepajo kompromise - vsaj ti, ki sem jih jaz spoznala. No, tud če niso bili lih racionalni, so sami verjeli v nasprotno. Ja, samozavesti jim ne manjka... Jaz sem bila od vedno prav mahnjena na vodnarje - sem tipa samo pogledala in če so se mi začela trest kolena, je bil vodnaruser posted image user posted image . Sedaj ne padam več na vodnarje - sem jih spregledala.

Mi imamo že od četrtka tiho mašo, se pogovarjava le najnujnejše. Kako je to bv, a ne? Nič, grem sesat, je spet cela lasulja mojih las na tleh. So pa hb nehali tako množično izpadat in posledično je moja frizura zelo revna, redka. A bo to kaj zraslo nazaj?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.1.2009 19:40:54   
Zofy
Aja, pa hvala za pohvale za moje striženje in Julijo

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.1.2009 20:19:56   
mumu
Dober večer

Zofy: Julija ima super frizuro user posted image user posted image user posted image , pa upam da bo tihe maše kamlu konec. Pa seveda user posted image  za Odija, da je že vse ok.

Baby vac: ča ga ne bi imeli, bi bili sigurno že 100x na pediatrični ker ji skor skos iz noska teče user posted image .

Šoping za mene: to je vedno projekt, ker kadar bi jst kej novga mela nikol nč ne najdem, tko da razprodaje pa sploh nikol ne grem ker se mi zdi škoda časa in živcev user posted image .

Pospravljanje po hiši: ja včasih je bilo tega več ko sedaj, še vedno pa on nosi cunje prat pa Tičico vsak večer on uspava, to je pa tut velik vredno, aja pa še smeti odnese vsak večer.

Spet je veliko bolančkov user posted image , vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se kmalu pozdravijo.

Včeraj je bila Tia prvič cepljena proti gripi, drugo cepljenje imamo pa februarja, je pa že sedaj P reku, da je letos cepljena zaradi njenega stanja ob rojstu in težav zaradi plju, da drugo leto to ne bo potrebno. Danes smo pa dobro urico uživale na sončku user posted image user posted image . Jutri pa bomo glede na napoved skos notri in bomo likale.

Mirno noč vam želim.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.1.2009 20:23:52   
Naša črtica koraka
Dober večer, gospe.

Ta vikend nam je bil najlepši v nedeljo. Smo šli smučat. In drage moje, tiste ki še ne veste - za 3 urce smučanja je ravno toliko pripravljanja in pospravljanja ... user posted image user posted image  Pri nas je pa še tako, da mož fizično kakšnih stvari ne more naredit - no, to je večina. Sem bila utrujena že, ko sem sedla v avto user posted image . Ampak potem je bilo pa na smučanju lepo, matija 1,5 let ni smučal, tako da ni znal nič, ampak potem se je pa telo samo "spomnilo" in prav lepo je bilo videt, kako je ob koncu že zavijal, ustavljal, se pobral ... (malo se z otročkom važim, a saj se lahko, ane?).
Anja je bila vse 3 ure popolnoma zadekana v vožičku, so ji le učki ven kukali. Malo je topel čajček pila, malo mlekca, predvsem pa je opazovala vrvež okrog sebe ... ma, js bi na njenem mestu že 100x ponorela, da bi morala skoz sedet, pa potem še v avtu (no, saj v avtu je bilo srečje dretje, a zaradi zaspanosti).
SAN user posted image Kašlja pa ne več, že od petka. Nosek je pa še skoz poln. Ko je kašljala sem ji kar z oljem tea tree namazala, malo za uhlji, pa potem z istim prstom po prsnem košu.

Danes sem šla po razprodajah (tud včeraj), a danes je bil bingo!! Sicer to, kar sem dobila, nisem danes iskala (user posted image tipično ane), sem si pa že dolgo želela. Pa še stalo je ravno prav za mojo gorensko dušo. user posted image  Vam pa povem, da prej nisem ene 5 let NIČ, od NIČ kupila na razprodajah, enostavno nisem imela srečeuser posted image .

Delitev dela: Vilma, tko kot imata vidva sem tud jes mojmu predlagala, pa raje zmečkan okrog hodi user posted image . Ampak v pomivalca vn in not pa daje ... (kaj se to user posted image sliši user posted image ), pa posteljnino zamenja, otroke pazi ... user posted image  Tolažim se, da pa če bi imel en organ več, bi mi pa sigurno pomagal še pri čem...
In, Zofy, če se hoče človek dobro imet, se da tudi prepričanje spremenit ... zgovarjanje na leta ne pali, so starejši moški od tvojega, pa imajo čisto enakopravne nadzore. Sj, če bi bil cimer, potem bi si s cimrom razdelila gospodinjska opravila, ne?

No, js sem zadnje dni prav zadovoljna, ker se dobro razumeva. Ampak se mi zdi, da si je moj letos ene novoletne zaobljube naredu, ker ne trmoglavi za vsako ceno in ni za vsako malenkost užaljen. AAAAmpak je še kar precej leta pred nami ... dan se pa pred večerom ne hvali ...

ok, zdj moram končat, morm moža zgnest, je čist trd ... u vrat user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.1.2009 20:43:53   
tina50
na hitr....
Lanu dans ni blo treba(zaenkrat) dat svečke, ni šla vročina tako visoko! tam okrog 38-38,5 jo je imel v ritki, pa čist dobre vojle je bil! sam mal bolj razdražljiv je!

Zofy sem prej pozabila! user posted image user posted image user posted image  za Odija! men so taki mucki, ko so lenuščki všeč(ga je teta tud hvalila!user posted image )!
pa za tiho mašouser posted image user posted image , da jo bo čimprej konec!

NČK user posted image user posted image user posted image  za smučanje! in, da Anja ne kašlja več!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.1.2009 21:25:01   
Lona76
Čer punce.

Kje naj začnem sem slabe volje za popuser posted image .

1. pri pediatru je bila Taja kr ok. Je imela seturacijo 100%, so ji pa mogl najprej nos spucat, da ji je P lahko poslušala plučka. So bila ok, mava pa jutri kontrolo. Sem ji rekla da mamo smučanje rezervirano za soboto pa je neki z glavo zmajevala da ne bomo mogl it user posted image . No ostajam optimist in ne obuam, do sobote so še 4 noči pa bomo videli kako in kaj. Je pa dobila antibiotične kapljice za nosek. Pa eno kremo za ritko ker se ji je neki nardil spet. Je rekla da ko bi imela trdo blato pa bi ji počl, ampak to po moje ni to in če ne bo v 14 dneh ok naju bo naprej poslala ne vem kam. Neki je o dermatologu govorila. Tok o tem da bi imela jaz kakašen mesec mir z zdravniki. Očitno ne bo šlo.

2. šla sem pogledat za smučarski "kombinizon". Hlače in bundo in seveda nisem dobila nič od nič. Če so mi bile hlače všeč ni blo bunde za zraven oz. obratno. Ne vem a  se to nič več v kompletih ne prodaja user posted image . Sem pa rekla klinc bom pa črne kupila pa bojo šli k ta stari bundi in ni hudič so ble 100€. Se mi je zdel pa preveč. Ja sem škrtica ni kejuser posted image .

3. hotla sem kupit Taji pižamo in Tilnu sp. majice z dolgimi rokavi. Tudi nič nisem dobila, tako da bom šla verjetno jutri na rudnik. Ne vem, kako mi bo ratalo, ker grem popoldne k šivilji, ker je Tilnu na smučarskih hlačah na hlačnici zadrga crknla, pa men na eni bundi. Upam, da mi bo ratal še na Rudnik skočit.

No tok o mojem jamranju. Zdej pa naprej k komentiranju.

Tina upam, da ti bo ratalo s podaljšanjem porodniške. Držim pesti. Jaz bom danes izpolnila in potem jutri nesla ali jaz ali pa mož

Delitev del. Moj rad tudi kdaj kaj skuha. In mu kar gre. Pa sesa samo on, jaz edino ko je res kriza, pa včasih mu celo rata iz stroja pospravit pa notri zložit. Se pa zgodi da on še večerja in je tok len da se mu ne da stroja zalaufat in je zjutraj umazana posoda. Takrat bi ga u žlici vode utopila. Ja pa štedilnik tut samo on puca, ker jaz ga kao ne znam user posted image . Drugače pa jaz vse ostalo.

Zofy super da je Odi bolje. In Julijo si full dobro postrigla. Ma je lušna user posted image . Mi smo še daleč od striženja.

NČK super za smučanje in da Anja ne kašlja. Ja je pa dela da se spokaš. Pa prtljage user posted image . Pa Matija že prav zavija.user posted image user posted image Sej je prav da ga pohvališ Naš je še daleč od tega. Mogoče se na smučanju letos kaj več nauči.

Mumu super da ste cepili Tio.

Pa vsem bolančkom pošiljam user posted image

Da še jaz pohvalim Tajo sem jo naučila da da telefon k ušesu ko rečem halo halo in ko reče ojojoj se prime z rokcama za glavo user posted image .

Tko zdej grem pa pod tuš in spat. Mirno noč!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.1.2009 2:05:54   
Špela100
Čer....

Baby vac- anakonda user posted image  je zakon. Derejo se pa itak vsi, tako, da mi je malo lažje.

Inhalatorja nimamo.

Vlažilec zraka imam pa tak fešn, je ionizator, vlažilec in aromoterapija, pa še lučko ima. Ekola link http://www.breathe.si/    upam, da bo delal link

Vilma držim pesti za Julijo user posted image  In bravo za tvojega moža, lepo si to zdresirala, ma kako vam rata, jaz se trudim in trudim pa ni učinka.

VODNARJI: čim, čim dlje od njih pravim jaz, moj bivši je vodnar...

Bunda bači: ta bunda meni ne gre iz glave, bi jo kar imela...cena je res UGODNA, kot pravi dinki...samo 450 eur, user posted image  , ampak teh 450 eur bi morala Perugina meni dati in to vsak mesec, ker bi jim reklamo delala. user posted image   . Drugače bi imela tudi ferero roše varianto- zlato...ful dobro...user posted image  Sploh sem jaz že kar eno leto neki na zlato mahnjena. Imam superge, natikače poletne, ene fensi šmensi s petko...vse zlato.user posted image

Razprodaje: ja me kar vsako leto premamijo, in vsako leto pridem z dolgim nosom domov. Moj si še kaj dobi, ker je velik in velike številke ostajajo...no jaz z mojo 38 številko in mojo drobceno postavco user posted image user posted image user posted image  pa ne. Letos bi imela z mojimi šlaufi verjetno več sreče, kakšno vrečo bi že našla ugodno, sam nisem vreč gledala, sem iskala škornje...ja sam kaj ko takih kot sem si jih jaz zamislila ni bilo.

NČK izdaj skrivnost, kaj si kupila na razpordajah. user posted image   Ja to pakiranje pa tudi mene utrudi, najraje bi, da me eden kar prestavi na smučišče al pa na dopust, tisti kufri, pa skoz študiram, če smo kaj pozabili...pa kaj še manjka, pa vlačim sto in eno nepotrebno stvar s seboj...zdaj bo pa drugače, ko imamo še Maksa, zdaj bo treba pa krčit sezname za na morje, bo treba kanglice in lopatke s sabo vzet. user posted image

NAŠA NOČ: katastrofa vseh katastrof, spat sem šla ob dveh, maksa enih 5x pokrila do 3, potem se je pa frajer zbudil in kar neki cmihal, ne vem al so spet zobki, ali je bila ta luna tako močna, al ne vem kaj...v glavnem do 4, potem je zaspal do 6, ob 6 do sedmih spet cmihal in ob sedmih sva zaspala do pol devetih. Sem bila tudi jaz cel dan lunatična user posted image . Ne vem kaj mu je, tako je lepo spal v dveh 5- urnih kosih, zdaj pa to.

TINA50 ja ti bi pa res že lahko dobila user posted image , ker si želiš še enega dojenčka in Ursi2 tudi. Ja narobe svet. Držim pesti, da pridete tudi ve v klub user posted image .

ZOFY tvoja Julija je cukr. Frizura pa zraste nazaj, nč bat.

SAN srečna ti ki imaš še polno denarnico, moji pri meni to takoj izkoristijo, jim že kaj manjka za smučarijo, al pa za plesne, al pa za v službo...kakorkoli skoz jim nekaj fali...al še ena srajca za pod obleko, al še ene superge, pa trenirka, pa zdaj bodo spet kvalifikacije pa bo treba nov kostum, pa šola v naravi, pa rojstni dnevi......jooooooooooojjjjjjj, potem bo pa že itak dopust....nikoli konca....

zdaj grem pa spat...itak bo čez eno uro alarm, lačna sem pa tudi tako, da bi pol hladilnika pojedla, pa grem kar spat. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.1.2009 6:00:44   
Ursi2
Dobro jutro, punce moje!

Kako ste kaj spali? Upam, da je bila mirna noč!
Naša nekjeneki srednjega. Se je kr neki jokcal. Sicer je sam zaspal nazaj, sam sem se pa vseen zbudila. No, jedel je pa mislim da 3x. Ampak sem bolj spala zraven, tako da nisem čist prepričana.

Za vse ena močna, dišeča
user posted image

Pa še nekaj, da bomo lažje pokonci
user posted image

in
user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.1.2009 6:03:59   
Ursi2
LUKA (od Bellalune) VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.1.2009 7:40:08   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Na brzino se javljam, ker ne vem kako dolgo bo še dete spalo...
V glavnem... od včeraj naprej... niamo več driske!!! user posted image  Sem tako vesela, da vam ne morem povedat. Je sicer včeraj kakal trikrat, ampak same lepe klobasice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva bila v ponedeljek pri P in so mu vzeli kri in je rekla, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe... dehidriran tudi ni, tako, da predvideva, da je res od zobkov... Sem že  mislila, da ne bo nikoli konec... pa me je včeraj tako lepo presenetil... in skrajni čas, ker je pa že kar malo shujšal od vsega tega...
No, to je bil moj raport na brzino... prebrala vas bom pa nekoliko kasneje, ker me Tai že kliče...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.1.2009 7:49:40   
san

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Na brzino se javljam, ker ne vem kako dolgo bo še dete spalo...
V glavnem... od včeraj naprej... niamo več driske!!! user posted image  Sem tako vesela, da vam ne morem povedat. Je sicer včeraj kakal trikrat, ampak same lepe klobasice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva bila v ponedeljek pri P in so mu vzeli kri in je rekla, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe... dehidriran tudi ni, tako, da predvideva, da je res od zobkov... Sem že  mislila, da ne bo nikoli konec... pa me je včeraj tako lepo presenetil... in skrajni čas, ker je pa že kar malo shujšal od vsega tega...
No, to je bil moj raport na brzino... prebrala vas bom pa nekoliko kasneje, ker me Tai že kliče...

super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.1.2009 7:50:00   
Ursi2
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Predvsem te čaka dosti potencialnih snahuser posted image user posted image user posted image . Vodnarji so ponavadi zelo zgovorni in šarmerji in jih imajo punce radeuser posted image . So zelo racionalni in samozadostni in neradi sklepajo kompromise - vsaj ti, ki sem jih jaz spoznala. No, tud če niso bili lih racionalni, so sami verjeli v nasprotno. Ja, samozavesti jim ne manjka... Jaz sem bila od vedno prav mahnjena na vodnarje - sem tipa samo pogledala in če so se mi začela trest kolena, je bil vodnaruser posted image user posted image . Sedaj ne padam več na vodnarje - sem jih spregledala.

Mi imamo že od četrtka tiho mašo, se pogovarjava le najnujnejše. Kako je to bv, a ne? Nič, grem sesat, je spet cela lasulja mojih las na tleh. So pa hb nehali tako množično izpadat in posledično je moja frizura zelo revna, redka. A bo to kaj zraslo nazaj?

Zofy, hvala ti za opis vodnarjevuser posted image . Se tolažim, da je čist na meji z ribico in da je kaj vplivov še od tam. user posted image user posted image user posted image user posted image
No, moj oči je vodnar in mislim, da ne poznam bolj racionalnega človeka kot je on. Pravi bussines man!user posted image user posted image
Sem mu bila včasih zelo, zelo podobna in sma imela zaradi tega z mojim kr precej problemov. Ker sem se zaprla v sebe in sem bila hladna ko led in nisem pustila nobenemu blizu, niti, da bi kdo videl, da mi je težko. Sam jz sem vaga, kar je čist kontra z mojo naravo.
Tudi to, da so samozadostni in neradi sklepajo kompromisov, sem opazla, da za našega ful drži.
In opažam, da je tudi Luka zlo samosvoj tip. Sej itak so vsi svoji, sam naš je pa res prav posrečen in tudi včasih naporen zaradi tega. Apak vem,  da je veliko v karakterju in da je treba najt en način, kako delat z njim.
No, upam, da bo naš user posted image  kaka svetla izjema med vodnarji!user posted image user posted image user posted image  (In my dreams)user posted image

Pa upam, da se tiha maša kmalu konča!user posted image user posted image user posted image   Ja, to je res neki najbolj brezveznega.  Pa na koncu ugotoviš, da čist nikamor to ne pripelje!!!!!!!!user posted image  Si pa kr dej duška, pa ti bo lažje. Sej te ne bo nobena zatožla!

Odnosi: tudi midva sma imela tk precej napeto, zdej med novim letom in po novem letu se imava pa noro fajn. Skoz se neki zafrkavama, smejima tk, da mene že vse boli, sma čist nora. Ne vem, kako to, ampak spet je tak občutek, ko pa nekje na začetku. Ok, sej naju še vedno kaj razjezi, ampak si potem povema na tak smešen način, da oba vzamema na znanje, sam nardima pa foro iz tega.
Upam, da bo še neki časa tako.

Mumu, čestitke za cepljenje in za uživanje na sončku.user posted image user posted image user posted image

NČK, super, da ste se fajn imeli na smučanjuuser posted image user posted image user posted image  Ja, to glede pakiranja in kranem ki gre zraven ti pa verjamem, da je vseeno a greš za tri ure ali tri dni.  Bi bilo fajn, ko bi nič od tega ne bilo treba, da bi se lahko samo vsedu v avto in odpeljal!user posted image
Pridna Anja, da je tako potrpežljivo sedela in super, da ne kašlja več!!!!!!!!user posted image user posted image
Je pa prav, da se malo pohvališ, sama sebe ali svoje zakladke!!!!!!!!! IN bravo Matija za zavoje in ustavljenje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tina50, fajn, da vročina ni bila prehuda in upam, da ni več kaj narastla in da je bila noč mirna!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, najprej za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od naju z Lukanom!
Ti vejamem, da si slabe volje. Upam, da bo danes že boljši, da bo na kontroli vse ok in da bote lahko šli na smučanje!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam tudi, da vama ne bo treba k dermatologu. Revice!!!!

OPravila: pri nama je tako, da ninič samo moje delo ali samo od mojega user posted image . Lika si sam in potem še ponavadi jz kaj svojega zraven uturim. Za Lukana pa jz likam. Kuham in pomivam 99% jaz, sesam, pometam in brišem 95% jz. Kopalnico čistim v 80%jz, prat  in  obesi  pač tisti, ko ima čas oz ko je doma.
Tudi avto se kdaj zgodi, da ga jz umivam in sesam, vendar večinoma to počne moj.
Tudi kosim zunaj okrog hiše velikokrat jz,pa prekoppavam vrt in ga rihtam. Edino, ker je pa res delo samo mmojga, je pa, da aražo on čisti.

Evo, naš pob se  je zbudil in je pokonci že od 6.30.Sem mislila, da bo nazaj zaspal, pa ni bilo nič od tega. Bom še kasnej pokomentirala!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.1.2009 8:02:07   
san
a da je bla luna... ja pol pa ni čudno za takšno noč...

no toliko od mene za dobro jutrouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
14.1.2009 8:04:16   
san
aja, vodnarji... raje ne komentiram... men so včasih že preveč nadležni in gonijo svoj prav, tud če nimajo... jih imam veliko okoli sebe (tast, brat, njegova draga, moja teta...) in na žalost je vodnar tudi moj srednji sineuser posted image , mene kar mal skrbiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.1.2009 8:38:34   
Lona76
Dobro jutro!

Noč kar solidna. Zvečer sta oba kašljala, ponoči pa je bil mir user posted image . Taja se je parkrat zbudila ker ji nagaja nosek in ne more dihat, drugače pa ok. Se mi pa zdi da je že bolje tko da hvala za pikapoke, pa upam, da bojo še pomagale.

Zunaj je full lepo ker sneži, slaba stran tega snega pa je, da je cesta grozna. In se baje vsi vozijo 30 na uro. Vsaj mož mi je tako poročal. In sedaj sem ugotovila da je res najbolje da se grem oblečt in jo s Tajo kar mahneva, da bova do pol enajstih pri P, ker morm prej še solato za podaljšanje na CSD nest.

Lucalu super da ni več driskeuser posted image user posted image

Ursi hvala za zajtrk. Bi mi res pasal. Sej namesto da bi jedla zdej k mam čas pa na RR visim.user posted image

Luka vse najboljše za obmesečnico.

Zdej se pa šibam oblečt pa, Tajo zrihtat da greva

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.1.2009 9:18:59   
lucalu
Uh... tole sem še skoraj pozabila...
Nina in Maks (s tridnevno zamudouser posted image ), Mia (z dvodnevno zamudouser posted image ) in Luka (brez zamudeuser posted image ) vse najboljše za vaše obmesečnice!!! Bodite zdravi, veseli, zvedavi in razigrani!!! user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.1.2009 9:26:21   
san
še na hitro

super za odija, da je boljeuser posted image user posted image user posted image

bravo lona taji za ojojojuser posted image in telefoniranjeuser posted image

maks, nina in luka vse najboljše za vaše obmesečnice. bodite zdravi, nasmejani in navihani še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še jst mal banija pohvalimuser posted image
zdej že hodi tud tako da se samo z eno roko česa drži, pa včasih pozabi in naredi vmes da pride npr od mize do previjalne kar sam en korak brez opore, pa sploh ne šteka. včeri se je ob meni dvignil in mi dal samo eno roko in kar šel, pa ga vprašam po ju in ekakšnem metru, ja kaj pa delaš, pol se je pa nasmeju in šel naprej po štirihuser posted image

kje pa je dinki
?

alarm mamo

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.1.2009 9:49:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san
joj, lucalu, no sam da je tai drugače ok. upam, da do ponedeljka res mine driskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje, san!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
No mi mamo pa danes spet en user posted image  dan, sam tokrat za razliko ni kriva Tia user posted image . Ob tem silnem mrazu nam je v pralnici in v garaži zmrzenla cev za vodo tko da se že cel ljubi dan s tem ukvarjava in si beliva glave kaj naj storiva da bi ta voda odmrzenla user posted image . Zdej je še en njegov prajatu pršu, bosta neki z švas aparatom ustvarjala,... upam da jima rata, ker drugač bomo umazani okrog hodili, ker ne morem prat user posted image . Sem jezna ko tristo user posted image .

mumu, upam, da ste tole uredili in da se kaj takega nikoli več ne ponovi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
ne vem kako dolgo vam že hočem povedat, da mi pa imamo noči takšne, da ne vem kaj naj naredim! kr naprej se mi zbuja, pa jamra, pa joče,....
Lan gre spat ob 19, (sem poskusila, da sem ga držala dlje pokonci in je še samo slabše) in se mi včasih zbudi že po 20 minutah, pa potem po pol ure,....
pa kr naprej se še dojiva-cartava ponoči. pa sem mu poskusila dat že vodo, pa čaj, pa mleko. mislim, da mleka sploh ne bo pil, potem, ko se bova nehala dojit! noče ne AM, ne KM!
sploh ne vem kaj naj naredim, da se ne bo tako pogosto zbujal!
pa še to: ko se zbudi sva že z mojim probala, da bi on šel k njemu, pa ni šans, da bi ga uspaval, samo še bolj dret se začne!

Oh-joj, tina50, res ti iz srca želim, da se vam noči čimprej uredijo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila koma že, ko en teden ni spal tako, da si tega res ne znam predstavljat!!! Je pa res, da moja svakinja z mojo nečakinjo ni spala niti ene cele noči do štirinajstih mesecev! Pa predvidevam, da ni nič drugače delala kot s starejšima sinovoma, ki pa sta spala cele noči... mislim, da je to od otroka odvisno... malo sem zatežila... skratka, čimprej se naspite!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Lucalu, upam, da driska čimprej mine! sam ko je bilo pri nam tako, sem se potem že kr navadila, ko sem videla, da res ni viroza! če pa te skrbi, pa kar pojdi k P!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
V glavnem Tilen je preživel smučanje in mu je bilo full ušeč, kljub temu da je zjutraj kriču da on ni hotu smučat in da ne gre in da je to beda. Sem mu razložila da gre z avtobusom in da si ne morejo to vsi otročki privoščit in naj bo srečen da se gre lahko učit smučat, ker ko bo n star 8 prstkov bo mogu on učit Tajo smučat ker jaz pa ja ne znam tok dobr in otrok je šel z veeeelikim veseljem. Ker Tajo učit to je pa neki najbolšiga. No in fant je res uživu in se zaljubil v vse učiteljice ker so bile vse tooook lepe. Mi je pa mož povedu da so bile full prijazne in blond. Ja moj sin pada na blondinke.

Super, da je Tilen užival!!! user posted image

Naša noč je bila superuser posted image . Se je prvič zbudil ob 1.30 pa se je malo podojil, potem se je začel jokat, sam sem ga hiter umirila in je zaspal, potem pa sem mu še malo inhalirala in je spal do 6, ko sem ga spet podojila pa inhalirala in je spal do 9. Jaz pa tudi!user posted image  Ampak, vam povem, da je tk pasalo!user posted image  Sploh se ne spomnem, kdaj sem nazadnje tk pozno vstala.

Čestitke Lukcu za tako noč... kar tako naprej!!! user posted image user posted image user posted image

NČK dieta bo pa una od gospoda Manjžrimo, pa Ničcukra, pa še uklučit bom mogla g. Ritzmigi.

user posted image user posted image user posted image

Ja bom ko se malo otopli začela tečt, ker sem si dala eno butasto obljubo in sicer da bom oktobra tekla na maratonu 10 kmuser posted image .

Bravo mami za tako odločitev!!! user posted image user posted image user posted image

Lucalu upam, da vam tale driska končno mine.user posted image

Hvala za lepe želje Lona76!!! user posted image

Lucalu, upam, da se vam noči uredijo in da bi driska prenehala! user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi Tai!!!!!!!user posted image user posted image

Tudi tebi hvala za lepe želje, Ursi2!!! user posted image  Pa krasne slikice tvojega pobalinčka!!! Res je cuker!!! user posted image user posted image user posted image

No, tole sem še uspela prebrat... zdaj me pa dete kliče...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
14.1.2009 9:56:38   
mumu
Evo, pr nam že spimo 1 rundo user posted image user posted image user posted image . Danes je bila že 4 noč ki jo je v celoti prespala sam s to razliko da je danes že ob 6.30 čeblala drgač pa eno uro pozneje.

Luka vse najboljše za mini rojstni dan
user posted image

Lona, itak, da boste šli na smučanje user posted image , pa super da si odnesla solato na SCD, jst že veselo čakam na odgovor, vsak dan letam v nabiralnik user posted image  pa še ni nič.

vodnarji; jst ne vem no, moj je tut vodnar pa se super štekava - zaenkrat, se je pa treba z njimi skos pogovarjat o vsaki malenkosti.

Evo pou urce je mimo in se je že zbudila-

čao

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
14.1.2009 9:58:24   
Ursi2
Punce, upam, da vas ni zametlouser posted image !

KK je lepo ko snežiuser posted image !!Edino malo me skrbi, kk bo, ker morma it k zdravniku na kontrolo.user posted image Pa bo že. Sam da je sneg. Upam pa, da ponoči in jutri ne bo več snežilo, ker grejo naši v Nemčijo.

Špela100, ste pa ful fajni vlažilec zraka nabavliuser posted image user posted image user posted image . Super. Sej se res splača kaj vredu kupit, če se že odločiš! Midva se boma tudi najbrž, ker je res razlika!!!!!!!!!!!
Ma, ste me zastrašile z vodnarji.user posted image No, mogoč mi pa uspe, da naš ne bo tak tipičen vodnar!user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo današnja noč boljša!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, si nisem mislila, da si bom kdaj želela user posted image , ampak tudi to se zgodi. Je že skor eno leto, kar je naš na svetu, pa je še ni. Ampak dojenja pa tudi ne bom ukinjala zaradi tega. Bomo pač mal kasnej zanosli.

Lucalu, super, da ni več driske.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi Tai. Zdej pa kr fejst jest, da se nazaj poredi!user posted image user posted image user posted image

San, sma že dve, ko naju skrbi glede sinov vodnarjev!user posted image user posted image user posted image user posted image  In user posted image Urbanu za samostojne korake in hojo!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ma, je hiter tvoj bani!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
14.1.2009 11:09:24   
san
San, sma že dve, ko naju skrbi glede sinov vodnarjev!  In Urbanu za samostojne korake in hojo!!!!!! Ma, je hiter tvoj bani!!!!!!!!

čeprav dvomim, da bo zaradi tega kaj prej shodil, ker na tleh je najbolj varen in hitr in povsod prideuser posted image

nčk, bravo, vsaj tebi je uspelo! kaj si nabavla?user posted image

glede tihih maš, pr nas jih ni, jst ne zdržimuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 14.1.2009 11:20:56 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?