Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.1.2009 9:21:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo sm dodala tudi tebe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.1.2009 10:11:00
|
|
|
|
majana79
|
Evo še jaz, če bo katera vnašala, meni tole ravno ne gre na tem forumu. :) starost: 29 PDP: 18.06.2008 nosečnost: 1 otrok: 0 pregled: 29.1. spol: (ni še 100%)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.1.2009 10:39:34
|
|
|
|
ledenka
|
dodajam še moje informacije PDP 11.5.09 1 , 0 naslednji pregled 3.2. bo pa
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.1.2009 8:52:13
|
|
|
|
pikatara
|
Še moji podatki: PDP 17.april, prva nosečnost, pregled 23.1., spol . Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.1.2009 9:47:24
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo, sem bolj aktivna v skupini julijke 09 , drugace sem pa ljubljančanka in ker je tale skupina lih ta prava za moje vprašanje sm se oglasila punce - kje v lj je kej pametnega telovadba za nosečke - vidla sm da majo v mojmu fitu pa baje tud v domu za starejše v fuzinah a je še kje - kaksna priporočila hvala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.1.2009 12:13:14
|
|
|
|
katrinka
|
da podam za preglednico pdp 27.7.09, 1. , 0 otrok, pregled 22.1., NS 19.1.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.1.2009 21:52:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
punce, dej še svoje starosti napište zraven če ni skrivnost.... ana** kje se ti skrivaš s podatki???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.1.2009 21:54:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** sorči za zamudo... ampak iz srca.. vse najboljše... upam, da si lepo praznovala...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 10:28:41
|
|
|
|
vim
|
Še moji podatki: starost: 29 nosečnost:1 PDP:30.7. Kaj bomo pa imeli? ali ne bom vprašala naj ostane presenečenje. Nuhalno imam 16.1. Katarinca lepo bi te bilo spoznati, sva zelo blizu PDP, ajde greva na telovadbo.A gre še katera z nama?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 10:36:04
|
|
|
|
Pat74
|
Blueeyes častitljivih 34 jih imam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 14:03:28
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes tisi carica. Gremo ljubljančanke na seznam in telovadbo.Pat74 3 nosečnost,tale bo kar smuknil ven.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 17:24:40
|
|
|
|
Pat74
|
Vim ne sme še, kar naj še 3 mesce počaka. Glede telovadbe pa pr men ne bo nič, ker imam že vso nosečnost težave - krvavitve zaradi hematoma, krči, otrdevanje ipd. - in se rajši bolj merkam, zato pa namesto telovadbe jem , samo kaj, ko ni istega učinka. Ana* vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 17:48:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
men je tud G rekla za telovadbo, samo sem ji rekla da je ne rabim... že na šihtu tok telovadim po štengah, da sem čist hin... pa pol še dolgi sprehodi... kej več pa ne rabim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 18:43:39
|
|
|
|
ana**
|
Živjooooo nosečke moje Uuuu...sm vas malo zanemarila Ne bom več... I promise Sam mam tolko dela,da se mi pol res več ne da na RR.... vas samo preletim na hitro,da bi pa kaj pisala pa ne Blueeyes hvala mačka moja Hvala tudi vsem ostalim Ti,ko si zdaj tak popularna z seznamom jst mam pregled 19.1. Jupiiii...ej sam to pa bo kmalu Sam mi itak nebo UZ-ja delala... sam na pregled grem Stara sm ŽE 25 Ahh... sm prav ponosna na to. Pa stara sm že tut,ja Em.... 2 0.... za spol pa....... Kr presenečenje daj Na telovadbo sem jaz na začetku mislila it ampak sem preveč lena postala Saj grem vsak večer na sprehod in še v službi dnevno prehodim po stopincah toliko,da je kr hudo no Sej čez 9mesecev pa se bom sekirala pa preklinjala kaj sm bla tolk lena,da nism šla na telovadbo. Ker bom ko pujsek debela
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 18:44:54
|
|
|
|
ana**
|
Ejjj... blueeyes kak si ti lepaaa nosečka komaj čakam,da bom tut jst mela tak trebuh Pa tista slikca,ko si bla mala pa je itak najbol cortkana
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 18:52:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ejjj... blueeyes kak si ti lepaaa nosečka komaj čakam,da bom tut jst mela tak trebuh Pa tista slikca,ko si bla mala pa je itak najbol cortkana ja ja kr pihaj mi na dušo velka debela baba sem bla... pa moja malčica bo enaka.. hi hi.. še prehitro boš mela tak trebuh... raste k kvas... vsaj moj... zdej se pa še kr nisem slikala za 24 teden... ne najdem časa... pridem iz šihta, neki pojem, pospravim pol pa na hitr kle čekiram RR al pa kakšen film pogledam, se z mojim dragim crkljam,... pa je že čas za spanje... srugi dan vse ponovimo sej mislim da sem vikend frej, pa se bom slikala.. da še te slikce objavim.. da ne bojo samo une od G
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 18:57:21
|
|
|
|
ana**
|
No sej ne rečem,da mam mali trebuh Sam tvoj je že prav tak nosečniški Čak..me bo dragi slikal pa ga bom dala v album Se ravno z mojim pogovarjala glede imen. Jaoo...če boma midva tukaj prišla do kompromisa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 18:59:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
se strinjam... za fanta sva se kr uskladila... zdej k bo pa baje iz tega fantka ratala punčka, se nama pa sanja ne... ne najdeva niti približno skupnega imena... to bo še zanimivo,... mačka, dej mi še tvoj PDP povej še enkrat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.1.2009 19:10:59
|
|
|
|
ana**
|
2.7 Kje je še to Zdaj komaj čakam,da dam MF skozi pol pa bom že šla kaj kupovat Me že pošteno prsti srbijo,da bi kaj kupila..ampak se kr nazaj držim Pejt v moj album... maš slikico not
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?