mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dan. Naša spi - pa sem malo prebrala. Blacky*- za slabo spanje in mijavkanje. Misar - mi smo danes tudi skupaj spali , pa je takoj bolje spala. Vidim, da je razvajena. Pa super pridna je Lana v varstvu . Mala_pikica - kakšni pa so to super fitovi copatki in kje se kupijo? Kje ti teniske za kupiš? Kako ste pa kaj drugače pri vas? Je Luka zdrav? Kožica že v redu? Naša ima full probleme s kožo...srbi in srbi... Po mojem tudi to vreme vpliva. Febraurka08 - vidim, da si zbolela . Pa upam, da se tašča čimprej ulaufa v varstvo in nego Larise. Pa hudi vici . Lillchy123 - sem ti že včeraj pozabila vprašat, kakšen puding potem je Luka - a topel ali mrzel? Larisa - za Nejca pa . Verjamem, da vama je bilo mučno v bolnici. Upam, da se čimprej pozdravite in da mu ugotovijo kaj je narobe. A vaš Nejc skozi cel dan samo sadje poje? Bošček. Glede darila pa...mogoče fotoknjigo prvega leta z Nejcem. Ali pa namizni koledar za v službo s sliko Nejca. Ella79 - ampak vaša Zoja je pa ultra pridna s spanjem . Pa super, da že vabila pripravljaš. Suzi* - za slabo nočko. Pa naša drugače hodi po celem stopalcu. Janey - za vas tudi , da se čimprej pozdravite. Nekje sem sicer brala, da bepanten še bolj izsuši kožo . Kaj pa ribje mazilo si probala? Dolenjka - uhhh...meso je njamsi . Sem ga že 1 kos skuhala. Ni primerjave s kakšnimi salamami industrijskimi. Katka37 - tudi zate . Mlavla - jaz sem tudi v dilemi katere čeveljčke kupit za ven. Mah... Trenutno ima povsod ABS nogavice. Noter in zunaj. Ker zunaj itak ne hodi. Pa drugače naša pije iz magičnega lončka, ki ga ima kar na mizici in sama hodi pit (kot Zoja) . Pa bravo za šivanje pleničk . Ob priliki pa le pripopaj slikce. Itata - pri vas vidim, da je spanje po starem . Putina - ne se sekirat, če ti noče stat na tvojo željo. Našo so tudi babice in dedki še pred časom hoteli postavljat na noge, pa ni hotela. Pa ponavadi so to delali tako, da jaz še videla nisem . Pa sem enkrat, ko sem vidla razčistila in so nehali. Pa je čist lepo sama začela, ko ji je tasalo oz. ko je bila pripravljena. Bamby - glede poračuna... Zmešani so . Pa že lani je bila podobna fora. Jaz ne vem kako ne znajo izračunat normalen obrok. Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi dejansko porabo vsak mesec raje plačevala. Pa za zobke. Pina-1 - za Ano za nohtek. Upam, da se več ne ponovi. Vsem hvala za nasvete glede GH . In da ste me pogrešale . Sem bila prav vesela, ko sem prebrala od večine, da me niste pozabile. Pa berem, da je veliko že v varstvu. Joj kako hitro gre čas . Jaz bom imela Luno pri moji mami in očetu (sta oba upokojena). Za njo je to najboljše, glede na njeno stanje. Nič - jo že slišim. Se je zbudila. Bo treba kosilo dat . Mesečnica za tvojo Luno in njene prve samostojne korake. To glede diete pa je meni žal, ker zdaj nimam več nobene motivacije, da bi pazila kaj pojem in sem pridno nazaj pridelala 4kg. Drugače pa sem po vseh burkah tudi jaz dobila podaljšano porodniško in grem v službo šele maja. Sem tako srečna, da bom še z Lukcem doma, potem pa bodo tudi njega pazile babice, tam do nekje 4 leta starosti sicer pa bomo videli kako bo z njegovim zdravjem. Luka ima kožico še kar vredu, le po ličkih ima suhe rdeče flekce, ki pa vmes izginejo, pa se zopet pojavijo, drugače pa je še vedno zelo občutljiv in je dosti bolan. Je imel dva dni nazaj zopet vročino, včeraj pa je dobil drisko, danes je že malo bolje. Super fit imajo v Massu, pa v Avstriji jih imajo, pa v Humanicu, pa verjetno še kje. Te teniske za dojenčke pa jaz kupim v Tomas sport-u, ali pa v Humanicu, velikokrat tudi v Avstriji v Humanic-u. Te otroške teniske si lahko pogledaš na spletni strani Superga. si, lahko jih naročiš tudi po internetu in, če niso vredu jih brez problema neseš kar v Tomas sport trgovino in ti naročijo druge ali pa ti vrnejo denar, lahko pa jih naročiš tudi v njihovi trgovini in ti jih priskrbijo.
|