Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.1.2009 18:58:51
|
|
|
|
erna14
|
dskubin a se svercas,vidm teee
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.1.2009 19:01:12
|
|
|
|
thaiss
|
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.1.2009 19:04:30
|
|
|
|
thaiss
|
thaiss-a se delas ti kar delaj, mi smo lihkar iz sprehoda
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.1.2009 20:49:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Še enkrat hvala za čestitke .Preživela sem ok, pač rojstni dan kot rojstni dan , obletnice pa ne praznujeva, ker se mava vsak dan toooook rada(smajli k se po tleh vala od smeha). draja-full sem vesela da si skenslala službo in da boš zdaj šefica .Sam da ne boš zdaj fina ratala . tinaaja se je v Ikei zgubila , al jo je pa mož zapru v klet k je preveč dnarja zapravla . sibil-lušne fotke ,otročka sta pa itak fletna Lukas ma take lepe okice thaiss-mogoče sta pa najina šefa v sorodu erna -a si si naročila pico, revček lačen Dost mate
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.1.2009 22:39:39
|
|
|
|
sezam
|
erna je pa spet smileje najdla
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 5:50:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Cer ali jutro.. al kaj ze... polna luna ima efekt pri nas 4:30 danes, vceraj 2,5 ure ni spala ponoc Anyway, ne ikea ne mozek me nista dotolkla aja pa razprodaje tud ne Nekaj zadev se je naslo, ampak ni energije za te podvige. Anja je kriva, da pol kaj po netu narocim, Thaiss pa ze caka v vrsti za ponovno narocilo , ce bo testni shopping uspel tko da nic novga pri men.. Danes me caka se zadnja zadeva v sluzbi in sem kar mal zivcna - ocena dela v 2008 s tem, da je sef kao ful buzeriral ostale v timu, ki so ze imeli ta razgovor in podal na koncu ful slabe ocene Sem pa dovolj naspicena od nosecnosti in vsega sranja, da ce mi bo sral po glavi, mu bom jaz tud Vprasanje - vneti ocki ... kako se kaze in kaj naredite oz kdaj je treba po ab? B ima 2 dni 1x na dan eno veliko "muco"/izcedek iz ucka, kar drugace sploh nima Obcutek imam, da ima bolj rdece ocke, ampak itak ko si na nekaj pozoren pol je vse sumljivo. Zunaj pa spet sneg ... jaz sem ze sita tega vremena, tok mrzlo, da mi sploh za ven ni it. Zdaj cakamo na malo visje temperature oz tam proti lediscu in ne -15, da splaniramo kaksen dopust v kranjski. evo tok od mene, grem dokoncat report za sluzbo..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 6:48:17
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ja ja kar name zvali krivdo, jaz sem kriva . učke-naš Bor ima tud v tem času mal izcedka v učkih, ampak mislim da to ni vnetje.Če ma uček vnet je zjutraj čisto zaliman, čez dan skoz mal ven teče, velikokrat srbi oz. peče, pa še zatečen je. Držim pesti, da se dobro odrežeš v službi
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 8:27:11
|
|
|
|
erna14
|
sezam-dons si ta prva k si me nasmejala .....baraba....smajliji ,ma ja mal popestritve,k tlele je ze k v drzavnem zboru...dolgcas tinaaja-mislim da te caka se pester dan,glede na to da si ze zdaj cist naspiderana .ucki-mal jih z fiziolosko cisti ali pa z mlacnimi kamilicami,ce pa ne bo slo na bols pol pa pejt po antibiotik,sam pomoje dokler tko k je anja napisala ni panike. thaiss- kako,a ga kaj zurate pr vas v sluzbi ....mal te pa moram hecat no da vam povem z cim me je vceri moj razveselil in skoraj spravil do solz...prsla sm domov in tamal prletu k men mamai,mami,mami in me stisnu okol nog in reku rada joj moj mali misko...drugac pa zna ze fulll govort v stavkih,peti pesmice,preklinjat..nagaja,vcasih celo pospravlja,noce nosit copatov,pretepa mamico in ocija....
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 8:30:38
|
|
|
|
thaiss
|
Erna14 - HEPIBRZDEJTUJU
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 8:41:19
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss- kako,a ga kaj zurate pr vas v sluzbi ....mal te pa moram hecat nismo še začeli žurat....moj BOSS se spomni žurat ko je ura za it domou
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 9:13:14
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-thx .....iiiiiiiii zlata si....ej kaj ta tvoj sef hod ob 16 v sluzbo,kaj pa prej dela aja no tole je pa na moj racun
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 9:23:41
|
|
|
|
thaiss
|
moj šefe pride ob 8h v službo, ma sestankuje in sklicuje podrejene na raporte in spet sestankuje..... ob 16h pa bi on začel delat...ma halo, MamaDona gre takrat domov hvala za pir in pojedino
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 9:49:48
|
|
|
|
erna14
|
mamaDona-joj sej tile nasi sefi bi anjraje vidl da smo itak cev dan v sluzbi,no z izjemo moje sefinje ki je se kar skulirana no vcasih jo kaka cudna zagrab,drugac je pa cist cool....ej ti moram rect a si ze kaj razmisljala da bi se iz thaiss spremenila v mamoDono ,se zdaj se nasmejem ob tem .ej kva tlele sneg pada,ceste so baje katastrofa od katastrofe ,jaz ne vem kaj delajo tile cistilci cest,dobr po naseljih zastopim ampak obvoznica,avtoceste po sloveniji in ob takem se vprasamo zakaj ze placujemo darsu...
< Sporočilo je popravil erna14 -- 14.1.2009 9:51:39 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 10:19:50
|
|
|
|
tinaaja
|
Erna, vse naj naj
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 10:38:52
|
|
|
|
thaiss
|
erna če slučajno zaslediš na forumu MamaDona sem to jaz...pa ne me iskat pri nosečkah ceste- naša pravnica je šla danes zjutraj na pot, pa so prišli v 2 urah samo do Loma, kjer cesta še ni bila niti splužena (ob 7h zjutraj), pa se je šofer odloču da ne gre dalje, obrnu in nazaj v Koper.... Tinaaja sem bla v Chiccotu v soboto, pa imajo samo do št.86/18m Imajo pa velike brez stopalk in to dvodelne Thaiss pa ze caka v vrsti za ponovno narocilo , ce bo testni shopping uspel tko da nic novga pri men.. še ni poštarja????
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 10:41:17
|
|
|
|
amy26
|
Erna čestitke Draja tudi tebi čestitke za samostojno pot Tinaaja ko ima Ela vnete učke ji pucam z fiziološko raztopino, zaradi tega še nismo imeli AB ker fiziološka nam je vedno pomagala, občasno sem dala v učke tudi kapljce za učke, vendar to takrat ko je res imela ful boge, zlepljene skupaj. Pri nas snegec ponehuje oz. je že nehal padati, kok ga je pa kej v Lj.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 10:56:22
|
|
|
|
erna14
|
MamaDona-a boste kaj narocal se pr storkljah al nc? se enkrat hvala za cestitke sej res a ni nc novga glede nobene svezem,se vid kdo ma cas amy-v lj ga je kar dost,v cm pa niti prblizno ne vem ,uglavnem je pa nehal...poslusam pa po radiju same nesrece
< Sporočilo je popravil erna14 -- 14.1.2009 10:58:46 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 10:58:46
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 MamaDona-a boste kaj narocal se pr storkljah al nc? bomo bomo...vse ob svojem cajtu....mi bi še enga ´´marčka 2010´´
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 11:00:03
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 MamaDona-a boste kaj narocal se pr storkljah al nc? bomo bomo...vse ob svojem cajtu....mi bi še enga ´´marčka 2010´´ a potem to pomen da se priblizujete strartni crti zdele sem tega iz darsa poslusala,je reku da so ob 7,8 zacel z posipavanjem cest...halooo ob 7 k sm tamalga pelala v vrtec je blo v lj katastrofa ....adijo pamet
< Sporočilo je popravil erna14 -- 14.1.2009 11:02:44 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 11:04:45
|
|
|
|
erna14
|
kje so pa nasi smajliji
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 11:32:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 kje so pa nasi smajliji Sej druzga sploh ni Vsenajboljše Anja in Erna!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 12:36:11
|
|
|
|
urla
|
Thaiss - ZS!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 14:16:09
|
|
|
|
thaiss
|
hvala Urla!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 14.1.2009 16:38:01
|
|
|
|
A-N-J-A
|
ERNICA DRAGA MOJA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?