lučka 25
|
Špelka, pa saj to je super novica. Si nam vsem polepšala dan. Shuki, veš da sem takoj za kavo. Samo reči kdaj pa greva na staro mesto. Tvoje roke naj se pa le vzamejo v roke in popravijo. miška, ti si pa res prava ilegalka. Da te ne bodo deportiral. Dakec, vidim da se že šolata za starše. Bravo. Zarja, res so težki dnevi in huda izkušnja za teboj. Upam, da se sedaj vse uredi. Ampak kaj vse se lahko eni osebi zgodi. Mislim nate, te in želim vse dobro. Do avgusta pa naj čas hitro mine, me te pa z veseljem vzamemo med navijačke. zup2, ja tvoja lahko zamuja zaradi s-facta. Meni je tudi, pa sem jemala hkrati tudi Prometrium za sprožitev M. mismis, ne boš verjela, ampak se res prav razvadiš s tem spanjem. O, pa vidim da se obeta srečanje. To je pa bližje mene. Močno, močno, močno upam, da mi sedaj nič ne prekriža načrtov in bom lahko prišla. Ma ja, v tretje gre rado. nokes, kaka lepa oblekica. A ti si pa sedaj še sladkorno pokasirala in si spet na špikah. Ma naj gre vse tako kot je treba. Pa še kaj se oglasi. mlinčka, glej da boš na bolniški do konca. Nič naj te ne vleče v službo. Pa saj tak je tudi tvoj namen. Pri meni v službi je sedaj taka živčna vojna, ker je zgleda tako težko najti nadomestilo zame, pa 3 se grebejo za moj mest pa jih ravnatelj noče, pa ene so dobre pa so druge fouš,...sam da sem doma in mam mir pred njimi. Uf, sem pa pojamrala. Grethy, pa ja ne misli ta tečka spet prekrižat načrte. Ampak, kot si rekla, z dvignjeno glavo naprej. Pa navijam še vedno, da pa vseeno ne pride ta tečka.
|