Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:25:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Na, Gregi, napiš babam kaj: .kl,ljknjkhgb nhnb m,,,,,, 7b f8bfc3yay> dfdCVGFSDXC¸<YS¸3SE¸6 FXRNB CBVRYE¸OIZTgd fcgc vyxfcgxredc4sxdgz<qwas<xhjkzzgfg vbn nfj hg v Dost bo! translation please
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:25:45
|
|
|
|
jana81
|
En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:28:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? HA. HA! HA!! Kateri idiot lahko primerja ku.r.ca in orjaškega , kakšna glupost! Popadki so seveda tu povsem zanemarljiva podrobnost, kajne? Kot bi dokazoval, da bi dedcu pasalo, če bi mu ga "vlekel" teliček, saj pritiska na iste točke, ne?? Oprostite moji direktnosti, ampak takole tezo lahko da ven samo totalen frik!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:30:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Samo da se na hitro javim. Sem čist v likanje donc padla. Pol morem it pa še dvorišče skidat, da bom lohka spet šla na zmenek z zobarjem. HB je moja mami doma, da mi bo Manco merkala, ker drugače ne vem kaj bi donc nardila. Šibam Tebe je pa ta pridna zagrabila Dobro opravi pri zobarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:30:16
|
|
|
|
katy82
|
Dobro jutro mačkice,noči tud komentirala ne bom ker se lahko samo še zjokam HB da sem bla vsaj dobre volje da nisem pizdila ponoč ker je blo treba vstajat na 5 minut do 4. zjutraj.Pa kaj je to?Nazadnje se je moj dvignu ob pol petih da ji je dal benko pa se je še ene 2x zbudila,sam je Hb potegnila do pol desete No evo pa sem vseen pokomentirala Inti vse naj naj za 8 mesecev Moram dat mali fruštek,se pišemo malo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:31:39
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? HA. HA! HA!! Kateri idiot lahko primerja ku.r.ca in orjaškega , kakšna glupost! Popadki so seveda tu povsem zanemarljiva podrobnost, kajne? Kot bi dokazoval, da bi dedcu pasalo, če bi mu ga "vlekel" teliček, saj pritiska na iste točke, ne?? Oprostite moji direktnosti, ampak takole tezo lahko da ven samo totalen frik! Sem hotla it še malo bolj v podrobnosti ampak se bom zadržala in se podpisala pod tebe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:32:33
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo da se na hitro javim. Sem čist v likanje donc padla. Pol morem it pa še dvorišče skidat, da bom lohka spet šla na zmenek z zobarjem. HB je moja mami doma, da mi bo Manco merkala, ker drugače ne vem kaj bi donc nardila. Šibam Mačkica si pa pridna,pazi kako boš vozila pa dobr oprav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:33:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice,noči tud komentirala ne bom ker se lahko samo še zjokam HB da sem bla vsaj dobre volje da nisem pizdila ponoč ker je blo treba vstajat na 5 minut do 4. zjutraj.Pa kaj je to?Nazadnje se je moj dvignu ob pol petih da ji je dal benko pa se je še ene 2x zbudila,sam je Hb potegnila do pol desete No evo pa sem vseen pokomentirala Te čisto razumem, naš je konkretno mrknil (za 1 celo uro!!!) šele ob pol sedmih. Prej je celo noč težil, buljil okrog sebe,... Na pol minute do max. pol ure. Hočem, da ta mulc začne spat!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:33:27
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži Priden Nejc,kako pa zgleda tole vstajanje?To v spanju al kako?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:33:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži Nejc, ubogat mamico! A pogrešaš sneg? Pridi čez "hrib", ti ga dam. Zastonj. Vsega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice,noči tud komentirala ne bom ker se lahko samo še zjokam HB da sem bla vsaj dobre volje da nisem pizdila ponoč ker je blo treba vstajat na 5 minut do 4. zjutraj.Pa kaj je to?Nazadnje se je moj dvignu ob pol petih da ji je dal benko pa se je še ene 2x zbudila,sam je Hb potegnila do pol desete No evo pa sem vseen pokomentirala Inti vse naj naj za 8 mesecev Moram dat mali fruštek,se pišemo malo kasneje Te čist razumem, jest sm se tud skor zjokala k sm mogla non stop vstajat. Ma veš sej enkrat bo bolš, do takrat bomo pa mogle potrpet. Moj gre pa kr v dnevno spat, ma vsaj za vikend jo on rihta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:37:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži Nejc, ubogat mamico! A pogrešaš sneg? Pridi čez "hrib", ti ga dam. Zastonj. Vsega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:38:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice,noči tud komentirala ne bom ker se lahko samo še zjokam HB da sem bla vsaj dobre volje da nisem pizdila ponoč ker je blo treba vstajat na 5 minut do 4. zjutraj.Pa kaj je to?Nazadnje se je moj dvignu ob pol petih da ji je dal benko pa se je še ene 2x zbudila,sam je Hb potegnila do pol desete No evo pa sem vseen pokomentirala Te čisto razumem, naš je konkretno mrknil (za 1 celo uro!!!) šele ob pol sedmih. Prej je celo noč težil, buljil okrog sebe,... Na pol minute do max. pol ure. Hočem, da ta mulc začne spat!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:38:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? HA. HA! HA!! Kateri idiot lahko primerja ku.r.ca in orjaškega , kakšna glupost! Popadki so seveda tu povsem zanemarljiva podrobnost, kajne? Kot bi dokazoval, da bi dedcu pasalo, če bi mu ga "vlekel" teliček, saj pritiska na iste točke, ne?? Oprostite moji direktnosti, ampak takole tezo lahko da ven samo totalen frik! Špelin@ zdej sem se pa od srca nasmejala . Po moje jim zmanjka tem za pisat pol pa take bedarije gor dajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:38:36
|
|
|
|
hijenca
|
Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:39:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži A ga imaš v spalni vreči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Samo da se na hitro javim. Sem čist v likanje donc padla. Pol morem it pa še dvorišče skidat, da bom lohka spet šla na zmenek z zobarjem. HB je moja mami doma, da mi bo Manco merkala, ker drugače ne vem kaj bi donc nardila. Šibam Pridna, da boš še kidala. Pa počas voz k boš šla na zmenek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:39:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:41:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? HA. HA! HA!! Kateri idiot lahko primerja ku.r.ca in orjaškega , kakšna glupost! Popadki so seveda tu povsem zanemarljiva podrobnost, kajne? Kot bi dokazoval, da bi dedcu pasalo, če bi mu ga "vlekel" teliček, saj pritiska na iste točke, ne?? Oprostite moji direktnosti, ampak takole tezo lahko da ven samo totalen frik! Si tako dobro napisala, da sem se narežala zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:41:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. Pri nas je Hb nehalo imam pa avto deep frozen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:42:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo?? Jaz tudi!!!! Pa OK, če bi bil samo sneg, sedaj pa ledeni dež, na vso to brozgo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo?? Jest jo tud v takih trenutkih . Pa ta mraz mi gre že tud pošteno na živce, komi čakam pomlad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:44:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. Pri nas je Hb nehalo imam pa avto deep frozen. Jaz bom šla sedaj moj avto pomest dol, pa malo sčohat, ker ga drugače cel teden ne bom mogla spucat. Če me dolgo ne bo nazaj, sem zmrznila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:44:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži Priden Nejc,kako pa zgleda tole vstajanje?To v spanju al kako? ja po moje spi, ker ko ga odložim spi naprej..ja vstane in se drži roba posteljice in joče, al se pa z glavo zaletava v stranice. in to včasih po 10x na noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:44:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži Nejc, ubogat mamico! A pogrešaš sneg? Pridi čez "hrib", ti ga dam. Zastonj. Vsega. ja sneg pogrešam, ker bi se rada šla sankat z nejcem, smo mu kupili sanke
|
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!