Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:46:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 En pozdravček od naju.. Spanje: razmeroma dobro, če se ne bi v spanju vstajal in pol ga morem kr naprej polagat nazaj v posteljo, drugače sva jedlča ob 23h in 6.30, spala do 9h Pri nas ne sneži A ga imaš v spalni vreči? ne nimam, ker po moje bi znoru, če bi ga not stišala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:49:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo?? Zdaj si. Tolaži se, da še malo pa bo konec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:50:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. Pri nas je Hb nehalo imam pa avto deep frozen. Jaz bom šla sedaj moj avto pomest dol, pa malo sčohat, ker ga drugače cel teden ne bom mogla spucat. Če me dolgo ne bo nazaj, sem zmrznila. Jaz bom rabila eno uro, da ga sčoham. Si bom to pustila za kasneje. Zdaj itak ne morem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:50:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše! za spanje. Ja upam, da maš prov, čeprov jest ne vem če se Gaja zbuja zarad zobkov, ker še nč ne kaže da bojo kmal. Upanje pa vseen ostaja ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:57:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? HA. HA! HA!! Kateri idiot lahko primerja ku.r.ca in orjaškega , kakšna glupost! Popadki so seveda tu povsem zanemarljiva podrobnost, kajne? Kot bi dokazoval, da bi dedcu pasalo, če bi mu ga "vlekel" teliček, saj pritiska na iste točke, ne?? Oprostite moji direktnosti, ampak takole tezo lahko da ven samo totalen frik! Si tako dobro napisala, da sem se narežala zraven. sem podobno mojemu razlagala včeraj....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 10:59:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše! za spanje. Ja upam, da maš prov, čeprov jest ne vem če se Gaja zbuja zarad zobkov, ker še nč ne kaže da bojo kmal. Upanje pa vseen ostaja ane Seveda ostaja .... zate... sej pri nas je tud blo že pred dvema mesecema tako... niti blizu niso bli,ampak jaz ne vem kaj bi blo druga...ker nikol se ni kaj druga izkazalo... zobki pa jih mučijo, ne samo tik preden izbijejo ven,ampak že dolgoooooo prej ko si utirajo pot.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:01:12
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice,noči tud komentirala ne bom ker se lahko samo še zjokam HB da sem bla vsaj dobre volje da nisem pizdila ponoč ker je blo treba vstajat na 5 minut do 4. zjutraj.Pa kaj je to?Nazadnje se je moj dvignu ob pol petih da ji je dal benko pa se je še ene 2x zbudila,sam je Hb potegnila do pol desete No evo pa sem vseen pokomentirala Inti vse naj naj za 8 mesecev Moram dat mali fruštek,se pišemo malo kasneje Te čist razumem, jest sm se tud skor zjokala k sm mogla non stop vstajat. Ma veš sej enkrat bo bolš, do takrat bomo pa mogle potrpet. Moj gre pa kr v dnevno spat, ma vsaj za vikend jo on rihta. Smo pojedle 100 jogurta kar ni veliko malo pa tud ne,zdej se pa hoče spuzat nekam pa ji ne rata pol pa jok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:01:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše! za spanje. Ja upam, da maš prov, čeprov jest ne vem če se Gaja zbuja zarad zobkov, ker še nč ne kaže da bojo kmal. Upanje pa vseen ostaja ane Seveda ostaja .... zate... sej pri nas je tud blo že pred dvema mesecema tako... niti blizu niso bli,ampak jaz ne vem kaj bi blo druga...ker nikol se ni kaj druga izkazalo... zobki pa jih mučijo, ne samo tik preden izbijejo ven,ampak že dolgoooooo prej ko si utirajo pot. pri nas je isto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:03:04
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše! za spanje. Ja upam, da maš prov, čeprov jest ne vem če se Gaja zbuja zarad zobkov, ker še nč ne kaže da bojo kmal. Upanje pa vseen ostaja ane Ja itak da je treba vztrajat sam ko ne vem več kako in kaj naj naredim mi vse dol pade. Hb da imam vas da vam lahko potožim k drgač bi skoz mojmu najedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy, Špelin@...pa vse ostale, ki nam ne spijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:07:25
|
|
|
|
hijenca
|
Nima smisla avta čohat, sem ga zaštartala, pa se sam odtaja. pometla sem prednjo šipo, strla štil od metle (moj ata me bo za uhe ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:07:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Katy, Špelin@...pa vse ostale, ki nam ne spijo Tule se pa kar podpišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:08:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nima smisla avta čohat, sem ga zaštartala, pa se sam odtaja. pometla sem prednjo šipo, strla štil od metle (moj ata me bo za uhe ). Saj se da novo kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nima smisla avta čohat, sem ga zaštartala, pa se sam odtaja. pometla sem prednjo šipo, strla štil od metle (moj ata me bo za uhe ). Eh boš pa novo metlo kupla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:08:46
|
|
|
|
barbaw
|
Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. Očitno se mi je želodec skrčil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:12:07
|
|
|
|
katy82
|
Mala spi,pa še ni 2 ure pokonc,lumpa mala bo zdle mal not prnesla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:12:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo?? Zdaj si. Tolaži se, da še malo pa bo konec. Ja vrajt, do maja kamot sneg serje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:12:38
|
|
|
|
špelin@
|
A ste videle tole: KLIK Kdo bo po vsem temle prakticiral celibat? Pa brez zamere vsem vernim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:13:11
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. Očitno se mi je želodec skrčil. Tudi če imaš skrčen želodec pazi nase da ne bo kej narobe!!!!!!!!!! A si našla zdravstveno od Maje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:13:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Katy, Špelin@...pa vse ostale, ki nam ne spijo tudi od mene, ki se hvalim nekaj po par dnevih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:13:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. Očitno se mi je želodec skrčil. Samo mimogrede: kam točno ti hujšaš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:14:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste videle tole: KLIK Kdo bo po vsem temle prakticiral celibat? Pa brez zamere vsem vernim. uuuuuu, kaki tipčki, večina po mojem okusu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:15:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste videle tole: KLIK Kdo bo po vsem temle prakticiral celibat? Pa brez zamere vsem vernim. Ježeš marička Špelina kolk so hot,sem verna ampak za samo enga od njih postanem ateist
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?