lonja
|
Jutro, no, pa nas je spet zamedlo...ta starejša princeska je bila vsaiz sebe, ko se je zbudila in je zagledala sneg , jaz pa malo manj, ker sem vedela, da me čaka čiščenje avta, če jo hočem spraviti do varuške . *Nina*, čestitke za punčko Gajo, lepo se cartajta, smo v pričakovanju tvoje porodne zgodbe, upam, da te niso preveč namatrali . Cipresa, če sem čist iskrena, mi je blo težje rodit Ajdo, ki je imela kilo in pol manj kot Manca, je bl trpelo podvozje, tako med samim porodom kot tudi pol, no je pa res, da so me pri Ajdi še prerezali. Tole zdaj je bil res pravi luksuz, mislim, da je tudi že čišče konec , no, to nisem še čist zihr. Je pa zdej bl kriza, MAnca nosi kompletke, ki jih je imela Ajda pri treh mesecih in več, jao meni. Upam, da je Žiga že zdrav . Zverinca, kako pa je z Niko, bolje ? Te čist razumem, da si utrujena, jst sem čist hin že, če imam obe samo popoldne doma sama, jutri bo en tak dan, se že veselim ! A nam boš izdala,kje delajo te hostije za na torte in kolk cvenka moraš za njih odšteti. Otika, sem kupila šampon prot temencom, pravzaprav je taka pena, a je to to? Zdej sem ji 2x izvedla ''tretma'', pa se mi zdi (ja, groza) sam še slabše. Bom videla,kako bo danes . Aja, pa super Nežika, kako je napredovala v teži! Martka, za Gajo in njeno napredovanje v teži, sta pa carici. A pa se samo dojita, al kaj? Tako, lep snežen dan prav vsem!
|