|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
12.1.2009 11:37:30   
december28
Dobro jutro!

Tudi mi se izključno dojimo...danes sploh... user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.1.2009 11:41:52   
*Mateja
Dober dan.
Kako ste kj začele nov teden? Jest zelo zaspano, se mi nič ne da.

Martka: Žan je tud mev po kapljicah AD3 ful krčke, pol mi je pa v svetovalnici rekla naj grem iskat Oleovit ki se dobi v avstriji, in tud v Škofji Loki..no in sm šla v Škofjo Loko pa je bla trgovina Arnika takrat zaprta.Zdj pa ne vem al majo skoz zaprt al sam takrat k sm bla jest dol. A je kera še s tega konca ki kj ve o tej trgovini?

Blackcoffee
:Žan se tud že velik smejčka, pa kr vriska vsake tolk časa. Še najbl mu je všeč če je na previjalni mizi in ga mal masiram, žačne kr vriskat pa se ful smejat. Je res ful faca.

Cipresa: Upam da se Žiga čimprej pozdrav.

Pišapela: jaz uporabljam kr Pamperske, nism nč povijala s pelnicami. Kolki so pa v redu in upam da bo tk ostal.

Nič grem se jaz mal učit :) kolokvij bo zdj zdj tu.
Lepo se imejte in se crtajte

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

Neposredna povezava do sporočila: 802
12.1.2009 12:06:37   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

....ulovit moraš trenutek kdaj ga prijeti v roke. jaz mojega ko se prebuja pustim še ene pol urce v postelji, ga božam, masiram po trebuščku, mu pojem, se pogovarjam z njim, da se prebudi. ne dvignem da takoj ko spusti glas!
če otroka poznaš potem veš kdaj joka če ga kaj boli in kdaj lahko jok umiriš z lepimi besedami in umirjenim glasom.

Jaz bi tu dodala še to - če imaš čas je to res najlepša in najboljša stvar. Včasih pa nimamo časa  (sploh pri dveh ki hočeta vsak svoje pa kuhanje in pranje in likanje.... pa večinoma sama doma). In takrat probaš kompenzirat in včasih čeprav nehote si malo živčen in ko te drugi vidijo dobijo tak vtis kot si ga mogoče ti.
Seveda ti najbolj veš kako je pri tvoji sestri (jaz nemorem sodit)  ampak včasih si ljudje prehitro ustvarijo mnenje o  tebi, ti pa bi rad le 10 min frišnega zraka da spočiješ roke in ušesauser posted image  

Joj Zverinica - to je najhujše. Naš Žiga ima še vedno nad 38, ponoči pa je imel skos okoli 39, sirup mu dajem na približno 6 ur  - nevem kdaj se bo nehalo ker traja že dva dniuser posted image user posted image user posted image Upam da tamala ne zboliuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.1.2009 12:44:34   
Detece
Evo moj pomagač spančka kot angelček, jaz pa tole koristim za RR in kuhanje.

Kako lepo, da se vaši user posted image  že smehljalo, moj še ni tako daleč in vsak dan čakam na prvi nasmeh. Verjetno se mu to, da je bil 1 mesec prehitro rojen pozna in morem biti bolj potrpežljiva.

AD3 kapljice boma začeli danes dajati in upam, da ne bo večjih težav. Je pa meni pediatrinja rekla naj jih dajam postopoma, začnem naj z 2 kapljicema.

Tudi meni ne paše, če želijo Ruja drugi pestovati. Mi gre prav na živce. Čeprav zdaj je že boljše, čeprav nimam rada da silijo v njega zaradi vseh virusov, ki pretijo na vsakem koraku.
Ljudje so res čudni (mislim tiste, ki od mamice kar takoj pričakujejo da ga bo dajala okoli kot igračo). Naš je imel ko smo prišli domov 2, 5 kg pa nobenemu ni bilo za to mar. Vsi so ga želeli vlačit in lupčkat...Joj sem bila jezna in sem ga tudi držala v rokah kot pribito. Jaz mislim, da je tako mičkenemu otroku to stres, da ga vsi vlačijo, saj jih ne pozna in je navajen samo na mamico in očka. Vse ostalo mu po mojem mnenju predstavlja napor.
Pa mi je tudi vseeno, da me babica grdo gleda zaradi tega. No pa saj ga dobi tu in tam. Ne more ga pa vsak dan vlačiti..Tako da Blackcoffee, jaz sem enakega mnenja.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.1.2009 13:10:22   
Anonimen
Alo!

Zverinica, tudi Neža je danes nekaj čudna ... sicer vročine nima, pa kašlja tudi ne, ampak ima take steklene učke, nosek ima pa tako ali tako že par dni malo zabasan in ji ga vsak dan čistiva ... se mi taka bogica zdi, ko kar neki jokca pa ji ne znam pomagat drugač, kot da jo cartam pa k seb stiskam. Jutri gremo končno v posvetovalnico pa bom zdravnika malo izprašala glede tega. No saj jaz pa nisem dost boljša ... neki me glava boli pa iz nosa mi teče, tak da se je pomoje malo od mene nalezla al kaj ... user posted image .
Zarad zgoraj naštetega sva tut danes izpustili tečaj masaže, pa mi je kar malo hudo, ko se ne bom že ta teden naslednje stopnje naučila, ker tamali masaža nogic fuuuul paše in kar gode zraven ... mah bo pa prihodnji teden dvojno dozo užitka dobila ... prvo morava obe k sebi pridet.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
12.1.2009 13:28:18   
abi
Dober dan ex decemberke - evo tudi mi smo že 1 teden doma in smo se uspešno navadili drug drugega user posted image .
Če lahko rečem "mali" Gašper ( 4600g, 57cm, ob.gl.38 cm )  pridno papa in spi, sestrica ga skrbno čuva, mami in ati pa skrbita da vse teče prav.
V P. je dobil zlatenico tako da je bil 12 ur pod lučko in tako sva si prisvojila dodatna dva dni porodnišničnega penziona . Vsak dan je manj "zaspan" in tudi sesalni refleks se izboljšuje. Malo sem imela krize z dojenjem, ker sem mislila da kljub pogostem pristavljanju ne bom imela dovolj mleka, vendar sedaj pač včasih poje iz obeh in je sit, včasih pa dodam malo dodatka. Mali velikan potrebuje pač svojo dozouser posted image
Zaradi pogostega kakanja smo imeli vneto ritko, katero je uspešno pozdravila Praška pasta , vneto učko pa smo pozdravili z fiziološko in mojim mlekom.
Meni se že toži po pomladi sončku, rožicah pa čebelicah pa bolj toplih dneh...   user posted image                                                    user posted image                               
Mami nima več očitnih podočnjakov, "podvozje" se je normaliziralo tako da se počasi vračamo v staro formo.

Lep pozdrav  user posted image

Vse dobro,
* a b i *

Neposredna povezava do sporočila: 806
12.1.2009 13:52:45   
pike
dober dan,

Abi - tvoj otroček je pa pravi herkul s temi merami. Bravo!

Naša malička ima tudi malce zamašen nosek. Pravijo, da baje pomaga, če mu malo svojega mleka not špricneš. Upam, da res. Drugače pa me zanima ene imate nek baby vac za čiščenje noskov. Kako se kaj obnese?

kopanje - Midva najino piko zaenkrat kopava le enkrat tedensko vendar bova postopoma začela večkrat. Včeraj se je prvič nasmejala, ko je brcala v vodi in se je videlo, da ji ugaja. Pa ritke nima nič vnete, saj jo umivam le z vatico namočeno v vodo. Robčke pa uporabljamo izklučno, ko gremo k babici.
Tudi jaz sem včasih kar malo huda, ko si jo njeni tete in strici podajajo iz rok v roke. Drugače pa živim pri svojih starših in moram reči, da sem srečna, da jih imam, ker so mi v veliko pomoč. Res je fajn, da si lahko vzamem nekaj časa zase ali pa da z dragim skočiva v trgovino in je ne rabiva zraven jemat zdaj, ko je še tako majhna. Se mi ne zdi najbolj pametno je v te nakupovalne centre s sabo jemat, ker v tem času verjetno mrgoli virusov.

Naša dobi 4 kapljice Plivit D (D vitamina) na dan, vendar ne vem, če jo ravno po kapljicah napenja.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.1.2009 15:02:20   
martka
joj abi, ti imaš pa že kar na začetku, takega velikana, kot bomo  morale me čakat vsaj en mesec ali dva na njih.
ne, fajn, fajn!user posted image

danes  sem v dm-ju pustila 56 ojrov... pa v lekarni skor 30... mislim... kr hlapijo ojroti... ah, pa saj ni bil vsakodnevni nakup...
ata me je peljal in potem, ko sem bila v lekarni in v dm se je z Gajo v avtu vozil naokoli, da je ona spala. je rekel, da ni upal parkirat, da se ne bi zbudila in se prestrašila, ker ni mamice. je rekel, kaj potem, če je sita, tebe je nazadnje videla, preden je zaspala, ne more zdaj kar mene tu pred seboj ugledat.. evo, moj ata en mal kapira te stvari. (sem med vrsticami potem od mame izvedela, da je bil noro zaščitniški do mene, ko sem bila dojenči (pa je še zdaj- a tako -od zelo daleč)).

knjiga Povezovalno starševstvo je zelo fajn!
blackcooffe, ti že tako zelo po občutku delaš in slediš svoji intuiciji... kako zelo všeč mi je to. (lahko bi grdo napisala in rekla, "ne je*** sistema in želja drugih- ti si mami in ti najbolje veš kaj je za tvojega angelča prav!")

pisala si o družinskih vzorcih ipd.  joj, ne bi jaz začela te teme, se lahko preveč razpišem...
stvari sem pa "soštudirala", tko da so mi zelo znane in včasih ne znam nehat, ko začnem.

ju3 bodo izmerili in stehtali Gajo. me prav zanima...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.1.2009 15:04:09   
december28
Otika: pride kdaj tud kak dan, ko se otrokec počuti malo slabše - mal je prehlajen, pa tako.
Takrat je treba bit (čeprav je težko) še bolj umirjen in pozitiven, ker otrokec to čuti - vsaj pri nas to učinkuje. Naj le veliko je - vsakič, ko ji je, da se odžeja, pa bo.

Sicer pa je bila včeraj polna luna - še mojega meče user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.1.2009 15:09:41   
blackcoffee
abi:
Dober dan ex decemberke - evo tudi mi smo že 1 teden doma in smo se uspešno navadili drug drugega user posted image .
Če lahko rečem "mali" Gašper ( 4600g, 57cm, ob.gl.38 cm )  pridno papa in spi, sestrica ga skrbno čuva, mami in ati pa skrbita da vse teče prav.

user posted image user posted image
oprosti, nisem zasledila kako si rodila. pa menda ja ne skozi češpljo???!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Thor je bil dolg 51.5 cm in težak 3860g pa sem mislila, da mi bo vso notranjost ven FTRGALO!  user posted image

ženske, vsaka nam čast. in vsaka čast tistim, ki tako krepostne 'terminatorje' spravljajo na svet.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.1.2009 15:30:01   
Nincica1
abi to pa res jauser posted image upam, da porod ni bil težak. Že jaz, ko sem rodila je bil 53 cm velik in imel 4260g pa so me v porodnišnici ves čas spraševale in me hvalile kako super sem, da sem takega junaka rodila,...ti pa si še tolik bolj, bravo res.
No mojega pošteno zvijajo krčki, tako da sem pravkar preko spleta naročila kapljice proti krčem in mogoče bo to kaj pomagalo, ker masaža in Antiflat nam ne pride v poštev, ker se prv tako zvija, tako da je res bogi, no jaz pa tudi že vsa neprespana in utrujena, ampak vsakič ko ga gledam mi ni težko, je le moj cukruser posted image

Lepo se imejte in crkljajte svoje zakladke.

Neposredna povezava do sporočila: 811
12.1.2009 15:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december28
Otika: pride kdaj tud kak dan, ko se otrokec počuti malo slabše - mal je prehlajen, pa tako.
Takrat je treba bit (čeprav je težko) še bolj umirjen in pozitiven, ker otrokec to čuti - vsaj pri nas to učinkuje. Naj le veliko je - vsakič, ko ji je, da se odžeja, pa bo.

Sicer pa je bila včeraj polna luna - še mojega meče user posted image !!!

Joj saj se čisto zavedam, da ne more biti vsak dan vsa zadovoljna in vesela ... normalno da ne, saj tudi jaz nisem ... je ena čisto prava osebica s svojimi potrebami in s svojim karakterjem ... in naša je čisto prava škorpionka user posted image , saj ko se nekaj odloči oz., ko ji nekaj manjka, ne more na tisto niti sekundo počakat user posted image .
Sicer sem pa že enkrat napisala, da je najhuje, ko se otroček joka in ne veš kako mu pomagat, in da je takrat najtežje ostat miren ... ampak mi gre vsak dan bolje.

(odgovor članu december28)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
12.1.2009 16:41:58   
pike
Ojla,

ja res je hudo, ko otroček joče in mu ne paše prav nič. Naša ima zdaj ponavadi krče zvečer in je budna 3 ure in ima malo več kot teden dni tak ritem, da zaspi okrog 12 ali 1 ure zjutraj in pol res spi 6 ali vsaj 5 ur v kosu, kar meni bolj ugaja kot pa zbujanje vsaki dve uri ponoči zaradi krčev.
Bomo videli kako bo v prihodnje. upam, da kolike prenehajo po 3. mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.1.2009 16:47:48   
blackcoffee
martka:
knjiga Povezovalno starševstvo je zelo fajn!
blackcooffe, ti že tako zelo po občutku delaš in slediš svoji intuiciji... kako zelo všeč mi je to. (lahko bi grdo napisala in rekla, "ne je*** sistema in želja drugih- ti si mami in ti najbolje veš kaj je za tvojega angelča prav!")

pisala si o družinskih vzorcih ipd.  joj, ne bi jaz začela te teme, se lahko preveč razpišem...
stvari sem pa "soštudirala", tko da so mi zelo znane in včasih ne znam nehat, ko začnem.

ju3 bodo izmerili in stehtali Gajo. me prav zanima...

jebela.. začnem pisat post, pa me tri prehitite! user posted image
prej sva se s Thorom danes že osmič zapovrstjo dojila. zdaj spet spančka, da lahko mami veselo visim tukaj.  user posted image

martka- čuj, kdaj greva na kafe, men se klepeta? user posted image user posted image user posted image
zelo lepo, da imaš takega očeta. svaka čast!
kar zadeva omenjene knjige, sem že poklicala v knjižnico in si jo rezervirala! me pa veseli, da vsebuje knjiga tako tematiko. user posted image

kar pa se dnarja tiče...  leti tako, da je bolje sploh ne it od hiše! user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.1.2009 18:14:59   
Vplanu
Ojla punce,
Jaz sem včeraj fasala "ta rdečo" - oj oj user posted image . Ampak moram napisat, da so mi očitno hormoni odšli na dopust in se danes počutim res odlično. Pikica pa danes vse skupaj ni spala eno uro in pol. Ampak je bila fullll pridna, se navajava na ležalnik, ker je ne morem non stop nosit. Pa še očitno je nehala s polivanjem, ker danes ni bilo konkretnega bruhanja user posted image .

Pike - baby vac je zakon. Naša po 3 dneh nagajanja z noskom spet normalno diha. Ampak moraš kar večkrat na dan "spucat", da je efekt. Jaz moji najprej ulijem kar nekaj kapljic fiziološke v obe nosnici, jo pomirim (ker popi....), potem pa čez kakšno minutko zaćnem z matranjem. Jaz baby vaca ne uporabljam preko sesalca, ker takega nimam, da bi nastavek pasal gor. Jaz sesam preko cevke kar z usti in gre tudi lepo. Tako, da se splača vzeti to zadevo. Uporabna pa bo seveda kar nekaj let - jaz čistim nosek tudi starejši hčerki. Pa vzemi zraven še ščetkice za čiščenje. Malo smešno pa je to, da poštnina nanese polovico ali pa celo malo več kot je baby vac vreden.

Lep večer vsem in predvsem mirno noč.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.1.2009 19:24:36   
*Mateja
Vplanu kok si pa ti pol dala za baby vac? Jaz sem dala za baby vac 12,5 eurov, potem 1,40 za ščetko, pa še okol en evro za poštnino.

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.1.2009 20:29:00   
YOZIKA
Ojla, punce!

Mi smo danes probali z samo 2 kapljicami AD3 in moram rečt, da ni bilo nobenih krčev.user posted image
Očitno je bila doza 8 kapljic za prvič prehuda. Zdaj mu bom postopoma povečevala količino in upam, da bo v redu.

V petek pa imam pregled pri moji ginekologinji in ne vem, če čem tamalega s sabo vzet ali ga pustit doma svojemu dragemu? Malo se bojim vseh virusov tam v ZD. Imam pa 45 min vožnje samo v eno smer tako da brez hranjenja verjetno ne bo šlo. Razmišljala sem tudi, da bi si načrpala mleko.

Fajn bodite in mirno nočko vam želim.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.1.2009 20:54:48   
CIPRESA
Oj  - prejle sva prišla domov od pediatrinje in naš Žiga ima nek nov virus, kjer ima vneto grlo in povišano temperaturo. Pravi pediatrinja da se kapljično prenaša in da če tamalo drživa stran da nebo hudega.

Ker pa sem opazila da mi ima tamala ko joka ali spušča glasove nekam hripov glas me zanima kako lahko pri tako majhnemu dojenčku ugotovimo vročino? Ali ima iste znake kot večji, kje ji izmerim? Ali je čelo tudi vroče? Tiste ki imate kaj pojma o tem mi prosim svetujte!!!!user posted image Za vsak slučaj moram vedet da nebo kaj narobe. Drugače pa drugih znakov prehlada nima - nosek čist, kašlja nič....

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.1.2009 21:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
kar pa se dnarja tiče...  leti tako, da je bolje sploh ne it od hiše! user posted image

Sam res ... moj je šel danes v Mulerja po plenice, AM, robčke za rito, vatirane palčke in fiziološko, pa je bilo koj čez 60€ ... denar gre od hiše, kot da bi imel noge user posted image

Cipresa, jaz sem Neži pomerila vročino kar lepo z navadnim digitalnim termometrom. Sem ji ga vtaknila pod pazduho in ji rokico držala ob telesu tiste pol minute in je bilo. Sam Neži na srečo ni imela vročine.

Neposredna povezava do sporočila: 819
12.1.2009 21:38:33   
zverinca
Čer!!

Cipresa, ali si za Žigo dobila kaka zdravila?
naša Nika je tudi čisto boga, pod 39 ji vročina ni padla, niti s paracetamolom, tako da sva ji dala še voltaren svečko pred spanjem, da se vsaj naspi, če pa jutri še ne bo padla vročina gremo pa tudi mi k P.
Vročino Anji zmeri pa pod pazduho, tako kot je napisala Otika. Ali pa v ritki. Sam v ritki se meni zdi ful kruto, že svečko dat je user posted image jaz sem NIko od malega navadila pod pazduho merit, in to ne z digitalnim, s starim dobrim termometrom z živim srebrom, so najbolj ziher.

Drgač pa sem crknjena, crknjena in še malo crknjena. Sem vas sam prebrala... za kej več komentirat pa ni energije. Mogoče jutri, sploh ta debata o odnosih je zelo zanimivauser posted image
pa povezano starševstvo... če poslušaš otroka si na konjuuser posted image

lep večer drage moje in mirno noč!!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.1.2009 22:10:30   
Anonimen
Aja, še to sem hotla povedat, ko je ena povedala kakšen ima cel ritual ob prebujanju otročka in crkljanje zjutraj in to ... se mi zdi, da je ta ritual zelo zelo odvisen ne toliko od mamice, kot od vsakega otročka posebej ... kot se že napisala, je naša flenča čisto prava škorpionka in ko se ona začne prebujat, ni šans da bi jo jaz kaj preveč ogovarjala pa božala in cartala, ker ko se začne premikat in spuščat glasove je že 2 minuti prepozno za it flaško pripravit, ker ko je ona lačna, hoče flaško TAKOJ ... če jo začnem kaj ogovarjat in jo božat, je rezultat ta, da se joka, ko bi jo rezali user posted image ... tak da midve imava svoj ritual na previjalni mizi, kjer jo razvijem da je nagica (to obožuje), pa se potem pogovarjava, jo masiram, lupčkam itd. Seveda je vse to možno edino pod pogojem da je kako minutko prej spila celo flaško user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
12.1.2009 23:05:11   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja, še to sem hotla povedat, ko je ena povedala kakšen ima cel ritual ob prebujanju otročka in crkljanje zjutraj in to ... se mi zdi, da je ta ritual zelo zelo odvisen ne toliko od mamice, kot od vsakega otročka posebej ... kot se že napisala, je naša flenča čisto prava škorpionka in ko se ona začne prebujat, ni šans da bi jo jaz kaj preveč ogovarjala pa božala in cartala, ker ko se začne premikat in spuščat glasove je že 2 minuti prepozno za it flaško pripravit, ker ko je ona lačna, hoče flaško TAKOJ ... če jo začnem kaj ogovarjat in jo božat, je rezultat ta, da se joka, ko bi jo rezali user posted image ... tak da midve imava svoj ritual na previjalni mizi, kjer jo razvijem da je nagica (to obožuje), pa se potem pogovarjava, jo masiram, lupčkam itd. Seveda je vse to možno edino pod pogojem da je kako minutko prej spila celo flaško user posted image

Naša je tud totalno skregana z božanjem in lupčkanjem ter podobnimi stvarmi, ko je lačna user posted image  Je treba po hitrem postopku jo previt, da gre pol jest, ker drgač je tak vik in krik da joj user posted image  Razn če si triki in jo mal prej zbudiš, predn se sama user posted image  Pol se pa po navadi na previjalni v kake bližnje igračke zagleda al pa gleda skoz okno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.1.2009 8:48:10   
Vplanu
Ojla,
Pike - vse skupaj s poštnino je prišlo nekaj čez 20 eur - aspirator z dvema cevkama in dvema ščetkama. Verjetno je toliko naneslo zaradi dveh cevk - sploh nisem preverila user posted image .
Naša pupa je bila včeraj skoraj cel dan pokonci - spala je čez dan vsega ena uro in pol. Pa sem mislila, da bo čez noč malo dalj zdržala brez hrane - pa se to ni nič spremenilo - he he. Šla je spat ob 22.00, se zbudila ob 1.40, nato ob 5.00 in nazadnje ob 7.15. Pa spet ima nos nekaj zabasan - verjetno od kopanja.
Danes imamo posvetovalnico in me prav zanima koliko je težka, ker iz dneva v dan pridobivamo "mišelinke" user posted image .
LP

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.1.2009 9:32:02   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Čer!!

Cipresa, ali si za Žigo dobila kaka zdravila?
naša Nika je tudi čisto boga, pod 39 ji vročina ni padla, niti s paracetamolom, tako da sva ji dala še voltaren svečko pred spanjem, da se vsaj naspi, če pa jutri še ne bo padla vročina gremo pa tudi mi k P.
Vročino Anji zmeri pa pod pazduho, tako kot je napisala Otika. Ali pa v ritki. Sam v ritki se meni zdi ful kruto, že svečko dat je user posted image jaz sem NIko od malega navadila pod pazduho merit, in to ne z digitalnim, s starim dobrim termometrom z živim srebrom, so najbolj ziher.

Ne Žiga ni dobil drugega kot ventulin, ker je bla saturacija v podnu. drugače pa gre za en nov virus, kjer nič ne pomaga drugega kot lekadol ali kaj podobnega da zbijaš vročino. danes je bilo ponoči že bolje in mu nisem dala nobenega zdravila ker vročina ni presegla 38.5. Vsaj malo bolj se je naspal in tudi zdajle je bolje.
Tamala pa je zaenkrat vredu in nič ne kaže da bi kaj od njega pokasirala.
Jaz ji ne merim skos z termometrom, ampak po glavici pošlatam če je vroča. Mislim da je to vredu in da mi ni treba skos meriti. Če bi imela vročino bi imela verjetno tudi vročo glavico, tako paje normalna.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja, še to sem hotla povedat, ko je ena povedala kakšen ima cel ritual ob prebujanju otročka in crkljanje zjutraj in to ... se mi zdi, da je ta ritual zelo zelo odvisen ne toliko od mamice, kot od vsakega otročka posebej ... kot se že napisala, je naša flenča čisto prava škorpionka in ko se ona začne prebujat, ni šans da bi jo jaz kaj preveč ogovarjala pa božala in cartala, ker ko se začne premikat in spuščat glasove je že 2 minuti prepozno za it flaško pripravit, ker ko je ona lačna, hoče flaško TAKOJ ... če jo začnem kaj ogovarjat in jo božat, je rezultat ta, da se joka, ko bi jo rezali  ... tak da midve imava svoj ritual na previjalni mizi, kjer jo razvijem da je nagica (to obožuje), pa se potem pogovarjava, jo masiram, lupčkam itd. Seveda je vse to možno edino pod pogojem da je kako minutko prej spila celo flaško 

Evo čisto isto je pri nas, ni šan takrat za crkljanje samo flaša štejeuser posted image Pa tudi pretiranega crkljanja naša (kot tudi Žiga kot dojenček) noče. najraje vidi da jo pustim v posteljici in se z njo pogovarjam, potem se mi še smeje in odpira ustka. Nič kaj preveč pa ji sedajle ni všeč da jo kaj več božam in stiskam. Pomoje bo isto kot pri Žigu šele kasneje tam okoli enega leta je začel prihajat k meni in se stisnit in hotel da ga božam in crkljam, prej niti ni imel nevem kakšne želje po tem.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.1.2009 11:19:26   
petruscha
Pozdravček vsem skupaj!
Tudi jaz in moj sinko Leon user posted image sva božičkova pomagača. Spremljam vas že kar nekaj časa, vendar pa do sedaj nisem pisala bog ve kaj- mogoče se bo to sedaj spremenilo... Veliko koristnih informacij zase in za mojega korenjaka sem izvedela prav preko tega foruma in od vas.

Drugače pa nas je danes obiskala patronažna že četrtič in danes sem kopala jaz mojega Leona. Bil je zelo priden in tudi teža zelo napreduje 4200g user posted image user posted image (rojen 23.12.08 z težo 3540g).

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......