blackcoffee
|
Bimba80 Kaj se je kateri od vas zgodilo, da tako majhen otrok čez dan kakšen dan sploh noče spat in samo joče.....pa ga imaš v naročju na vse možne načine, se z njim pogovarjaš in on nič, še vedno jok in jok in jok......tako imamo mi danes......pa ko jo slečem, je na previjalni tiho in mirna....... Mogoče mi je od 7.30 zjutraj spala vsega skupaj 2 urce.....kaj je to normalno.........in da jo nikakor ne morem potolažit ko se joče.......mi zaspi v naročju in čim jo odložim se zbudi in spet jok......kakšen dan sem prav zmantrana in ne morem več........ HELP ME! joj, joj.. jaz se bom začela vsak dan bogu zahvaljevat, namreč meni se to še ni zgodilo. Thor je do sedaj jokal mogoče vsega skupaj eno uro, odkar sva prišla iz P. tak, da nimam pojma, kako je, ko se otrok joka 15 minut v eno, kaj šele uro dolgo ali cel dan!! je pa res, da ko je eno noč imel krče, da je bil buden ene dve ure in ko je začel jokat, sem ga naslonila na svoj trebuh tako, da je ležal s svojim trebuščkom na meni. seveda je malo jamral in sva krizo prebrodila. ko sem ga pa hotela odložit, je začel ponovno jokcat in smo posopek ponovili, dokler ni bil spet čas za siso. pa je blo pol boljše. sem pa slišala, da je baje normalno, če dojenčki jokajo dve do tri ure na dan. čeprav je meni to nepredstavljivo. včeraj mi je spal cel dan - seveda z vmesnimi obroki, ki se jim ne bo za nič na svetu odpovedal oz., da bi kakšnega ven izpustil, ne pride v poštev . sem se že bala kako bo izgledala noč... pa je bil res buden od polnoči do 02h ponoči. HB, je potem zaspal. ponoči pa se po novem hraniva na tri ure. po več kot mesecu dni, kr prej je jedel na uro in pol ali dve. tak da.. počasi se zadeve izboljšujejo. IZVIRNO SPOROČILO: Otika: Mateja, to sem te že parkrat hotla vprašat ... kako se ti uspe že učiti za kolokvij? A Žan skos samo spi čez dan? Ker jaz bi počasi mogla spet malo na diplomo mislit, pa nimam niti minute časa, ker tamala čez dan spi parkrat po par minut pa še to sam na mojih rokah, zvečer ko pa zaspi sem pa jaz ponavadi že tako crknjena, da se malo na kavč počim potem se pa preselim na kavč . to tudi mene zanima! jebeštrga.. mam še tri izpite in diplomo, pa moram vse to letos končat. Otika, četudi mi Thor spančka 2x po 2 urci čez dan, iskreno poveano, se mi ne ljubi. raje tle čekiram kaj vam dogaja. sam.. nekaj bo treba ukrenit. martka - plavanje pa tud mene mika. sam sem od ene kolegice slišala, da je bedarija in da je treba plačat za to, koliko si z otrokom dejansko v bazenu preveč. ne vem. tak je baje pr nas na fontani v mb. mogoče pa bom počakala do poletja.. ko bo 6 mesecev star.. pa bom kar zunaj bazenček namontirala. joj, kako sneži! fej, fuj!! komaj čakam tasvinjske vročine, da bo teklo - pa magari po riti dol. sam naj že neha bit mrzlo!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 14.1.2009 15:29:42 >