CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Čer!! Cipresa, ali si za Žigo dobila kaka zdravila? naša Nika je tudi čisto boga, pod 39 ji vročina ni padla, niti s paracetamolom, tako da sva ji dala še voltaren svečko pred spanjem, da se vsaj naspi, če pa jutri še ne bo padla vročina gremo pa tudi mi k P. Vročino Anji zmeri pa pod pazduho, tako kot je napisala Otika. Ali pa v ritki. Sam v ritki se meni zdi ful kruto, že svečko dat je jaz sem NIko od malega navadila pod pazduho merit, in to ne z digitalnim, s starim dobrim termometrom z živim srebrom, so najbolj ziher. Ne Žiga ni dobil drugega kot ventulin, ker je bla saturacija v podnu. drugače pa gre za en nov virus, kjer nič ne pomaga drugega kot lekadol ali kaj podobnega da zbijaš vročino. danes je bilo ponoči že bolje in mu nisem dala nobenega zdravila ker vročina ni presegla 38.5. Vsaj malo bolj se je naspal in tudi zdajle je bolje. Tamala pa je zaenkrat vredu in nič ne kaže da bi kaj od njega pokasirala. Jaz ji ne merim skos z termometrom, ampak po glavici pošlatam če je vroča. Mislim da je to vredu in da mi ni treba skos meriti. Če bi imela vročino bi imela verjetno tudi vročo glavico, tako paje normalna. IZVIRNO SPOROČILO: Otika Aja, še to sem hotla povedat, ko je ena povedala kakšen ima cel ritual ob prebujanju otročka in crkljanje zjutraj in to ... se mi zdi, da je ta ritual zelo zelo odvisen ne toliko od mamice, kot od vsakega otročka posebej ... kot se že napisala, je naša flenča čisto prava škorpionka in ko se ona začne prebujat, ni šans da bi jo jaz kaj preveč ogovarjala pa božala in cartala, ker ko se začne premikat in spuščat glasove je že 2 minuti prepozno za it flaško pripravit, ker ko je ona lačna, hoče flaško TAKOJ ... če jo začnem kaj ogovarjat in jo božat, je rezultat ta, da se joka, ko bi jo rezali ... tak da midve imava svoj ritual na previjalni mizi, kjer jo razvijem da je nagica (to obožuje), pa se potem pogovarjava, jo masiram, lupčkam itd. Seveda je vse to možno edino pod pogojem da je kako minutko prej spila celo flaško Evo čisto isto je pri nas, ni šan takrat za crkljanje samo flaša šteje Pa tudi pretiranega crkljanja naša (kot tudi Žiga kot dojenček) noče. najraje vidi da jo pustim v posteljici in se z njo pogovarjam, potem se mi še smeje in odpira ustka. Nič kaj preveč pa ji sedajle ni všeč da jo kaj več božam in stiskam. Pomoje bo isto kot pri Žigu šele kasneje tam okoli enega leta je začel prihajat k meni in se stisnit in hotel da ga božam in crkljam, prej niti ni imel nevem kakšne želje po tem.