beyba
|
Materina dušica-jst sem jo mazala s kremo, pa je dobila pikice, zato sem kremo ki je za dojenčke preveč agresivna zamenjala s kopeljo za dojenčke iz materine dušice istega proizvajalaca in je full dobro...odkar enkrat tedensko naredimo kopel ni nobenih prehladov in nič kašlanja kremo mam pa spravljeno za kaseje tina28 joj kolk cortkane slikice L.Daysi a veš da se velikokrat spomnim nate ...mene že en mulc utrud včasih u nulo da sem čist zmozgana...kaj šele dva....kapo dol...pa sej vem da se vsega navadiš, sam te prav občudujem. Pa zmeri ko se spomnim nate, dobim tisto tvojo podobo pred oči, ko si pizdla na sestro, ker si mogla it kri dat, pa te naroči ob osmih potem si mola pa čakat, ker kao ni mela časa...se spomniš kolk si bla kjut TEHNIKA-dalinci, mobiteli, gumbi, lučke-so zakon...mojmu je blo tolk škoda vseh dalincev, da je iz službe prinesel enega ki ne dela, ga dal v pomivalni stroj na pranje, na radiator sušit za dva dneva in zdej ma svojega dalinca...ga hecam, če je to tisto kar ji je pozabil ugradit, ko sva jo delala... sam da tut ta dalinc nima knofa za off Chrysti-upam da boš dala operacijo uspešno ,čimhitreje in brez komplikacij skozi...ko je šla prijateljica na operacijo za žolčne kamne, je mela cel teden tamalo lahko pri sebi, pol so pa skoz sestre hodile k njej tamalo crkljsat, je bla več po naročjih kot doma... teeaaa ja navezanost...moja spi, pa grem jst izsobe da se bom šla stuširat, sam vrata zaprem se že zbudi in se začne dret...oči itak zvečer ni dober, se dere ko jeshar, potem jo pa sam jst v roke primem pa je ok, ko grem iz sobe sam gleda v vrata, kdaj bom prišla nazaj v sobo, potem je pa cel žur ko se vrnem....pa sej bo minilo... AS te prav občudujem, take težave s cukrom da nič ne paničarioš.... BS- špartanska vzgojta... se jo bom mogla tut jst poslužit...od pol noči pa do pol šestih mamo celo noč žur...jok pa stok pa muvanje pa noben položaj ni dober, tut če jo dam v svojo posteljo spat, ....dans sem prav gledala kaj počne...ona bi se namreč crklala in celo noč spala v naročju....potem pa je zraven mene , se začne muvat in na kolena se postavljat, pa ko jo ignoriram, se začne vame tišat...in sem jo dans pustla da vidim kaj bo..no pa je zlezla name tko da je mela rit na eni rami, ovita okrog mojega vratu glavo na drugi rami in ona zaspi in hoče tko spat....mislim....ko se začne dret in zažene cel halo, jo vzamem v naročje, vakrat zacmoka in že spi.... tko da ja bo treba neki narest s tem... slovenka in didlina za projekt ampak bom do nadalnega sam navijačica