aleksandra silvija
|
Dobro jutro. BS, jaz tudi pogrešam zajtrke od Samse. Tina-joj, kako sta tvoja dva luštna! Prava sončka. Bi vam pasal zraven še en . Kaj da nimate prostora? Veš, mi ga tudi nimamo . In zato nismo nameravali imeti 3. otročka. Sedaj pa zbiramo evre na kup, da si zgradimo hišo. Ali začnemo naslednje leto z gradnjo, če bodo papirji ali pa potem k kupimo že kaj zgrajenega. Ne mislimo pač 5, 10 let graditi. Ni časa . IGRANJE SKUPAJ---Imam nečaka in nečakinjo, med katerima je 5 let razlike. Pa sta ves čas tičala skupaj. No, potem ko je "tamala" zlezla iz plenic . sedaj pa spet skupaj študirata v Lj. No, eden končuuje, eden začenja, a sta si v oporo. Saša---da ostanete zdravi . Didlinaa--za . Slovenka-super šef, za bodočega . Frizura doma---mi zveni nekam znano. ti mali naravnost obožujejo lase, obraz, daljince, GSM,..... RMRM--kako ste? so še pikice ali so šle? Anaj--veš, o tem kar si spraševala pa res nimam pojma. Če te skrbi, kar omeni P. Ampak se mi zdi, da če bi kaj takega bilo, se tvoj zaklad ne bi tako lepo razvijal in bil živahen. A katera zna povedat, zakaj to cvilijo in stokajo? Častim večerjo, takoj! Če bo pomagalo, seveda. --meni se zdi, da jim gre na živce, ker ne morejo početi stvari, ki jih želijo. Ne morejo hopditi, teči, ne dosežejo vsega,....mislim, da jih to jezi. Naš ko ga nosim začne kar tulit, se zvija, zleze na tla, potem na tleh potuje, pa se kam zagozdi, udari, pa spet jok, pa kaj hoče doseči, pa spet jok,... . Potem se mi zdi, da so utrujeni, zaspani in zato jokajo, sitnarijo, a nočejo zaspat, ker jim je škoda časa. Nimam pojma kako jim pomagat .
|