Anonimen
|
Daaaaan Evo mene spet,da me slucajno ne pozabte Saj sploh ne vem kje naj zacnem,vseh pa res ne morem komentirat....AS,ti si zadnja,se te najbolj zapomnim .Tole z glutenom je res sr....,sem ji tudi jaz ze dala parx mal kruha,samo se ji potem koscki valjajo po ustih in ker se je zadnjic dusila,ga ji ne dam vec,me je cist prevec strah....skuto je tudi ze velikokrat jedla,pa ni bilo nic,samo...saj pise,da so lahko reakcije kasneje,zato ji je ne mislim preveckrat dat,recimo 1x tedensko ali pa se to ne.Cokolesnik,niti pod razno,ga bo sigurno se kasneje prevec pojedla...je pa probala cokolado(moz)pa niti ni bila prevec navdusena.Aja,palcke obozuje(ja saj vem,gluten),samo jih ima groooozno rada.Itak pa dobi recimo 2-3. Sem bila pa vceraj bolna-zelodec,slabost,ponoci me je tako treslo,da ce ne bi bila v Slo.ampak v Afriki,bi mislila da imam mrzlico .No,danes je ze bolje,HB,otroka sta pa zdrava .Me je pa vceraj ponoci ful panika,kaj ce bi morala jaz v bolnico,kako bo z Meri,saj Tali in moz nimata pojma kaj in kako in kdaj je .Sem mozu mal nazaj opisala cel dan najionega hranjenja in vse drugo,samo koliko si je zapomnil... Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zan ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premaga . Imamo pa bioritem spanja pomesan,ker zaspi sele okoli 22h,prej okoli 20h,vstane pa....danes ob 11.30 ,s tem da je ob 7h jedla,pa zaspala nazaj.Naju je Tali zbudila z zvoncem,ko je prisla iz sole . Za vse bolane , za zobke ,se posebej Lunu,za prvi zobek -pazi se mami,zdaj bo grizenje na vrsti , in za vse obmesecnike .
|