Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 8:01:30
|
|
|
|
NinKa
|
Jutro punce, sem malo, kako stran nazaj prebrala. Slikice--- Zobki - vsi že pravite kako jih imate...mi smo še vedno brez. Ampak ok, bojo že prišli. Najljubše igrače - dalinci, tabure iz ratana...tega zadnje dni ful gricka..mogoče pa bojo res zobk prišli. Spanje - jaz sem sedaj po skoraj enomesečnem dopustu mojega , ki je na zadnje vzdihljaje še očetovskega koristil imela ful razvajenega . Sam nosit se je hotel. Valda če ga je ati cel čas razvajal. No in jaz sem sedaj vzela stvar v roke...uvedla sem spanje po kosilu --prve 3 dni je bilo kričanje, pa sem ga malo pustila, ...pa je zaspal...no sedaj že ve, da dobi kosilo in pol mora malo spat v svoji postelji. Za ponoči, pa se je vsakič zbujal ob 2h pa 7h in je blo kričanje zaradi lakote...res je bil lačen. No, pa sem uvedla, da je zvečer ob 18h namesto AM mlečna grisova kašica, pa pol okoli 20h AM in sedaj zopet spi od 20h do 6.30h. Ampak tist kričat ga pustit je tok grozno za dušo in srce se ti para, vsaj meni....ampak poznam te finte že od prvega sina...in brez res discipline in vztrajnosti ni nič funkcioniralo, ker je tok, kak dobijo malo popuščanja te imajo in te zezajo še v nedogled. ok, sem se razpisala...šibam jaz perilo obesit...pa likanje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 8:03:17
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee saj res.... didlinaa, čokolino alergeno nisem vedela.... nam manjka še 14 dni do dopolnjenih 8 mesecev, kakor piše na embalaži.... sem se že ful veselila, da bomo skupaj zajtrkovali
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 8:20:07
|
|
|
|
Taanikaa
|
jutro.Ma jst mam tega dost.Mi spet ne spimo in jemo ponoči ,tko da nevem več kaj narest!Danes gre mali spat ob 21-tih ali pa vsaj ob 20:30 namesto da mi gre spat že pred 19.Bomo vidli.Sem jezna ko .Pa ne nanj,pač k se vse tok spremeni.Pol pa vklopit zjutraj koj gumb za animacijo in bit nasmejan-nemogoče,če pa zjutraj vstajam bolj utrujena kot pa grem spat.Pa ne hodim tok pozno spat ,niti ne morem it dokler nimam vseh stvari poštimano.Danes bomo poskusili pa jutri tudi pa da vidimo kaj bo,ker tole ja že noro,pa se mi zbuja non stopa pa jamra,duda not,duda ven ene zilijonkrat,križ,rame in roke me bolijo za znoret in je še slabše k kr vstajam ponoč,kot da sem na loteriji križ dobila....oooo bo še preteklo neki vode da se mi odločmo še za kazga .Pa še sneg imamo..nič kaj dobro jutro zame danes.Ko bi vsaj zobki bili vzrok temu zbujanju in ne spanju pa ne duha ne sluha..In se zbudi ob 2 ponoči in ne spi do 4 pol spi do 6 in noče nazaj zaspat,s tem da že od 23-tih zvečer duda alarmi non stop.Prav utrujena sem že no. Daisy in vsem hvala za tolažbo,vzpodbudo Čestitke vsem obmesečnikom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 9:11:52
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A katera zna povedat, zakaj to cvilijo in stokajo? Častim večerjo, takoj! Če bo pomagalo, seveda. --meni se zdi, da jim gre na živce, ker ne morejo početi stvari, ki jih želijo. Ne morejo hopditi, teči, ne dosežejo vsega,....mislim, da jih to jezi. Naš ko ga nosim začne kar tulit, se zvija, zleze na tla, potem na tleh potuje, pa se kam zagozdi, udari, pa spet jok, pa kaj hoče doseči, pa spet jok,... . Potem se mi zdi, da so utrujeni, zaspani in zato jokajo, sitnarijo, a nočejo zaspat, ker jim je škoda časa. Nimam pojma kako jim pomagat . Potem pa ne bo nič z večerjo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 9:17:43
|
|
|
|
babysolza
|
Christy, vprašanje, če ura spanja vpliva na lakoto. Pri nas po novem zaspi že kmalu po 19. uri (prej okrog 20-ih), pa je do 6-ih brez jest in spi - sam ne lepo potiho kot vsi normalni ljudje. Daisy, pri tvojem postu sem se pa res nasmejala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 9:24:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A katera zna povedat, zakaj to cvilijo in stokajo? Častim večerjo, takoj! Če bo pomagalo, seveda. --meni se zdi, da jim gre na živce, ker ne morejo početi stvari, ki jih želijo. Ne morejo hopditi, teči, ne dosežejo vsega,....mislim, da jih to jezi. Naš ko ga nosim začne kar tulit, se zvija, zleze na tla, potem na tleh potuje, pa se kam zagozdi, udari, pa spet jok, pa kaj hoče doseči, pa spet jok,... . Potem se mi zdi, da so utrujeni, zaspani in zato jokajo, sitnarijo, a nočejo zaspat, ker jim je škoda časa. Nimam pojma kako jim pomagat . Potem pa ne bo nič z večerjo. Očitno. Christy-- l.Daisy--Jaz sem obupala nad tem, da bil bil Lovro samo na tepihu. Ni šans! Tvoja 2 morata biti pa prav luštna skupaj . >Sploh previjanje. Si ne predstavljam, da imam vedno 2 za previt .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 9:28:16
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy saj res, mogoče bi vaše poslale k mojemu v šolo, jim bo pokazal postopek za .... no, za dva ... dobra ponudba---sam moj to prvino obvlada. Imam tut dva sam z malo večjo razliko ko pri vas.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:15:46
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro mamice AS....lepo, da se otroka prijateljice tko razumeta kljub razliki. Mislila sem igro, ki jima je skupna. Verjetno bo Anja peljala kakšno babyanabelo na sprehod....pol bodo pa obe napadli footninje in prišel bo spiderman in vse rešil. Drugače si pa jaz bolj predstavljam, kako bo Nejc na Anjo pazil. Recimo v šoli in potem ko bosta v družbo hodila. Da je ne bi kakšen čuden slinko pohopsal. Da jo bo pri 20 z motorjem v disko peljal . Itak ga bo oboževala, katera mlajša sestrica pa ne vidi v starejšem bratcu oh in sploh. Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto. Sam baje lahko mal vplivaš na splo otroka. Y spermiji so hitrejši, x-pa vzdržljivejši. Se pravi če nekaj dni pred ovulacijo....bo verjetno x počakal na jajček, če pa na dan ovulacije...pa bo zmagal y (za fanta) ker je hitrejši. Nikol pa nismo sigurni, kdaj bo jajček res tam, ko naj bi bil. Christy...upam, da bo tvoja operacija šla BP. mogoče bo pa tamal vmnes priden ratal, ko se mu ne bo zdelo vredno zbujat za crklanje. L.Daisy....si predstavljam, da imaš pestro. anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halo . ninka...mi smo brez zob. sem pa ujela, da so zobje močnejši, če kasnej zrasejo. Jaz se sploh ne sekiram, ker me vsaj ugriznit ne more v jošk
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:18:25
|
|
|
|
slovenka
|
Christy, pri nas je tudi tako. Zdaj dve noči ni nič jedla, sinoči se je pa zbudila ob 1h, pa sem ji dala samo čaj, potem sem pa samo vstajala na 20 minut tam do pol 4h, ko sem ji naredila flaško in je spila 160 ml mleka, potem je bil mir do 6h, potem se je spet metala po postelji in šla k meni spat, pa sva bili en čas stisnjeni skupaj, potem sem jo pa pustila in šla na atijevo stran spat, ampak samo eno uro, ker potem se je gospodična že hotela iti igrat. AS, ja, meni se tudi zdi, da se naši zdi škoda časa za spanje. Je tako nemirna med spanjem - ampak čez dan je kar dobra, ko spi, ponoči pa samo nekaj muva, mene pa vsaka njena brca zbudi - pa spi v kinderpetu.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:19:00
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja...še nekaj v zvezi z materino dušico Jaz sem Anjo pridno mazala ko je kašljala..po prsih seveda. In ker sem ji dajala tudi oblkladke iz svinjske masti, sem mislila, da je od tega dobila pikice. Drobne majhne pikice po prsih...nič hujšega ampak so ble. In sem včeraj brala, da je to od materine dušice, ter da lahko, dojenčke do enega letA sam po petah mažemo. V vednost!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:25:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto. Tina, kaka najstnica bi ti zdaj rekla - haloooooooo Take sem mislila - sem jih zdaj z neta potegnila, niso to moji
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:29:02
|
|
|
|
Tina 28
|
ja, saj sem tko mislila slovenka. moj je reku, da bi blo boljš telemet, kot pa ta hlevske
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:32:34
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Mi smo danes že bistveno manj pikasti in bistveno manj tečkasti. , se o novih pogovarjate. Kar tako naprej . Tina28, jaz sem materino dušico že pri Marku uporabljala, pa je imel tud pikice, samo mi je pediatrinja sama rekla, da kljub pikicam čisto na tanko namažem. Ga pa vedno tud po podpladkih namažem. Pri nas ful sneži, stanje na cestah pa katastrofalno. Ampak greva vseeno na fizioterapijo, počas pa bo. LP
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:34:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 moj je reku, da bi blo boljš telemet, kot pa ta hlevske Tina, to me pa sploh ne preseneča Mi pa imamo danes posvetovalnico, zunaj pa neka ledena kaša pada, kaka zoprnija. Upam, da bo moj varno iz službe prišel, ker je ful ledeno zunaj...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:37:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halo . Ja, naša je pa oprta na kolenih, ma rit v luftu in se tako ziblje naprej in nazaj, kot da bi rada poletela, pa ne gre, potem pa gre kvečjemu nazaj, ne naprej. In je tudi vik in krik...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:46:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto. Uuuuuuuuuuuuuuuuuu tile škornji so pa hudi . Tina, kaka najstnica bi ti zdaj rekla - haloooooooo Take sem mislila - sem jih zdaj z neta potegnila, niso to moji
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:47:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...še nekaj v zvezi z materino dušico Jaz sem Anjo pridno mazala ko je kašljala..po prsih seveda. In ker sem ji dajala tudi oblkladke iz svinjske masti, sem mislila, da je od tega dobila pikice. Drobne majhne pikice po prsih...nič hujšega ampak so ble. In sem včeraj brala, da je to od materine dušice, ter da lahko, dojenčke do enega letA sam po petah mažemo. V vednost! hvala za to info,jaz sem ga pa včeraj prvič namazala in seveda po prsih,no dobro je vedet
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:48:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halo . Ja, naša je pa oprta na kolenih, ma rit v luftu in se tako ziblje naprej in nazaj, kot da bi rada poletela, pa ne gre, potem pa gre kvečjemu nazaj, ne naprej. In je tudi vik in krik... naši otroci se pa kopirajo ali kaj Pri nas je tudi tako.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:49:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan! Mi smo danes že bistveno manj pikasti in bistveno manj tečkasti. , se o novih pogovarjate. Kar tako naprej . Tina28, jaz sem materino dušico že pri Marku uporabljala, pa je imel tud pikice, samo mi je pediatrinja sama rekla, da kljub pikicam čisto na tanko namažem. Ga pa vedno tud po podpladkih namažem. Pri nas ful sneži, stanje na cestah pa katastrofalno. Ampak greva vseeno na fizioterapijo, počas pa bo. LP
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:51:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kako ste Lunca?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:56:00
|
|
|
|
lunca14
|
mi pa ta novem zvečer spet spimo v posteljici,no kasneje,pa seveda pri mamici.A vam povem,kaj je moj fant povedal v vrtcu .njegov sovrtičkar je dobil bratca in je to novico povedal ,in potem pravi naš,jaz imam pa tud eno novico,mi bomo pa tud dobili dojenčka,ga še nimamo,ampak je v trebuhu pri mamici,bo fantek in ime mu bo Jernej ..pa ga vzgojiteljice vprašajo ali se heca,on pa smrtno resno,da ne ,da je to čisto zares..........seveda sem naslednji dan povedala,da to ni res,ker veste,kako gredo hitro inf.naprej.Lumpek mali .............aja,potem pa njegov sošolec pravi,pa saj se mamici res že malo pozna,že ima trebušček-valda špehca .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 10:59:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kako ste Lunca? Trenutno odlično,vsi zdravi,enej in maj v vrtcu,lun trenutno spi,jaz mam vse popedenano,zato,pa lahko tle zdej čvekam,mož pa dela in se sekira,kje čmo denar dobit ...........bom danes loto vplačala,bi sam lotkota mela,pa se vse naše težave razblinijo,pa še jerneja bi mel drugo leto ,pa še kaka lunca,bi lahko bla ............pa vi?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 11:00:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto. Tina, kaka najstnica bi ti zdaj rekla - haloooooooo Take sem mislila - sem jih zdaj z neta potegnila, niso to moji Moj bi bil navdušen nad takimi škornji,še več nad takimi nogami,ampak jaz bom morala očitno nosit balerinke za
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 11:02:48
|
|
|
|
lunca14
|
christy, držim pesti za operacijo saj veš, kako je bilo takrat, ko nisi vedela, kaj je in kaj ni, pa se je vse dobro izteklo... tudi zdaj se bo.... rmrm....no sam da ste bolje ................sireeeeeeeeeeeeena,čao
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 14.1.2009 11:05:55 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 11:07:33
|
|
|
|
lunca14
|
.............evo že skupaj tipkava,čez en mesec bo pa že valentinček
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?