|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
14.1.2009 8:01:30   
NinKa
Jutro punce,

sem malo, kako stran nazaj prebrala.

Slikice---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zobki - vsi že pravite kako jih imate...mi smo še vedno brez. Ampak ok, bojo že prišli.

Najljubše igrače - dalinci, tabure iz ratana...tega zadnje dni ful gricka..mogoče pa bojo res zobk prišli.user posted image

Spanje - jaz sem sedaj po skoraj enomesečnem dopustu mojega user posted image , ki je na zadnje vzdihljaje še očetovskega koristil imela ful razvajenega user posted image . Sam nosit se je hotel. Valda če ga je ati cel čas razvajal.
No in jaz sem sedaj vzela stvar v roke...uvedla sem spanje po kosilu --prve 3 dni je bilo kričanje, pa sem ga malo pustila, ...pa je zaspal...no sedaj že ve, da dobi kosilo in pol mora malo spat v svoji postelji.
Za ponoči, pa se je vsakič zbujal ob 2h pa 7h in je blo kričanje zaradi lakote...res je bil lačen. No, pa sem uvedla, da je zvečer ob 18h namesto AM mlečna grisova kašica, pa pol okoli 20h AM in sedaj zopet spi od 20h do 6.30h.
Ampak tist kričat ga pustit je tok grozno za dušo in srce se ti para, vsaj meni....ampak poznam te finte že od prvega sina...in brez res discipline in vztrajnosti ni nič funkcioniralo, ker je tok, kak dobijo malo popuščanja te imajo in te zezajo še v nedogled.

ok, sem se razpisala...šibam jaz perilo obesit...pa user posted image  likanje.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
14.1.2009 8:03:17   
l.daisy
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

saj res....

didlinaa, čokolino alergeno user posted image user posted image user posted image user posted image nisem vedela.... nam manjka še 14 dni do dopolnjenih 8 mesecev, kakor piše na embalaži.... sem se že ful veselila, da bomo skupaj zajtrkovali user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
14.1.2009 8:20:07   
Taanikaa
jutro.Ma jst mam tega dost.Mi spet ne spimo in jemo ponočiuser posted image ,tko da nevem več kaj narest!Danes gre mali spat ob 21-tih ali pa vsaj ob 20:30 namesto da mi gre spat že pred 19.Bomo vidli.Sem jezna ko user posted image .Pa ne nanj,pač k se vse tok spremeni.Pol pa vklopit zjutraj koj gumb za animacijo in bit nasmejan-nemogoče,če  pa zjutraj vstajam bolj utrujena kot pa grem spat.Pa ne hodim tok pozno spatuser posted image ,niti ne morem it dokler nimam vseh stvari poštimano.Danes bomo poskusili pa jutri tudi pa da vidimo kaj bo,ker tole ja že noro,pa  se mi zbuja non stopa pa jamra,duda not,duda ven ene zilijonkrat,križ,rame in roke me bolijo za znoret in je še slabše k kr vstajam ponoč,kot da sem na loteriji križ dobila....oooo bo še preteklo neki vode da se mi odločmo še za kazgauser posted image .Pa še sneg imamo..nič kaj dobro jutro zame danes.Ko bi vsaj zobki bili vzrok temu zbujanju in ne spanju pa ne duha ne sluha..In se zbudi ob 2 ponoči in ne spi do 4 pol spi do 6 in noče nazaj zaspat,s tem da že od 23-tih zvečer duda alarmi non stop.Prav utrujena sem že no.
Daisy in vsem hvala za tolažbo,vzpodbudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
14.1.2009 9:11:52   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

A katera zna povedat, zakaj to cvilijo in stokajo? user posted image user posted image  Častim večerjo, takoj! Če bo pomagalo, seveda. user posted image --meni se zdi, da jim gre na živce, ker ne morejo početi stvari, ki jih želijo. Ne morejo hopditi, teči, ne dosežejo vsega,....mislim, da jih to jezi. Naš ko ga nosim začne kar tulit, se zvija, zleze na tla, potem na tleh potuje, pa se kam zagozdi, udari, pa spet jok, pa kaj hoče doseči, pa spet jok,...user posted image .  Potem se mi zdi, da so utrujeni, zaspani in zato jokajo, sitnarijo, a nočejo zaspat, ker jim je škoda časa.user posted image
Nimam pojma kako jim pomagatuser posted image .

Potem pa ne bo nič z večerjo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
14.1.2009 9:17:43   
babysolza
Christy, vprašanje, če ura spanja vpliva na lakoto. Pri nas po novem zaspi že kmalu po 19. uri (prej okrog 20-ih), pa je do 6-ih brez jest in spi - sam ne lepo potiho kot vsi normalni ljudje. user posted image user posted image

Daisy, pri tvojem postu sem se pa res nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4680
14.1.2009 9:24:05   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

A katera zna povedat, zakaj to cvilijo in stokajo? user posted image user posted image  Častim večerjo, takoj! Če bo pomagalo, seveda. user posted image --meni se zdi, da jim gre na živce, ker ne morejo početi stvari, ki jih želijo. Ne morejo hopditi, teči, ne dosežejo vsega,....mislim, da jih to jezi. Naš ko ga nosim začne kar tulit, se zvija, zleze na tla, potem na tleh potuje, pa se kam zagozdi, udari, pa spet jok, pa kaj hoče doseči, pa spet jok,...user posted image .  Potem se mi zdi, da so utrujeni, zaspani in zato jokajo, sitnarijo, a nočejo zaspat, ker jim je škoda časa.user posted image
Nimam pojma kako jim pomagatuser posted image .

Potem pa ne bo nič z večerjo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno.

Christy--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.Daisy--Jaz sem obupala nad tem, da bil bil Lovro samo na tepihu. Ni šans! Tvoja 2 morata biti pa prav luštna skupajuser posted image . >Sploh previjanje. Si ne predstavljam, da imam vedno 2 za prevituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4681
14.1.2009 9:28:16   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

saj res, mogoče bi vaše user posted image poslale k mojemu v šolo, jim bo pokazal postopek za user posted image .... no, za dva user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobra ponudba---sam moj user posted image  to prvino obvlada. Imam tut dva user posted image  sam z malo večjo razliko ko pri vas.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
14.1.2009 10:15:46   
Tina 28
Jutro mamice

AS....lepo, da se otroka prijateljice tko razumeta kljub razliki. Mislila sem igro, ki jima je skupna. Verjetno bo Anja peljala kakšno babyanabelo na sprehod....pol bodo pa obe napadli footninje in prišel bo spiderman in vse rešil. user posted image
Drugače si pa jaz bolj predstavljam, kako bo Nejc na Anjo pazil. Recimo v šoli in potem ko bosta v družbo hodila. Da je ne bi kakšen čuden slinko pohopsal. Da jo bo pri 20 z motorjem v disko peljaluser posted image . Itak ga bo oboževala, katera mlajša sestrica pa ne vidi v starejšem bratcu oh in sploh.

Delanje fantkov:
Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto.user posted image Sam baje lahko mal vplivaš na splo otroka. Y spermiji so hitrejši, x-pa vzdržljivejši. Se pravi če user posted image nekaj dni pred ovulacijo....bo verjetno x počakal na jajček, če pa na dan ovulacije...pa bo zmagal y (za fanta) ker je hitrejši. Nikol pa nismo sigurni, kdaj bo jajček res tam, ko naj bi bil.

Christy...upam, da bo tvoja operacija šla BP. mogoče bo pa tamal vmnes priden ratal, ko se mu ne bo zdelo vredno zbujat za crklanje.user posted image

L.Daisy....si predstavljam, da imaš pestro. anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halouser posted image .

ninka...mi smo brez zob. sem pa ujela, da so zobje močnejši, če kasnej zrasejo. Jaz se sploh ne sekiram, ker me vsaj ugriznit ne more v joškuser posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
14.1.2009 10:18:25   
slovenka
Christy, pri nas je tudi tako. Zdaj dve noči ni nič jedla, sinoči se je pa zbudila ob 1h, pa sem ji dala samo čaj, potem sem pa samo vstajala na 20 minut tam do pol 4h, ko sem ji naredila flaško in je spila 160 ml mleka, potem je bil mir do 6h, potem se je spet metala po postelji in šla k meni spat, pa sva bili en čas stisnjeni skupaj, potem sem jo pa pustila in šla na atijevo stran spat, ampak samo eno uro, ker potem se je gospodična že hotela iti igrat.

AS, ja, meni se tudi zdi, da se naši zdi škoda časa za spanje. Je tako nemirna med spanjem - ampak čez dan je kar dobra, ko spi, ponoči pa samo nekaj muva, mene pa vsaka njena brca zbudi - pa spi v kinderpetu.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
14.1.2009 10:19:00   
Tina 28
Aja...še nekaj v zvezi z materino dušico

Jaz sem Anjo pridno mazala ko je kašljala..po prsih seveda. In ker sem ji dajala tudi oblkladke iz svinjske masti, sem mislila, da je od tega dobila pikice. Drobne majhne pikice po prsih...nič hujšega ampak so ble. In sem včeraj brala, da je to od materine dušice, ter da lahko, dojenčke do enega letA  sam po petah mažemo. V vednost!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
14.1.2009 10:25:17   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto.user posted image

Tina, kaka najstnica bi ti zdaj rekla - haloooooooo user posted image

Take sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sem jih zdaj z neta potegnila, niso to moji user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
14.1.2009 10:29:02   
Tina 28
ja, saj sem tko mislila slovenka. moj je reku, da bi blo boljš telemet, kot pa ta hlevskeuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
14.1.2009 10:32:34   
RMRM
Dan!

Mi smo danes že bistveno manj pikasti in bistveno manj tečkasti.user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  , se o novih user posted image pogovarjate. Kar tako naprejuser posted image .

Tina28, jaz sem materino dušico že pri Marku uporabljala, pa je imel tud pikice, samo mi je pediatrinja sama rekla, da kljub pikicam čisto na tanko namažem. Ga pa vedno tud po podpladkih namažem.

Pri nas ful sneži, stanje na cestah pa katastrofalno. Ampak greva vseeno na fizioterapijo, počas pa bo.

LP 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
14.1.2009 10:34:45   
slovenka

moj je reku, da bi blo boljš telemet, kot pa ta hlevskeuser posted image user posted image

Tina, to me pa sploh ne preseneča user posted image

Mi pa imamo danes posvetovalnico, zunaj pa neka ledena kaša pada, kaka zoprnija. Upam, da bo moj varno iz službe prišel, ker je ful ledeno zunaj...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
14.1.2009 10:37:53   
slovenka

anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halouser posted image .

Ja, naša je pa oprta na kolenih, ma rit v luftu in se tako ziblje naprej in nazaj, kot da bi rada poletela, pa ne gre, potem pa gre kvečjemu nazaj, ne naprej. In je tudi vik in krik...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
14.1.2009 10:46:48   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Delanje fantkov: Najbolj sem se nasmejala slovenki....kao a so lohk tud škornji s peto.user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuuu tile škornji so pa hudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Take sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sem jih zdaj z neta potegnila, niso to moji user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
14.1.2009 10:47:38   
lunca14

Aja...še nekaj v zvezi z materino dušico

Jaz sem Anjo pridno mazala ko je kašljala..po prsih seveda. In ker sem ji dajala tudi oblkladke iz svinjske masti, sem mislila, da je od tega dobila pikice. Drobne majhne pikice po prsih...nič hujšega ampak so ble. In sem včeraj brala, da je to od materine dušice, ter da lahko, dojenčke do enega letA  sam po petah mažemo. V vednost!

hvala za to info,jaz sem ga pa včeraj prvič namazala in seveda po prsih,no dobro je vedetuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
14.1.2009 10:48:27   
aleksandra silvija

anja je zdaj na tistem, ko bi rada kam šla pa ne gre. Tko, da se vedno iz sedečega položaja na trebuh postavi in potem nekaj časa poskuša kam it...in ker ne gre, je halouser posted image .

Ja, naša je pa oprta na kolenih, ma rit v luftu in se tako ziblje naprej in nazaj, kot da bi rada poletela, pa ne gre, potem pa gre kvečjemu nazaj, ne naprej. In je tudi vik in krik...
naši otroci se pa kopirajo ali kajuser posted image user posted image user posted image
Pri nas je tudi tako.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
14.1.2009 10:49:54   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Mi smo danes že bistveno manj pikasti in bistveno manj tečkasti.user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  , se o novih user posted image pogovarjate. Kar tako naprejuser posted image .

Tina28, jaz sem materino dušico že pri Marku uporabljala, pa je imel tud pikice, samo mi je pediatrinja sama rekla, da kljub pikicam čisto na tanko namažem. Ga pa vedno tud po podpladkih namažem.

Pri nas ful sneži, stanje na cestah pa katastrofalno. Ampak greva vseeno na fizioterapijo, počas pa bo.user posted image user posted image user posted image

LP 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
14.1.2009 10:51:14   
aleksandra silvija
Kako ste Lunca?

Neposredna povezava do sporočila: 4695
14.1.2009 10:56:00   
lunca14
user posted image user posted image user posted image mi pa ta novem zvečer spet spimo v posteljici,no kasneje,pa seveda pri mamici.A vam povem,kaj je moj fant povedal v vrtcuuser posted image user posted image .njegov sovrtičkar je dobil bratca in je to novico povedal ,in potem pravi naš,jaz imam pa tud eno novico,mi bomo pa tud dobili dojenčka,ga še nimamo,ampak je v trebuhu pri mamici,bo fantek in ime mu bo Jernejuser posted image user posted image user posted image ..pa ga vzgojiteljice vprašajo ali se heca,on pa smrtno resno,da ne ,da je to čisto zares..........seveda sem naslednji dan povedala,da to ni res,ker veste,kako gredo hitro inf.naprej.Lumpek maliuser posted image user posted image user posted image .............aja,potem pa njegov sošolec pravi,pa saj se mamici res že malo pozna,že ima trebušček-valda špehcauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4696
14.1.2009 10:59:08   
lunca14

Kako ste Lunca?

Trenutno odlično,vsi zdravi,enej in maj v vrtcu,lun trenutno spi,jaz mam vse popedenano,zato,pa lahko tle zdej čvekam,mož pa dela in se sekira,kje čmo denar dobituser posted image ...........bom danes loto vplačala,bi sam lotkota mela,pa se vse naše težave razblinijo,pa še jerneja bi mel drugo letouser posted image ,pa še kaka lunca,bi lahko blauser posted image user posted image user posted image ............pa vi?

Neposredna povezava do sporočila: 4697
14.1.2009 11:00:58   
lunca14

user posted image

Moj bi bil navdušen nad takimi škornji,še več nad takimi nogami,ampak jaz bom morala očitno nosit balerinke zauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
14.1.2009 11:02:48   
lunca14
christy, držim pesti za operacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj veš, kako je bilo takrat, ko nisi vedela, kaj je in kaj ni, pa se je  vse dobro izteklo... tudi zdaj se bo....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rmrm....no sam da ste boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
................sireeeeeeeeeeeeena,čaouser posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 14.1.2009 11:05:55 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
14.1.2009 11:07:33   
lunca14
.............evo že skupaj tipkava,čez en mesec bo pa že valentinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?