|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.1.2009 10:07:11   
petra a
ti vedno neki glancaš da se vse svetuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.1.2009 10:09:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ti vedno neki glancaš da se vse svetuser posted image user posted image

buuuhahahahaha! Ta je močna user posted image user posted image Zdej sem skor s stola padlauser posted image

Ej, zakon- tole bom kar lepo mojmu pokazala, da se bo začel zavedat, da imamo lepo stanovanjeuser posted image Ker me skos neki prca, da nimamo nič poštimano.

Aja, zdej moram pa še tebe spodbudituser posted image Alo, delat!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.1.2009 10:12:14   
petra a
o.k., grem pospravljat...se pa bom vmes kaj javljala in čekirala če ste pridne, s tem mislim če kej čvekateuser posted image user posted image

ti mu kr dej za prebrat, se desci premal zavedajo kaj vse postorimouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.1.2009 10:14:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
ti mu kr dej za prebrat, se desci premal zavedajo kaj vse postorimouser posted image

hehe, sej on bo tut od smeha po tleh padu pomoje.
Prvo vprašanje bo: no, kje imam sveže oprane štumfe?!
in odgovor: aaaa... mmmm... ahaaa... ja..... sej bojouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.1.2009 10:15:57   
FLASK_A
dejmo raj še en kofe nouser posted image

Evo:

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
14.1.2009 10:17:25   
FLASK_A
Bejbike, a ima HinM kej lepega za nas user posted image ? Jaz mam same grde cote, moram si kej kupit... A je šla katera kej pogledat- po možnosti v LJ na Rudnikuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.1.2009 10:20:09   
petra a
to pa tud mene zanima...moram drug teden mal pogledat in kej kupit

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
14.1.2009 10:24:11   
Dudica1
ma h&m nima nč mogoče kakšne tunike,hlače pa ma same na korenčekuser posted image razen če ti pašejo,men ne.Majo pa ful že prebrano sej kar se tiče oblačil za naše user posted image na rudniku,jaz moram it še v btc ker rabim še ene žabice k jih na rudniku niso mel da bom mela v isti barvi kot bodije.

Tole spodbudo za pospravljat bi pa tud jaz rabila,mam tako kot bi bomba padla pa še mali je doma tko da ne morem sprot pospravtuser posted image user posted image user posted image .

Deci se pa res premal zavedajo kok jim naredimo,no sej moj je še kokr tokuser posted image vidi da se trudim da bi nam blo čim lepše.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
14.1.2009 10:29:26   
FLASK_A
A tako je to. Sej hlač imam dovolj že od prejšnjič, kako tuniko bi pa šla pogledatuser posted image user posted image user posted image Za otročka imam pa tolk robe, da nimam kam datuser posted image Bog ne daj, da še kaj kupim, bo čist brez veze.

Čak, stop- Dudica, a ti si iz LJ?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
14.1.2009 10:30:09   
FLASK_A
Aha- še ti rabiš- Pejt pospravljat!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se še katera javi za brco u rituser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
14.1.2009 10:33:18   
petra a
no, a sm pridna al ne...ene 10 min. sem pa že pospravljalauser posted image user posted image ...matr, cot od ta male mam tok, da ne vem več kam z njimi...deci pa-no commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bi dala še kakšnega smajlija gor, če bi bil na razpolagouser posted image user posted image user posted image , no ja,saj tako hudo pa spet niuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
14.1.2009 10:34:08   
Dudica1
FLASKA ne jaz nisem iz ljubljane,zakajuser posted image

Ja kakšna tunika bi se pa mogoče našla...al pa C&A ma take tunike k majo na trebuščku narisane nogice pa neki piše zraven,ne vem dojenček brca mislim samo v angleščini.

Nevem kaj bo s tem pospravljanjem jaz neki pospravlam mali pa samo razmetava tako da bom šele zvečer,bo najboljšuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
14.1.2009 10:41:26   
dito

jutro,

danes se mi ni dalo vstat, da bi malo peljala v vrtec. Spale sva do 9.30. Mala je prava zaspanka, kakšen bo le user posted image ???

Glede oblačil in tunik- v takotu imajo znižanje vse - 70%. Jaz sem tam najdla kar nekaj- zgledajo kot nosečniška oblačila. Cena pa okrog 6 EUR.

Pri nas nič ne sneži. Le megla je in nekaj škropi.user posted image user posted image

Za vse, ki ste imele morfologijo, kako dolgo je trajal pregled?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
14.1.2009 10:42:22   
petrazg
Madonca ste pridne. Kar tekmujete katera bo več pospravla. Se mi sploh ne da z vami tekomovat, ker ste tolk naspidirane.user posted image

No, cotke imam tudi jaz že prebrane, pa lepo čakajo v predalu da jih preprerem za našega user posted image . Ampak to bom počela enkrat aprila, prej sigurno ne. Kuplovala pa tudi nič ne bom , ma sej tudi ne morem, ker sem skoz doma. Dobil bo pa sigurno en nov kompletek za iz bolnice, potem bodo pa še itak obiski prinesli kaj za oblečt...user posted image

Materinska... sem misla še it, samo me mineva. A bo šla katera v Celje v šolo.... tam je samo 5, pa tudi sestra ki predava je kar fajn... Mani, Biba Maja... a je še katera iz tistega konca...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
14.1.2009 10:42:45   
petra a
morfologija-5 min.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
14.1.2009 10:44:52   
Dudica1
morfologija ene 10-15 minutuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
14.1.2009 10:46:22   
petra a
kaj bodo vaši malčki za maškare, če sploh kaj...sama sem zdajle našla v omari kostum za čebelico,tko da naša bo čebelica Tjašauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
14.1.2009 10:47:08   
mani2
Jaz sem se ravno danes naročila v materinsko šolo. Mi je dala datum 24.3. Trajalo naj bi 4 dni. 3 dni Predavanje pri sestri Pavlini nato pa še en dan psihologinja.  

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
14.1.2009 10:47:56   
OliveOyl
evo mene,sem se že nazaj pribrcala...mal sem pripravila za prehranjevanje user posted image user posted image

zdaj pa vem kje je Pami,bom šla kaj pogledat ob priliki seveda.
v H&M sem kupila ene kavbojke,so ravnega kroja,majčke so pa dobre v Outletu na Rudniku,take navadne od Danze,so bile zdaj sam po 6€.majo špagice v rokavih pa spodaj,tako da jo lahko skrajšaš,če veste kaj mislim..user posted image

dito a vi jih lahko tako kasno pripeljete v vrtec?pri nas morajo biti do 8 tam.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
14.1.2009 10:50:59   
OliveOyl
aja morfologija je trajala tam ene 10 min.

naša dva bosta Supermana,smo kupili v H&M,taki facasti kostumi z mišicami,jih bom poslikala.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
14.1.2009 10:51:34   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Materinska... sem misla še it, samo me mineva. A bo šla katera v Celje v šolo.... tam je samo 5, pa tudi sestra ki predava je kar fajn... Mani, Biba Maja... a je še katera iz tistega konca...

Jst bom šla tja nekam... najbrž v Celje. Kdaj pa imajo razpisane kake termine?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
14.1.2009 10:52:43   
OliveOyl
petrazg kakšne cunje pa si pripravila,jaz nima pojma kaj se obleče spomladi in poleti?
bodije na dolge,pa kratke rokavčke,pa kakšne tanjše hlačke al kaj? user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
14.1.2009 10:53:50   
petrazg
Maškare... jst imam kostim tigrčka, ampak je 2 in ne vem če mu bo prav... Preverim dons, ko pride domov....

Mani
... ja Pavlina je tista ta fajn sestra, mislim, da še zraven pri Cvitanu pomaga...

V vrtec lahko jst tudi pripeljem , če je kriza kasneje... imajo pa najraje , da os otroci do 8.30 tam...

Pospravljam drugače...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
14.1.2009 10:54:57   
lananai
Ve ste vse doma, jst pa na šihtu... Pa bi jst tud mogla malo pospravljat... user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
14.1.2009 10:56:49   
Dudica1
pravjo da naj bi imel dojenček čez kožo pokrito torej ene dolge rokave:bodi pa žabice,seveda tanko.Potem pa ko je mal večji pa sigurno kratke bodije pa kakšne tanke žabice,ma sej bomo videle sproti kako bouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?