|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.1.2009 10:57:42   
petra a
petra zg-lepo da nisem edina ki pospravljauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
14.1.2009 10:57:43   
Blueeyes
moja MF je trajala pol ure... tko da sem bla več kot zadovoljna... mala se je tko premetavala, da je G komaj kaj izmerila... še dobr da mam sploh kakšne podatke v materinski knjižici

zdej sem klicala za materinsko šolo.. KC v LJ je stalno zaseden, sem 20 minut klicala in nikogar priklicala... pol sem pa kr v svoj ZD poklicala za Bežigrad, pa sem se naročila.. štartam 9.2. ob 14.30... predavanje bo imelo 9 tem... ni se treba vseh udeležiti - tko mi je po telefonu rekla... je pa rekla da je prva tema zelo pomembna - psihološka priprava na porod in starševstvo... bo še katera v tem terminu pri G Leni Žigon??

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
14.1.2009 10:58:45   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pravjo da naj bi imel dojenček čez kožo pokrito torej ene dolge rokave:bodi pa žabice,seveda tanko.Potem pa ko je mal večji pa sigurno kratke bodije pa kakšne tanke žabice,ma sej bomo videle sproti kako bouser posted image

me je kar sram,k take sprašujem pa pr ta tretjem otroku...kaj čem,če sta oba zimska user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
14.1.2009 10:58:50   
Blueeyes
vidim da se kr skoraj tepeta kera več pospravlja... no, jz nisem tko pridna... nisem "obsedena" s čistočo... lahko se pa kera od vas javi, pa pride še k meni malo - če ma slučajno doma premalo za pospravljat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
14.1.2009 11:00:13   
petrazg
OliveOly... cotke: največ je bodijev s kratkimi in dolgimi rokavčki, tanke hlačke in majčke, nekaj kavbojkic je vmes, nogavičke, nekaj prehodnih jopic, nekaj tankih pajackov brez rokavčkov in z rokavčki, nekaj pliškotov (te sem vse dobila pa sem jih pustila za vsak slučaj), pa kapice... to je to... itak se ti pa tega full nabere...  Pa potem imaš še kakšno dekico za pokrit, če slučajno zapiha... Bom poiskala pa bom dala nekaj slikc našega čmrla gor, kako je bil oblečen 1 dneve....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
14.1.2009 11:00:28   
Dudica1
ma sej moj bo tud drugi user posted image ampak je prvi zimski in pol ne veš kako tega oblačit k bo poleti,sej vem samo bomo že sproti videleuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
14.1.2009 11:01:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

FLASKA ne jaz nisem iz ljubljane,zakajuser posted image

Sem mislila, ker veš za Rudnik kako pa kaj je s cotami. Sem mislila, da boš kdaj za kak kofe, pa da se dobimo. user posted image

No, sej se še vedno lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image Če se nas nabere kaj več, še toliko bolje.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
14.1.2009 11:02:44   
petrazg
No jst žabic pri prvem majčku nisem rabila in jih tudi ne nameravam kupit... 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
14.1.2009 11:04:28   
Blueeyes
se strinjam s FLASK_A tud jz nimam več placa za cotike za  user posted image  so že vsi predali polni... pa še niti nisem začela šopingirat tko k bi mogla user posted image  

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
14.1.2009 11:05:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sem mislila, ker veš za Rudnik kako pa kaj je s cotami. Sem mislila, da boš kdaj za kak kofe, pa da se dobimo. user posted image

No, sej se še vedno lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image Če se nas nabere kaj več, še toliko bolje.

ma ne bla sm včeraj pa vemuser posted image .Za kofe pa itak zmeri sej sm kr naprej v ljubljani k hodim na preglede pa po trgovinahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
14.1.2009 11:06:01   
Blueeyes
če ste za miting, samo sporočte kje in kdaj... jz bi vas tud rada vidla sonosečke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
14.1.2009 11:06:54   
OliveOyl
hvala petrazg, slikice pa kar napopaj gor.user posted image

naša tamala pa zdaj tako vneto šili barvice,no vtika jih v šilček pa zlaga na mizo.sam da je mir.user posted image user posted image  o pospravljanju pa ne bi,ker sam en krog naredi po stanovanju pa je tako da te kap.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
14.1.2009 11:08:48   
Blueeyes
je katera od vas nalepila kakšne nove slikice v album... da si jih malo ogledam???

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
14.1.2009 11:10:49   
FLASK_A
Jaz sem takoj za srečanje! Pa super lokacijo imam- hotel Mons na Brdu- blizu avtoceste je, veliko prostih miz, pa še igrala za malčke, če bo katera prišla s prikolicouser posted image .
Če ima katera boljšo idejo, pa kar na plan. Bi pa popoldan ane, okrog 17h? Za dan se pa zmenite, meni kadarkoli odgovarjauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
14.1.2009 11:11:02   
petra a
hehe,naša tud rada šil, no, vsaj misli da šil, je takoj za pol ure miruser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
14.1.2009 11:23:06   
petrazg
Pri nas je pa takšen mir, ko si sposodi od očija orodje, pa poskuša kaj šraufat...user posted image Šiljenja pa ne šlivi, le zakaj user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
14.1.2009 11:29:28   
Dudica1
ve se kar zmente kje pa kdaj potem pa če bo čas priletimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
14.1.2009 11:35:02   
petra a
tko, prpravla sem 4 velike škatle za v klet, zdej grem cunje dat prat (da ne bo kot pri flaški kje da so štunfiuser posted image ), pol bom mal frei, potem pa naprejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
14.1.2009 11:36:17   
lananai
Ah, sem lihkar z malce... In ker sem šla sama, sem imela čas za brskanje... Sem mogla kupit en kompletek za dojenčka (pajacek, bodi s kratkimi rokavi, majčka, kapica in slinček), če je pa bil samo 12,90€! user posted image  Pa sva z mojim rekla, da ne bova več zapravljala, haha.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
14.1.2009 11:45:30   
petra a
lananai-ta je pa dobra, ravnokar iz malice, ta opa direkt v shoping..upam da si si vsaj kupila kaj za pojestuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
14.1.2009 11:46:27   
dito
Oliveoyl- pri nas lahko tudi bolj pozno pripelješ otroka, vendar le občasno.

ne morem verjet, da je pri nekaterih morfologija tralala le 10 min. Pri meni še navaden ultrazvok traja dlje.i te

petrazg- tudi jaz bi te prosla za slikice, ker naša je oktoberka. Ful imam pliša.user posted image  Koliko bodyjev, majčk... je dobro imet? sploh nimam več pojma, pa je le 4 leta od tega user posted image .

Kako se očutite? Jaz sem zadnja dva dni OK.user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
14.1.2009 11:48:24   
dito
Pa še nekaj tiste, ki veliko nakupujete- kaj so znižani tudi boyji z kratkimi rokavi, pa tanke majčke...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
14.1.2009 11:53:43   
petrazg
Morfologija je pri meni trajala 15 minut, približno toliko kot ultrazvok... nič posebnega... Upam, da bo pri Strahovi kaj dalj časa trajalo...

Lananai - sem bila ista kot ti v prvi nosečnosti. Sem imela že vse doma, pa sem vedno še kaj našla user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
14.1.2009 12:00:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Pa še nekaj tiste, ki veliko nakupujete- kaj so znižani tudi boyji z kratkimi rokavi, pa tanke majčke...

Bodi s kratkimi rokavi sem jaz kupila v Marks&Spencer, 7 bodijev za 20€. Men je to ugodno. Pa res so zeloooo kvalitetni!

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
14.1.2009 12:06:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

lananai-ta je pa dobra, ravnokar iz malice, ta opa direkt v shoping..upam da si si vsaj kupila kaj za pojestuser posted image

Sem kupila tudi sendvič, ja. Ni vedno dobra stvar, da delaš v nakupovalnem središču. Jst sem bila v LeClercu. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?