|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.1.2009 8:25:16   
U_SURDI
Dobro jutro!

No pri nas tudi pada pada beli sneg- je zelo lepo in romantično sam kaj ko sem jaz v slzužbi pa le ven gledam.JOj danes sem pa tako slabo spala na WC sm šla ene 5x pa kr neki sem bila nervozna.Otročkovih brcik nisem nič čutila včeraj zvečer- ker jih vsak večer do sedaj, pa me je kr malo dajalo, saj sem poslušala srček z AS pa je vse bilo ok, samo saj veste kako je to,......  V bistvu že dva dni je naša pikica bolj lenobna, pa bolj malo brca oz. čisto nežno. No danes je že nekaj, ampak spet nežno. Ampak važno je da brca, zgleda da se mi je že maternica razširila oz. da je več plodovnice in zato ne pride toliko do izraza.....

Drugače pa ja oblekice tudi jaz že veselo nakupujem, sedaj pa se je treba spravit še na otroško sobico in jo urediti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
14.1.2009 8:32:47   
Anonimen
oliverolye: pri nas imamo ta inhalator in je ful fajn, smo malega rešili laringitičnih napadov kar nekajkrat!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
14.1.2009 8:49:52   
Dudica1
OLIVEOYL ja naša pediatrinja se je hvalila da jih je včeraj že  poslala na infekcijskouser posted image .No jaz še nisem bla upam da mi tud ne bo treba,če pa ja pa pač bom mogla it enkrat.
V hoferju sm pa tud bla včeri pa sm malemu kupla hlače k so dvoje skup pakirane in so ble samo še ene taprave barve in velikosti,vse je še samo za punčkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
14.1.2009 8:50:38   
Dudica1
no da jih je že 6 poslala dol,mi je zmankala šestica

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
14.1.2009 9:01:23   
Anonimen
no naš je še zdrav, upam da bo tud ostav, če pa bo zbolev bom pa šla na bolniško!

jaz pa še čakam da bo imel moj možiček kaj časa da mi bo cujnce iz pod strehe prinesel, ker so škatle ful težke, pa ga nekaj avto pod.... pa zdaj tisto rihta, mislim pa kot je rekel da bo šele jutri zrihtano ker je šel trnator, tisto ki fila akumolatoruser posted image

no ja saj imam še časuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
14.1.2009 9:03:52   
OliveOyl
sem pisala pa me je vn vrglo.user posted image

naša je tudi čist zabasana,gnojno iz nosa...mal bomo še počakali,če ne bo boljše bo treba do zdravnika.

a je katera kje vidla kakšne tople škornje ,na tak način kot so skibucki,sam ne tako štoraste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
14.1.2009 9:07:10   
mayflower
Pri nas sva oba s tamalim do konca zabasana. Ponoči sploh nisem mogla dihat. Dokler je tamali tako živahen, ga ne bom vozila k dohtarju, da ne še kaj nalovimo. Prehitro dobiva antibiotike, pa pri nas tudi zelo radi pošiljajo v bolnico.

Pri nas pa nič snega, samo dežekuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
14.1.2009 9:09:28   
Anonimen
v PAMIJU jih imajo saj imeli so jih pred enim tednom, pa še drage niso bile cerka 25€

sam men ta sneg ni prav nič fajn ko ga gledam, komaj čakam da skopni in da bo majuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
14.1.2009 9:12:00   
OliveOyl
kje pa je Pami? user posted image  pa so taki nepremočljivi?sem že nekaj gledala pa al so dragi ,al pa številk ni...rabim jih za doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
14.1.2009 9:17:51   
petra a
oliva-pami imaš v Ljubljani pri kliničnem centru-na zaloški, pa na vrhniki je v križišču,ena stavba pred sodiščem

modrooka-jaz sem hodila v materinsko v domžale pa je blo ful dolgocajtno,kar so mi prijateljice pripovedovale so ful več zvedele v ljubljani in more bit v lj.ful bojše organizirano, mislim da tudi dalj časa traja...sem pa hodila na telovadbo v domžele,nas je mela fizioterapevtka k je mela tud predavanja,tisto je blo pa fajn

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
14.1.2009 9:20:57   
petra a
čveke-kje ste...vas je ta sneg navdušil da ste vse zunaj al pa na šipi?user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
14.1.2009 9:26:03   
Anonimen
oliva: ja Pami je v Logatcu pr Tušu al pa na Vrhniki sam tam se pa imenuje LA SCARPA! ja men so vredu niso premočlivi in tud faj izgledajo za čez hlače al pa v hlače, pejt pogledat če še imajo, ker je bilo znižano!

petra a: vse smo pod toplo dekico!

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
14.1.2009 9:39:09   
SANEK1
Dobro jutro majčiceuser posted image user posted image user posted image

Berem, da je kar nekaj otročkov in mamic bubanih, zato vam pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
14.1.2009 9:44:36   
FLASK_A
dober dan!

zame bo kmal že lahko noč, ker sem bila od 7h v ZD, tako da grem direktno u pojstlo nazajuser posted image user posted image

Sem mogla dat kri za tokso, sladkor, hmg, pila sem odlično sladko vodouser posted image ... Ceste so u dreku, tako da sem komaj domov priplužila (mam nižji avto pa se grem ratrak- sam še solit bi moglauser posted image user posted image )

SRBENJE- mene tudi koža takoooo zelooooo srbi! Sej ko namažem je OK, sam se moram skos mazat. Kar nekaj, hrbet pa roke me srbijouser posted image Trebuh ne. Čudno, res.

Zdej pijem dobro kavico, da mal k sebi pridem tako da jo ponudim še vam:user posted image Če bi katera seveda...

user posted image

Danes bom pa skuhala,... bom še vidla kaj. Ali bo musaka al pa testenine v pečici z mletim mesom in skuto. Njami. Pa itak- palaaaačiiinkeeeeee!!! Mmmmmm, komaj čakamuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
14.1.2009 9:45:46   
FLASK_A
Pa še vsem bolančkom, da bo le hitro mimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
14.1.2009 9:46:04   
Dudica1
jaz sm si pa že prinesla cunjce in pregledala tko da lahko zdaj kupujem...zdaj moram pa samo še tamalemu omaro zrihtat da bom lahko v to zdajšnjo zložila cunje za user posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
14.1.2009 9:48:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Blueeyes kakšen lep knedelček si bila user posted image

ja ja, itak,..... sej sem še zdej taka :)

petra a sej glih zarad tega bi šla jz rajš v domžale, k prej končaš... baje maš v domžalah 3x po cca 3 ure, v ljubljani pa 10x po 1 uro... nimam časa za to... tko da bi se mi domžale prilegle... v miru

jp nosečkice čuvajte se... enga čajčka, pa v toplo posteljo... al pa zavit v deko in pred okno opazovat snežinke... vzuni full mede... kok je fajn.. v ljubljani sneži na fertik... ceste adijo pamet, nič spluženo, po avtocesti se voziš 10km/h...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
14.1.2009 9:49:04   
copka
Kako pa danes mocno snezi- saj nas bo cisto zamedlo. Sem mislila it po avto na servis v LJ, pa bom poklicala, da me ne bo- s takim se mi pa res ne da okoli hoditi.user posted image

jaz planiram it v materinsko v LJ porodnisnico v februarju, ko imam cas in sem bolj prilagodljiva od mojega, ki dela in ima treninge. Pa se porodnisnico bi si rada ogledala, ker se mi vedno bolj dozdeva, da bom rodila v LJ.user posted image  Februar bo pa se idealno zame, saj me po dolgem sedenju zacne bolet obmocje trtice.user posted image
So mi pa povedali, da se ni treba narocat, da kar prides, samo je pa slabost tega, da se potem lahko guzvas. A ve imate info, da se je treba narocit? Imate mogoce stevilko za LJ porodnisnico?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
14.1.2009 9:52:38   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

petra a sej glih zarad tega bi šla jz rajš v domžale, k prej končaš... baje maš v domžalah 3x po cca 3 ure, v ljubljani pa 10x po 1 uro... nimam časa za to... tko da bi se mi domžale prilegle... v miru

A res al kaj??? 10x1h? To pa mi niti pod razno ni vsec. Bom se malo pri G vprasala, kdaj imajo oni v ZD Bezigrad in predvsem kolikokrat, ker 10x pa res ne mislim hodit v LJ.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
14.1.2009 9:54:39   
Obelix
copka, ko sem bila jaz se ni bilo treba nič naročati. Prideš, ko prideš. In res je gužva, zato naredijo več skupin. Sama potem lahko prehajaš med skupinami, kot ti ure in dnevi najbolje ustrezajo. Boš mogla pa ob priliki iti v porodnišnico po ene nalepke, ki jih potem daš predavateljici. Je ful razvlečeno predavanje, ampak gužve pa kasneje ni bilo. Prvič pa ni bilo prostora za vse, da bi se lahko vsedli, to pa je res.user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
14.1.2009 9:54:48   
Blueeyes
UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA KO ZA PERINATOLOGIJO PORODNIŠNICA Šlajmerjeva ulica 4 Ljubljana 1000 Ljubljana

01 522 62 55
01 522 61 05
01 522 62 22

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
14.1.2009 9:55:46   
petra a
modrooka-kje si pa to slišala...v domžalah smo mel ene 6-7x po 2 uri in pol, samo zato ne 3 ure, ker nismo pauze delal vmes, je pa res da za partnerje je pa zadost, da so prišli 1-2x, pa so že dobil potrdilo da lahko prisostvujejo pri porodu (povejo an katera predavanja naj pridejo)...to se splača, plačaš manj če je zraven pri porodu

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
14.1.2009 9:56:20   
Blueeyes
ja to sem slišala od predhodnice... tko da grem zdejle takoj poklicat naokoli pa vam javim...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
14.1.2009 9:58:02   
petra a
joj, se kot ta bolan srat odpravljam pospravit tjašino sobo...čakam flaško da da mal spodbude in delone vneme za pospravljatuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
14.1.2009 10:00:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

joj, se kot ta bolan srat odpravljam pospravit tjašino sobo...čakam flaško da da mal spodbude in delone vneme za pospravljatuser posted image

user posted image Mene?
Kaj, kje, kako, zakaj? A sem kej zamudilauser posted image

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?