|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.1.2009 12:12:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lananai - sem bila ista kot ti v prvi nosečnosti. Sem imela že vse doma, pa sem vedno še kaj našla user posted image

Potolaži me malo in povej, da je potem dojenček vse to tudi ponosil... user posted image

Sej midva nimava še toliko vsega, ampak moram še ene stvari od prijateljice dobit... Bi bilo fajn imet vse na kupu pa potem videt, kaj še rabiš, ane? Pa če bo dojenček po mami in tatu, ne bo ravno velik ob rojstvu. Jst sem bila 53cm, moj pa 50cm. user posted image  Tko da bo imel cajt ponosit tudi oblekice 56 številka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.1.2009 12:16:34   
petra a
v leclercu sem jaz polno stvari kupila,ampak res...men se v tisti btc ne da lazit, dobr da je zdaj še supernova zraven

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.1.2009 12:19:59   
petra a
pri prvemu otroku sem bila jaz ista,kupovala in kupovala sem pa moram rečt da smo vse ponosili, zdaj mam pa mir, ne rabim ničesar...rok mam 2 dni prej kot pri ta prviuser posted image user posted image ...res pa ne razumem tistih staršev, ki kupujejo in potem ne ponucajo...sem dobila ko bo večja ogromno stvari, od tega too much znamk in vse skoraj nove in kaj šmenta vidim, da so vmes tudi cunje, ki niso bile niti enkrat samkrat oblečene, še gor visijo listki iz štarcune, no, tega pa res ne razumemuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.1.2009 12:40:28   
Obelix
Punce, zdele sem malo snega skidala. Sem si mogla eno potko naredit, da lahko gremo z otroci vsaj do ceste. Možek pride navadno tako pozno domov, da nanj ne morem računati.

Sem si pa napisala seznam, kaj moram še vse nabaviti za otročičke. Ful imam rada take sezname, ker drugače domov navlečem miljon neuporabnih stvari. Res, jaz sem tudi ena tistih, katerih otroci imajo stvari, ki jih niti enkrat niso oblekli user posted image . V nabavo bom šla enkrat marca. A je katera kupovala zunanja igrala. Kam se splača iti pogledat?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.1.2009 12:49:40   
U_SURDI
Ojla!
Punce tudi jaz se vam bom pridružila na popoldanski kavici!

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.1.2009 12:55:00   
petrazg
No, jst sem tudi med tistimi, katere otrok ni ponosil vseh stvari... Mislim, da je vse vsaj enkrat oblekel, ampak večinoma so cotke tja do 3 meseca kot nove. Potem sem že ugotovila kako in kaj... Je pa res, d a sem dobila ogromno cotk...novih in starih... Pa spomnim se, da mi je moja teta prinesla 2 kompletka iz Okaidija za 3-6 mesecev in jst trolika, sem lepo dala kompletek malo na čakanje... Potem pa malo pred morjem (mali je bil star 2 meseca=, pogledam če so mu kompletki že prav in ugotovim, da sem ujela zadnji vlak... in tako sta kompletka skoraj nova... user posted image

Pa nekaj sem razmišljala... zakaj vse tako veliko kupujete večjih številk? Saj boste imele julija že spet razprodaje? Pa takrat boste že vsaj približno vedele kakšna "kategorija" so malčki...

Slikc še vedno ne morem naložit, jih je pa nekaj v albumu...

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.1.2009 12:58:02   
petra a
ti jst povem petra zg zakaj...zihr jih mame pa tetke strašijo naj ne kupujejo toliko za naprej, da lahko da bodo otroci ful večji kot si predstavljajo da bodo, pol jim pa ne bo pršlo v poštev...no, vsaj meni so tako pametovali...dobro da se jim nisem pustila...nč babe,mejte se lepo,se bom mal odklopla...vas kaj preberem proti večeru, drugače se pa sigurno javim takoj jutri zjutraj...čaw

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.1.2009 13:02:38   
lananai
Ja, glede številk tud jst ne vem... Sem malo brala novembrke 2008, katerih otročki so zdej stari okrog 2 meseca - večinoma še nosijo nekje 56 al pa 62 številke. Mogoče bom mogla na koncu še kako 50 kupit, da ne bo bogi mali v pol prevelikih cunjah "okrog hodil". Ko pa zdej cunjice 50 pogledam, se mi zdijo tko mini mini... user posted image

Drugač imava midva zdej največ 56 številka.

< Sporočilo je popravil lananai -- 14.1.2009 13:03:39 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.1.2009 13:04:38   
Dudica1
men so pa pri prvemu posodili zdaj majo pa oddano tko da moram glih mal za user posted image kupit,saj mam kr nekaj svojih od prvega ampak glih mal pa moram,teh mičkanih bodijev nimam pa kakšen lep kompletek prav preveč pretiravala pa ne bomuser posted image
Itak so pa ja potem poletne razprodaje in bomo videle kakšnih mer bojo naši user posted image in bomo lahko še takrat nabavlale,jaz bom mogla tud taprvemu kaj poletnega kupituser posted image .Nimam nič sposojenih oblačil tko da moram kar sama kupovat pa sej gre kaj cenejšega in potem kaj za lepo malce dražjega pa jeuser posted image

Pri nas še vedno sneži,zdaj je saj spluženo,če jo bomo popoldne kam mahniliuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.1.2009 13:29:41   
petrazg
Ja dudica, jst tudi nimam za našega velikega pikeca nič kaj pametnega za poleti... bo treba full stvrai nakupit... Bom pomoje v aprilu nekaj nabavila, potem pa julija... vmes bo imel pa še rd...

Lj - ne sneži več, ampak polovica Celovške še vedno ni splužena!!! Kriza...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.1.2009 14:13:46   
girly
Jaz sem mela morfologijo v 24. tednu, trajala je pa enih 10-15 minut. je bil dragi zraven, pa je njemu G vse kazala...

kar se tiče moških: moj je hvala bogu tak, da ga ne gane lih, če je pospravljeno ali ne, tako da se nič ne pritožuje. ker če bi se, bi pa itak cunjo v roke dobil user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.1.2009 14:32:41   
Anonimen
joj kaj ste naklepetale, sploh se mi ne da vse bratuser posted image

cunjce: jaz še vedno fehtam možička da bi mi prinesel izpod strehe cunjce, dokler ne bom šla samo, pol bo pa težil zakaj mu nisem reklauser posted image

smo prišli ravnokar iz LJ. kakšna gužva, avtocesta je čist zabita, stara je ful sllabo splužena, no ja za nazaj je bilo bolje, sam katastrofa v LJ. kaj a res za čisto vsak sneg te cesterje preseneti da ne znajo plužituser posted image mislim sam da sem doma, saj pri nas na ulci ni nič bolje, sploh niso plužiluser posted image katastrofa!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.1.2009 14:35:07   
Anonimen
moj gre pa zdajle kidat, tako da bomo imeli vsaj pred hišo skidano, za ostale me pa brigauser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
14.1.2009 14:52:00   
Dudica1
pr nas bo pa zdaj kosilo,možeka ni doma tko da si bom naredla solatni krožnikuser posted image jaz bi lahko samo od solate živela.
Snežit je nehalo tko da grem pol v trgovino po kruh,če ga še majo kej...user posted image
Skidan pa pr nas ni nič pa mislim da tud ni potrebe,gre na celouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
14.1.2009 15:07:33   
dito
Pri nas pa še kar dežuje. Ceste so kot drsališče. Še pred hišo si ne upam stopit.

Dudica 1- ti pa zdravo živiš. Meni se zadnje čase ful lušta sladko. Vsak dan pečem, potem pa samo jem...

Oblačila- tudi jaz sem bila obsedena z nakupovanjem. Včasih niti enkrat ni imela oblečeno. Zmeraj  ima ločene stvari za doma in za kam it ( ker smo na podeželju). Sedaj pa bo user posted image , tako da mi gre kar na jok, da bom morala dati vse vstran. Pa čeveljce, superge, vse je kot novo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
14.1.2009 15:31:09   
FLASK_A
Dito, jaz tudi samo sladko jem... Prej nikoli nisem toliko sladkega, zdaj pa čokolade, palačinke, tortice, zavitke... Samo da je sladko- NJAMIII! Joj, kako bodo šle kile goruser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
14.1.2009 15:32:01   
Dudica1
dito tud jaz sm sladkosned drugač,kar naprej kaj pečem,samo moj dela cel dan potem pa ne kuham kaj posebnega in solata mi ful paše tko da pol to jemuser posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.1.2009 16:03:27   
2mak
Joj, tudi jaz sem sladkosneda do konca! Ravnokar sem pojedla kosilo, pa že sanjam o kavici (jaz si naredim tisti kapučino v prašku z ene 3 dcl mleka - prava bomba) in bom zraven piškotke jedla! Njamiiii...
Danes je šel pa moj za 3 dni na službeno pot in sva s tamalo sami. Ona zdaj ravno počiva. Včeraj zvečer je prišla ob 11-ih k mani v kopalnico ful dobre volje. Sem jo vprašala, če je prišla lulat, pa je rekla, da bo po zajtrku! Bogica je mislila, da je že jutro! In potem je bila budna še od 4.50 do ene 7-ih, jaz pa tudi, ampak sva potem obe nazaj zaspali, zaspanki.
Glede cunjic ste pa ene res že ful pridne! Jaz nimam še čisto nič pripravljeno in tudi kak dober mesec še ne mislim nič pripravljat. Ne vem zakaj, ampak še kar čakam na to. Se mi zdi, da imam še ful časa. Je pa res, da imate ene pdp v začetku maja, jaz pa čisto na koncu, pa se mi mogoče tudi zato ne mudi. Se pa strinjam, da imajo ful lepih stvari po trgovinah, zato si tudi jaz vedno naredim kak seznamček, drugače me kar zmede kaj vse bi lahko še kupila. In potem se tudi meni zgodi, da enih cunjic sploh ne uspe nosit...
Se gre katera kepat? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.1.2009 16:53:43   
Dudica1
2MAK a se upaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.1.2009 17:50:35   
Anonimen
a zdaj se bi pa še kepaleuser posted image

jaz sem prav presrečna če sem lahko na toplem, ve kar zmrzujte zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.1.2009 17:50:44   
Blueeyes
2mak.. ja boga revica tale tvoja hčerkica... da je zaradi tebe že ob 4.50 budna user posted image  user posted image

kepanje... hm.... mi ustreza... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
14.1.2009 17:51:41   
Blueeyes
cveka30 mene pa vzuni sploh nič ne zebe... so mi hormoni čist podivjali...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
14.1.2009 18:11:49   
Dudica1
ja tud men ni tok mraz,pa saj je zima a neuser posted image Uzuni se vsaj bacili ne širjouser posted image user posted image

Ko pa pogledam po dnevni me pa skor kap...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
14.1.2009 18:37:55   
Blueeyes
he he... jz sem pa zdej glih žehto dala prat, pa mi je dolgčas, ker moj gleda filme... pol pa neki čekiram zraven na netu in mal po R forumu brskam...

a v LJ še sneži?? kle na mojmu koncu zdejle nič ne pada... upam da ga bo do zjutri še kej namedlo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.1.2009 19:12:47   
zoja10
meni tud dolgčas, mojga ni...je na smučanju....user posted image
jst pa okol klicarm sam ni nkjer nobenga da bi šel z mano v SLAŠČIČARNO,....
bom si pa nutelo namazala mal mleka in pol knjigo brat, sej tud tko u izi večer paše..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?