Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 22:57:35
|
|
|
|
Anitka
|
Katy ideve še müve v postelo? Ka nama nedo vöre falile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 22:57:40
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ma nič sočvekice grem mu družbo delat, da ne bo užaljen.. pridite jutri na čvek nazaj na RR nočko s čimmanj zbujanja za vse tri Hvala ,tudi tebi nočko s čimmanj zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 22:58:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy te še kaj zanima prekmurščina? Veš da me,dej me kej vpraš da vidm če bom zastopla za kaj se gre? rada gejš grüjške? rada ješ hruške????? Ti ti Zdaj pa za Katy - šalata se gej z rašoškov Ma ja valda mi nit mal ne potegne ,mogoče solata z oreščki solata se je z vilico Ja valda od kdaj je pa rašoška vilca To pa res čudn da nisem vedla ja kje pa živiš Uh ko bi ti vedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 22:58:52
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy ideve še müve v postelo? Ka nama nedo vöre falile. Bejba to pa vse štekam,k itak nama kaka ura že zdej fali Imam budnico-spet tko da nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 22:59:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy ideve še müve v postelo? Ka nama nedo vöre falile. Bejba to pa vse štekam,k itak nama kaka ura že zdej fali Imam budnico-spet tko da nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 23:00:35
|
|
|
|
Anitka
|
Joj, kaj sem zdaj ugotovila - pozabila sem na pri otvoritvi nadaljevanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 23:01:46
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj, kaj sem zdaj ugotovila - pozabila sem na pri otvoritvi nadaljevanja Joj bejba pa ne zdej jokat zarad tega,me tega sploh ne rabmo k je cifra dost zgovorna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 23:05:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj, kaj sem zdaj ugotovila - pozabila sem na pri otvoritvi nadaljevanja Joj bejba pa ne zdej jokat zarad tega,me tega sploh ne rabmo k je cifra dost zgovorna Če me pa jezi, da sem pozabila na to . Zdaj pa res nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 0:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene v izvidnici Na nocni strazi... Sem pa ze mal boljse volje.... Vse spite..itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 3:31:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo mene v izvidnici Na nocni strazi... Sem pa ze mal boljse volje.... Vse spite..itak Super, da si že boljše volje . Naš je pa spet ponočnjak in sem že čist hin , še malo pa bom živčnega fasala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 8:33:27
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Naša noč je bila ,ker se je Tilen ves čas zbujal.Spet je en zobek na pohodu.Nejcu sem pa dala lekadol in je spal celo noč brez zbujanj .Danes bomo kar doma,da se Nejc k sebi spravi. Zunaj sneži,bo treba sanke namazat Anitka... upam,da je Gal kaj zaspal Aja,pa en velik pisker za sem pristavila Tilen se jezi,ker se še ne zna naprej plazit,gre samo v rikverc ,pa še spat bo moral iti,saj se je zbudil že ob 5.30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 8:36:49
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Sneeeeeeeg, džizs Otroci veseli, mama pa malo manj... No, danes naj kar bo, ker nimam nobenih nujnih opravkov Grem si skuhat kavico, potem pa brat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 8:41:29
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro!!! tilči hvala za kavico , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje . Ampak ženske 41. stran ... ve ste čist out.... No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit? Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinski (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 8:44:39
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! 6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto. Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 8:49:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kofe za vse. Spanje je bilo zadovoljivo, edino zjutrej jse je moj frajer zbudu in, itak, se je mogu it k mamici po cartat in sva spala naprej, spet,točno do 7:20. KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:01:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kaj je kera pogrešala dozo smeha? Evo, sam za vas, mislm, da na 11. delu vam je še nism dala. Mrzlo februarsko jutro. Vinkotu se mudi v službo in ves nervozen obrača ključ v svojem fičotu: "Je.be.mti mater, vžgi se že!" in spet "Jeb.e.mt.i mater, vžgi se že!!" Pa pride mimo župnik: "Ja Vinko, ne sme to tak. Reci Bog Pomagaj, obrni ključ, pa bo." In Vinko res obrne ključ: "Bog pomagaj, vžgi se!" In fičo vžge! Župnik debelo pogleda: "Je.b.em.ti mater, sej ne bi, verjel, če ne bi videl!" Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. 'Kaj delaš, fant?' Janezek: 'Policaja.' Policaj: 'In kako ga delaš?' Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.' Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom! Si razumel?' Janezek: 'Ne bom več, stric.' Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?' Janezek: 'Vojaka.' Policaj: 'In kako ga delaš' Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.' Policaj: 'Kaj pa drek?' Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja.'
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 14.1.2009 9:02:34 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:01:56
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. Tudi od naju !!! barbaw upam, da ne bo tolk hudo z Majo, kot pri Jaku . za Majo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:05:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro! Naša se je zbudila že ob 6.13h, pa se je mami naredila gluho in je zaspala nazaj do 8.30h Mami ima še malo vročine, sem pa malo bolje in glava me ne boli več Me bo pa začela, ker spet sneži kot za stavo Ga je že par cm zapadlo. SS mi2 se bova mogle malo z vremenarji pomenit, ker to ni za nikamor!!!!!! tilči, Naty, Anitka: za šit od spanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:05:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. Tudi od naju !!! barbaw upam, da ne bo tolk hudo z Majo, kot pri Jaku . za Majo. Čestitke tudi od naju z Alči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:05:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! tilči hvala za kavico , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje . Ampak ženske 41. stran ... ve ste čist out.... No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit? Da, daj mu kake 2 dni fore, pa boš vidla kako se bo pol stavri streglo Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinski (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kaj je kera pogrešala dozo smeha? Evo, sam za vas, mislm, da na 11. delu vam je še nism dala. Mrzlo februarsko jutro. Vinkotu se mudi v službo in ves nervozen obrača ključ v svojem fičotu: "Je.be.mti mater, vžgi se že!" in spet "Jeb.e.mt.i mater, vžgi se že!!" Pa pride mimo župnik: "Ja Vinko, ne sme to tak. Reci Bog Pomagaj, obrni ključ, pa bo." In Vinko res obrne ključ: "Bog pomagaj, vžgi se!" In fičo vžge! Župnik debelo pogleda: "Je.b.em.ti mater, sej ne bi, verjel, če ne bi videl!" Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. 'Kaj delaš, fant?' Janezek: 'Policaja.' Policaj: 'In kako ga delaš?' Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.' Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom! Si razumel?' Janezek: 'Ne bom več, stric.' Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?' Janezek: 'Vojaka.' Policaj: 'In kako ga delaš' Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.' Policaj: 'Kaj pa drek?' Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja.'
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:07:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! 6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto. Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. Za Majo glede rukerjov, pa včeraj ni bilo nič je že smrčal kot kanon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:07:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:08:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:16:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. tudi od naju z Emilijo
|
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!