|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
14.1.2009 9:17:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!

tilči hvala za kavicouser posted image , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje user posted image .

Ampak ženske 41. stranuser posted image ... ve ste čist out....

No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan user posted image . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way user posted image . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit?

Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinskiuser posted image (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej....

Naty jaz mislim da se mora Žanko navadit. pa bo spet lavfu po bajti user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.1.2009 9:18:20   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. user posted image

Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto.

Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en user posted image .

Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo, upam da ne bo tako hudo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.1.2009 9:22:56   
tally
pri nas pada bel user posted image kot pri norcih. me je moj prej klicu ker je šel v Lj in je rabil od Mengša da je prišu na AC v Domžalah 45min, ponavadi pa traja vožnja 5 min. Katastrofa na cesti

ttdsa<x fgdseasa                                                                                                                                                          d  
pozdravčki od Emilije user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.1.2009 9:25:19   
špelin@
ok, grem brat od danes nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naša se je zbudila že ob 6.13h, pa se je mami naredila gluho in je zaspala nazaj do 8.30huser posted image Mami ima še malo vročine, sem pa malo bolje in glava me ne boli večuser posted image  

Madona, imaš ti srečo user posted image  Super, da se bolje počutiš user posted image  Zdaj pa se le do konca pozdravi user posted image user posted image user posted image , itak ne moreš nikamor, ker te je sneg zaje.bal user posted image

Intiju tudi od mene vse najboljše ob obmesečnici!!! user posted image user posted image user posted image

barbaw, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majo!!! Sem malo pozabila, vem, da si pisala o tem: kaj je bilo pa potem z Jakatom, da je pristal v bolnici? user posted image

Naty*, lepo, da ste bili bolj šparovni user posted image  Naj se copatki dobro obnesejo.

tilči in Anitka, naših nespalčkov sploh ne znam več komentirat user posted image  Za obe vaju user posted image user posted image

****, kako kaj pri vas?

tally, mene skrbi, kako in kdaj bo moj user posted image  prišel domov, ko ta hudič od snega tako vztrajno pada user posted image user posted image  Že takoje ta teden krepko pozen, zdaj pa še to user posted image

Evo, prebrala sem 41. in 42. stran, sploh ne utegnem iti brat za nazaj, ker ima Gregor ves čas ene probleme... user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.1.2009 9:27:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tally, mene skrbi, kako in kdaj bo moj user posted image  prišel domov, ko ta hudič od snega tako vztrajno pada user posted image user posted image  Že takoje ta teden krepko pozen, zdaj pa še to user posted image

Evo, prebrala sem 41. in 42. stran, sploh ne utegnem iti brat za nazaj, ker ima Gregor ves čas ene probleme... user posted image

joj mene tudi skrbi, moj je iz nočne je spal 2 uri pa je mogu it v Lj, popoldan ima šolo, pa zvečer spet v nočno, pa tako k.....o vremeuser posted image

kaj pa Gregija matra?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.1.2009 9:28:21   
tana7
Dobro jutro
mi smo spali bolj tko tko
se je dojila nekaj čez polnoč, malo pred 3.00 in malo pred 6.00
drugo ni pomagalo - je samo stala v posteljici, se držala za ograjico in čakalauser posted image

v LJ ful sneeeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiii
zelo na gosto, sicer bolj drobno, ampak zgleda kot da nekdo iz škafa sipa sneg po nas - par cm ga bo zihr nasipalo, če že ni

so mi pa glihkar zbudili Brino - spodaj pod blokom so začeli lopatkat sneguser posted image
no, saj vem, da je treba, ampak vseen - lahk bi vprašali, kdaj B spiuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.1.2009 9:29:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.

user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

in od nas tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.1.2009 9:30:23   
mafi

Jutro!

Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto.

Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en user posted image .

za majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.1.2009 9:32:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

o mafiozar se je privlekel iz krmežlave deželeuser posted image Kaka je bila noč???

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.1.2009 9:32:39   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!

tilči hvala za kavicouser posted image , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje user posted image .

Ampak ženske 41. stranuser posted image ... ve ste čist out....

No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan user posted image . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way user posted image . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit?

Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinskiuser posted image (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej....

Naty jaz mislim da se mora Žanko navadit. pa bo spet lavfu po bajti user posted image user posted image

mi smo pa še vedno v štumfkih - ko lazi po tleh in se dviguje, ji dam pa čez še ABSke, da ji ne drsi po parketu
in v tem tudi naredi par korakv s tem, da se drži za poličko ali sedežno - zaenkrat še ne gremo po čeveljčke
ali bi morali??user posted image user posted image
kolikor vem, je zaenkrat najbolje čimbolj "bosa" noga...
se pa mora Žan verjetno samo navadit

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.1.2009 9:32:41   
Anonimen

pri nas pada bel user posted image kot pri norcih. me je moj prej klicu ker je šel v Lj in je rabil od Mengša da je prišu na AC v Domžalah 45min, ponavadi pa traja vožnja 5 min. Katastrofa na cesti

ttdsa<x fgdseasa                                                                                                                                                         

Ja moj se je vozu do šihta uro pa pol,ponavad sam pol ure. Je reku da nč ni splužen, tud AC ne. Pa sej so napovedoval sneg

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.1.2009 9:32:41   
Anonimen

user posted image

tudi od naju z Emilijo

Pa še od naju z Gajouser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.1.2009 9:32:43   
Anonimen

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.1.2009 9:34:00   
tana7

user posted image

tudi od naju z Brino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.1.2009 9:34:50   
Anonimen
Aja pa dobro jutro. Mi smo se ponoč ene 10x zbudiluser posted image user posted image ,kdaj bo tega konc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.1.2009 9:36:56   
Anonimen
Aja Jana sm vidla Nejca na fb, bravoooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.1.2009 9:37:59   
tana7
anitka, tilči... user posted image za spanje
barbaw, 6. bolezen ste že imeli, a ne?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.1.2009 9:39:57   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

o mafiozar se je privlekel iz krmežlave deželeuser posted image Kaka je bila noč???

user posted image user posted image user posted image mirna, sem se tolk začela smejat da se je filip zbudil, moj je mel pa takšno facouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.1.2009 9:41:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi.

donc bodo pa eni  likali user posted image

Se je Maja zbudila ko sva zlezla v posteljo in je likanje odpadlo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.1.2009 9:41:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeej

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.1.2009 9:41:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majo!!! Sem malo pozabila, vem, da si pisala o tem: kaj je bilo pa potem z Jakatom, da je pristal v bolnici? user posted image  

Hiconcil ga je zje.... Je dobil tako alergično reakcijo, da je bil cel pikast oz. na koncu že "gobast". Maja pa je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes pa so že prave lise. P dela popoldan in čakam, da bo moj prilezel in gremo. Imam Fenistil doma, ampak naj jo pogleda, pa itak moram it tja še zaradi Jake.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.1.2009 9:41:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ttdsa<x fgdseasa                                                                                                                                                         

Ja moj se je vozu do šihta uro pa pol,ponavad sam pol ure. Je reku da nč ni splužen, tud AC ne. Pa sej so napovedoval sneg

To sezono so zimske službe totalno zatajile kljub temu, da je bilo vsakič napovedano, da bo snežilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.1.2009 9:41:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

imamo obiskovalko Lila100

Juhu Lilo100 čigava pa si?

od mamice in atija user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.1.2009 9:41:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro
mi smo spali bolj tko tko
se je dojila nekaj čez polnoč, malo pred 3.00 in malo pred 6.00
drugo ni pomagalo - je samo stala v posteljici, se držala za ograjico in čakalauser posted image

v LJ ful sneeeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiii
zelo na gosto, sicer bolj drobno, ampak zgleda kot da nekdo iz škafa sipa sneg po nas - par cm ga bo zihr nasipalo, če že ni

so mi pa glihkar zbudili Brino - spodaj pod blokom so začeli lopatkat sneguser posted image
no, saj vem, da je treba, ampak vseen - lahk bi vprašali, kdaj B spiuser posted image

Če samo stoji jo kar pusti. Nič ne bo narobe. Saj se hitro naučijo na rit past in te potem ne bo tako skrbelo, ker iz riti v ležeči položaj ni daleč in potem to sami znajo.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.1.2009 9:42:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

anitka, tilči... user posted image za spanje
barbaw, 6. bolezen ste že imeli, a ne?

Ne nismo. Je bila alergija in ne 6. Tole kaj ima zdaj pa tudi ni 6., ker ima prav lise.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dvojčki, trojčki...
Ela123

Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...

Da (40%)

Ne (60%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!