|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
12.1.2009 19:18:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

porodniška - fajn bi bilo da bi trajala 3 leta, samo da bi bila še plačana temu primerno.

joj kako bi bilo to fajn user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.1.2009 19:22:19   
botrca
Ayo od kod pa je tvoj user posted image ?
Kdaj pa imaš rok?
T*e*j*k*a user posted image user posted image user posted image za prespano noč. Upam, da jih bo še več.

Želva pa ti kdaj imaš rok?

Je še katera noseča?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.1.2009 21:48:47   
Vrtnica79
Ja, mislim da sta še 2user posted image  nevem točno kateri ker se tako poredko oglašata.

Botrca, kdaj pa vi mislite še kaj naročit user posted image user posted image

Lana vso srečo ju3 v službi po dolgem časuuser posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.1.2009 22:17:25   
botrca
Punce ste vedle da je Andreji2000 sestra umrla?

Andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskreno sožalje.

Tukaj je povezava:

http://www.ringaraja.net/forum/moja_sestra/m_3635546/tm.htm

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.1.2009 22:21:08   
Vrtnica79
Ja, sem pravkar videlauser posted image . Andreja.......... kaj naj ti rečem..............drži se..........me smo tukaj če nas potrebuješuser posted image user posted image user posted image user posted image . Neverjetno kako je lahko usoda tako kruta. Sožalje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.1.2009 22:38:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ne hvala, ni šans.

Neposredna povezava do sporočila: 181
12.1.2009 22:42:00   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne hvala, ni šans.

Zarečenega kruha se največ poje..............user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.1.2009 9:34:24   
Vrtnica79
Dobro jutro še v eno mrzlo jutro brrrrrrrr. Da nas vsaj na prvo stran spravimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
13.1.2009 9:42:57   
t*e*j*k*a
Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

botrca- zakaj pa ne še engauser posted image ?

Lahko vam povem da je bila prespana noč samo ena lušna zmota našga gospodičauser posted image

Ayo želim ti čimveč prijetnih dni z Gabrielom, pa saj zdej ko si nosečka in ko prideuser posted image bosta več skupajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
13.1.2009 10:01:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ker imam enega dovolj za zdaj, kaj bo pa čas prinesel pa še sama ne vem. Zaenkrat ne razmišljam o še enemu.

Koliko jih pa imaš ti?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.1.2009 10:02:35   
botrca

Lahko vam povem da je bila prespana noč samo ena lušna zmota našga gospodičauser posted image  

Saj bo, mogoče ko bo začel hodit v vrtec...ali ga ne misliš dat?

Neposredna povezava do sporočila: 186
13.1.2009 10:10:20   
t*e*j*k*a

Ker imam enega dovolj za zdaj, kaj bo pa čas prinesel pa še sama ne vem. Zaenkrat ne razmišljam o še enemu.

Koliko jih pa imaš ti?

Samo enega, bi pa imela še kakšnega, ampak nas daje prostorska stiska.

Lahko vam povem da je bila prespana noč samo ena lušna zmota našga gospodiča  

V vrtec gre ko bo star 3 leta, tačas pa bo pri omi v  varstvu. Tako da je to bolj slaba tolažbauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.1.2009 10:19:21   
botrca

Koliko jih pa imaš ti?

V vrtec gre ko bo star 3 leta, tačas pa bo pri omi v  varstvu. Tako da je to bolj slaba tolažbauser posted image

Mi2 tudi imava prostorsko stisko, ampak to ne bo merilo ali imet še enega ali ne. Še v manjših prostorih so družine z več otroki pa shajajo. Moj bo pa šel spomladi v vrtec, pa bomo videli kako se bo navadil. Rekla sem naj Jan shodi in začne hodit v vrtec potem pa bomo videli za še enega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 188
13.1.2009 10:46:58   
t*e*j*k*a

Koliko jih pa imaš ti?

Mi2 tudi imava prostorsko stisko, ampak to ne bo merilo ali imet še enega ali ne. Še v manjših prostorih so družine z več otroki pa shajajo. Moj bo pa šel spomladi v vrtec, pa bomo videli kako se bo navadil. Rekla sem naj Jan shodi in začne hodit v vrtec potem pa bomo videli za še enega user posted image .

Mi smo pa ravno v fazi, da to prostorsko stisko uničimo, ampak nas tam mal finančna stiska dajeuser posted image Pa sej bo, drugo leto upam da bomo na svojem (to govorim že 3 letauser posted image )

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.1.2009 11:19:45   
lana38
Lep pozdrav iz službe, se počutim, kot da ne bi še nikoli delala.
lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 190
13.1.2009 11:21:21   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

lp

OJ lana, to pomeni da si začetnicauser posted image   Če kaj ne znaš sknjižiti kr vprašajuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.1.2009 13:12:19   
Vrtnica79

lp

O lepo da se nam oglasišuser posted image . Kak pa imaš delovni čas?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.1.2009 18:25:11   
lana38
Grozen delovni čas od 8h do 16h.user posted image  Sknjižit že znam, samo dokumentov ni in ni konca. Pa pravijo, da je recesija in gosp. kriza. Pri nas pa smo že več kot 20 novih avtov letos prodali, da ne govorim o trgovini rez. delov in servisu. No, bo že...
Tim je pa lepo preživel dan in me sploh ni pogrešal, dokler se nisem prikazala. Potem pa sem ga morala eno uro samo po rokah nositi. še jedla sem in ga imela v naročju.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 193
13.1.2009 19:42:43   
Ayo

Grozen delovni čas od 8h do 16h.user posted image  

A jz mojga napisem user posted image

Ja, kar se pa tice krize, sem tudi jaz mnenja, da se veliko govori, v praksi pa to sploh ne izgleda! user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.1.2009 19:53:05   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Grozen delovni čas od 8h do 16h.user posted image  

A jz mojga napisem user posted image

Ja napiši.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.1.2009 20:06:55   
Ayo
8 - 17.30
ampak se trudim, da pridem ob 7.45 in grem na kosilo za 45min, tako da lahko koncam ob 17h. skratka, efektivno delam 8,5ur. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.1.2009 20:25:34   
Ayo

Ayo od kod pa je tvoj user posted image ?
Kdaj pa imaš rok?

Je še katera noseča?

moj je zahodni sosed. user posted image
moj tocen PDP mi bo dolocil naslednji torek na NS, ker je pri 1.pregledu UZ kazal 5 dni mlajso nosecnost glede na ZM.

ja, jaz se pa spomnim katere so se nosece: POKA in oro.

Ob tem naj dodam, da mi je ful zal, da se te in ostale punce ne oglasajo vec. Skoda, res skoda. Imam obcutek, da bo nasa tema slej ali prej zamrla...user posted image
Jaz priznam, da je zaradi tega tudi vedno manj zanimiva in sama bi marsikaj rada povedala (na temo nasih malckov), pa ni preve motivacije. Ce se samo spomnim v casu user posted image kako smo regljale, se bodrile, hecale in vzpodbujale...res je bilo lepo, tak fajn obcutek je bilo priti na naso temo. Sedaj pa je to kar nekako usahnilo...user posted image

zelva, si ze rodila?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.1.2009 20:49:58   
Vrtnica79

Ob tem naj dodam, da mi je ful zal, da se te in ostale punce ne oglasajo vec. Skoda, res skoda. Imam obcutek, da bo nasa tema slej ali prej zamrla...user posted image
Jaz priznam, da je zaradi tega tudi vedno manj zanimiva in sama bi marsikaj rada povedala (na temo nasih malckov), pa ni preve motivacije. Ce se samo spomnim v casu user posted image kako smo regljale, se bodrile, hecale in vzpodbujale...res je bilo lepo, tak fajn obcutek je bilo priti na naso temo. Sedaj pa je to kar nekako usahnilo...user posted image

Se kar podpišem pod to.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.1.2009 22:16:08   
botrca

Se kar podpišem pod to.

Tudi jaz se podpišem pod to. Škoda, ker tudi jaz bi rada čvekala z vami pa se redko zgodi da je še katera gor. Ne vem kaj je z enimi, mogoče so se pa naveličale. Jaz bom tu dokler zadnja ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 199
13.1.2009 22:33:45   
soncek.djukelica
čer,

še ena,ki se oglaša tako tako!Ampak,nisem pozabila na vas, le časa nimam!
Najprej bi čestitala Ayo za novo nosečnost! Želim ti,da bi vse potekalo krasno in da bi avgusta stisnila to prelepo dete k sebi! user posted image
Bi pa rada rekla naši Andreji,da mi je res žal ob izgubi sestre! Andreja, vedi,da sem v mislih s teboj in vem,da trenutno nimaš moči in upanja za naprej,ampak bodi močna zaradi tvoje Eve in predvsem nečakinj!user posted image user posted image user posted image

Naj povem, kako je pri nas! Sara je pravi rekorder pri zobeh, celih 2 ima!user posted image Victoria pa 4!
Hoja, sedaj sta začeli, pri 13 mesecih! In pri cca 8 kg!user posted image
Zobna pasta, tudi sama sem naročila First Teeth, pa sem ga ukinila, ker sem se pogovarjala z stvojo P., in je rekla, da v bistvu nikoli ne veš, koliko paste otrok poje!Kar sem se tudi sama spraševala, kako je z tem! Sedaj jima zvečer obrišem z mokro vato in to je to!

Še glede teže in velikosti, kot sem že zgoraj omenila, smo nekje med 7.5-8 kg! Velikost je že krasna, 72 cm, in imam določen problem pri oblačenju,ker jima je vse preveliko, čeprav ustreza velikosti,ampak v pasu jima je preveliko, sploh Sari, glede Victorie je že bolje!
Sta mi pa že začeli lazit na kavč, pa z kavča na mizo.... skozi mora bit en zraven!user posted image

Kupila sem jima prve čevlje, Cicibanke in odštela 70€! In če pomislim,da bom mogla maja spet skreširat user posted image , bom sam za čevlje delala! A ste ve že kupile čevlje in kje!
Dala sem vlogo za podaljšanje porodniške, ki mi poteče čez dober mesec, če mi ne odobrijo,bom isto sranje peljela kot lana!user posted image

Bom probala sliko še pripopat trenutno njunega najljubšega opravila!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!