soncek.djukelica
|
čer, še ena,ki se oglaša tako tako!Ampak,nisem pozabila na vas, le časa nimam! Najprej bi čestitala Ayo za novo nosečnost! Želim ti,da bi vse potekalo krasno in da bi avgusta stisnila to prelepo dete k sebi! Bi pa rada rekla naši Andreji,da mi je res žal ob izgubi sestre! Andreja, vedi,da sem v mislih s teboj in vem,da trenutno nimaš moči in upanja za naprej,ampak bodi močna zaradi tvoje Eve in predvsem nečakinj! Naj povem, kako je pri nas! Sara je pravi rekorder pri zobeh, celih 2 ima! Victoria pa 4! Hoja, sedaj sta začeli, pri 13 mesecih! In pri cca 8 kg! Zobna pasta, tudi sama sem naročila First Teeth, pa sem ga ukinila, ker sem se pogovarjala z stvojo P., in je rekla, da v bistvu nikoli ne veš, koliko paste otrok poje!Kar sem se tudi sama spraševala, kako je z tem! Sedaj jima zvečer obrišem z mokro vato in to je to! Še glede teže in velikosti, kot sem že zgoraj omenila, smo nekje med 7.5-8 kg! Velikost je že krasna, 72 cm, in imam določen problem pri oblačenju,ker jima je vse preveliko, čeprav ustreza velikosti,ampak v pasu jima je preveliko, sploh Sari, glede Victorie je že bolje! Sta mi pa že začeli lazit na kavč, pa z kavča na mizo.... skozi mora bit en zraven! Kupila sem jima prve čevlje, Cicibanke in odštela 70€! In če pomislim,da bom mogla maja spet skreširat , bom sam za čevlje delala! A ste ve že kupile čevlje in kje! Dala sem vlogo za podaljšanje porodniške, ki mi poteče čez dober mesec, če mi ne odobrijo,bom isto sranje peljela kot lana! Bom probala sliko še pripopat trenutno njunega najljubšega opravila!