|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
9.1.2009 10:30:34   
loncica
Čav!

Pri nas obožuje večerno in jutranjo flašo, tako a mu še ne bom ukinila. Jaz mu dam notri malce kosmičev (nesladkanih) od milupe. Je pa naš tak požeruhec, da tudi če se ob 18h zvečer navečerja z nami, če vseeno čez eno uro spije 300ml mleka s kosmiči. Če mu naštimam manj (ker kdaj pač mislim, da je pa res sit) je tak jok, da se ga ne da umirit.

Kapica: smo jo ukinili že zelo zelo dolgo nazaj, ker mu nobena ni bila več prav. Ima zelo malo las, zato mu samo zbrišem z brisačko glavico.

Včeraj je T.I. naredil 7 korakov. Danes pa še nobenega. Počasi bo tudi on shodil. Ampak res počasi, ker je noro previden.

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.1.2009 10:32:53   
lana38
Danes je pa prava zima. Sem šla ob 8h ven, ker sem bila na CT v bolnici.
Ja, še samo 4 dni sem doma. V torek začnem in me že prav pošteno stiska, odkar se je začelo leto 2009, saj sem ves čas vedela, da bodo dnevi bežali kot bi pihnil.
Ko sem gledala, če je kdo kaj napisal, je pisalo, da je t*e*j*k*a poslala post nekaj čez 15. uro, pa mi ga ni kazalo. Še danes sta moja 2 posta skupaj. Ostale njene poste pa vidim.user posted image Čudna reč...
Tim se še vedno doji zjutraj in zvečer, včasih tudi popoldan, če mi to pokaže.
Kapico po kopanju sem uvedla nazaj, ker se grozno boji fena. Sem pogruntala, da se je ravno zato drl v vodi. Ne moreš verjeti, kako si vse zapomnjio. Ima pa jo gor enih 15 minut, dokler se laski ne posušijo. Ima prveč goste, da bi pomagalo samo brisanje z brisačo.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 9.1.2009 10:36:07 >

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 127
9.1.2009 11:44:50   
t*e*j*k*a
Tiste ki imate fantke - kako se spopadate s kožico?

Mi jo večinoma vsak dan vlečemo dol, ampak na eni strani mu ne gre čisto dol. 3/4 kožice mu potegnem dol, malo pa ostane prilepljeno. Sem mal brskala po netu in me je kr panika zagrabla, ko sem brala o operacijah in vlečenju na silo doluser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.1.2009 12:16:29   
lana38
t*e*j*k*a, to ni tak bav bav, vlečenje kožice pri zdravniku. Blažu ni šla dol, pa jo je v bolnici en spreten P na hitro potegnil, pa je bilo vse OK. Zdaj Timu pa tudi jaz ne vlačim ravno preveč, samo kolikor gre pri kopanju.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.1.2009 15:10:05   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi jo večinoma vsak dan vlečemo dol, ampak na eni strani mu ne gre čisto dol. 3/4 kožice mu potegnem dol, malo pa ostane prilepljeno. Sem mal brskala po netu in me je kr panika zagrabla, ko sem brala o operacijah in vlečenju na silo doluser posted image

jaz nic ne vlecem.
sem zadnjic tudi vprasala P, pa je rekel, da nic na silo, da ni potrebno.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 130
9.1.2009 18:29:19   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

t*e*j*k*a, to ni tak bav bav, vlečenje kožice pri zdravniku. Blažu ni šla dol, pa jo je v bolnici en spreten P na hitro potegnil, pa je bilo vse OK. Zdaj Timu pa tudi jaz ne vlačim ravno preveč, samo kolikor gre pri kopanju.
LP

Jaz tud potegnem kolikor pač gre, nič na silo.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Mi jo večinoma vsak dan vlečemo dol, ampak na eni strani mu ne gre čisto dol. 3/4 kožice mu potegnem dol, malo pa ostane prilepljeno. Sem mal brskala po netu in me je kr panika zagrabla, ko sem brala o operacijah in vlečenju na silo dol

jaz nic ne vlecem.
sem zadnjic tudi vprasala P, pa je rekel, da nic na silo, da ni potrebno.

Hvala obema za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bi človek brez vasuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.1.2009 21:30:39   
želva
Čer

Pri nas je pri G tako, da mora vmes it na kakšen porod v porodnišnico in se delo v ordinaciji ustaviuser posted image In to triurno čakanje ni prvič, ampak vedno. Me vsakič ima, da bi kar domov šla predčasno, sam kaj ko je treba punco pogledat, če je vse vredu.

Vrtnica, zrihtali smo tako, da je moj odprl s.p. in sva zdaj blazna privatnikauser posted image Ga ni bilo junaka, ki bi mi hotel narest uslugo, ker vssi nekaj cvikajo, in to brez pravne podlage. Uglavnem, zdaj vam lahko pridemo plošččice polagat, otroke merkat in reševat iz vodeuser posted image .

Pri nas nimamo flaše nekje od zgodnje jeseni, smo se kmalu nehali matrat. Naša ni marala ne zize, ne flaše. Upam, da bi ta druga kaj boljše. Bi z veseljem normalno dojila.

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 132
10.1.2009 6:28:57   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Naša pupa v trebuščku ima že 2,2kguser posted image

A so vaši malčki tudi naredili tak velik miselni preskok? Se mi zdi, da se je Manci svet odprl odkar je shodila. Veliko se sama zabava, zgleda kot pravi majčkani človek na dveh, in kar naenkrat ji lahko vse dopoveš, vse razume in celo uboga-igrače pospravit,prinesi to in ono..., pove veliko-sicer posvoje, ampak zastopiš vse. Zdaj celo sama je z žlico, zelo lepo, če je seveda lačna...

user posted image user posted image user posted image ZA pupo v trebuščku

glede drugega pa tako, tudi pri nas vse opazuje ampak bolj z rokami kot pa z očmi user posted image . ni miren če je kaj pospravljeno, meni pa se meša ker imam rada red. leseni puzli ležijo po vsej dnevni tudi kuhunji, ko se odločim in jih pospravim pride pa vse spet raznosi user posted image . liki ...brez komentarja kje jih morem iskat.
no tudi WC smo imeli že zamašen odkar je shodil. mu je uspelo odpreti literski senf, ki je bil zaprt že original, polovica ga je stresil na tepih, drugo polovico je raznosil ko mi je prišel  pokazat kaj je naredil. ker pa je bila kopalnica v tistem trenutku odprta (čeprav se trudiva in jo res poskušava ves čas zapirat, ampak včasih enostavno pozabiš) in pokrovček je romal v WC, ker pa naš lump zan potegnit vodo je naredil tudi to...in pokrav je čudežno izginil, našli smo ga čez 2 dni user posted image .
včeraj je pa nesel dalica od avteka v WC in potegnil vodo user posted image .
glavna beseda pa je tako in tako AMA, kar pomeni hrana. lačen sem, žejen sem.

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 133
10.1.2009 6:30:22   
Mat3ja22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZOJA - lilprincess -          ????        pri 10 mesecih in 2 tedni
NICK - mat3ja22 - 5.11
AJDA - DANVARI  -  21.11.2008 pri 11 mesecih in 2 tednih
ANJA - ursa1981 -         ???       pri 11 mesecih in 2 tednih
NAJA - tea78 - 10.12.2008 pri 11mesecih in 3 tednih
TEJA - karmy85  -  15.12.2008 pri 11 mesecih in 3 tednih
TIM - lana38  -  20.12.2008  pri 12 mesecih
ZOJA - vetrnica - 14.12.2008 pri 12 mesedin in 1 tednu
MANCA - želva  -   ????        pri 12 mesecih in 2 tednih
VANA - Vrtnica79  -  25.12.2008 pri 12 mesecih in 3 tednih

sem dodala Nicka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 134
10.1.2009 6:31:31   
Mat3ja22

jaz nimam več problemo s kožico mu je šla kar hitro dol, do končno jo je spravila dol P.

Neposredna povezava do sporočila: 135
10.1.2009 6:32:05   
Mat3ja22
Nič punce uživajte
jaz pa grem danes malo na smučanjeuser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 136
10.1.2009 10:05:43   
lana38
No, Mat3ja imate pa res pestro na WC.user posted image  Mi še se ne ubadamo s takimi vragolijami.
Drugače so pa tudi pri nas povsod igrače in jih jaz sploh več ne pospravljam pred večerom, ker potem bi lahko ves dan samo to počela. Včasih jih zvečer pospravim in preden gremo spat, mu jih uspe ponovno raznesti. Imamo pač neurejeno stanovanje, kar bi se nekomu zdelo prava katastrofa. Ampak tako je, kadar so otroci pri hiši. Sem še navajena od Blaža.
LP

lana38

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 137
10.1.2009 10:10:22   
t*e*j*k*a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZOJA - lilprincess -          ????        pri 10 mesecih in 2 tedni
NICK -
mat3ja22 - 5.11.2008 pri 11 mesecih
AJDA - DANVARI  -  21.11.2008 pri 11 mesecih in 2 tednih
ANJA - ursa1981 -         ???       pri 11 mesecih in 2 tednih
NAJA - tea78 - 10.12.2008 pri 11mesecih in 3 tednih
TEJA - karmy85  -  15.12.2008 pri 11 mesecih in 3 tednih
TIM - lana38  -  20.12.2008  pri 12 mesecih
ZOJA - vetrnica - 14.12.2008 pri 12 mesedin in 1 tednu
MANCA - želva  -   ????        pri 12 mesecih in 2 tednih
VANA - Vrtnica79  -  25.12.2008 pri 12 mesecih in 3 tednih

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.1.2009 10:12:51   
t*e*j*k*a
Mateja hvala za seznemček, tako zdej Tim ni več osamljen!!

Mi se tud ne ubadamo še z WC-jem, mu pridno zapiramo vrata, tako da v kopalnico sploh nima vstopa, tudi ko sem jaz notri zaradi mrzlih ploščic. Nimamo talnega gretja.

Zdej pa grem hišo pucatuser posted image - ne vprašajte kako mamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
10.1.2009 10:21:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

jaz pa grem danes malo na smučanjeuser posted image

uživaj pa poročaj kako si se imelauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.1.2009 10:24:02   
botrca

Jaz sem mu vsake toliko vlekla koliko je šlo, nič na silo in ko sva imela pri enem letu posvetovalnico je rekla P da gre kožica lepo dol in gor in da se glavica lepo vidi samo malo je rdeča in da moram s kamilicami malo izpirat. Ja je res da ni prijetno če gre na operacijo. Kaj pa je tebi rekla P?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 141
10.1.2009 10:27:08   
botrca
T*e*j*k*a tukaj si preberi:

http://www.ringaraja.net/forum/ko%C5%BEica_na_lul%C4%8Dku/m_3540048/tm.htm

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.1.2009 11:33:37   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem mu vsake toliko vlekla koliko je šlo, nič na silo in ko sva imela pri enem letu posvetovalnico je rekla P da gre kožica lepo dol in gor in da se glavica lepo vidi samo malo je rdeča in da moram s kamilicami malo izpirat. Ja je res da ni prijetno če gre na operacijo. Kaj pa je tebi rekla P?

Ko je nazadnje P pogledala lulčka je kožica šla ful lepo dol, ampak ni šla cela in tega niti ni opazla. Zdej grem 26. na cepljenje in bom rekla , da se mal drži. Na operacijo verjetno ne bo treba, kr sprednji del glavice je cel zunaj, edino zadaj in malo na strani je kožica gor.

Naš Jan je pa danes za 10 sekund stal brez oporeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte čao

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.1.2009 16:22:44   
lana38
A se vse potepate, kjub mrazu? Pri nas je tako mrzlo, da ne bi šla s Timom ven, tudi če bi bil zdrav. Kmalu bo že čisto OK. Veliko krast je že odpadlo. Nekaj pa se jih mora še posušiti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 144
10.1.2009 16:30:44   
želva

A se vse potepate, kjub mrazu? Pri nas je tako mrzlo, da ne bi šla s Timom ven, tudi če bi bil zdrav. Kmalu bo že čisto OK. Veliko krast je že odpadlo. Nekaj pa se jih mora še posušiti.
LP

Seveda smo zunaj, 2krat na dan v vseh temperaturah. Manca uživa v metanju v sneg, pa liže ga rada in sankanju. Kombinezon, rokavice in šibamo. Zrak lahko samo  pomaga, ne pa škoduje.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 145
10.1.2009 16:49:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: želva

LP

Seveda smo zunaj, 2krat na dan v vseh temperaturah. Manca uživa v metanju v sneg, pa liže ga rada in sankanju. Kombinezon, rokavice in šibamo. Zrak lahko samo  pomaga, ne pa škoduje.

Mi2 sva ta teden šla vsak dan ven danes mi pa ni bilo, ker me križ boli in stanovanje sem imela za pospravit. Perila se mi je nabralo za prat, zdaj pa imam še likanje user posted image , kako sovražim. 

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.1.2009 16:50:08   
Ayo
Dan!

Ja, pri nas je tudi cudovito sonce, smo bili po kosilu ze na sprehodu user posted image
Drugace ga tudi mi vedno peljemo ven, v kakrsnemkoli vremenu (razen dez seveda). Na zalost je to mozno samo med vikendom, ker med tednom je do 17.30 v vrtcu. user posted image

Vceraj ga je moj pripeljal domov ob 18.30, v avtu je zaspal, tako da sva mu potegnila dol bundico, cevlje in kapo in je drnjohal naprej in - NEVEREJTNO - spal do 7h zjutraj!! Kar v trenirki, jaz sem se celo noc zbujala in cakala, da se prebudi, da ga vsaj preoblecem, ocitno pa je bil toliko zmatran, da je spal vec kot 12ur v kosu! user posted image

No, danes smo bili pa prvic pri frizerju user posted image je ful luskan sedaj ko je postrizen user posted image

Gabriel tudi hodi z mano na wc user posted image

Nic, grem sedaj pospravljat smrecico in ostalo ropotijo user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.1.2009 16:51:06   
botrca

Naš Jan je pa danes za 10 sekund stal brez oporeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin Jan to dela že kake 3 tedne in ga je ful lepo videt ko lovi ravnotežje. Bravo za oba Jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
10.1.2009 17:13:03   
Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image  bravo Jan

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 149
10.1.2009 17:15:48   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Vceraj ga je moj pripeljal domov ob 18.30, v avtu je zaspal, tako da sva mu potegnila dol bundico, cevlje in kapo in je drnjohal naprej in - NEVEREJTNO - spal do 7h zjutraj!! Kar v trenirki, jaz sem se celo noc zbujala in cakala, da se prebudi, da ga vsaj preoblecem, ocitno pa je bil toliko zmatran, da je spal vec kot 12ur v kosu! user posted image

No vidiš, ga je počasi minilo tisto nočno zbujanjeuser posted image !

Jaz sem tudi že smrečico in ostalo božično kramo pospravila.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

hrana ponoči
slovenka

Ali vašega 10-mesečnega malčka ponoči še hranite (oz. ste hranile)?

Da, enkrat na noč (31%)

Da, večkrat na noč (12%)

Ne (47%)

Drugo (10%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!