Ayo
|
Zelva, jaz sem kar ok, v primerjavi z Gabrielom skoraj kot da ne bi bila . Slabo mi je ravno za vzorec, bolj me muci to, ker nimam pravega apetita, bolj kot hrana se mi obraca pijaca (to s pitjem je bilo isto pri Gabrielu). Busi tudi pocasi zacenja vzhajat, izgleda kot 4. mesec pri Gabrielu. Ja ti si pa res ze kmalu v porodni, ja Super! In za zelvaka in sraufanje Mojga vse to se caka Glede vragolij okrog wc-ja, nas je dvakrat, ko je moj, kot nickolikokrat ze ( ) pustil odprto skoljko in vrata, sel notri z roko in mesal! Mi imamo spet lep soncek. Jaz sem bila zjutraj ze ful pridna, sem ze zlikala, skuhala kompot, moj je ze vceraj skuhal kosilo za danes...no tako da smo sedaj frej in lahko noge drzimo v luft No, ko se Gabriel zbudi gremo plavat, bomo kosili malo kasneje, potem bomo pa popoldne sli na soncka. Joj, jutri me caka sluzba po 3-eh tednih premora in se to polni delavnik (prej sem bila polovicno), kar pomeni do vsaj 17-ih Pa se moj gre v torek spet na sluzbeno pot in bom 3 dni sama... lana, tebi zelim tudi uspesen zacetek, kam bos pa Tima dala? Zanima me, ali katera ze daje za papcat jajcka? Jaz kar razmisljam, da bi mu zacela dajat... Kar se tice mleka, nas ima zjutraj in zvecer 200ml mleka, KM razredcenega z vodo. tejka, super za Jana in njegov novi podvig! Gabrielu je to tudi prvic uspelo ze kar nekaj mesecev nazaj, vcasih se ponovi to vajo, ampak hodimo se ne. No sem kar nekaj naklofala. Prezivite lepo nedeljo!