viv_
|
Jutro, punce... Evo, me smo same... do 21.1. Se bo kar vleklo, ampak na srečo, imam naše v hiši, tako da je mal lažje,... Ravno zdajle sta tamalidve gor, pri mojih, jaz pa pospravljam... No, se delam da pospravljam. Potem grem pa k eni kolegici na kofe, pa mal dojenčkovih zadev ji peljem: prenosno posteljico, pa stolček za v banjo, pa žakle za spat... Jaz ne bom imela več otrok, 100% ne. Sem rekla, do 35 leta mam otroke, pol je pa konc. In če zdele zanosim, bi bila stara že 35 ko rodim, tako da "game over". Pa sem čakala, če bosta sestri od mojega kej imeli, pa nič. Tako da robo zdej delim okol. Prodala sem voz in stol za jest, ostalo pa talam... Naslednji mesec bom pa probala še marelo spravit v promet. V London jo bom vzela še sabo, potem pa gre, pa pa... Aja, dobr zaprauli Jaz bi pa rabila kakšne hlače, pa se mi sploh ne da v štacuno... Bljak! Mogoče kakšen dan popoldan, bom letela mal pogledat. Urška: mi že pridno gradimo... Upamo, da bo do konec poletja hiša od zuni tip-top spedenana, s fasado vred, da se potem začnejo notranja dela. To bo pa Gaber precej sam, s kolegi, ker je zelo tehničen človek in zna veliko stvari narest. Pa tudi njegovi kolegi so pripravni, tako da bomo malo prišparali. Pa na Velux moram ponovno klicat, je nekaj narobe narisala. Pa za centralni sesalni sistem se moram zmenit... Toliko zaenkrat od mene... če boste kje v KR ali okolici me pa pokličite pa pridite na eno kavo Mejte se, papa