Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:48:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Emilija in Tara vse naj naj za 8 mesecev!!!!! Tudi od naju s Tajo! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač???? Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji. Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK Ojoj, samo da je OK... Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? nimam ideje kaj je to= Boga?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:48:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Gašper še danes ne mara žvečit...meso je ta hujša mora , Petji pa ni problem. Kaj svetovat pa ne vem..mogoče vztrajnost Upam, da se kmalu pozdraviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:49:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aha, nekdo KONČNO gleda v postlici...grem pogledat kaj je....je čisto mirna....al pa ne....vstaja.....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:53:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem počas malo zrihtat, nafutrat in jo dat spat. Se bom še sama vlegla in upam, da se zbudim brez vročine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:53:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Tako je pri nas Nejc delal kar dolgo časa.Za vsak košček se mu je dvignilo.Sčasoma se je naučil žvečiti.Na tvojem mestu bi ji dala kakšen košček,da ne bi bila kasneje navajena samo na pasirano hrano,ker potem ne bo hotela žvečiti Saj Alja prežvekuje košček , z velikim veseljem in ko je nared za pogoltnit, se začne davit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 9:53:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 stiskanje a vaši se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnile Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajo Joj, takšna je bila moja velika pika. Da bi se ona stiskala, pozabi Tako zvedava, aktivna,... Naj te potolažim, da se je naučila v miru stisnit k meni pri letu in pol šele?? pa tako bi se res rada kdaj k njej stisnila brez da leze in gomazi po meni no, ja... pa hvala za info o Sanatogenu - bomo preučili Sanatogen je jemal tudi Andraž in je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:03:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač???? Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji. Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Jaz bi ji še naprej miksala in dajala hrano tako, da ne bo bruhala. Da si ne bo sluznice nadražila. Sej bo to minilo, pa probaj spet čez en teden ali dva. Pa če ne bo boljše spet počakaj en teden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:03:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 stiskanje a vaši se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnile Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajo Joj, takšna je bila moja velika pika. Da bi se ona stiskala, pozabi Tako zvedava, aktivna,... Naj te potolažim, da se je naučila v miru stisnit k meni pri letu in pol šele?? pa tako bi se res rada kdaj k njej stisnila brez da leze in gomazi po meni no, ja... pa hvala za info o Sanatogenu - bomo preučili Sanatogen je jemal tudi Andraž in je Tudi Jaka ga je jemal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:04:51
|
|
|
|
barbaw
|
Ne mi zamerit, ker nisem vsega komentirala. Se mi ne da več bombardirat z mojimi posti. Imam pa delodiš in grem zdaj pospravljat. Sem iz omare pospravljala premajhne cotike od obeh in jih je spet za eno srednje veliko škatlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:08:22
|
|
|
|
barbaw
|
Vsem bolančkom, velikim in malim,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:15:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! A ve pa kr že v novem delu? , Jaz cvas ne sledim, res ne... Do zdaj sem ležala pila kavico, počivala, ker sem še od včeraj utrujena- sem tajo zjutraj hvalila da ji je bolje, pol pa je spet zakuhala na 38 vročine in posledično postala sitnobica- SPET. pa ne spet, pa ne se igrat pa nič, pa neko kričanje pa trma, ki ji ni podobna...prave šoke smo doživljali včeraj ob njej , mi zaspi na rokah ene valda desetkrat včeraj, položim dol , krik jok..kaj je to, ej In potem zvečer nasrečo ob devetih brez težav odložim, spi pol ure, jo zbudi kašelj...in gremo sitnarit in ne spat...do enajstih...punce, kr nekaj kriči, se upira, ščipa, krili... nič mi ni blo jasno, zaspana pa tak, da ni mogla glave gor držat. in rezultat, od enajstih se je zbudila do zdaj samo ob enih od kašlja, pa vročina je bla...pa sem jo uspela takoj zaninat nazaj...in ona od takrat brez prebujanja še vedo spi? kaj je zdaj to? Upam, da je vse ok, pa da je res total utrujena in se je zdaj končno sprostila...od vsega , bolezen, zobki? Čmrlika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:16:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, dober tek Hvala . Sva z Galom že oba jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:17:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem počas malo zrihtat, nafutrat in jo dat spat. Se bom še sama vlegla in upam, da se zbudim brez vročine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:18:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne mi zamerit, ker nisem vsega komentirala. Se mi ne da več bombardirat z mojimi posti. Imam pa delodiš in grem zdaj pospravljat. Sem iz omare pospravljala premajhne cotike od obeh in jih je spet za eno srednje veliko škatlo. Pridna . Mene to še tudi čaka vkratkem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:31:26
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Je pa trenutno Videk tako siten, kot vsak dan ob taki uri , je zaspan, pa nebi spal. Jaz sem si končno uspela kavico skuhat, grem sedaj malo prebrat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:32:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Je pa trenutno Videk tako siten, kot vsak dan ob taki uri , je zaspan, pa nebi spal. Jaz sem si končno uspela kavico skuhat, grem sedaj malo prebrat za nazaj. Super za spanje. A ne kako paše spati do devetih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:40:51
|
|
|
|
barbaw
|
V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:41:21
|
|
|
|
barbaw
|
joj ta RR, nekaj me hebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:41:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Je pa trenutno Videk tako siten, kot vsak dan ob taki uri , je zaspan, pa nebi spal. Jaz sem si končno uspela kavico skuhat, grem sedaj malo prebrat za nazaj. Super za spanje. A ne kako paše spati do devetih? Mene tako Videk glede spanja preveč razvaja . Od tretjega mesca celo noč spi, prej pa se je zbujal samo ob 4 uri, ko je bila lakota.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:42:31
|
|
|
|
barbaw
|
Kam se je skril moj avatar?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:42:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj ta RR, nekaj me hebe Ja sem videla, da ni bilo tvoje slikce kar na vsem lepem. Zdaj pa spet je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:43:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj ta RR, nekaj me hebe Ja sem videla, da ni bilo tvoje slikce kar na vsem lepem. Zdaj pa spet je Sem dala popravljen ticker noter, pa je vse zbrkalo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?