|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
11.1.2009 19:48:13   
lunica12
N o js pa koncno za racunalnikom,sem celi dan lutala okol...pa je tok ljudi vsepovsod da groza...Mrzlo pa ko hudic.Tako da ti bamoocham kr verjamem da je bila v dezurni guzva.Po mojem ne more bit alergija kaj nevarna za otrocka tako da se ne sekirat,jutri pa lahko gres se do osebne zdravnice pa tam mal vprasas.

Drugace o acitak nic novega...je sporocila da se nic ne dogaja in da je vse mirno,tako da za enkrat se na zalost ni novega zemljanauser posted image

Ja glede te moje sluzi pa ne vem,ni nujno da bom se sla kam ker lahko to se kr traja tako da se ne sekiram ker bom po mojem se kr nekaj casa z vami na netuuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.1.2009 8:58:48   
bamoocham
Jutro babnce. Js sem že pokonc, sem že 1 rundo cot obesla, 1 se že pere, še 2 mam. Kavica je že tudi popita. Nekaj je je še za vasuser posted image
Vse še spite. Sej prav.

Joj, sestra mi je že na vsezgodaj klice spuščala na mobitelu, ka me to razkuri. Nikol ne pokliče, sam klice spušča. Je hotla, da jo peljem k staršem, kjer sva obe prej stanovali (zdaj sva vsaka za sebe s svojim partnerjem). Ja glih se mi da na vsezgodaj okol hodit, pa še bencin je ful pocen:) znajdejo se ja. In pol se je zmenla, da pride ati po njo.
Danes sem spet fajn spala, moj je že na šihtu, pikica je spet naredla klobčič na levi strani trebuha, tk da je bil spet cel trduser posted image . Kak fajni občutek.

Se spravlam k frizerju, pa se mi nekak ne da tam sedet 3 ure, ker bi si še pramene naredla..bo počakalo na drugič.
Lunica, je kaj novega? Je micena že pripravljena na prihod?
A je že kaj o Acitak novega? Po moje ji bojo sprožli umetne popadke, no sam da bo mali zun, pa da bota oba zdrava.

Kalanteja, Tulpek pa maja_sunny se nč ne javijo, se kr okol potepajo.

user posted image (ena rožica za rožice)

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 12.1.2009 9:00:17 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.1.2009 9:54:23   
lunica12
Dobro jutro..

Bamoocham hvala za kavico..Joj mene to tudi tako razjezi ce mi kdo klice pusca ali pa karkoli...Sem takoj jezna in potem zanalasc ne poklicem nazajuser posted image

Drugace o acitak nic novega,umetnih popadkov pa ne dajo kr tk...pocakajo vsaj da si dva tedna cez rok potem pa sele zacneo ukrepat ce je potrebno,ce ne pa tudi ne..Pac treba je cakat..
Moja noc je bila ziva polomija..sem se kr neki zbujala pa kr neki me je spikalo potem se mi je zdelo kot da mi bo vse vn steklo,eh grozno resuser posted image

In kaj boste pocele danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.1.2009 10:03:29   
bamoocham
Js čakam, da se cote posušijo, da lahk še eno rundo obesim, pa zokne še morem oprat.
Drgač pa nimam pojma, kaj bom delala.
Trenutn jem koruzne kosmiče z jogurtom.
Mali mi je začel tk vn tišat, sam ga ne čutim, čutim kk je trebuh trd. Pa špika me, križ boli za znoret. A si hodla na telovadbo za nosečnice?
Ker sem mal po netu gledala, si bom kak dvd probala dol potegnat.

Moj mi je že naročil, kaj naj danes kuham. Je na šihtu in pol nima kaj za delat, pa se po msnju menima. Je kontrolor letenja v MB (usmerja letala..) in nimajo gužve, ker je slabo vreme. Pol pa tkle bluzi po netuuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.1.2009 10:19:06   
lunica12
Ja sej moj je tudi kr veliko na netu..Ne js nisem hodla na telovadbo je pa acitak hodla pa je rekla da ni slabo..Drugace je pa javla da pride danes domov samo uz se more met..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.1.2009 10:25:24   
bamoocham
Aja, tk da jo bojo spet spustili...boga revica, kk jo matrajo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.1.2009 10:33:25   
lunica12
Ja skos sam hodi sem in tja...najbolse da se mali ze odloci da pride na svet a ne?user posted image Potem bo pa mir..

Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.1.2009 16:36:07   
lunica12
No kje ste punce???????

Js mam pa eno novickouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je ravnokar acitak klicala in ima popadke na tri minute ter gre pocasi proti porodni sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi,joj kok sem vesela kot da grem js rojevat..Sam sem tko srecna za njouser posted image Zdj bom pa samo cakala da dobim novicko o rojstvuuser posted image user posted image user posted image Madona sem navdusena,pa sokirana ko je rekla se zjutri da gre domov no evo zdj gre pa proti porodni...No zdj gre prvo na pregled da vidijo kolk je odprta pol pa bomo vidli,ma pa popadke ze na tri minute

Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.1.2009 16:38:57   
bamoocham
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kk fajnuser posted image user posted image user posted image
Joj kk sem vesela za njo.
A nisi rekla, da gre domov?A je šla?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.1.2009 16:44:56   
lunica12
Sej sem napisala gor da mi je se zjutri rekla da gre domov potem je pa mela ocitno pregled pa je tam ostala...user posted image No zdj me je pa klicala cela boga v popadkih da se je zacelo pa da ma popadke na tri minute pa da se ji je s+cep cisto odluscil,zdj gre pa dol na pregeld da vidijo kok je odprta potem pa grejo bebiko ven dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem vesela...pa se bo resla trebuha...drzmo pesti da se ji bo uspelo cimprej resit teh muk,pa da bo kmalu mela svojega lepotca pri sebi

Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.1.2009 17:29:28   
tulpek
user posted image acitak, držim pesti, da ga boš kmalu imela ob sebi, če ga že nimaš.

Js sem v postelji, zmatrana do konca. Sicer boljše kot v soboto, ko sem cel dan preležala in potem zvečer zaspala kot ubita. Včeraj sva šla s fantom v Celje, da bi pogledala malo po razprodajah, sem se zjutraj še kar vredu počutila. Potem pa je v pol ure sledil moj zlom in spet utrujenost, tak da sploh nisva kaj veliko videla od razprodaj. Samo vozičke sva si ogledala, ampak jih imajo v Lj več, tak da bo treba čez nekaj mesecev tja. Pa eno torbico sem dobila, v sredo začnem delat in rabim nekaj novega. Upam, da ne bom zaspala med delom user posted image

Drugače pa: slabosti so še vedno, ampak je malo boljše, kot kak teden nazaj. Pa občasno špika spodaj... prvi pregled imam pa šele 23.1. Se mi zdi, da bližje kot je, bolj se vleče.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.1.2009 18:51:26   
maja_sunny
Halou, malo sva z malčkom imela težave pa se nisem oglasila. Čisto nemiren je. Komej čakam, da mine tale polna luna.

Kk je s temi pasi za tebuh - a to kej pomaga? Kje se ga pa da kupit?

lunica - zdej pa res še samo malo!!!!user posted image   Naj se popadki raje začnejo naravno, ti umetni te razstrgajo. Narava že ve kaj dela.

acitak - no samo da je z njo vse OK. Kolk super! Ni ga lepšega, res! Upam, da je potem šlo hitro.

Ti jutranji klici ali zvonjenje je za znoret. Danes je nekdo zvonil ob 8:30. Pa ravno sva z Arlanom zaspala. Mislim.... Dobro se držite punce, naša mala migica je čisto boga. Joka da je joj. Mislim, da je polna luna.

bamoocham - tvoj ima pa cool job.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.1.2009 19:33:50   
bamoocham
Evo, sem doma. Sma šla na britof svečko prižgat mojemu žal pokojnemu tastu, pa potem k tašči na čvek in v trgovino po par stvari.
Lunica, js sem misla, če je Acitak šla domov, pa da jo je kje na poti al pa doma zagrablo..
Čakamo na  veliko novico.user posted image
Mi pa imamo še več kot 1/2 nosečnosti pred sabo. Saj bomo tud mi dočakaliuser posted image
Joj kk sem vesela za Acitak!

maja_sunny, bogi tvoj pikec. Se mi smili revček.
Moj ma pa res fajn šiht ja, js bi tut takega melauser posted image

Tulpek, sej bo minilo počasi. Men se je vse umirilo, spanje in utrujenost takoj, ko sem prišla v drugo tromesečje.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.1.2009 20:04:43   
lunica12
No js sem glih domov prisl asem bila malo pri mojih starsih...

Tulpek glede pregleda te cisto razumem saj so se meni tudi tile datumi tako vlekli da groza..

Maja_sunny te pase se da kupit v lekarni pa sanolaborju,pa tudi prek kake revije se ga da narocit..ceprav js ga bom sla kr v sanolabor kupit ko sem ga ze gledala.Ja upam da me bodo kmalu primli te tapravi popadki in bom na acitakinem mestuuser posted image Upam da bo cimprej bolse z bejbijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bamoocham js sem tudi ful vesela za njo,me zdaj prav zanima kaj se kej tam dogaja...user posted image user posted image Bi kr poklicala ceprav vem da nic ne bom zvedla,sam komaj cakam kaksen sms

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.1.2009 8:49:23   
lunica12
Dobro jutro..Kako ste spale?js sem se kar vredu..

No pa je le vceri acitak rodila in ima sinceka Nikotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.1.2009 9:05:11   
bamoocham
Jutroooouser posted image user posted image user posted image
Ma mi je Acitak polepšala jutro, ko sem sms prebralauser posted image
Čestitkeuser posted image

Drgač sem si pa glih kapučino naredla, sem ga sladkala ko hudič, ker nisem vedla, da je že sladkanuser posted image sej si morem it novega naredit, tt ni za pit.

Spala sem pa kr ok. Mal me skrbi, ker sem v 18 tednu, pa še pikice ne čutim, nasledn pregled mam komaj 2.2., zadnji je bil pa nuhalna 17.12.user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.1.2009 9:12:37   
lunica12
Bamoocham js sem jo cutla sele tam pri21 tednu nosecnosti...cist odvisno..tk da nic se ne sekirat..Kdaj ti je pa poslala sms?Men ga je okol dveh ponoci,me je zbudlo,sam sem bla tko veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.1.2009 9:25:21   
bamoocham
Joj čak, grem pogledat.... 2:41 je blo ja.
Js sem tut prebrala sms, sem kr vedla, ko je zapiskalo, da je ona. Pol se mi je pa skos sanjalo o dojenčkihuser posted image

Včasih se mi zdi,  da ga pikico čutim, včasih pa nč kej. Ne vem..ko čez dan  me kr špika neki po jajčnikih, pa po maternici, pa v križu, čez noč se pa vse umiri..
Ti si drgač po naravi suha, pa si pikico čutla šele v 21 tednu, kdaj bo šele pr men, ko mam še zaloge od prejuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.1.2009 9:31:39   
lunica12
Sej to ni vazno kok si suhuser posted image vglavnem pri meni je blo tk da se mi je zdelo tu pa tam da sem jo cutla ze prej samo je rekla ginekologinja da ni se mogoce..Potem sem pa zacela tam okol20 tedna cutit cisto rahlo,ampak to nisem skos cutla.Npr da sem stala je nisem nikoli cutla prav tako ce sem sedela,amoak samo ko sem na hrbtu lezala drugace pa ne(to mislim pac na zacetku ko se je vse zacelo).No in zato sem js potem cim sem mela priliko sla lezat na hrbet samo zato da sem jo lahko cutlauser posted image user posted image Ma mi je sekalo..Pol z casoma pa tk vse zacnes cutit

Kk sem srecna za acitak,najrajsi bi jo poklicala pa 100 vprasanj postavlauser posted image pa kr sla k njej se nagledat te male strucke

Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.1.2009 9:39:13   
bamoocham
Ja js bom jo tut šla verjetn pogledat, sam ne še kr danes, v teh dneh enkrat. Ker zdj bo mela fuul obiskov, pa se glih nočem štulit tjauser posted image
Ja drgač so pa mali tk lepi, pa tk dišijo. Se spomnim, kak je bil nečak, ko se je rodil, to smo ga skos po rokah vlačli,če je bil pa tk mehek, pa tak fajni..
Sam Lunica, ti tut še malo pa boš mamica..kaj se zdj že kaj dogaja spet?
Kdaj pa maš pregled?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.1.2009 9:42:57   
lunica12
Mah js sem ze obupala,mislim da se nekaj casa nic ne bo..tako da sem kr slabe volje..Se mi zdi da kr nikol ne bom rodila pa da bo bebica za zmeri noteruser posted image Drugace mam pa jutri ctg,pa bom sla ze kr na vse zgodi tja,da se cimprej resim..

A v bolnico ji bos sla na obisk?kk fajn

Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.1.2009 9:51:05   
kalanteja
Čestitam Acitak

Boomcham- ej dj jst še tud ne čutim brcik, pr men je vse mirno, me nč ne špika ali pa boli, le trebušček je malo večji, ma ne vemm, upam, da bo kmalu kaj, no jst mam pa pregled 30. oz. morfologijo. A je lahko partner zraven, kako je tk kj naredjeno?

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.1.2009 10:04:12   
bamoocham
No pol se pa zastonj sekiram, ma pikica še čas, da jo bom začutila.

Mislim, da ne bi smelo bit nč narobe, če je dragi zraven na morfologiji, vsaj za Levakovo vem, da je lahko. Sem se menla z eno, ko je pri Mohorkotovi,  ma rok aprila, pa je rekla, da tut nč ni komplicirala, ko je bil njen z njo. Pokliči, pa vprašaj za vsak slučaj. Js morem it pa morfologijo delat v Ljubljano v Porodnišnico, ker so mi tk zadnjič na posvetu rekli.
Ja Lunica, jo bom šla pogledat v bolnico, če bo le čas, kar  pa mislim, da ne bo problemuser posted image

No moja alergija se hvala bogu umirja.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.1.2009 10:13:51   
lunica12
Kalanteja ti se tudi nimas kaj za sikirat ker se ni ta cas da bi lahko cutile brcike..tako da brez skrbi.Drugace je pa lahko partner zraven na morfologiji,tako da kr naj gre zraven..se bebika takrat tako lepo vidiuser posted image

Bamoocham no sem te glih hotla vprasat kako pa kaj tvoja alergija pa si ze odgovorilauser posted image No sej js bi ji tudi ful sla samo mi je malo smotano..

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.1.2009 11:03:05   
bamoocham
Zakaj bi ti bilo smotano it?

Joj kk sem jezna..sem misla it moje pogledat zdjle, pa mi avto ni hotu vžgatuser posted image , mam prazn akumulator..tk da bo treba novega kupit.

Kr naprej neki no, nč si ne morem našparat, sami stroški.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?