|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
13.1.2009 11:06:32   
lunica12
P tk ko ne vem ce njej pase da hodimo tja,pa da ma rajsi sorodnike zdj na obisku pa to..Tk mal mi je smotano..Joj tile avti so pa tudi samo en velik strosekuser posted image Zdej pa nikamor ne mores.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.1.2009 11:23:23   
maja_sunny
user posted image user posted image     Jej, pa imamo še eno mamico! Kolk super! Čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ah js sem mojega pikeca tudi full pozno občutila, prvo sicer pri 16 tednu, ampak je potem bilo 3 tedne mir. Sva se peljala v LJ in je v tunelu full odmevalo, pa me je brcnil.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.1.2009 11:26:26   
lunica12
Maja _sunny ja sej pravim da je csto odvisno od posameznika kdaj zacnes cutit otroka...Vem pa da se ponavadi ko si v drugo nosec prej obcuti..

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.1.2009 11:27:40   
maja_sunny
A je lahko partner zraven, kako je tk kj naredjeno?

Pri Levakovi sploh ni panike. Še vpraša če bo prišel kdo zraven. Morfologija je cool. Ko slišiš utrip srca, pa kolk ima dolgo kost v stegnenici, pa če ima metuljčka na glavi. Pa še slikice dobiš. lahko ti pa tudi CD naredi.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.1.2009 12:43:47   
tulpek
acitak, čestitam!

Punce, js sem pa danes še bruhat začela user posted image . Upam, da se ne bo ponavljajo.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.1.2009 13:55:00   
kalanteja
boga, teh težav pa res nisem imela

Ja, akumulator, vsako leto pred zimo ga obvezno odpolni z destilirano vodo in bo vse ok tako zeeellllooo podaljšaš življensko dobo akumulatorja, sama imam vedno, vsako leto priprave na zimo z svojim avtom, in še nikoli ne zatajil- preverim vse tekočine, temperature, gume, našpricam z WD 40 vse ključavnice, čeprav mam daljinsko, me zima ne preseneti.....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.1.2009 14:01:24   
bamoocham
Prejle sem šla spet probat vžgat avto, pa ni šlo...boma potem šla novega kupit, pa boma zamenjala in sem bom lahk spet vozla naokoluser posted image Ja sej js sem tut vse preverla,  tk kot ti. Ko sma ta avto kupila, je moj takoj reku, da bo treba zamenjat akumulator, ker je že star. In res, tdj je 1 leto kar imam avto..pa je crknuuser posted image
Stanejo pa 65 e na Petrolovih bencinskih črpalkah.
Tulpek, o ti boga revica, tebe pa tk matra. Js tut nisem mela teh problemov. Sej bo bolš, čez čas.

In kaj počnete? Js ravnokar pečem palačinke in poslušam na youtubu komade, ki smo jih poslušali v srednji šoli..mal za nostalgijo in za obujanje spominovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.1.2009 15:23:52   
lunica12
Punce kaki lepi je Niko od acitakuser posted image user posted image user posted image user posted image Taka polna licka ma..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.1.2009 15:32:31   
bamoocham
hehe, a si ga ti tut vidla? Taki srček, taki lepi..se mi zdi da so vsi dojenčki enakiuser posted image
joj komaj čakam še teh 5 mesecev, da bom js stisnala tk našega srčeka...

Zdj grem pa avto rihtat, se beremo potem

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.1.2009 15:36:39   
lunica12
Ja na facebooku sem ga vidla..ti pa najverjetneje na netlogu ane?user posted image A si vidla samo eno slikico al jih je tam vec?Tuki ma samo eno slikico.

Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.1.2009 16:40:27   
bamoocham
ja na netlogu, samo eno ima gor.
z avtom nisma nč zrihtala še,  grema zdj naprej, sma šele jedla.
Neki me glava boliuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.1.2009 20:45:54   
lunica12
No evo js sem pa zdle en filem pogledala zdaj pa se malo tle gor cepim,potem bo pa treba pocasi spat...Joj komaj cakam jutri da vidim ce je kaj novega,no oz. ce bo ctg kaj pokazal,ceprav dvomim...

Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.1.2009 21:04:32   
bamoocham
Čer čer, moj in moj ati sta zrihtala akumulator, tk da se bom lahk vozla okoluser posted image

Lunica, mogoč pa boš zvedla, da moreš it, sej ti je že zadnjikrat rekla, da boš prej rodila..držim pesti..
Če se ne beremo danes več, želim lahko noč.
Grem se utaborit pred tvuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.1.2009 21:06:53   
lunica12
Eh ne verjamem da bo rekla kaj takega...mislim da bom se kr nekaj casa tle z vami na netu viselauser posted image
No fajn zdaj se bos pa lahko vozla okoluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.1.2009 21:11:09   
kalanteja
Fajn, da si zrihtala avto, ma tebe glava boli, mene pa noge- spodnji del, ma ne vem, pa nisem kaj preveč hodila, dopoldan sem delala štrudl, pa pol sem cel popoldan sedela, ker sem imela obiske, ma ne vem, mislim, da je tole malo vreme krivo, ker bo jutr sprememba, jst tud občasno dobim glavobol, ma me tk boli da za znoret, sam je to baje običajno

Kaj pa pri MOhorkotovi, lahko gre partner zraven na morfologijo? A sem samo jst pri njej ali kaj? 

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.1.2009 21:15:02   
lunica12
Kalanteja moja kolegica hodi Mohorkotovi pa lahko gre partner zraven tako da sploh ni panike....Samo naj gre s tabo tja pa bo lahko sel kamot zraven noter,tk da nic skrbet...To tk obicajno vse ginekologinje dovolijo da gre zraven partner noter tako da kr naj gre s tabo.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.1.2009 21:45:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Joj kk fajn neza7...user posted image user posted image Samo si najverjetneje dobila ono injekcijo za hitrejsi razvoj pljuc...

To sem pa dobila... Zato ima tak močen glas user posted image user posted image

Evo mojo pupiko.... V nedeljo je bila 6 mes stara user posted image

user posted image

Lahko noč user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.1.2009 21:46:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Kalanteja moja kolegica hodi Mohorkotovi pa lahko gre partner zraven tako da sploh ni panike....Samo naj gre s tabo tja pa bo lahko sel kamot zraven noter,tk da nic skrbet...To tk obicajno vse ginekologinje dovolijo da gre zraven partner noter tako da kr naj gre s tabo.

Tudi jaz jo ima in res ne nobenih težav.....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.1.2009 21:48:13   
lunica12
Neza7 joj kok je lubana...pravi srcekuser posted image

No se mi je zdelo da si jo dobila ko vem da jo ponavadi v taksnih primerih dajo...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.1.2009 10:13:50   
bamoocham
Jutro!
Kako kaj?

Lunica, mislim na tebe, kaj si zrihtala na ctg?
Ma js sem tak štor no, za dobro jutro sem si prst opekla, ko sem si kavo kuhala.Zdj si pa ga hladim..
Kalanteja, po moje ti pa mali na žile na nogah pritiska, zato te tk boli- to se je men dogajalo neki cajta nazaj, sam se je zdj umirilo. Za štrudl se pa mi tut priporočamouser posted image
Neža7, kaka lepa pupika je toleuser posted image

Aja, men je gin. rekla, da dobim v 28 tednu injekcijo, ker sem rh0-

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 14.1.2009 10:17:56 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.1.2009 15:03:50   
bamoocham
Dan..
kaj danes se vse potepate?

Js sem tut prišla prejle domov, zdj grem pa kuhat.
Za mene bom naredla fižolovo juho s krompirjem (se mi lušta nekaj na žlico),
za mojga pa bom spekla čevapčiče in promfri (prihaja iz službe).

Lunica, si šla rodit?user posted image

Ravno ena moja prijateljica je imela danes pregled pri Levakovi, je rekla, da je njena mala taka bunkica in da če bo šlo tk naprej, bo mogla met carski rez.
Ma pa 2 meseca do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.1.2009 16:30:55   
tulpek
Danes sem pa doživela verjetno še zadnjo stvar (simptom) , ki se lahko zgodi. Skupaj sem padla. In da bo zadeva bolj zanimiva: to se je zgodilo na moj prvi delovni dan v pisarni, ko so nekaj razlagali in sem tam stala, kar naenkrat pa tema okrog mene.

Ko skupaj padeš ti pade pritisk? Ali je fora v čem drugem?

Dobra stran: delo imam preko javnih del in so zaposlene tam rekle, da vsaki, ki pride delat preko javnih del rečejo, da se ji splača zanosit in da so vesele za njo. Tako se mi je že prvo uro rešila dilema, kako povedat. Pa še zdaj bo lažje, če bom kdaj potrebovala kaj prosto ali pa če se bom slabo počutila. So me že hotele kar domov poslat in na bolniško, pa sem rekla, da bom poskusila, če gre, samo da stat na miru ne smem. Potem nisem imela več problemov. Mi pa danes začuda ni bilo slabo. Verjetno tudi psiha dela svoje. Utrujena pa sem, ampak je boljše kot prejšnje dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.1.2009 19:59:55   
bamoocham
Čer vsem.

Tulpek, ja je možno, da si skupaj padlazaradi slabega pritiska. Men ae občasno v kakem trgovskem centru rado zgodi, sam me oblije taka slabost in sem cela mlahava. Al kk naj rečem, mehka. Pol morem pa nujno neki popit al pa pojest, neki malega, da pridem spet k seb. Prav padla pa še nisem skupaj. Upam, da tudi ne bom.
Kako pa kaj drugače počutje?

Js mam pa gromozanski apetit. Kok sem mal pojedla v prvem tromesečju, bom zdj nadoknadlauser posted image user posted image , pa dej če sem skos "lačna".

Zdjle sma prišla domov, sma šla na doolg sprehod, malo več kot uro in pol sma se sprehajala po Velenju, zeblo naju ni. Za piko na i pa sma  ščistila še sneg in led z avtov, da jutri ne bo preveč.

Prav pogrešam vas, nobene ni na spregled. Lunico imam na sumu, da je postala mamica, ker je že od včeraj zvečer ni na netu. Ji pa privoščim, ker je komaj čakala..js upam, da se ji je želja uresničila.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.1.2009 21:50:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Kako pa kaj drugače počutje?

Danes je počutje še kar ok, sem sicer ker utrujena in grem spat, ampak je 100krat boljše kot prejšnje dni. Edino na trenutke se zelo šibko počutim. Apetita pa nimam še nobenega in občasno se mi zazdi, da mi hoče biti slabo. Prej v službi ne, zdaj doma, ko imam čas razmišljat o tem.

Imate že kaj novic od lunice? Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.1.2009 9:09:03   
maja_sunny
tulpek - tudi to mine, je pa prav zoprno. Js sem bruhala še cel 4 mesec, ko je pa nastopil 5, je bilo pa kot bi odrezal. Super sem se počutila. vedno omej kak keks zraven ali čokolado, pa bo vse OK. Meni se je tudi v nakupovalnih centrih kr velikrat zvrtelo. Preveč vonjav in vsega.

Kalanteja - meni je do konca nosečnosti tako čudno ležal v trebuhu, da je glavica vedno pritiskala na nek živc in mi je desna noga klecala. Ampak tudi to mine.

Ste kaj slišale od lunce? To je pa sumljivo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?