|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
9.1.2009 11:53:38   
lunica12
Bamoocham joj bogi tvojuser posted image Ja seveda ga pa cisto razumem,tebe pa tudi...Sej mene bi pomojem tudi ful skrbelo...No vazno da je zdaj vredu...Drugace je pa moja nosecnost potekala kar mirno ni bilo nobenih posebnosti...vsi so se cudli ce sem sploh noseca ko sem neki skos skakala okoluser posted image
No zdj me pa tudi kaj posebi ne matra...Pupika je nekam mirna ,drugace pa edino kar me medenica boli in pa ce mam te lazne popadke druga pa ne...aja pa tu pa tam mi slabo postane..Eh sej js upam da ti bo hitro minlo sam tako sama vidis kako gre hitro cas..a ne?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.1.2009 12:17:46   
bamoocham
Js sem pa izpod tuša. Jem jogurt. Ma te jogobele z musliji so zakon. Najboljši jogurt je. Poleg božičnega seveda.
Maš prav, čas kr beži. Smo že dober teden v novem letu. Še 3 tedne, pa mam pregled, potem pa morfologijo. Še malo, pa bom na poloviciuser posted image
Pa ti si drgač zaposlena? Ko si zadnjič delala na bazenu. A si študentka?
Ma danes sem mela plačo, oz. bolš da rečem, štipendijo. Slabo slabo tole, zdj ko sem na bolniški. Plačam položnce, dam zraven za hrano (imava skupno denarnico, pa dama oba noter denar), neki na stran-šparanje. pa je fertik..izgine v luftuuser posted image .Žal tako je.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.1.2009 12:41:22   
lunica12
Ja sej js pa morem danes spet v trgovino ker nic nimama...No moj je ko na dieti,js pa nimam nic kaj konkretnega za jest...user posted image
Drugace pa nisem ne studentka pa niti zaposlena nisem..sem samo na zavodu prijavlena,ker je tko naletelo..cim se bo pa dalo grem pa pripravnistvo delat..
Glede denarja se pa popolnoma strinjam s teboj bamoocham.

Joj meni je pa tako vroce da groza...Mi sonce direkt v stanovanje sije in tako hajca da adijo..Punce kaj mi priporocate da si naredim za jest?

Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.1.2009 12:51:03   
maja_sunny
Js bom maja 30. Trebuha je toliko kot bi se malo bolj najedla, in tak kot puding. Sploh ga nisem vajena, pa še rahlo je občutljiv na dotik. Mi gredo pa kile bolj dol kot koža...

Ja za strije je 101 krema, samo v lekarni mi je rekla ženska, da je to narava. Če nimaš dovolj tkiva pod kožo bo popokla, pa delaj kar hočeš. Krema je le zato da ne srbi tk.

bamoocham - prosim ne o plači. Me kr stisne ko poslušam o razprodajah. Pa tako bi rabila ene žametne hlače. Aja po porodu še kr nosiš nosečniške klače.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.1.2009 12:53:51   
lunica12
Caki kolko je zdj od tega ko si rodila?Pa telovadis kaj?A ti jih se kr nosis?js upam da bom kmalu spet svoje stare hlace gor spravala,sam to mi je pomembnouser posted image

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.1.2009 14:01:04   
maja_sunny
Zdej je že 2 meseca in pol. Sej bi se verjetno lahko spravila v kake stare kavbojke, samo bi me tišale. Zdej sem se preveč razvadla s temi nosečniškimi.

No sej pravim, kolegica ki ima 2 je suha kot trklica. Prelomla se bo. Je pa res da je oba dojila. Tiste ki dojite sploh ne bo panike, druge se moramo pa mal bolj potrudit. Bom šla pogledat odbojko.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.1.2009 14:29:52   
lunica12
Joj potem je pa res kr veliko tudi od dojenja odvisno..No upam da bo men dojenje ratalo,pa ne samo zaradi tega ampak ze zaradi otroka ker je to bolse za njega...

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.1.2009 16:08:58   
acitak
buuu....

spet ste naklofale postov k me ni blo...

zjutri k sem se javla pa do zdj sem skos neki delala...
mela cistilno akcijo...kopalnico ocistla...pa obisk mela...pol smreko z mojmu pospravla...pa po tleh ocistla...pa na kosilo k mojim sla...pa v trgovino...pa spet zdj mela obisk...zdj sem pa tu...muser posted image  sem zatezila....

kar se tice denarja...da ne govorim...moj pravi da sma skos v recesiji...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.1.2009 16:10:58   
lunica12
No evo js pa se mal pa grem pa me ni vec...sem na netu ze odkar sem vstala,zraven pa se sto stvari naredila...Zdj se pa pocasi spravlam..

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.1.2009 16:16:14   
acitak
kam se spravlas?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.1.2009 16:25:31   
lunica12
Pride moj po kosilo,pa gre na bazen naprej delat js pa grem v trgovino potem pa mal do mojih...Morem it mal vn sem ze dva dni not zaprta...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.1.2009 16:30:30   
acitak
ti kr...pejt se mal preluftat...

js grem zdj mal lezat...me vse boli...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.1.2009 23:11:53   
lunica12
No smo ze na drugo stran padle niste nic pridne....Treba vas kregat..

No js sem se pa prisla samo javit sem mal prej domov prisla zdaj bom pa sla pocasi spat,me tako kriz boli da znoris...Juter se bom pa lahko fajn naspala ko moj ne dela in me ne bo zbudiluser posted image

No lepo ajejte punce moje..

PAPA

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.1.2009 7:27:46   
acitak
jutro....

user posted image  za vas...js jo glih pijem pa zajtrkujem...

lunica...vceri ni blo nobene...pa nismo nc klofale postov...

zdj grem pa na ctg...se javim ko pridem nazaj...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.1.2009 8:27:37   
bamoocham
Jutro babnce.
Acitak hvala za kavo. Js sem jo glih pila, sem se mal preseravala, in sem si spenila mleko z onim aparatom (sej ne vem kk se reče, za spenit mleko-moj dobu za božička od sestre), tk da sem v bistvu pila kapučino. Je blo dobro.
Sem pa spala slabo. Včeraj popoldan me je neki špiknalo spredaj in potem me je križ
bolel za znoret. Sem sam ležala, pa hodla na wc, če bi kaka krvavitev bla. Na srečo ni blo. Me še pa zdj tk boli križ.
A ma kera nosečniški pas?Kje ste ga nabavle?Ker js si ga morem kupit.

Danes sem se celo noč premetavala iz enega boka na drugega. Če se ležala na desnem, me je tk špikalo vse, na levem je blo ok. Sem mela pa čist trd trebuh zjutraj ko sem se zbudila, prav vedla sem, kje bebica leži, ker se je taka bulica naredla vnuser posted image . Še zdj nisem ziher, a ga čutim, al ne. Ne vem.

Acitak, danes grem v CE v bolnico na obisk omi od mojga, ko je bla na operaciji.
Tk da javi, če boš mogla it rodituser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.1.2009 10:23:21   
bamoocham
Danes pa nobene ni..no se tipkamo kasneje, z mojim grema peš v center, pa na pijačo, ko že 100 let nisma šla.
Lepo se mejte.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.1.2009 10:24:52   
lunica12
Dobro jutro...no danes sem si pa privoscla spanecuser posted image

Acitak hvala za kavico in pa upam da bo kaksna dobra novica na ctg-ju.

Joj bamoocham nic skrbet,to je normalno...no vsaj pri meni je bilo..Drugace pa js nimam nosecniskega pasa si pa nameravam kupiti trebusni pas da ga bom pop porodu nosila...Sam ko ne vem kk je glede teh stevilk..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.1.2009 10:25:35   
lunica12
Ja sej midva z mojim boma tudi sla mal naokol tk da ce me vidis me rukni..user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.1.2009 10:56:28   
kalanteja
pozdravljene, ma včerajšnji izpit je bil totalna polomija, je imela tulpek več sreče k jst, pa bom šla na drugi rok

jst moram sedaj piti magnesol, moram rečt, da se boljš počutim, v treh dneh me dejansko nič ni bolelo spodaj in mi nič ni otrdevalo, spijem pa samo eno tabletko na dan

danes je lep dan zunaj, gremo ven, ja

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.1.2009 18:18:14   
bamoocham
Babnce, kje se potepate?
No sej sem se js tutuser posted image
Pa ne mo rečt, da sta šlo obe rodituser posted image
Kalanteja, za izpit se ne sekirat, sej bo!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.1.2009 19:33:09   
lunica12
No dober vecer...

Evo js sem glih domov prisla sem se potepala..

Kalanteja nic se sekirat bo pa slo v drugo bolse,a ne?Ja glede tega otrdevanja pa vsega pa super,sem vesela da ti pomaga...

Bamoocham ne na zalost se nisma sle rodituser posted image Mam pa novico od acitak da je spet v bolnici,vendar ni nic se tako da cakjmo...Je pa ostala za to ker ji je ctg nekaj kazal,vendar zdaj je vse vredu..

Neposredna povezava do sporočila: 1446
11.1.2009 10:01:16   
bamoocham
Jutro. Uu danes sem se pa naspala. Od 10h zvečer do 9h zjutraj.
Zdj sem pa že kavico pila. Pa jedla. Ma lačna sem se  zbudila, ker sem jedla včeraj ob 5h zvečer. Pa še to je bil kivi in sem ugovotila, da mi tile citrusi sploh ne pašejo. Sem spet fasala alergijo. menda je to čist neki normalnega v nosečnosti, da se lahko pojavi alergija na stvari, ki si jih lahko prej normalno jedel. Telo že ve, kaj mu paše in kaj ne, a ne?
No potem sem se namazala in  zdj mam še čist mal.
Če pa ne bo bolš, pa gremo k dežurnemu.
Kej novega o Acitak?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
11.1.2009 12:08:32   
lunica12
Jutro...
No js sem se glih zbudila je bla noc bolj boga...zdj zjutri ko sem pa vstala sem pa opazla da se mi je zacela malo izlocati ta sluz ki naj bi bila cep...Tako da nekaj se pa le dogajauser posted image

Joj bamoocham upam da te bo minla ta alergija drugace pa kr pejdi do dezurnega..Drugace pa o acitak nic novega ji bom pa zdle sms poslala..

Kaj boste ve kej pocele?

Neposredna povezava do sporočila: 1448
11.1.2009 12:15:37   
bamoocham
oo lunica, potem boš pa šlauser posted image user posted image user posted image
Sem vesela zate, da se je začelo dogajat.
Ja sem šla do dežurne, ka folka. Za znoret. Bi čakala najmanj 3 ure. Polna čakalnica. Če še potem al pa zvečer ne bo bolš, bom šla pa jutr moji zdravnici oz. tisti, ki jo nadomešča. A misliš, da je lahko alergija nevarna za user posted image ?
Če ne bi bla noseča, se ne bi sekirala, bi šla po claritin v  lekarno, pa bi blo, bi alergija izginila. Tk pa ne upam Claritina vzet oz. sploh ni priporočljiv v nosečnosti.
Me skrbi za pikico. Zadnje čase mi ful dol pritiska, tk da se mi zdi, da ga bom počas začutila. Zjutri je pa kr taka kepica na levi strani trebuhauser posted image .

Če zveš kaj o Acitak, javi. Upam, da je rodilauser posted image

Moj glih kuha, mu grem pomagat malo, če ne drugač, sam družbo delat.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 11.1.2009 12:16:00 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
11.1.2009 14:42:12   
bamoocham
Tako, midva sva se nakosilala, grema zdj mal okol jezera. Se boma fajn oblekla, pa bo.
Zvečer pa še na drink s sestro in njenim dragim..
Kaj novega? Nobene ni danes, vse ste pobegnile...

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?