|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
8.1.2009 21:51:27   
acitak
pa se ni dolgo nazaj, ko sma se hvalile ena drugi da jih nimama...no zdj sma jih pa fasale...pa sj hvala bogu da so sa, tam da se niso kje drgje...pol bi pa fullll grdo zgledalo...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
8.1.2009 21:54:02   
lunica12
Ja meni so se kr fajn po trebuhu naredile...Res...sam niso take rdece ampak bol svetle..Ocitno ne bom mela vec nikol takega trebuscka kot pred nosecnostjo...Ma men so kr naenkrat vn udarleuser posted image Sploh ne vem kdaj

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
8.1.2009 22:01:47   
acitak
ne se ti sekirat...moje so rdece...takrat k sem rekla da me trebuh tk srbi pol me je itak cela koza zacela...takrat so se mi zacele delat

ja itak da nebo isti...ampak tak je pol...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.1.2009 22:13:42   
lunica12
Uf ne bom nic vec rekla...sem kr slabe volje zdle poslala ko sem se sla v ogledalo pogledatuser posted image user posted image user posted image Cev trebuh jih mam,glede barve je pa odvisno iz kaksnega kota jih gledam..So tudi rdece...Vglavnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej men so se tud zacele delat ko me je trebuh zacel srbet,sam to kr naenkrat so se pojavle in to prav vse...ena zraven druge..Zdj da bi jih pa odstralne pa tk ni resitve an?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.1.2009 22:16:27   
lunica12
Sploh ne morem starih slik gledat kak trebuh sem mela...zdj kr vidim narisane strije gor od enga boka pa do drugega....user posted image user posted image user posted image Upam vsaj da se mi bo koza nazaj spravla tk kot je bla,da mi se tidta ne bo visela iz trebuha..

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.1.2009 22:25:55   
acitak
ne se sekirat...js sem si rekla...ce bom telovadla pa pridno mazala trebuh z kremicami se bo povrnalo...vsaj upam...da v priblizno prvotno stanje...

js sem se tud obremenjevala...sam bol ko se slabs je...sj nc ne morem...tk je...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.1.2009 22:47:12   
lunica12
Ja sej mas prav...kar bo pac bo...Nic grem js zdj spat pocasi sem zmatrana tk da se jutri tipkamo...lepo panckejte.

Papa

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.1.2009 22:48:44   
acitak
tud js grem spat...user posted image

nočko

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.1.2009 8:37:25   
acitak
jutro...  user posted image   za vas...

danes sem pa js med tazgodnjimi...

kk ste spale?...js sem od 4 zjutraj spala po obrokih...spet srbecica...za znoret...js nevem vec ka naj nardim...noben mi ne more pomagat...ufff zdj bi pa rada da user posted image  pride vn da bo mal boljs...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.1.2009 8:44:01   
lunica12
Dobro jutro...

No evo js pa glih jem pa zraven na netu cepim..Acitak a si poskusla z bepanthen kremo?In te drugace se kaj druga matra?Mene so danes ponoci te menstrualni krci mal grabli..

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.1.2009 9:00:29   
bamoocham
Jutro.
Acitak hvala za kofi.
Js sem pa danes fajn spala, morem priznat.
Acitak, take male srbeče pikice mm, sem si šla po Fenistil včeri, upam, da bo pomagalo. No majčkeno bolš je že.
Glede strij se pa ne sekirat, js jih mam od prej, bele, ko sem bila še "bunkica".Lepo se s kremami mazat, pa bo.
Sej grejo nazaj.Js sem mela ful rdeče prav grdo je zgledalo. Pol ko sem pa shujšala, so se zmanjšale in niso ble več rdeče. So zelo blede in bele.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.1.2009 9:11:45   
lunica12
No js si morem it pa lase oprat pa se nikakor ne morem spravituser posted image Mi je to taka muka delat ko sem cisto zlomljena..Samo mogla bom it..

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.1.2009 9:16:33   
maja_sunny
Ma ja, v bolnici so malčka tolk silili da kr ni hotel piti pa sem pumpala. Potem pa se mi je pleksus razbolel in nisem mogle jesti. Torej seveda zmanjka mleka. Ko sem prišla domov sem prosila gin. naj mi da tablete za spodbujanje mleka pa je kratko zavrnila, češ da škodi možganom dojenčka.

Trudila sem se še 14 dni potem pa sem imela dovolj, ker je bilo vsakič manj.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.1.2009 9:18:44   
maja_sunny
tulpek čestitke, čestitke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit. Jaz vem da sem 20 dni pred rokom morala oddati še eno seminarko, da sem se lahko vpisala v 2 letnik. Noro kk ti takrat gre vse še težje.
Res čestitke.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
9.1.2009 9:31:18   
maja_sunny
Dobro jutro, ste pa res zgodnje. Midva ponavadi spiva do 10-ih, samo danes se je pikec zbudil ob 7.30 (zaspala sva pa ob 24-ih). Nekej ga je zvijalo, potem pa je dobil dudo in zaspal.

Glede srbeče kože acitak, lunica12, Bephanten losijon kr pomaga (samo ga je malo mal v flaši). Sem gledala na topshopu, da reklamirajo kremo REJEN, ki je prav za to. Mogoče bom stestirala.

Js sem imela skoraj do konca trebuh brez razpok, potem pa zadnjih 14 dni pa tu, pa tam, pa še kje. Največ pa jih imam tako po bokih in nogah. Zdej po 2 mesecih pa že postajajo bledo rjave (prej so bile rdeče). Upam, da bodo enkrat bele.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
9.1.2009 9:35:48   
lunica12
Maja_sunny kolko si pa stara?Joj mene pa tko jezijo te strije ker jih je res tok da groza...Kr cez celi spodnji del trebuhauser posted image user posted image Joj glede dojenja pa res smolauser posted image Js upam da mi bo ratalo..Kako je pa kej z to odvecno kozo po porodu?Se ti je hitro spravila v prvotno stanjeuser posted image

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.1.2009 9:59:20   
acitak
bamoocham...po fenistil grem danes v lekarno pa bom vidla kako in kaj...drgac sem pa probala vse mozno se...

lunica...sj bo z temi menstrualnimi krci...js jih mam tud skos, ze kr neki casa...ko bodo pravi krci pol se sekiraj...

maja sunny...itak vem da bodo zginale strije sam mazat bo treba pa bo...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
9.1.2009 10:07:17   
lunica12
JEEEJJJJJJ js sem si pa uspela lase oprat in me zdj tako medenica boli da komaj hodim...Prav pase sedet...Ker lase si pa umivam tako da sem nagnjena naprej nad bano in potem ko se stegnem gora sem cela boga...

Acitak ce strije baje ne zginejo kos os enkrat na trebuhu tam tudi ostanjo..user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.1.2009 11:11:35   
acitak
lunica ce bodo sotale pac bodo...ampak mas teh preparatov da jih skrijes da sploh ni panike...ka moremo to je pac user posted image ...in to je v bistvu ''nagrada''

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.1.2009 11:15:33   
lunica12
Ja nagrada za struckouser posted image No evo js pa jem kruh pa sir pa papriko....kr neki vglavnem...sploh ne vem vec kaj je pravo kosilouser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.1.2009 11:23:02   
bamoocham
ne se sekirat, strije bojo zginile!:)
Midva sma šla včeri v Kolodvorsko jest, pa sem bla spet razočarana. Sam pogreto..eh.
Danes sem pa rekla, da js kuham, ker se mi ljubi že mal kuhat, že dolgo nisem.
Bom pa naredila verejtn riž pa goveje zrezke v omaki. Pa solato.

Sam to je šele ćez 3 ure, ko pride moj domov. Danes eno uro prej konča.
aja, lunica, dober tek.
Acitak, fenistil pa res pomaga. Sam js se bom spet zvečer namazala, ne bom pretiravala. 2x na dan je čist ok.
U, js sem pa dobla bolniško podaljšanouser posted image za 1 mesec.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.1.2009 11:24:34   
lunica12
Bamoochamuser posted image user posted image user posted image za bolnisko...ja hvala sem ze pojedla...sem pravi pozeruh

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.1.2009 11:24:56   
tulpek
Punce, hvala za čestitke. Sem prav vesela, da sem se včeraj spravila v lj. Sem si zjutraj 2krat merila temperaturo, da bi imela izgovor, da bi lahko ostala doma, ampak ni hotela zrastit. Zdaj mi ni žal user posted image

Berem o strijah user posted image . A to so se vam pojavile kljub mazanju z neko kremo, ki je baje za nosečnice, da se mažejo, da jih ne dobijo? Sem upala, da tisto pomaga.

Moje slabosti so danes mali boljše. Samo pomislim na ingverjev čaj, pa ugotovim, da v bistvu ni tako hudo user posted image .
Edino apetita ni in ni, js si ga pa želim.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.1.2009 11:29:52   
lunica12
Ja jst sem se mazala pa je blo vse lepo in prav...potem so mi pa kr naenkrat pred kratkim ven udarle...groza...Pa se z acitak sma se menle kk nobena nima strij pa ne vem se kaj vse no pa evo zdj...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.1.2009 11:40:26   
bamoocham
Tulpek aja, čestitke še z moje strani za izpituser posted image
Lunica, te user posted image že kaj muči, še 13 dni mašuser posted image
Joj ko bi js bila že tk na koncu. Mi bomo pa šele poln 4 mesec dopolnili 15.1.09.
Bebica pa bo prišla, ko bo pripravljena. Pa si imela lepo nosečnost, te je kaj matralo nasploh? Men  je žal edino zdj, da sem se tk sekirala zaradi nuhalne, ampak  nisem mogla mimo tega. Normalno, da me je skrbelo. Moj ni mogel nič jest zarad skrbi in vsega tega. Ga je kislina v želodcu tk matrala, da je kr bruhal in mu je blo skos slabo..sem ga hecala, če je on noseč:)
Zdj, ko pa sma pomirjena, je pa spet dobil apetit in se je vse porihtalo!user posted image
Zdj se vidi, kaj lahko živci naredijo.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 9.1.2009 11:41:39 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?